Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο IMVU

Με περισσότερα από 6 εκατομμύρια ενεργά μέλη, είναι δύσκολο να βρεις ένα πρωτότυπο όνομα στο IMVU, τον τρισδιάστατο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μοναδικά avatar. Εξαιτίας αυτού, οι περισσότεροι παίκτες βαριούνται την αρχική τους επιλογή και καταλήγουν να καταργούν εντελώς το avatar τους.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ξεκινάτε από την αρχή κάθε φορά που θέλετε να κάνετε “rebrand”. Μόλις καταλάβετε πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο IMVU, ο ουρανός είναι το όριο. Σε αυτό το άρθρο, προσφέρουμε οδηγίες βήμα προς βήμα, μαζί με μια ανάλυση του πιστωτικού συστήματος.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο IMVU από την επιφάνεια εργασίας

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στην εφαρμογή IMVU iPhone. Ο μόνος τρόπος για να το κάνετε είναι μέσω της σελίδας του λογαριασμού σας. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας για πρόσβαση σε αυτό. Δείτε πώς:

  • Μεταβείτε στο Safari ή στο πρόγραμμα περιήγησης που έχετε επιλέξει.
  • Ανοίξτε τη σελίδα του λογαριασμού σας IMVU.
  • Πατήστε την καρτέλα “Εργαλεία λογαριασμού” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  • Επιλέξτε “Αλλαγή ονόματος Avatar” από το αναπτυσσόμενο μενού.
  • Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο. Συμπληρώστε τη φόρμα πληκτρολογώντας τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης και το νέο όνομα χρήστη στο κατάλληλο πεδίο. Πατήστε «Υποβολή» αφού τελειώσετε.
  • Επιβεβαιώστε για άλλη μια φορά να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας.
  • Αν και δεν μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iPhone, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να προσαρμόσετε το Avatar σας. Το IMVU Mobile είναι διαθέσιμο στο App Store, δωρεάν. Δείτε πώς μπορείτε να το κατεβάσετε:

  • Πατήστε στο εικονίδιο του App Store για να εκκινήσετε την εφαρμογή.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην καρτέλα Εφαρμογές. Πατήστε στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Πληκτρολογήστε “IMVU” στο πλαίσιο διαλόγου.
  • Το IMVU Mobile θα εμφανιστεί ως το κορυφαίο αποτέλεσμα αναζήτησης. Πατήστε το κουμπί “Λήψη” δίπλα του στη δεξιά πλευρά. Επαληθεύστε τη λήψη με το Apple ID σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Face ID ή το Touch ID, ανάλογα με τη διαμόρφωσή σας.
  • Χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό σας στο Facebook ή το email σας για να εγγραφείτε.
  • Προσαρμόστε το avatar IMVU σας.
  • Συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες. Επιλέξτε το εμφανιζόμενο όνομα και τον κωδικό πρόσβασής σας.
  • Κάντε κλικ στο «Εγγραφή τώρα» για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας.
  •   Πώς να προσαρμόσετε το Κέντρο Ελέγχου σε Mac

    Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στην εφαρμογή Android IMVU;

    Όπως και με τις συσκευές iOS, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή IMVU Android για να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συνδεθείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Δείτε πώς:

    Ενώ οι λειτουργίες της μπορεί να είναι περιορισμένες, η εφαρμογή IMVU Mobile δεν είναι άσκοπη. Εκτός από μια λιγότερο ακατάστατη διεπαφή, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας με άλλους τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε ή να αγοράσετε πιστώσεις και να κατεβάσετε αναβαθμίσεις. Δείτε πώς να το κάνετε:

    Αν και η αλλαγή του ονόματος χρήστη είναι εκτός πίνακα, μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομά σας στο IMVU Mobile. Δείτε πώς να το κάνετε:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή IMVU Mobile.
  • Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  • Πατήστε το κουμπί “Επεξεργασία” δίπλα στο όνομα του avatar σας στη δεξιά πλευρά.
  • Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο. Εισαγάγετε το εμφανιζόμενο όνομα που επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια νέα περιγραφή στην παρακάτω ενότητα.
  • Πατήστε για να “Αποθήκευση αλλαγών”.
  • Πώς να δείτε το ιστορικό αλλαγών ονόματος

