Πώς να αναζητήσετε τον αριθμό τηλεφώνου Google Voice

Για τους μη ενημερωμένους, το Google Voice είναι μια προηγμένη τεχνολογικά εναλλακτική λύση στις τυπικές προσωπικές και επαγγελματικές τηλεφωνικές κλήσεις. Σας δίνει έναν μοναδικό αριθμό τηλεφώνου για να στείλετε μηνύματα, να στείλετε φωνητικό ταχυδρομείο ή να καλέσετε κάποιον που χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο. Μπορείτε όμως να κάνετε αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου Google Voice όποτε θέλετε; Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο αναζήτησης του κατόχου αριθμού Google Voice και τον τρόπο εκτέλεσης λεπτομερούς αντίστροφης αναζήτησης του Google Voice.

Πώς να αναζητήσετε τον αριθμό τηλεφώνου Google Voice

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να πραγματοποιήσετε αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου Google Voice και αναζητήστε λεπτομερώς τον κάτοχο αριθμού Google Voice με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Είναι ανώνυμοι οι αριθμοί Google Voice;

Εξαρτάται. Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση εξαρτάται από το αν έχετε ρυθμίσει έναν αριθμό Google Voice. Σε αυτήν την περίπτωση, θα εμφανίζεται στο αναγνωριστικό κλήσης του παραλήπτη. Ωστόσο, εάν δεν το έχετε ρυθμίσει ακόμα, θα εμφανίζει μόνο έναν γενικό αριθμό άγνωστο στον δέκτη.

Πώς να αναζητήσετε τον αριθμό τηλεφώνου Google Voice;

Αρχικά, η αναζήτηση ενός αριθμού τηλεφώνου Google Voice απαιτεί πολύ περισσότερη προσπάθεια από την αναζήτηση αριθμού σταθερού ή κινητού τηλεφώνου. Προς έκπληξή σας, η Google έχει αυστηρές πολιτικές σχετικά με τη μη αποκάλυψη πληροφοριών σχετικά με αριθμούς Google Voice. Παρόλα αυτά, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις 5 κορυφαίες μεθόδους για δωρεάν αναζήτηση αριθμού Google Voice.

  Πώς να χωρίσετε διαγώνια ένα κελί στο MS Word

Μέθοδος 1: Αναζήτηση στο Google

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η μέθοδος μπορεί να αποφέρει περισσότερα αποτελέσματα από όσα χρειάζεστε για να βρείτε τον κάτοχο του αριθμού Google Voice. Αυτό το μακρινό σουτ δεν είναι πολλά υποσχόμενο, αλλά σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον αριθμό Google Voice στη γραμμή αναζήτησης Google και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε εισαγωγικά.

Για παράδειγμα, “1234567890”

Αυτό θα εμφανίσει εκατοντάδες αποτελέσματα τα οποία θα πρέπει να κοσκινίσετε για να βρείτε τις σχετικές πληροφορίες. Εάν η Google δεν σας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα, δοκιμάστε την τύχη σας με άλλα προγράμματα περιήγησης.

Μέθοδος 2: Μεταφόρτωση επαφών στο Facebook

Η αναζήτηση στο Google δεν ήταν σε θέση να σας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα; Εάν ναι, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου Google Voice.

1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε τον αριθμό Google Voice στο smartphone σας.

2. Στη συνέχεια, εκκινήστε το Facebook εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο > Ρυθμίσεις.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Μεταφόρτωση επαφών στην ενότητα Δικαιώματα.

5. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Συνεχής μεταφόρτωση επαφών.

Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρείτε τις προτάσεις των φίλων σας ενημερωμένες με οποιαδήποτε προσθήκη ή αφαίρεση επαφών στο smartphone. Επομένως, εάν το άτομο έχει συνδέσει τον αριθμό του/της Google Voice, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον κάτοχο σε λίγα δευτερόλεπτα. Εξάλλου, μερικές φορές πρέπει απλώς να το φτεράς χωρίς να το σκέφτεσαι δύο φορές.

