Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας

Το Crunchyroll είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα ροής anime στον κόσμο. Αλλά αν έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα διάλειμμα από το anime ή έχετε βρει μια άξια εναλλακτική, ίσως ψάχνετε έναν τρόπο να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Υπάρχουν κυριολεκτικά πολλοί τρόποι για να ακυρώσετε μια ενεργή συνδρομή στο Crunchyroll σε διάφορες πλατφόρμες. Επομένως, δημιουργήσαμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για να σας βοηθήσουμε να ακυρώσετε αμέσως τη συνδρομή σας στο Crunchyroll. Έτσι, χωρίς να χάσουμε χρόνο, ας ξεκινήσουμε το ταξίδι μας.

Ακύρωση της συνδρομής σας στο Crunchyroll (2022)

Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού, σε τηλέφωνα iPhone και Android, καθώς και συνδρομές που βασίζονται στο PayPal. Έτσι, ανάλογα με την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε για τη ροή anime, μπορείτε να μεταβείτε στα βήματα για την εν λόγω πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τον παρακάτω πίνακα:

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll στο Διαδίκτυο στο πρόγραμμα περιήγησης Ιστού

Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης σε υπολογιστή Windows, macOS, Linux ή φορητό υπολογιστή, είναι εύκολο να το κάνετε. Αυτή η μέθοδος, ωστόσο, θα λειτουργήσει μόνο εάν έχετε πληρώσει χρησιμοποιώντας πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα παρακάτω:

1. Επισκεφθείτε το Crunchyroll δικτυακός τόπος και κάντε κλικ στο «εικονίδιο προφίλ» στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Ο λογαριασμός μου» από τη λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές στο αναπτυσσόμενο μενού. Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στη σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού.

3. Κάτω από τις Ρυθμίσεις λογαριασμού, μεταβείτε στην ενότητα “Σχέδιο μέλους” από την αριστερή πλαϊνή γραμμή.

4. Στη συνέχεια, όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα συνδρομής σας θα εμφανιστούν στη σελίδα “Κατάσταση μέλους Premium”, η οποία έχει παλαιότερη διεπαφή χρήστη σε σύγκριση με τον νέο ιστότοπο. Αφού ελέγξετε τις λεπτομέρειες, κάντε κλικ στο κουμπί “Ακύρωση συνδρομής” στην κάτω δεξιά γωνία μόλις αποφασίσετε.

  Grammarly εναντίον Microsoft Editor: Ποια πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Σημείωση: Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία και θέλετε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή του Crunchyroll, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα τρία πρώτα βήματα, όπως περιγράφεται παραπάνω. Στη συνέχεια, αντί για το κουμπί “Ακύρωση συνδρομής”, θα δείτε το κουμπί “Ακύρωση δωρεάν δοκιμής”. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί για να τερματίσετε τη δωρεάν δοκιμή στο Crunchyroll.

5. Στη σελίδα ακύρωσης, κάντε κύλιση προς τα κάτω προς τα κάτω και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί «Ακύρωση συνδρομής». Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, μπορείτε πάντα να σταματήσετε τη διαδικασία και να επιστρέψετε στις ρυθμίσεις. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «Stay Premium».

6. Και τέλος! Ακυρώσατε με επιτυχία τη συνδρομή σας στο Crunchyroll. Θα δείτε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης που εμφανίζεται στην κορυφή της σελίδας μαζί με μια προαιρετική έρευνα.

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll μέσω Paypal

Εάν έχετε εγγραφεί στο Crunchyroll μέσω PayPal, μπορείτε σίγουρα να χρησιμοποιήσετε την παραπάνω μέθοδο για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Είναι απλό και χωρίς προβλήματα, αλλά για κάποιο λόγο, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο του Crunchyroll, είναι επίσης δυνατό να ακυρώσετε τη συνδρομή σας από τον ιστότοπο του Paypal. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Paypal και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Εάν κάνατε τη συναλλαγή πρόσφατα, θα τη δείτε στην πρόσφατη δραστηριότητα και θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις λεπτομέρειες κάνοντας κλικ σε αυτήν ακριβώς εκεί. Εάν όχι, μεταβείτε στην καρτέλα “Δραστηριότητα” από την επάνω γραμμή πλοήγησης.

