Πώς να αλλάξετε τη συνδρομή My Sam’s Club

Το Sam’s Club είναι ένα αμερικανικό χονδρικό κατάστημα λιανικής πώλησης μόνο για μέλη. Το Sam’s Club δεν έχει ένα αλλά πολλά καταστήματα λιανικής σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αγορές στα καταστήματα Sam’s Club είναι ακριβώς όπως κάθε άλλο κατάστημα λιανικής. Αλλά αν έχετε συνδρομή στο Sam’s Club και τα προϊόντα που αγοράζετε από το κατάστημα, θα λάβετε επίσης επιπλέον προνόμια, όπως κουπόνια, προσφορές και πολλά άλλα. Για να κερδίσετε τη συνδρομή του Sam’s Club, πρέπει να το αγοράσετε ή μπορείτε να το κερδίσετε κάνοντας αγορές στο Sam’s Club. Επί του παρόντος, το Sam’s club προσφέρει online και offline υπηρεσίες στους πελάτες του. Και αν είστε μέλος plus, θα έχετε δωρεάν παράδοση σε κάθε προϊόν που αγοράζετε από το κατάστημα. Αφού επωφεληθείτε από τη συνδρομή σας στο Sam’s Club, μπορείτε να τη διαχειριστείτε εύκολα από τον ιστότοπο του Sam’s Club, κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση της συνδρομής μου στο Sam’s Club, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να το μάθετε. Θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να αλλάξω τη συνδρομή μου στο Sam’s Club και να ανανεώσω την κάρτα του Sam μου χωρίς το συν. Επίσης, θα μάθετε πώς να πληρώνετε τον λογαριασμό του Sam μου και να αποκτάτε δωρεάν συνδρομή στο Sam’s Club.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να αλλάξετε τη συνδρομή My Sam’s Club

Επί του παρόντος, στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν καταστήματα σε 600 τοποθεσίες και εξυπηρετούν σε άλλες χώρες όπως το Μεξικό, την Κίνα και τη Βραζιλία. Τα καταστήματα Sam’s Club πωλούν προϊόντα κάθε κατηγορίας: ηλεκτρονικά είδη, είδη παντοπωλείου, γραφείο, σπίτι, έπιπλα, είδη αυτοκινήτου, βεράντας και κήπου, παιδικά αξεσουάρ, είδη κατοικίδιων ζώων, υγεία και ομορφιά, κοσμήματα, παιχνίδια και αθλητικά είδη. Όταν παίρνετε όλα αυτά τα πράγματα, δεν χρειάζεται να πάτε αλλού. Θα μάθετε πώς μπορώ να αλλάξω τη συνδρομή μου στο Sam’s Club και να ανανεώσω την κάρτα του Sam μου χωρίς το συν σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να αλλάξετε το email στο Amazon

Τι σημαίνει το Plus στο Sam’s Club;

Στο Sam’s Club, plus σημαίνει ένα μέλος που έχει επωφεληθεί από τη συνδρομή στο Sam’s Club και είναι δικαιούχος όλων των προσφορών για να είναι μέλος plus. Αυτή η συνδρομή κοστίζει 50 $ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων προσφορών και κουπονιών μπόνους, παραλαβής από το πεζοδρόμιο, επιπλέον προσφορές σε προϊόντα, εξοικονόμηση καυσίμων, δωρεάν υπηρεσίες σε κέντρα ελαστικών και μπαταριών, δωρεάν συνδρομή για το νοικοκυριό σας και μειωμένη τιμή συνδρομής 45 $. Η συν συνδρομή κοστίζει 110 $ ετησίως και περιλαμβάνει προνόμια όπως 2% Sam’s Cash, δωρεάν αποστολή και εκπτώσεις σε φαρμακευτικά προϊόντα και οπτικά, μαζί με τα οφέλη που περιλαμβάνονται στην κανονική συνδρομή.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Sam’s Club Plus και της κανονικής συνδρομής;

Παρακάτω αναφέρονται οι διαφορές μεταξύ του Sam’s Club Plus και της κανονικής συνδρομής.

Τακτικά μέλη του Sam’s Club

  • Κόστος 50 $ ετησίως για νέα μέλη
  • Τόνοι προσφορών
  • Κερδίστε τα μετρητά του Sam για φαγητό, ψώνια και πολλά άλλα
  • Παραλαβή από το πεζοδρόμιο με χρέωση 4 $ ανά παραγγελία
  • Επιπλέον προσφορές πέρα ​​από τις ήδη αξιοποιημένες προσφορές
  • Εξοικονόμηση καυσίμων σε αντλίες σε επιλεγμένες τοποθεσίες
  • Δωρεάν επισκευές ελαστικών, δοκιμή μπαταρίας και εγκατάσταση υαλοκαθαριστήρα
  • Μοιραστείτε τη συνδρομή με τα μέλη του νοικοκυριού σας
  • Πρόσθετη τιμή συνδρομής σε μειωμένη τιμή 45 $

