Πώς να δείτε αρχειοθετημένες αναρτήσεις στο Instagram

Οι αρχειοθετημένες αναρτήσεις είναι εκείνες οι αναρτήσεις που είναι κρυφές και δεν είναι ορατές στο προφίλ σας, εκτός από εσάς που κανείς δεν μπορεί να δει τις δημοσιεύσεις του αρχείου σας. Το αρχείο είναι μια εξαιρετική δυνατότητα του Instagram που σας επιτρέπει να κρατάτε τις αναρτήσεις σας στο Instagram κρυφές από όλους. Η επιλογή αρχειοθέτησης είναι ορατή μόνο στην εφαρμογή Instagram για συσκευές Android και iOS. Ενώ βρίσκεστε στην έκδοση Ιστού του Instagram, δεν υπάρχει επιλογή να προβάλετε τις αναρτήσεις του αρχείου σας ή να μετακινήσετε τις αναρτήσεις σας στο αρχείο. Ένας χρήστης δεν μπορεί να αρχειοθετήσει τις αναρτήσεις κάποιου άλλου. Εάν θέλετε κάποια από τις αναρτήσεις σας να είναι κρυφή από τους ακόλουθούς σας και θέλετε να μην τις παρακολουθεί κανείς, μπορείτε να μετακινήσετε τις αναρτήσεις σας στην ενότητα αρχειοθέτησης. Εάν έχετε ήδη μετακινήσει τις αναρτήσεις σας στο αρχείο και θέλετε να μάθετε πώς να βλέπετε αρχειοθετημένες αναρτήσεις στο Instagram, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει σε αυτό. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να βλέπετε αρχειοθετημένες αναρτήσεις στο Instagram και θα σας βοηθήσει να μάθετε τι σημαίνει αρχειοθετημένη ανάρτηση στο Instagram. Επίσης, θα μάθετε αν μπορείτε να δείτε την αρχειοθετημένη ανάρτηση στο Instagram κάποιου άλλου.

Πώς να δείτε αρχειοθετημένες αναρτήσεις στο Instagram

Θα μάθετε πώς να βλέπετε αρχειοθετημένες αναρτήσεις στο Instagram περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εφέ Instagram σε iPhone και Android

Γιατί οι άνθρωποι αρχειοθετούν τις αναρτήσεις;

Στο Instagram, οι άνθρωποι αρχειοθετούν τις αναρτήσεις για να τις κρύψουν από όλους χωρίς να τις διαγράψουν. Όταν οποιαδήποτε ανάρτηση μετακινείται στο αρχείο, αφαιρείται από το προφίλ σας και κανείς εκτός από εσάς δεν μπορεί να τη δει στην ενότητα αρχειοθέτησης. Οι άνθρωποι αρχειοθετούν αναρτήσεις που είναι παλαιότερες ή όχι τόσο σημαντικές για αυτούς, αλλά δεν θέλουν να τις διαγράψουν. Επίσης, αρχειοθετούν αυτές τις αναρτήσεις, επειδή ακόμα κι αν ορισμένες αναρτήσεις διαγραφούν κατά λάθος, θα εξακολουθούν να είναι ασφαλείς στην ενότητα αρχειοθέτησης στον λογαριασμό IG τους. Δημοσιεύσεις όπως παλαιότεροι διαγωνισμοί, διαφημίσεις και ενοχλητικές φωτογραφίες συνήθως μετακινούνται στο αρχείο.

Ποια είναι τα οφέλη του αρχείου;

Τα οφέλη από τη χρήση ενός αρχείου παρατίθενται παρακάτω:

  • Οι αναρτήσεις, οι τροχοί και οι ιστορίες που μετακινήθηκαν στο αρχείο είναι κρυμμένες από το προφίλ σας.
  • Κανείς δεν μπορεί να δει τις αρχειοθετημένες αναρτήσεις εκτός από εσάς.
  • Μπορείτε να κρύψετε τις αναρτήσεις σας από όλους χωρίς να χρειάζεται να τις διαγράψετε από το Instagram.
  • Από προεπιλογή, η επιλογή αποθήκευσης ιστορίας σε αρχειοθέτηση είναι ενεργοποιημένη στο Instagram, η οποία θα αποθηκεύσει τις ιστορίες σας για αρχειοθέτηση μόλις περάσουν οι 24 ώρες τους και θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές οποιαδήποτε στιγμή από την ενότητα αρχειοθέτησης.
  • Αντί να διαγράψετε τις αναρτήσεις σας, μπορείτε να τις μετακινήσετε στο αρχείο και το οποίο θα λειτουργεί ως αντίγραφο ασφαλείας για όλες τις αναρτήσεις σας.