2. Κάτω από την καρτέλα δραστηριότητα, θα δείτε τη συναλλαγή Crunchyroll. Επιλέξτε το “Ellation Holdings Inc.” επιλογή για να δείτε τις πλήρεις λεπτομέρειες.

3. Τώρα, στην ενότητα λεπτομερών πληροφοριών συναλλαγών, επιλέξτε την επιλογή «Διαχείριση πληρωμών Ellation Holdings Inc.».

4. Θα ανακατευθυνθείτε τώρα στη σελίδα ρυθμίσεων πληρωμών PayPal για τη συνδρομή σας στο Crunchyroll. Κάντε κλικ στο κουμπί “Ακύρωση” ακριβώς δίπλα στο κείμενο κατάστασης “Ενεργό”.

5. Τέλος, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την επιλογή «Απενεργοποίηση ταχύτερης πληρωμής» και η συνδρομή σας στο Crunchyroll που πληρώθηκε μέσω PayPal θα τερματιστεί.

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll σε τηλέφωνα Android

Πρώτον, για να είμαστε σαφείς, δεν μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Crunchyroll για Android. Πρέπει να ελέγξετε τη μέθοδο του προγράμματος περιήγησης ιστού που αναφέρεται παραπάνω για αυτό. Ωστόσο, εάν έχετε εγγραφεί μέσω του Google Play Store, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll στο Android ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

  Πώς να προσαρμόσετε το υπόμνημα του γραφήματος στο MS Office

Εάν έχετε εγγραφεί στο Crunchyroll χρησιμοποιώντας Πιστώσεις Google Play, δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή στη συσκευή σας Android μέσα σε ένα λεπτό:

1. Ανοίξτε το Google Play Store στο τηλέφωνό σας Android και πατήστε το “εικονίδιο προφίλ” στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Πληρωμές και συνδρομές» από το μενού. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στον ίδιο λογαριασμό Google που χρησιμοποιούσατε για να εγγραφείτε στο Crunchyroll.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Συνδρομές» στην επόμενη σελίδα. Τώρα, θα δείτε όλες τις ενεργές συνδρομές για τον λογαριασμό σας και πρέπει να πατήσετε στο “Crunchyroll” εδώ.

3. Στην επόμενη σελίδα, ελέγξτε τις λεπτομέρειες του προγράμματος συνδρομής σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Ακύρωση συνδρομής» στο κάτω μέρος. Επιλέξτε την επιλογή «Συνέχεια» αφού ελέγξετε τα οφέλη που θα χάσετε μετά την ακύρωση.

4. Επιλέξτε οποιονδήποτε από τους λόγους που αναφέρονται παρακάτω για την ακύρωσή σας και επιλέξτε ξανά την επιλογή «Συνέχεια». Και αυτό είναι όλο.

Τώρα, η συνδρομή σας στο Crunchyroll ακυρώθηκε με επιτυχία. Η επόμενη σελίδα στο Play Store θα εμφανίσει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο Android.

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll στο iPhone

Όπως και το Android, εάν αγοράσατε μια συνδρομή στο Crunchyroll χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα ή PayPal, δεν μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας από την εφαρμογή iOS. Μπορείτε να ελέγξετε τη μέθοδο του προγράμματος περιήγησης ιστού που αναφέρεται παραπάνω για αυτό. Αλλά αν έχετε εγγραφεί στο Crunchyroll μέσω του App Store, μπορείτε να το ελέγξετε παρακάτω.

Εάν εγγραφήκατε στο Crunchyroll χρησιμοποιώντας πιστώσεις ή κάρτες μέσω του App Store, θα μπορούσατε να ακυρώσετε γρήγορα και εύκολα τη συνδρομή σας. Δείτε πώς φαίνεται η διαδικασία:

1. Αντί για την εφαρμογή Crunchyroll, πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή ρυθμίσεων στο iPhone σας. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή “προφίλ” (όνομα λογαριασμού) στο επάνω μέρος.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Συνδρομές” από τη λίστα και θα δείτε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll στην επόμενη σελίδα. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Ακύρωση συνδρομής” στην καταχώριση Crunchyroll.

3. Θα εμφανιστεί τώρα ένα αναδυόμενο μήνυμα για να επιβεβαιώσετε την ακύρωσή σας. Πατήστε αμέσως το κουμπί “Επιβεβαίωση” στο αναδυόμενο παράθυρο και η συνδρομή σας θα ακυρωθεί αμέσως.

