Πώς να διαγράψετε έναν καθαρό λογαριασμό

Το Pure είναι μια εφαρμογή σύνδεσης που αναπτύχθηκε για περιστασιακά ραντεβού. Το Pure έχει έναν μηχανισμό διαφήμισης στον οποίο οι χρήστες γράφουν κάτι ενδιαφέρον για τον εαυτό τους ή για το τι ψάχνουν στο Pure. Εάν άλλα μέλη ενδιαφέρονται για τη διαφήμισή τους, είναι ένα ταίριασμα. Ως λίγες πληροφορίες που ανταλλάσσονται για τον εαυτό σας, το Pure είναι μια τέλεια εφαρμογή γνωριμιών για διακριτές συνδέσεις και περιστασιακά ραντεβού. Δυνατότητες όπως οι άμεσες συνομιλίες, τα δώρα, τα αυτοκαταστροφικά προφίλ και τα παιχνίδια του διαβόλου κάνουν το Pure έναν καλό ιστότοπο. Είστε χρήστης της εφαρμογής γνωριμιών που αναζητάτε μια διακριτική εφαρμογή γνωριμιών και αναρωτιέστε αν το Pure είναι καλύτερο από το tinder; Και πώς να συνομιλήσετε στην εφαρμογή Pure και πώς να διαγραφείτε από το Pure; Είσαι στο σωστό μέρος φίλε μου! Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες και τις απορίες σας σχετικά με το Pure, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου διαγραφής ενός λογαριασμού Pure.

Πώς να διαγράψετε έναν καθαρό λογαριασμό

Μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό Pure από την ενότητα MY ACCOUNT/ID στην εφαρμογή Pure. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Σε ποιον ανήκει η Pure App;

Η ιδέα της εφαρμογής Pure δημιουργήθηκε το 2012 από τους Roman Sidorenko και Alexander Kukhtenko και η εφαρμογή κυκλοφόρησε σε iOS και Android το 2014. Το Pure αναπτύχθηκε μετά από έρευνα για τα μοτίβα και τις ιδέες που ενέπνευσαν τη δημιουργία αυτής της εφαρμογής σύνδεσης προήλθε από την Carol Queen, η οποία είναι κοινωνιολόγος, σεξολόγος, συγγραφέας και συντάκτης από τις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτή τη στιγμή ασχολείται ενεργά με το κίνημα του φεμινισμού για το σεξ. Το 2020, η Olga Petrunina διορίστηκε Διευθύνουσα Σύμβουλος της Pure.

Είναι το Pure ένας καλός ιστότοπος;

Ναί. Ας δούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία και χαρακτηριστικά που παρέχει στους χρήστες που τον καθιστούν έναν καλό ιστότοπο.

  • Το Pure είναι μια εφαρμογή σύνδεσης που αναπτύχθηκε για διακριτές συνδέσεις και περιστασιακά ραντεβού, η οποία διαθέτει επίσης μηχανισμό διαφήμισης. Με τη βοήθεια αυτού, οι χρήστες αναφέρουν ενδιαφέροντα πράγματα για τον εαυτό τους ή τι αναζητούν σε αυτήν την πλατφόρμα. Εάν άλλα μέλη ενδιαφέρονται για τη διαφήμισή τους, είναι ένα ταίριασμα. Μετά από μια αντιστοίχιση, οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν μεταξύ τους.
  • Όλα τα μηνύματα στο Pure είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο και όλες οι συνομιλίες και οι δημοσιευμένες διαφημίσεις σας διαγράφονται αυτόματα μετά από 24 ώρες για να διατηρηθεί η ανωνυμία. Για την προστασία τους απορρήτου, τα μέλη πρέπει να δημιουργούν νέα προφίλ κάθε μέρα.
  • Επίσης, ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που προσφέρει το Pure για την αποτροπή πλαστών προφίλ είναι ότι όλα τα προφίλ στο Pure είναι προσωρινά. Μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, ο καθένας έχει μία ώρα για να βρει ένα ταίριασμα και το προφίλ τους διαγράφεται αν δεν έχουν βρει ένα ταίριασμα μέχρι τότε.
  • Επίσης, οι δυνατότητες όπως οι στιγμιαίες συνομιλίες, τα δώρα, τα αυτοκαταστροφικά προφίλ και τα παιχνίδια του διαβόλου κάνουν το Pure έναν καλό ιστότοπο.
  Πώς να ενεργοποιήσετε την εγγραφή συμμετεχόντων για συσκέψεις Zoom

Συνεχίστε να διαβάζετε για να καταλάβετε αν το Pure είναι καλύτερο από το Tinder.