Μέλος Sam’s Club Plus

  • Κοστίζει 110 $ το χρόνο
  • Λάβετε 2% επιστροφή σε αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις
  • Τόνοι προσφορών
  • Κερδίστε 20% περισσότερα από τα κανονικά, μετρητά του Sam για φαγητό, ψώνια και πολλά άλλα
  • Δωρεάν αποστολή
  • Παραλαβή από το πεζοδρόμιο δωρεάν ανά παραγγελία
  • Φαρμακευτική και οπτική εξοικονόμηση
  • Επιπλέον προσφορές πέρα ​​από τις ήδη αξιοποιημένες προσφορές
  • Εξοικονόμηση καυσίμων σε αντλίες σε επιλεγμένες τοποθεσίες
  • Δωρεάν επισκευές ελαστικών, δοκιμή μπαταρίας και εγκατάσταση υαλοκαθαριστήρα
  • Μοιραστείτε τη συνδρομή με τα μέλη του νοικοκυριού σας
  • Πρόσθετη τιμή συνδρομής σε μειωμένη τιμή 45 $

Μπορεί κάποιος άλλος να χρησιμοποιήσει την My Sam’s Club Card;

Όχι, εκτός από εσάς, κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα Sam’s Club επειδή οι κάρτες μέλους δεν μπορούν να μεταβιβαστούν. Όταν αγοράζετε τη συνδρομή, λαμβάνετε δύο κάρτες: μια κύρια κάρτα για εσάς και μια άλλη για τα μέλη του νοικοκυριού σας ηλικίας 18 ετών και άνω. Η συνδρομή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από εσάς, ενώ η άλλη δευτερεύουσα οικιακή κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την οικογένειά σας ή τα μέλη του νοικοκυριού σας. Και ανάλογα με την ιδιότητα μέλους, θα έχουν οφέλη. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να ανανεώνω την κάρτα του Sam μου χωρίς το συν.

Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή του Sam My Sam Online;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή του Sam μου διαδικτυακά. Η ακύρωση της συνδρομής είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να την ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Sam’s Club επισκεπτόμενοι το κλαμπ και επίσης καλώντας στο 1-888-746-7726.

  Πώς να διαγράψετε έναν καθαρό λογαριασμό

Μπορείτε να ελέγξετε τη συνδρομή του Sam’s Club στο Διαδίκτυο;

Ναι, μπορείτε να ελέγξετε τη συνδρομή σας στο Sam’s Club online. Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Sam’s Club, θα μπορείτε να αγοράζετε προϊόντα ηλεκτρονικά από τον ιστότοπό τους. Επιπλέον, τα μέλη θα έχουν δωρεάν αποστολή με την παράδοση κάθε παραγγελίας. Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του Sam, μπορείτε επίσης να ανανεώσετε το πρόγραμμα συνδρομής σας online και επίσης να το αλλάξετε.

Η ιδιότητα μέλους My Sam’s Club ανανεώνεται αυτόματα;

Ναι, η συνδρομή μου στο Sam’s Club ανανεώνεται αυτόματα εάν έχετε ενεργοποιήσει τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης στον λογαριασμό σας. Για να λειτουργήσει η αυτόματη ανανέωση, πρέπει να προσθέσετε μια υποστηριζόμενη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μέσω της οποίας θα χρεωθείτε το τέλος συνδρομής. Η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης μπορεί να ενεργοποιηθεί από τον διαδικτυακό λογαριασμό του Sam, όπου θα μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της συνδρομής, όπως ημερομηνία ή ανανέωση, προνόμια συνδρομής και πολλά άλλα. Και με βάση το πρόγραμμα συνδρομής που χρησιμοποιήσατε, θα χρεωθείτε.

Πόσα μέλη της οικογένειας μπορούν να είναι μέλη μιας λέσχης Sam’s;

Στην κανονική συνδρομή Sam’s Club, μπορείτε να προσθέσετε έως και 8 μέλη της οικογένειας με επιπλέον χρέωση για κάθε πρόσθετο. Και για τη συνδρομή Plus, μπορείτε να προσθέσετε έως και 16 μέλη οικογένειας με επιπλέον χρέωση για κάθε πρόσθετο μέλος. Τα μέλη θα έχουν τα ίδια προνόμια με αυτά που παίρνετε στην κάρτα σας, ανάλογα με τα σχέδια που έχετε κάνει. Μπορείτε να επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα Sam’s Club ή να καλέσετε στο 888-746-7726 για να ενημερωθείτε για τη χρέωση πρόσθετου και τους όρους της.

Πόσο κοστίζει η ανανέωση μιας συνδρομής Sam’s Club;

Για να ανανεώσετε μια συνδρομή Sam’s Club, θα χρεωθείτε με το ίδιο ποσό που είχατε χρεώσει όταν αγοράσατε τη συνδρομή.

Από τις 17 Οκτωβρίου 2022, το ποσό ανανέωσης άλλαξε. Επί του παρόντος, το ποσοστό ανανέωσης είναι 50 $ ετησίως για την Τακτική συνδρομή και για τη συνδρομή Plus, είναι 110 $ ετησίως. Αλλά πριν ήταν 45 $ ετησίως για τακτική συνδρομή και 100 $ ετησίως για συν συνδρομή.

