Πώς να ακυρώσετε τη διαδικτυακή συνδρομή σας στο Nintendo Switch

Με 19,99 $ USD για 12 μήνες πρόσβασης σε online multiplayer, δωρεάν παιχνίδια NES και SNES και πολλά άλλα, η υπηρεσία Nintendo Switch Online είναι εξαιρετική. Όποιος και αν είναι ο λόγος σας, μπορείτε να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση της υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή.

Σε πρόγραμμα περιήγησης Ιστού

Η απενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης της συνδρομής σας είναι εύκολη, ειδικά επειδή έχετε πληρώσει για όλο το χρόνο σας προκαταβολικά. Πλοηγηθείτε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού accounts.nintendo.comκαι συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το email/όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Στη σελίδα του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στο «Μενού αγορών» στο αριστερό μενού. Αυτό θα ανοίξει μια νέα καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

  Newshosting: Ο καλύτερος πάροχος Usenet

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα «Μενού αγορών» και κάντε κλικ στο «Nintendo Switch Online». Αυτή η σελίδα είναι όπου μπορείτε να δείτε διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με τη συνδρομή σας και την κατάσταση της αυτόματης ανανέωσης, καθώς και ένα μεγάλο κόκκινο κουμπί στα δεξιά.

Κάντε κλικ στην επιλογή «Απενεργοποίηση αυτόματης ανανέωσης» και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε την απόφασή σας κάνοντας κλικ στο «Απενεργοποίηση» στο μικρό αναδυόμενο παράθυρο. Θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω email από τη Nintendo και μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες Nintendo Switch Online μέχρι την «Ημερομηνία Λήξης» που αναφέρεται σε αυτήν τη σελίδα.

  Πώς να επιλέξετε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων για μια εξαιρετική εμπειρία Usenet

Στο Nintendo Switch

Μπορείτε εξίσου εύκολα να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση στη συσκευή σας Nintendo Switch. Ανοίξτε την εφαρμογή Nintendo eShop στην αρχική οθόνη του Nintendo Switch και επιλέξτε τον σωστό χρήστη. Πατήστε δεξιά στο αριστερό μοχλό ελέγχου για να επιλέξετε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. στη συνέχεια πατήστε A για επιβεβαίωση. Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη “Πληροφορίες λογαριασμού”.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο «Nintendo Switch Online» και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Απενεργοποίηση αυτόματης ανανέωσης». Επιβεβαιώστε την επιλογή σας και θα λάβετε επιβεβαίωση μέσω email από τη Nintendo. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε τις διαδικτυακές υπηρεσίες Nintendo Switch μέχρι την «Ημερομηνία λήξης» που αναφέρεται σε αυτήν τη σελίδα.

  Πώς να δημιουργήσετε νέες ενότητες για να ομαδοποιήσετε κανάλια στο Slack

Μπορείτε να εγγραφείτε ξανά ανά πάσα στιγμή. Όμως, μετά από 180 ημέρες, η Nintendo θα το κάνει διαγράψτε τυχόν αντίγραφα ασφαλείας του Save Data Cloud στους διακομιστές του.