Πώς μπορείτε να συνομιλήσετε σε Pure App;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να συνομιλήσετε στην εφαρμογή Pure:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Pure στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Στη συνέχεια, απλώς εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό Apple, Google ή Huawei.

3. Μετά την εγγραφή, πρέπει να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις όπως Ποια είναι η ταυτότητα φύλου σας;

Σημείωση: Το Pure διατηρεί όλες τις πληροφορίες σας ανώνυμες.

4. Η Pure θα σας προτείνει εξατομικευμένες τροφές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και που μπορείτε να τις αλλάξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας για να ταιριάζει με τη διάθεσή σας.

5. Τώρα, δημιουργείτε την Προσωπική Διαφήμισή σας, η οποία θα δημοσιευθεί σε έναν δημόσιο πίνακα ανακοινώσεων, έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να βλέπουν αυτά που έχετε γράψει, καθώς και τυχόν εικόνες και άλλες λεπτομέρειες που έχετε επιλέξει να συμπεριλάβετε για τον εαυτό σας.

6. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο της καρδιάς των προσωπικών διαφημίσεων ενός άλλου χρήστη Pure. Και αν κάνουν επίσης κλικ στο εικονίδιο της καρδιάς του δημοσιευμένου σας, εσείς οι δύο θεωρείστε ταιριαστοί.

Σημείωση: Μετά τον αγώνα, αυτά τα δύο ταιριαστά προφίλ μπορούν να συνομιλούν μεταξύ τους.

Εδώ είναι ο μόνος τρόπος για να συνομιλήσετε στην εφαρμογή Pure dating. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Pure.

Πώς μπορείτε να διαγραφείτε από το Pure;

Ας δούμε τα βήματα για να διαγραφείτε από το Pure.

1. Εκκινήστε το Google Play store στο κινητό σας τηλέφωνο Android.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

  Ποια εργαλειοθήκη είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας;

3. Πατήστε στην επιλογή Πληρωμές και συνδρομές.

4. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Συνδρομές.

5. Εντοπίστε και πατήστε στη συνδρομή Pure app από τη λίστα των συνδρομών που έχετε.

6. Μετά από αυτό, σύρετε προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Ακύρωση συνδρομής.

7. Επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για τον οποίο ακυρώνετε αυτήν τη συνδρομή και πατήστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να καταργήσετε την εγγραφή σας από την εφαρμογή Pure dating.

Πώς να διαγράψετε έναν καθαρό λογαριασμό;

Ακολουθεί ένας οδηγός που σας δείχνει πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Pure.

Σημείωση: Όλες οι συνομιλίες, οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες που συνδέονται με το δικό σας ο λογαριασμός διαγράφεται πλήρως όταν αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας Pure. Το Pure συμβουλεύει εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Pure, μπορείτε να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από τη ροή αντί να διαγράψετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Απόκρυψη στις ρυθμίσεις διαφημίσεων. Έτσι, όταν είστε προετοιμασμένοι, μπορείτε να επιστρέψετε και όλα τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Pure και μεταβείτε στο Προφίλ σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Ρυθμίσεις που υπάρχει στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας.

3. Πατήστε στο Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ/ΑΝΑΤΟΝΤΙΚΟ ΜΟΥ.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

5. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ από το κάτω μέρος της οθόνης για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή Pure dating.

Με αυτόν τον τρόπο τώρα ξέρετε πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Pure.

Είναι το Pure μια ρωσική εφαρμογή;

Όχι, η εφαρμογή Pure αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από μια ουκρανική εταιρεία γνωστή ως Misterico. Ο Roman Sidorenko και ο Alexander Kukhtenko ήταν οι ιδρυτές του Pure. Το Pure είναι διάσημο στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία και πολλές άλλες χώρες, αλλά είναι μια ουκρανική εφαρμογή, όχι ρωσική. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ότι το Pure είναι καλύτερο από το Tinder.

Είναι το Pure μια εφαρμογή σύνδεσης;

Ναι, το Pure είναι μια εφαρμογή σύνδεσης που αναπτύχθηκε για περιστασιακές γνωριμίες και συνδέσεις.