Πώς μπορώ να αποκτήσω δωρεάν συνδρομή στο Sam’s Club;

Για να αποκτήσετε δωρεάν συνδρομή στο Sam’s Club, πρέπει να αγοράσετε τα κατάλληλα προϊόντα από τα καταστήματα του Sam’s Club αξίας 45 $ ή περισσότερο ταυτόχρονα. Η δωρεάν συνδρομή θα είναι για ένα έτος. μετά από αυτό, πρέπει να πληρώσετε τη συνδρομή των μελών ανάλογα.

Τα προϊόντα που δεν δικαιούνται δωρεάν συνδρομή είναι αλκοόλ, γάλα, καύσιμα, δωροκάρτες, καπνός ή φαρμακευτικά προϊόντα. Εάν κάποιο από αυτά τα προϊόντα βρίσκεται στη λίστα αγορών σας, φροντίστε να το εξαιρέσετε από τη συνολική αγορά σας. Στη συνέχεια, ο συνολικός λογαριασμός σας θα πρέπει να είναι 45 $ ή περισσότερο για να επωφεληθείτε από τη δωρεάν συνδρομή του Sam.

  Σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix – Πώς να παρακάμψετε και να ξεμπλοκάρετε το Netflix

Πώς μπορώ να βρω τη συνδρομή My Sam’s Club;

Για να μάθετε πώς μπορώ να βρω τη συνδρομή του Sam μου, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είχατε ήδη αγοράσει τη συνδρομή.

1. Επισκεφθείτε το Ο ιστότοπος του Sam’s Club στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος.

4. Μόλις συνδεθείτε, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο εικονίδιο Προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

5. Κάντε κλικ στις Πληροφορίες λογαριασμού.

6. Από τις επιλογές στο αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στο λογαριασμός στην ενότητα Συνδρομή για να δείτε τη συνδρομή σας.

Σημείωση: Εάν δεν βλέπετε την κατάσταση μέλους σε αυτήν την ενότητα, κάντε κλικ στην καρτέλα Σύνοψη από το αριστερό παράθυρο για να την εντοπίσετε.

Πώς μπορώ να ελέγξω το ιστορικό μελών του My Sam’s Club;

Για να μάθετε πώς μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό συνδρομής Sam’s Club στο διαδίκτυο, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

Πώς μπορώ να ελέγξω τη συνδρομή My Sam’s Club;

Για να ελέγξετε τη συνδρομή του Sam μου, απλώς ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας την κάρτα μέλους και άλλη ταυτότητα για επαλήθευση.

1. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο Sam’s Club από την τοποθεσία σας.

2. Στο γραφείο μέλους, ρωτήστε το στέλεχος για την ιδιότητα μέλους σας.

3. Πείτε τα στοιχεία που ζήτησε το στέλεχος για την επαλήθευση των στοιχείων σας.

4. Μόλις επαληθευτούν τα στοιχεία σας, το στέλεχος θα σας ενημερώσει για την τρέχουσα κατάσταση της ιδιότητας μέλους σας.

Πώς μπορώ να πληρώσω το λογαριασμό του Sam μου στο Διαδίκτυο;

Για να πληρώσετε το λογαριασμό του Sam μου στο διαδίκτυο, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Πλοηγηθείτε στο Ο ιστότοπος του Sam’s Club και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή πίστωσης Pay Sam’s Club.

3. Εισαγάγετε το User ID και τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στην επιλογή SECURE LOGIN.

4. Μόλις συνδεθείτε, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην επιλογή Πληρωμές στο επάνω μέρος και κάντε κλικ στο Προβολή και Εκτέλεση πληρωμών.

5. Εισαγάγετε το επιθυμητό ποσό που θέλετε να πληρώσετε και επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας.

Πώς μπορώ να αλλάξω τη συνδρομή My Sam’s Club; Πώς μπορώ να αλλάξω τη συνδρομή My Sam’s Club;

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή του Sam με:

  • Επίσκεψη στο Γραφείο Μελών σε οποιοδήποτε κλαμπ, ή
  • Καλώντας στο 1(888) 746-7726

Πώς μπορώ να αλλάξω τη συνδρομή μου στην εφαρμογή My Sam’s Club;

Για να μάθετε πώς μπορώ να αλλάξω τη συνδρομή μου στην εφαρμογή Sam’s Club, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε Sam’s Club εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Λογαριασμός στο κάτω μέρος της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιλογή Είσοδος.

4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό πρόσβασης και πατήστε Είσοδος.

5. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, πατήστε στην καρτέλα Λογαριασμός από την κάτω γραμμή.

6. Πατήστε στην επιλογή Ανανέωση ή αναβάθμιση συνδρομής.

7. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να αλλάξετε τη συνδρομή σας.

Πώς μπορώ να ανανεώσω την κάρτα μου Sam χωρίς το Plus;

Μπορείς επικοινωνήστε με το Sam’s Club για να ανανεώσετε την κάρτα του Sam ανά πάσα στιγμή. Η ομάδα υποστήριξης θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το αποτέλεσμά σας.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορώ να αλλάξω τη συνδρομή μου στο Sam’s Club και να ανανεώσω την κάρτα του Sam μου χωρίς το συν με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.