Πώς να αλλάξετε τη φωτογραφία προφίλ σας στο Strava

Το προφίλ σας στο Strava είναι όπως κάθε άλλο κοινωνικό δίκτυο, είναι ένας περιορισμένος όγκος δεδομένων που σας συνοψίζει ως αθλητή. Θα πρέπει να είναι ακριβές και θα πρέπει να αλλάζει καθώς μεγαλώνετε ως αθλητής, καθώς και να πείτε λίγο στον κόσμο για το πώς είστε και τι κάνετε. Καθώς αλλάζουμε συνεχώς, το να γνωρίζουμε πώς να επεξεργάζεστε το προφίλ σας στο Strava είναι κάτι που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε πώς να κάνουμε. Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς.

Μπορείτε να προσθέσετε όσα ή λίγα δεδομένα θέλετε στο προφίλ σας στο Strava, αλλά όσο περισσότερες πληροφορίες, τόσο το καλύτερο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν ασχολείστε με τις πιο κοινωνικές πτυχές της εφαρμογής καθώς και με την παρακολούθηση δεδομένων. Αν και αυτό δεν είναι Facebook, αξίζει να συμμετάσχετε στην κοινωνική πλευρά του Strava, έστω και μόνο για να βρείτε νέους φίλους για βόλτα ή τρέξιμο. Το να έχετε ένα ενημερωμένο προφίλ, είναι μέρος αυτού.

Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τα διάφορα στοιχεία προφίλ στο Strava. Χρησιμοποιώ τον ιστότοπο για να κάνω αλλαγές, ώστε αυτές οι οδηγίες να το αντικατοπτρίζουν.

Αλλάξτε την εικόνα του προφίλ σας στο Strava

Η φωτογραφία του προφίλ σας είναι σημαντική αλλά όχι ζωτικής σημασίας στο Strava. Δεν είναι σαν το Tinder όπου είναι όλα και τέλος όλα, αλλά το να έχεις μια φωτογραφία είναι ακόμα χρήσιμο. Αυξάνει την αφοσίωση και δημιουργεί πολύ καλύτερη εντύπωση από μια κενή γκρι προεπιλεγμένη εικόνα.

  Πώς να μοιραστείτε την πρόοδο του ταξιδιού στους Χάρτες Google

Για να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Strava, δεν χρησιμοποιείτε το προφίλ σας αλλά το μενού Ρυθμίσεις.

  • Συνδεθείτε στο Strava.
  • Επιλέξτε την υπάρχουσα φωτογραφία προφίλ σας επάνω δεξιά και επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού.
  • Επιλέξτε Κατάργηση κάτω από την υπάρχουσα εικόνα προφίλ σας ή Προσθήκη εάν δεν έχετε.
  • Επιλέξτε μια εικόνα στο επόμενο παράθυρο και τοποθετήστε την στον τετράγωνο δείκτη περικοπής.
  • Επιλέξτε Αποθήκευση μόλις τελειώσετε.

Θα επιστρέψετε στη σελίδα Το προφίλ μου, όπου θα πρέπει να εμφανίζεται η νέα σας φωτογραφία.

Αλλάξτε το βάρος σας στο Strava

Το βάρος είναι συνήθως ένα μεγάλο μη-όχι στις εφαρμογές, αλλά παίζει βασικό ρόλο στο Strava. Επηρεάζει ορισμένες από τις μετρήσεις που χρησιμοποιούνται, αν και σίγουρα δεν χρειάζεται να τις προσθέσετε. Δεν είναι σαν το Zwift ή το Sufferfest όπου επηρεάζει τη βαθμολογία ταλαιπωρίας σας, αλλά σας βοηθά να χτίσετε μια συνολική εικόνα για εσάς ως αθλητή.

  Πώς να μεταφράσετε ένα έγγραφο του Word

Εάν πρέπει να αλλάξετε το βάρος σας για να αντικατοπτρίζει την τρέχουσα κατάστασή σας, μπορείτε.

  • Επιλέξτε τη φωτογραφία του προφίλ σας πάνω δεξιά στο Strava.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα Το προφίλ μου στο βάρος σας και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω της.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο με το μολύβι για να αλλάξετε και να τροποποιήσετε το βάρος σας στο πλαίσιο.
  • Επιλέξτε Αποθήκευση μόλις ολοκληρωθεί.

Επεξεργαστείτε το βιογραφικό σας στο Strava

Μπορείτε να επεξεργαστείτε το βιογραφικό σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Πολλοί χρήστες δεν ασχολούνται με ένα βιογραφικό, καθώς δεν είμαστε στο Strava μέχρι σήμερα, αλλά μερικοί άνθρωποι θέλουν να προσθέσουν μια μικρή λεπτομέρεια στα δικά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, μπορείτε να το κάνετε εύκολα από το παράθυρο Το προφίλ μου.

  • Επιλέξτε τη φωτογραφία του προφίλ σας πάνω δεξιά στο Strava.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα Το προφίλ μου στο Βιογραφικό προφίλ σας και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω της.
  • Επιλέξτε το μολύβι για επεξεργασία.
  • Προσθέστε το βιογραφικό σας και πατήστε Αποθήκευση μόλις τελειώσετε.

Θα μεταφερθείτε πίσω στη σελίδα Το προφίλ μου, όπου θα δείτε τις αλλαγές σας να αντικατοπτρίζονται εκεί. Εάν το προφίλ σας έχει οριστεί ως δημόσιο, όλοι θα μπορούν να δουν το προφίλ σας.

  Διόρθωση θερμικού στραγγαλισμού φορητού υπολογιστή

Αλλαγή ρυθμίσεων απορρήτου προφίλ στο Strava

Οι ρυθμίσεις απορρήτου στο Strava άλλαξαν πρόσφατα για να γίνουν πολύ πιο σαφείς. Νομίζω ότι η αλλαγή ήταν για καλό και τώρα είναι απλό να δούμε ποια δεδομένα μοιράζονται πού και ποιος μπορεί να τα δει. Είναι επίσης πολύ απλό να αλλάξετε τις ρυθμίσεις εάν θέλετε.

  • Επιλέξτε τη φωτογραφία του προφίλ σας πάνω δεξιά στο Strava.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού.
  • Επιλέξτε Στοιχεία ελέγχου απορρήτου από το αριστερό μενού.
  • Επιλέξτε μια επιλογή απορρήτου στο κεντρικό παράθυρο.
  • Τροποποιήστε το όπως σας ταιριάζει.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα για να τροποποιήσετε τις Ζώνες απορρήτου, τη συμμετοχή στον χάρτη θερμότητας και άλλες ρυθμίσεις απορρήτου.

Αν βρείτε τις επιλογές απορρήτου στο Strava, η πιο απλή από τις περισσότερες εφαρμογές ιστού. Η γλώσσα είναι ξεκάθαρη, υπάρχει πολύ μικρή ασάφεια και μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε ρύθμιση εν κινήσει.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή μενού Data Permissions στα αριστερά για περισσότερες επιλογές απορρήτου. Αυτό έχει μια μοναδική επιλογή σχετικά με τα δεδομένα που σχετίζονται με την υγεία και εάν επιτρέπετε την πρόσβαση του Strava σε δεδομένα υγείας. Αυτό σχετίζεται κυρίως με την παρακολούθηση καρδιακών παλμών, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει και άλλες εισόδους εάν τις χρησιμοποιείτε.