    Το IMVU αποθηκεύει όλες τις προηγούμενες αλλαγές ονόματος χρήστη στο ιστορικό του λογαριασμού σας. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό:

  • Συνδεθείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας στο www.imvu.com.
  • Ανοίξτε τα “Εργαλεία λογαριασμού”.
  • Επιλέξτε “Προβολή ιστορικού αλλαγών ονόματος” από το αναπτυσσόμενο μενού.
  • Υπάρχει επίσης ένα “Αρχείο καταγραφής αλλαγής ονόματος” που περιλαμβάνεται στον λογαριασμό κάθε χρήστη. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα πρώην ονόματά τους Avatar κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο.

    Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να χάσετε το πρόθεμα “Guest_” αλλάζοντας το όνομα χρήστη σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αγοράσετε μια αναβάθμιση και να εγγραφείτε επίσημα. Δείτε πώς να το κάνετε:

  • Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στο www.imvu.com.
  • Μεταβείτε στη γραμμή μενού στο επάνω μέρος της σελίδας. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Πιστώσεις”. Επιλέξτε «Αγορά πιστώσεων» από το αναπτυσσόμενο μενού.
  • Στην ενότητα “Αναβαθμίσεις”, επιλέξτε το μικρό πλαίσιο δίπλα στο “Εγγραφή ονόματος”.
  • Επιλέξτε έναν προτιμώμενο τρόπο πληρωμής. Κάντε κλικ στο «Ολοκλήρωση αγοράς» για να ολοκληρώσετε την αγορά.
  •   Πώς να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη του iPhone σας με γραφικά στοιχεία και εικονίδια

    Επιτρέπεται να αγοράσετε την αναβάθμιση “Εγγραφή ονόματος” μόνο μία φορά. Είναι επίσης απαραίτητη προϋπόθεση για να αλλάξετε το όνομα του avatar σας στο μέλλον.

    Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

    Πόσο mush είναι μια αλλαγή ονόματος στο IMVU;

    Προτού ξεκινήσετε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, υπάρχουν αρκετές απαιτήσεις που πρέπει να πληροίτε:

    • Πρέπει να έχετε καταχωρημένο όνομα avatar.

    • Το επιθυμητό όνομα avatar πρέπει να είναι μοναδικό (δηλαδή, δύο λογαριασμοί δεν μπορούν να μοιράζονται το ίδιο όνομα).

    • Πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον επτά ημέρες από την τελευταία ενημέρωση του ονόματος χρήστη σας.

    • Έχετε αρκετά διακριτικά αλλαγής ονόματος.

    Τα διακριτικά αλλαγής ονόματος είναι απαραίτητα εάν θέλετε να αλλάξετε το όνομα Avatar σας. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το κατάστημα IMVU. Δείτε πώς να το κάνετε:

    1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας IMVU.

    2. Ανοίξτε την καρτέλα «Πιστώσεις» στη γραμμή μενού παραπάνω.

    3. Επιλέξτε «Αγορά πιστώσεων» από το αναπτυσσόμενο μενού.

    4. Κάντε κλικ στο μικρό πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην αναβάθμιση “Λήψη νέου ονόματος”. Κάτω από το κείμενο, θα δείτε την τιμή. Είναι συνήθως περίπου 12,99 $, εκτός εάν υπάρχει ειδική προσφορά.

    5. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα πληρωμής. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα (Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB) ή Pay Pal. Επιλέξτε «Περισσότερες επιλογές πληρωμής» για μια εναλλακτική μέθοδο.

    6. Κάντε κλικ στην επιλογή “Ολοκλήρωση αγοράς”.

    7. Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο. Εισαγάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία χρέωσης. Επιλέξτε το μικρό πλαίσιο στην κάτω αριστερή γωνία για να αποθηκεύσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας.

    8. Κάντε κλικ στο κουμπί «Αποθήκευση διεργασιών» στην επάνω δεξιά γωνία.

    Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πιστώσεις χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο. Η αγορά IMVU θα συμπεριληφθεί στον τηλεφωνικό σας λογαριασμό στο τέλος του κύκλου χρέωσης. Είναι μια γρήγορη και ανώδυνη μέθοδος που απαιτεί μόνο μερικά βήματα:

    1. Επισκεφθείτε το www.imvu.com/store/phone/ ιστοσελίδα.