Τι συμβαίνει όταν αρχειοθετείτε μια ανάρτηση στο Instagram;

Ας δούμε τι συμβαίνει όταν αρχειοθετείτε μια ανάρτηση στο IG:

  • Στην εφαρμογή IG, όταν επιλέγετε οποιαδήποτε ανάρτηση για μεταφορά στο αρχείο, αυτή η ανάρτηση αφαιρείται από το προφίλ σας και μετακινείται στην ενότητα αρχειοθέτησης.
  • Από την ενότητα Αρχειοθέτηση, μπορείτε να το καταργήσετε και να το επαναφέρετε στο προφίλ σας ή να το διαγράψετε οριστικά.
  • Όλα τα σχόλια και τα likes που σχετίζονται με την ανάρτηση θα κρυφτούν μαζί με την ανάρτηση και κανείς εκτός από εσάς δεν μπορεί να τη δει.
  Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση Instagram στην ιστορία σας

Αυτό συμβαίνει όταν αρχειοθετείτε μια ανάρτηση στο Instagram.

Πώς να βρείτε αρχειοθετημένες αναρτήσεις στο Instagram;

Για να μάθετε πώς να βλέπετε τις Αρχειοθετημένες αναρτήσεις στο Instagram, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή Instagram πριν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Πατήστε στην επιλογή Αρχείο από το αναδυόμενο μενού που εμφανίστηκε στην οθόνη.

5. Εδώ θα δείτε όλες τις αναρτήσεις, τις ιστορίες και τους κυλίνδρους που έχετε μετακινήσει στο αρχείο.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δείτε αρχειοθετημένες αναρτήσεις στο Instagram.

Πώς μπορώ να φέρω κάτι πίσω από το Αρχείο;

Μόλις μάθετε πώς να βλέπετε αρχειοθετημένες αναρτήσεις στο Instagram, για να μάθετε πώς μπορώ να επαναφέρω κάτι από το Αρχείο, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ > εικονίδιο χάμπουργκερ.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Αρχείο από το αναδυόμενο μενού που εμφανίστηκε στην οθόνη.

4. Πατήστε στην επιθυμητή αρχειοθετημένη ανάρτηση.

5. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες.

6. Πατήστε στην επιλογή Εμφάνιση στο προφίλ.

7. Από το αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε Εμφάνιση στο προφίλ για να μετακινήσετε την ανάρτησή σας από το αρχείο στο προφίλ σας.

  Περιηγηθείτε στο Instagram σε μια διάταξη Pinterest Like

Έτσι μπορείτε να φέρετε κάτι πίσω από το αρχείο.

Πώς μπορώ να καταργήσω την αρχειοθέτηση των αναρτήσεών μου;

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να καταργήσετε την αρχειοθέτηση των αναρτήσεών σας από την εφαρμογή IG.

Μπορείτε να δείτε αρχειοθετημένες αναρτήσεις στον Ιστό του Instagram σε υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή;

Όχι, δεν μπορείτε να προβάλετε αρχειοθετημένες αναρτήσεις στον ιστό του Instagram σε υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή. Εάν θέλετε να προσθέσετε οποιαδήποτε ανάρτηση στο αρχείο, δεν μπορείτε να το κάνετε στον ιστό της IG. Η ενότητα αρχειοθέτησης είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή Instagram για κινητά και tablet. Το Instagram για επιτραπέζιους υπολογιστές χρησιμοποιεί επίσης την έκδοση web. Ακόμα κι αν κάνετε λήψη της εφαρμογής Instagram στον επιτραπέζιο υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας, θα εκτελείται μόνο η έκδοση web της εφαρμογής Instagram. Υπάρχουν οι περισσότερες από τις δυνατότητες της εφαρμογής Instagram που δεν λειτουργούν στην έκδοση web. Και μερικά, όπως τα αρχεία, δεν είναι καν διαθέσιμα στον ιστό του Instagram. Τώρα, ξέρετε αν μπορείτε να δείτε την αρχειοθετημένη ανάρτηση στον ιστό της IG σε υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή ή όχι.

Μπορείτε να δείτε τις αρχειοθετημένες αναρτήσεις κάποιου στο Instagram;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε την αρχειοθετημένη ανάρτηση στο Instagram. Οι αρχειοθετημένες αναρτήσεις, οι ιστορίες ή τα Reels στο Instagram είναι ορατά μόνο στον χρήστη που τα έχει μετακινήσει στο αρχείο και σε κανέναν άλλον. Οι αναρτήσεις του Αρχείου σας είναι ορατές μόνο σε εσάς και σε κανέναν άλλο στο Instagram. Οι αναρτήσεις που βρίσκονται στο προφίλ σας μπορούν να προβληθούν από άλλους. Εάν τοποθετήσετε οποιαδήποτε ανάρτηση στο αρχείο, αφαιρείται αμέσως από το προφίλ σας. Και κανείς, συμπεριλαμβανομένου και εσάς, δεν μπορεί να δει την ανάρτησή σας στο προφίλ σας. Εάν θέλετε να δείτε την ανάρτηση του αρχείου σας, πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα αρχειοθέτησης στην εφαρμογή Insta. Τώρα ξέρετε αν μπορείτε να δείτε τις αρχειοθετημένες αναρτήσεις κάποιου στο IG ή όχι.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να βλέπετε αρχειοθετημένες αναρτήσεις στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.