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll στο Android TV/ Apple TV

Στο Apple TV ή στο Android TV σας, δεν έχετε την επιλογή να ακυρώσετε τη συνδρομή σας από την εφαρμογή Crunchyroll. Για να ακυρώσετε τη συνδρομή, πρέπει να το κάνετε μέσω του προγράμματος περιήγησής σας χρησιμοποιώντας μία από τις μεθόδους που αναφέρθηκαν παραπάνω.

  Πώς μπορείτε να διορθώσετε τη σύνδεσή σας στο Xbox One

Αντ’ αυτού, αλλάξτε το πρόγραμμα συνδρομής σας στο Crunchyroll

Εάν ο μόνος λόγος για την ακύρωση της συνδρομής σας είναι να εξοικονομήσετε χρήματα, τότε μπορείτε να επιλέξετε να αλλάξετε το πρόγραμμα συνδρομής σας. Μπορείτε να κατεβείτε στο πρόγραμμα Basic Fan ή Mega Fan από το Ultimate. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να συνεχίσετε την εμπειρία παρακολούθησής σας anime απλά θυσιάζοντας λειτουργίες όπως το όριο της συσκευής και τις λήψεις εκτός σύνδεσης (για το Βασικό πρόγραμμα θαυμαστών). Το Crunchyroll προσφέρει τρία προγράμματα συνδρομής για να διαλέξετε και αυτά είναι:

Εάν θέλετε να αποσύρετε τη συνδρομή σας αλλά εξακολουθείτε να παρακολουθείτε anime από καιρό σε καιρό, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μερικά από τα δωρεάν anime που είναι διαθέσιμα στο Crunchyroll. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικές σειρές anime χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα, αλλά ίσως χρειαστεί να ψάξετε στη βιβλιοθήκη τους για να βρείτε τις δωρεάν προσφορές.

Το Crunchyroll περιλαμβάνει δωρεάν δημοφιλή anime όπως το Naruto, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν παρέχουν πλήρη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη τους. Για ορισμένες σειρές, ενδέχεται να μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο μερικά επεισόδια χωρίς premium συνδρομή. Αλλά και πάλι, κάτι είναι καλύτερο από το τίποτα σωστά;

Συχνές ερωτήσεις για ακύρωση συνδρομής για Crunchyroll

Γιατί δεν με αφήνει να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Crunchyroll;

Εάν υπάρχει μια εκκρεμή συναλλαγή στον λογαριασμό σας στο Crunchyroll, θα πρέπει πρώτα να την εκκαθαρίσετε και μετά μόνο εσείς μπορείτε να ακυρώσετε την υπάρχουσα συνδρομή σας.

Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Crunchyroll ανά πάσα στιγμή;

Ναί! Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll premium ανά πάσα στιγμή και θα ακυρωθεί την τελευταία ημερομηνία του κύκλου χρέωσής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό και να παρακολουθήσετε περιεχόμενο premium μέχρι το τέλος της ημερομηνίας χρέωσης.

Γιατί η Ακυρωμένη συνδρομή μου είναι ακόμα ενεργή;

Εάν έχετε ακυρώσει τη συνδρομή σας πριν από την τελευταία ημερομηνία του κύκλου χρέωσής σας, η συνδρομή σας θα παραμείνει ενεργή μέχρι την τελευταία ημέρα. Θα ακυρωθεί τελικά και θα χάσετε την πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας στο Crunchyroll.

Εύκολοι τρόποι για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι μπορέσαμε να σας βοηθήσουμε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, υψηλότερες τιμές, καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Crunchyroll ή άλλα, υπάρχει ένας λόγος που μπορεί να επιλέξατε αυτόν τον τρόπο δράσης. Ωστόσο, θα χάσετε μερικά καταπληκτικά νέα anime όπως το Chainsaw Man και παλιά anime όπως το One Piece. Ωστόσο, η διαδικασία ακύρωσης είναι απλή και γρήγορη. Επομένως, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Crunchyroll χρησιμοποιώντας τον οδηγό μας χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιπλέον, ενημερώστε μας στα σχόλια εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με την ακύρωση της συνδρομής σας και θα σας βοηθήσουμε.