Είναι το Pure App Private;

Ναί. Τώρα, ας δούμε γιατί:

  • Δεν χρειάζεται να παρέχετε πληροφορίες για τον εαυτό σας, αν δεν το θέλετε, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφίες κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας Pure. Αυτός είναι ο λόγος που το Pure είναι μια ανώνυμη και ιδιωτική εφαρμογή σύνδεσης.
  • Για να διατηρήσει την ανωνυμία, το Pure διατηρεί όλα τα προφίλ απλά.
  • Η δυνατότητα που διαγράφει όλες τις συνομιλίες σας και τις δημοσιευμένες διαφημίσεις σας σε 24 ώρες την καθιστά ιδιωτική εφαρμογή.
  • Τα μηνύματα στο Pure είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο.
  • Το γεγονός ότι ο λογαριασμός σας διαγράφεται μία ώρα μετά τη δημιουργία του κάνει το Pure πιο ασφαλές από την πλειονότητα των άλλων εφαρμογών.
  • Οι πληροφορίες σας δεν διατηρούνται στον διακομιστή τους. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχουν πιθανότητες διαρροής δεδομένων.
  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας LXQt

Εξετάζοντας όλες αυτές τις λειτουργίες που σας κρατούν ανώνυμους, θεωρούμε ότι το Pure είναι μια ιδιωτική εφαρμογή γνωριμιών.

Είναι το Pure καλύτερο από το Tinder;

Αν ψάχνετε για περιστασιακά ραντεβού και συνδέσμους, το Pure είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς από κάθε άποψη. Τον τελευταίο καιρό, με την κουλτούρα σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών να αυξάνεται, η βάση χρηστών του Pure επεκτείνεται αργά με τα χρόνια, επειδή, σε αντίθεση με το Tinder, έχει τηρήσει τη βασική του αξία, που είναι η παροχή περιστασιακών σχέσεων. Το Tinder είναι κάπως επιφανειακό επειδή οι αποφάσεις για το σάρωση λαμβάνονται σε λίγα δευτερόλεπτα με βάση αποκλειστικά εικόνες. Από την άλλη πλευρά, το Pure σχεδιάστηκε ως μια απλή εφαρμογή σύνδεσης για περιστασιακά ραντεβού. Έτσι, αυτή ήταν η άποψή μας για το is Pure καλύτερο από το Tinder. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Pure.

Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή γνωριμιών;

Είναι δύσκολο να δώσουμε μια συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό το ερώτημα, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές εφαρμογές γνωριμιών στην αγορά που είναι διαθέσιμες με τις δικές τους μοναδικές και ιδιαίτερες δυνατότητες. Έτσι, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τα χρήματα που μπορείτε να ξοδέψετε, πρέπει να επιλέξετε ποια εφαρμογή γνωριμιών είναι ιδανική για εσάς. Αλλά εδώ είναι μερικές εξαιρετικές επιλογές που λειτουργούν για τους περισσότερους χρήστες:

  • Το Tinder είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών για σάρωση μέσα από κατάλληλους αγώνες. Φτιάχνεις ένα βασικό προφίλ με μερικές φωτογραφίες και μια σύντομη εισαγωγή, μετά από την οποία συμμετέχεις σε μια ομάδα χρηστών στην περιοχή σου και στο ηλικιακό εύρος για να βρεις αντιστοιχίες.

  • Το Bumble είναι η καλύτερη επιλογή για τις γυναίκες γιατί δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να ξεκινήσουν την επαφή. Το Bumble έχει επίσης την επιλογή να βρει ρομαντικούς συνεργάτες και φίλους.

  • Σε αντίθεση με το Tinder και το Bumble, το Hinge είναι μια εφαρμογή γνωριμιών που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις συνδέσεις και στην τόνωση των συνομιλιών αντί να εστιάζει σε μηχανισμούς που βασίζονται στο swipe.

Ποια είναι η πιο διακριτική εφαρμογή γνωριμιών;

Άσλεϊ Μάντισον είναι μια από τις πιο διακριτικές υπηρεσίες διαδικτυακών γνωριμιών και κοινωνικής δικτύωσης που θα βρείτε. Είναι μια εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη υπηρεσία σύνδεσης και η εφαρμογή χρησιμοποιείται κυρίως για μυστικές συνδέσεις. Αναπτύχθηκε κυρίως για εξωσυζυγικές γνωριμίες, αλλά είναι επίσης ιδανικό για κάθε τύπο εργένη που αναζητά μια περιστασιακή εμπειρία ραντεβού. Η Ashely Madison έχει λάβει ορισμένα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για να εγγυηθεί την online ανωνυμία όλων των μελών της.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε σχετικά με τη συνομιλία στην εφαρμογή Pure και τον τρόπο διαγραφής ενός λογαριασμού Pure με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.