Πώς να μεταφράσετε ένα έγγραφο του Word

Εάν εργάζεστε με διαφορετικές γλώσσες, αλλά οι γλωσσικές σας δεξιότητες είναι λίγο σκουριασμένες, ίσως αναζητάτε ένα εργαλείο γρήγορης μετάφρασης. Το Microsoft Office σας καλύπτει—μπορείτε να μεταφράσετε ένα έγγραφο εύκολα μέσα στο ίδιο το Word. Να πώς.

Αυτές οι οδηγίες έχουν γίνει έχοντας κατά νου την πιο πρόσφατη έκδοση του Word. Για παλαιότερες εκδόσεις του Word, οι οδηγίες και τα βήματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς, αλλά θα πρέπει να μπορείτε να μεταφράζετε τμήματα κειμένου καθώς και ολόκληρα έγγραφα του Word με παρόμοιο τρόπο.

Μετάφραση ενοτήτων κειμένου στο Word

Μπορείτε να μεταφράσετε γρήγορα μικρά αποσπάσματα λέξεων και φράσεων, καθώς και ολόκληρα τμήματα κειμένου από τη μια γλώσσα στην άλλη στο Microsoft Word. Το Word θα προσπαθήσει αυτόματα να προσδιορίσει τη γλώσσα, αλλά μπορείτε να το ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο, εάν χρειάζεται.

  Πώς ένας Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης σας προστατεύει από απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε ένα έγγραφο του Word και επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στην καρτέλα “Έλεγχος” στη γραμμή κορδέλας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί “Μετάφραση”.

Στο αναπτυσσόμενο μενού επιλογών “Μετάφραση”, κάντε κλικ στην επιλογή “Επιλογή Μετάφρασης”.

Πατήστε Review > Translate > Translate Selection για να μεταφράσετε μια ενότητα ενός εγγράφου του Word” width=”461″ height=”262″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Το μενού “Translator” θα εμφανιστεί στα δεξιά.  Το Word, όπως αναφέραμε, θα πρέπει να ανιχνεύει αυτόματα τη γλώσσα του κειμένου.</p>
<p>Εάν αυτό είναι λάθος, επιλέξτε το χειροκίνητα στο αναπτυσσόμενο μενού “Από”.</p>
<p><. img src=

Η ενότητα “Προς” παρακάτω θα εμφανίσει το μεταφρασμένο κείμενο στη γλώσσα που προτιμάτε.

Το Word θα προσπαθήσει επίσης να μαντέψει σε ποια γλώσσα θα προτιμούσατε να μεταφράσετε, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε σε γλώσσα της επιλογής σας επιλέγοντας μια νέα γλώσσα χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού “Προς”.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Torrential σε Elementary OS

Επιλογή γλώσσας για μετάφραση στο

Μπορείτε να δείτε μια γρήγορη προεπισκόπηση της μετάφρασης μόλις επιλεγούν οι επιλογές σας.

Εάν είστε ευχαριστημένοι με τη μετάφραση και θέλετε να αντικαταστήσετε το επιλεγμένο κείμενο στο Word με τη μετάφραση, επιλέξτε το κουμπί “Εισαγωγή”.

Το Word θα αντικαταστήσει το αρχικό κείμενο με τη μετάφραση. Εάν θέλετε να επιστρέψετε στο πρωτότυπο, πατήστε Ctrl + Z (ή Cmd + Z σε Mac) ή το κουμπί Αναίρεση επάνω αριστερά.

Μετάφραση ενός ολόκληρου εγγράφου Word

Εάν το κείμενο στο έγγραφο του Word είναι σε εντελώς διαφορετική γλώσσα, μπορείτε να το μεταφράσετε χωρίς να αντικαταστήσετε το αρχικό σας έγγραφο. Μόλις μεταφραστεί, το Word θα ανοίξει ένα νέο έγγραφο για να τοποθετήσει τη μετάφραση, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε να αποθηκεύσετε ξεχωριστά.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το έγγραφο του Word και επιλέξτε Ανασκόπηση > Μετάφραση > Μετάφραση εγγράφου.

  Πώς να ανοίξετε ένα έγγραφο MS Word σε προβολή περίγραμμα από προεπιλογή

Πατήστε Review > Translate > Translate Document για να μεταφράσετε ένα ολόκληρο έγγραφο του Word” width=”461″ height=”262″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Το μενού επιλογών “Translator” θα εμφανιστεί στη δεξιά πλευρά, όπου το Word θα προσπαθήσει αυτόματα να καθορίσει γλώσσα που χρησιμοποιείται στο έγγραφό σας.  Εάν προτιμάτε να το ρυθμίσετε μόνοι σας, αλλάξτε την επιλογή “Από” από “Αυτόματος εντοπισμός” σε γλώσσα της επιλογής σας.</p>
<p>Πατήστε το αναπτυσσόμενο μενού “Προς” και επιλέξτε μια γλώσσα για να μεταφράστε το έγγραφό σας στο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Μετάφραση» για να μεταφράσετε το έγγραφό σας.</p>
<p><img decoding=

Μόλις το Word ολοκληρώσει τη μετάφραση, θα το ανοίξει ως νέο έγγραφο. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτό το μεταφρασμένο έγγραφο πατώντας Αρχείο > Αποθήκευση ή πατώντας το εικονίδιο “Αποθήκευση” επάνω αριστερά.