Πώς να αλλάξετε διεύθυνση στο πρόγραμμα οδήγησης Doordash

Το DoorDash είναι μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες online παραγγελιών φαγητού κατά παραγγελία από το Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες. Σας συνδέει με όλα τα εστιατόρια της περιοχής σας, ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό από τα αγαπημένα σας εστιατόρια online. Εάν είστε Dasher από το DoorDash και θέλετε να μάθετε πώς να αλλάξετε διεύθυνση στο πρόγραμμα οδήγησης DoorDash, βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να αλλάξετε τα στοιχεία σας στο DoorDash και να καταργήσετε μια διεύθυνση στο DoorDash. Επίσης, θα μάθετε εάν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο DoorDash και να δημιουργήσετε έναν νέο. Τώρα, ας ξεκινήσουμε!

Πώς να αλλάξετε διεύθυνση στο πρόγραμμα οδήγησης DoorDash

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να αλλάξετε διεύθυνση στο πρόγραμμα οδήγησης DoorDash λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να κατεβάσετε όλες τις φωτογραφίες από μια συνομιλία Messenger

Πώς αλλάζετε τα στοιχεία σας στο DoorDash;

Μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία σας στο DoorDash με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Ανοίξτε το DoorDash εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω αριστερή γωνία.

3. Πατήστε στο όνομα του προφίλ σας από την κορυφή.

4. Από αυτήν την οθόνη, μπορείτε να αλλάξετε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, τον κωδικό πρόσβασης και το email σας πατώντας σε αυτό. Πατήστε Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές που κάνατε.

Πώς αλλάζετε την τοποθεσία σας στο πρόγραμμα οδήγησης DoorDash;

Εάν έχετε μετακομίσει σε κάποια άλλη τοποθεσία αλλά στην ίδια πόλη και θέλετε να ενημερώσετε το σημείο εκκίνησης, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή DoorDash.

2. Πατήστε στην επιλογή Dash Now.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Ναι όταν σας ζητηθεί επιβεβαίωση. Η τρέχουσα τοποθεσία σας θα ενημερωθεί ως η τοποθεσία αφετηρίας για να διακοπεί αμέσως.

  Πώς να ανοίξετε ένα έγγραφο MS Word σε προβολή περίγραμμα από προεπιλογή

Πώς να αλλάξετε διεύθυνση στο πρόγραμμα οδήγησης DoorDash;

Ας δούμε πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση στο πρόγραμμα οδήγησης DoorDash.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή DoorDash και πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ > Διεύθυνση.

2. Αναζητήστε τη νέα διεύθυνση στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

3. Πατήστε Αποθήκευση διεύθυνσης για να προσθέσετε τη διεύθυνση στον λογαριασμό σας και να την αποθηκεύσετε ως την κύρια.

Πώς αφαιρείτε μια διεύθυνση στο DoorDash;

Ακολουθούν τα βήματα για την κατάργηση μιας διεύθυνσης στο DoorDash.

Σημείωση: Δεν μπορείτε να διαγράψετε την κύρια διεύθυνση στο DoorDash.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή DoorDash στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ > Διεύθυνση.

3. Πατήστε στο εικονίδιο επεξεργασίας δίπλα στην επιθυμητή διεύθυνση που θέλετε να καταργήσετε.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων από εκεί πάνω δεξιά γωνία για να διαγράψετε τη διεύθυνση αμέσως.

Μπορείτε να κάνετε DoorDash με κάποιον άλλο να οδηγεί;

Ναι, μπορείτε να κάνετε DoorDash με κάποιον άλλο να οδηγεί. Αλλά πρέπει επίσης να έχουν έγκυρο λογαριασμό DoorDash Dasher.

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας DoorDash και να δημιουργήσετε έναν νέο;

Ναι, μπορείτε να κάνετε αίτηση ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό στο DoorDash αφού απενεργοποιηθεί ή διαγραφεί ο προηγούμενος λογαριασμός σας. Χρειάζεστε μια νέα διεύθυνση email για τον νέο λογαριασμό DoorDash που θέλετε να δημιουργήσετε.

  Παίξτε παιχνίδια 3DS σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας τον εξομοιωτή Citra 3DS

Μπορείτε να κάνετε DoorDash σε δύο τηλέφωνα;

Ναι, μπορείτε να το DoorDash σε δύο τηλέφωνα. Αλλά είναι αντίθετο με τις πολιτικές του DoorDash η χρήση δύο τηλεφώνων για το DoorDash.

Πληρώνει το DoorDash Gas;

Όχι, το DoorDash δεν πληρώνει για το αέριο που χρησιμοποιείται από τα Dashers για παράδοση. Πρέπει να ξοδέψετε χρήματα από την τσέπη σας για το γκάζι εάν είστε DoorDash Dasher.

Πόσο κάνουν οι πόρτες;

Η μέση πληρωμή ανά παράδοση κυμαίνεται από 2$-10$ ανά παράδοση. Αυτή η πληρωμή εξαρτάται από την απόσταση που διανύει η Dasher για να παραδώσει την παραγγελία. Εάν αυτή η περιοχή παράδοσης είναι μακριά και έχει πολύ περιορισμένα Dasher, η πληρωμή Dasher είναι υψηλή καθώς εξαρτάται επίσης από το αν το Dasher είναι κορυφαίο Dasher ή όχι. Η αμοιβή Dasher υπολογίζεται προσθέτοντας Βασική αμοιβή + Συμβουλές + Προσφορές.

Μπορείτε να κάνετε 200 την ημέρα με το DoorDash;

Ναι, είναι δυνατό να κερδίσετε 200 $ την ημέρα εάν εργάζεστε περίπου 16 ώρες την ημέρα και λαμβάνετε μόνο παραγγελίες αξίας 4 $ ή άνω.

Γιατί πρέπει να περιμένετε 7 ημέρες για γρήγορη πληρωμή στο DoorDash;

Οποιοσδήποτε χρήστης του DoorDash δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Fast Pay για 7 ημέρες μετά την πραγματοποίηση οποιωνδήποτε αλλαγών στα στοιχεία της χρεωστικής σας κάρτας. Γίνεται για καλύτερη προστασία του λογαριασμού και αυτή η περίοδος επεξεργασίας δεν μπορεί να επιταχυνθεί από κανένα μέλος της ομάδας του DoorDash.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να αλλάξετε διεύθυνση στο πρόγραμμα οδήγησης DoorDash με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.