  Ιδιωτική περιήγηση σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης έναντι ανώνυμης περιήγησης: Οι διαφορές

Μέθοδος 3: Συγχρονισμός επαφών στο Instagram

Εάν η μέθοδος Facebook δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας, μπορείτε να συγχρονίσετε τις επαφές σας με το Instagram και να βρείτε κάποιον από τις επαφές σας.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android ή iOS συσκευή και μεταβείτε στην οθόνη του προφίλ σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > Ρυθμίσεις.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Λογαριασμός.

4. Πατήστε στο Συγχρονισμός επαφών.

5. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Σύνδεση επαφών για να βρείτε όλους στη λίστα επαφών σας στο Instagram.

Μέθοδος 4: Αναζήτηση με εργαλεία τρίτων

Οι άνθρωποι που βρίσκουν εργαλεία κάνουν τα μαγικά τους χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται από εσάς και τα δημόσια αρχεία βάσης δεδομένων. Αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να εκτελέσετε αντίστροφη αναζήτηση του Google Voice για να δείτε ποιος βρίσκεται πίσω από τον αριθμό. Για αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εργαλεία τρίτων, όπως Spokeo, TruthFinder, TruePeopleSearch, BeenVerified, ZabaSearch και ούτω καθεξής.

Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spokeo για να βρείτε έναν αριθμό Google Voice:

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο Ιστοσελίδα Spokeo στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τον αριθμό Google Voice στο πλαίσιο που δίνεται και κάντε κλικ στην Αναζήτηση τώρα.

Σημείωση: Το εργαλείο μπορεί να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες για να περιορίσει τα αποτελέσματα αναζήτησής του.

Μέθοδος 5: Αναζήτηση στο SPYFORME

Ποτέ δεν ξέρεις αν είναι ένας απατεώνας που σε απειλεί μέσω τηλεφώνου ή αν οι φίλοι σου προσπαθούν να κάνουν μια ξεκαρδιστική φάρσα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να αποκαλύψετε την ταυτότητά τους μέσω αναζήτησης αριθμού τηλεφώνου Google Voice.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό OfferUp

1. Πηγαίνετε στον επίσημο SPYFORME δικτυακός τόπος.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και εισαγάγετε τον αριθμό Google Voice στη γραμμή αναζήτησης.

3. Κάντε κλικ στο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΤΟΧΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ GOOGLE και περιμένετε τα αποτελέσματα.

Αυτές οι μέθοδοι χρησιμοποιούνται επίσης συνήθως για την αντίστροφη αναζήτηση του Google Voice.

Πώς μπορώ να αναζητήσω έναν αριθμό τηλεφώνου Google;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες μεθόδους για να αναζητήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου Google με ευκολία. Ευτυχώς, όλες αυτές οι μέθοδοι είναι φιλικές προς τους αρχάριους και χρονικά αποδοτικές.

Πώς μπορώ να βρω κάποιον στο Google Voice;

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις παραπάνω μεθόδους και να δείτε τι λειτουργεί για την περίπτωσή σας.

Πώς μπορώ να βρω τον αριθμό μου Google Voice;

Τώρα που ξέρετε πώς μπορείτε να βρείτε ποιος βρίσκεται πίσω από έναν αριθμό Google Voice, δείτε πώς μπορείτε να εντοπίσετε τον δικό σας στο Android:

1. Επισκεφθείτε το Google Voice ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με τον καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία του πίνακα ελέγχου του Google Voice.

3. Θα δείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας στην ενότητα Αριθμός Google Voice στην καρτέλα Λογαριασμός.

Σημείωση: Εάν ο αριθμός σας στο Google Voice δεν είναι διαθέσιμος, το πιθανότερο είναι ότι δεν έχετε ρυθμίσει ακόμα τον λογαριασμό σας.

Πώς να βρείτε τον αριθμό σας Google Voice στον υπολογιστή;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να βρείτε τον αριθμό σας Google Voice στον υπολογιστή σας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου Google Voice και να αναζητήσετε τον κάτοχο του αριθμού Google Voice. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.