    2. Κάντε κλικ στο μικρό βέλος προς τα κάτω για να ανοίξετε ένα αναπτυσσόμενο μενού. Επιλέξτε τη χώρα σας από τη λίστα.

    3. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον αριθμό των πιστώσεων που θέλετε να αγοράσετε. Κάντε κλικ στο κουμπί «Αγορά» κάτω από την προσφορά που σας ταιριάζει.

      Τι σημαίνει "HMU" και πώς το χρησιμοποιείτε;

    4. Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο αντίστοιχο πεδίο. Επιβεβαιώστε με “Συνέχεια”.

    5. Το IMVU θα σας στείλει ένα μήνυμα κειμένου με ένα PIN επιβεβαίωσης. Επιστρέψτε στη σελίδα καταστήματος και εισαγάγετε τα τέσσερα ψηφία.

    6. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, κάντε κλικ στο «Αγορά».

    Δεν υπάρχει όριο στο πόσα διακριτικά αλλαγής ονόματος μπορείτε να αγοράσετε. Ωστόσο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια πίστωση επανειλημμένα. Γι’ αυτό θα πρέπει πάντα να παρακολουθείτε τον αριθμό των διακριτικών στον λογαριασμό σας. Δείτε πώς:

    1. Ανοίξτε τη σελίδα του λογαριασμού σας.

    2. Μεταβείτε στη γραμμή μενού στο επάνω μέρος της σελίδας. Ανοίξτε την καρτέλα “Εργαλεία λογαριασμού”.

    3. Επιλέξτε “Αλλαγή ονόματος Avatar” από το αναπτυσσόμενο μενού επιλογών. Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση που θα περιέχει τον αριθμό των διαθέσιμων διακριτικών.

    Το IMVU είχε την επιλογή να μεταφέρει τα διακριτικά αλλαγής ονόματος από έναν λογαριασμό σε άλλο. Ωστόσο, από τον Σεπτέμβριο του 2016, δεν επιτρέπεται πλέον.

    Μία από τις λίγες περιπτώσεις όπου δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε NC Tokens είναι να κάνετε αναβάθμιση σε ένα Premium Name. Είναι μια σχετικά πρόσφατη λειτουργία που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μοναδικά ονόματα avatar με τρεις ή λιγότερους χαρακτήρες. Τα premium ονόματα έχουν επίσης διαφορετική τιμή:

    • Για ένα όνομα χρήστη δύο χαρακτήρων, πρέπει να έχετε 500.000 πιστώσεις.

    • Για ένα όνομα χρήστη τριών χαρακτήρων, είναι 300.000 πιστώσεις.

    • Τα ονόματα Premium με περισσότερους από τρεις χαρακτήρες είναι διαθέσιμα για 150.000 πιστώσεις.

    Εάν αυτό σας φαίνεται ελκυστικό, δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα Premium Name:

    1. Ανοίξτε τη σελίδα του λογαριασμού σας IMVU.

    2. Κάντε κλικ στην καρτέλα «Αγορά» στη γραμμή μενού παραπάνω.

    3. Επιλέξτε “Premium Name” από το μενού επιλογών.

    4. Ακολουθήστε τις οδηγίες και συμπληρώστε τις απαραίτητες πληροφορίες.

    Τι υπάρχει σε ένα Όνομα

    Το IMVU σάς επιτρέπει να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας όσες φορές θέλετε, αρκεί να έχετε το κατάλληλο ποσό πιστώσεων. Τα λεγόμενα Name Change Tokens συνοδεύονται από ένα σύνολο απαιτήσεων. Ωστόσο, μόλις τις εκπληρώσετε, δεν υπάρχει όριο στο πόσα μπορείτε να αγοράσετε.

    Παρόλο που υπάρχει μια εφαρμογή IMVU Mobile διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνο για να επεξεργαστείτε το εμφανιζόμενο όνομά σας. Ευτυχώς, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα του λογαριασμού σας μέσω της εφαρμογής προγράμματος περιήγησης ιστού. Φυσικά, ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας.

    Αλλάζετε συχνά το όνομα χρήστη σας; Ποια είναι η εμπειρία σας με την πλατφόρμα IMVU; Μη διστάσετε να μοιραστείτε τα σχέδια avatar σας στα σχόλια παρακάτω.