Πώς μπορώ να ανακτήσω τον παλιό μου λογαριασμό Snapchat

Το Snapchat δημιούργησε ιστορίες πριν εισέλθουν άλλοι παίκτες στην αγορά. Τα φίλτρα που αλλάζουν το παιχνίδι που εισάγουν εξακολουθούν να θεωρούνται τα καλύτερα μεταξύ άλλων. Κυβέρνησε τα social media πριν το Instagram κατακτήσει τα πάντα. Όταν το Instagram κυκλοφόρησε ως βελτιωμένη έκδοση, πολλοί άνθρωποι εγκατέλειψαν τους παλιούς τους λογαριασμούς Snapchat και μεταπήδησαν στο Instagram, χάνοντας έτσι την πρόσβαση στους λογαριασμούς τους ή στα δεδομένα που ήταν αποθηκευμένα στα προφίλ τους στο Snapchat. Αναζητώντας όλες τις παλιές φωτογραφίες και τα μηνύματά σας, είστε πολύ μπερδεμένοι σχετικά με το πώς να ανακτήσω τον παλιό μου λογαριασμό Snapchat; Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο και αποτελεσματικό οδηγό που θα σας διδάξει πώς να επαναφέρετε το παλιό Snapchat και πολλά άλλα σχετικά με το ίδιο θέμα.

Πώς μπορώ να ανακτήσω τον παλιό μου λογαριασμό Snapchat

Είναι δυνατό να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat πραγματοποιώντας ξανά είσοδο στον λογαριασμό σας ή επαναφέροντας τον κωδικό πρόσβασης του συγκεκριμένου λογαριασμού. Ας δούμε και τις δύο μεθόδους με τα λεπτομερή βήματα με τη βοήθεια χρήσιμων απεικονίσεων.

Μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε έναν παλιό λογαριασμό Snapchat;

Ναι, είναι δυνατό να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Snapchat. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό:

  • Εάν έχετε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας, εντός 30 ημερών από την υποβολή αιτήματος απενεργοποίησης. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας εισάγοντας το όνομα χρήστη σας στην εφαρμογή στη συσκευή στην οποία είχατε συνδεθεί.
  • Η δεύτερη μέθοδος περιλαμβάνει την εισαγωγή του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασής σας. Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου ή το αναγνωριστικό email σας για ανάκτηση.
  Πώς να ομαδοποιήσετε τη συνομιλία βίντεο στο Snapchat

Πώς μπορώ να ανακτήσω τον παλιό μου λογαριασμό Snapchat;

Εάν δεν μπορείτε να ανακαλέσετε τον κωδικό πρόσβασης του παλιού σας λογαριασμού Snapchat και εάν δεν έχετε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας, τότε η ανάκτηση λογαριασμού είναι δυνατή χρησιμοποιώντας τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στη συσκευή σας.

2. Πατήστε Σύνδεση.

3. Πατήστε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;

4. Πατήστε μέσω email.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πατήσετε μέσω τηλεφώνου για να λάβετε μια κλήση ή να λάβετε ένα OTP. Απλώς εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης μίας χρήσης ή αλληλεπιδράστε με την προηχογραφημένη κλήση για να αποκτήσετε πρόσβαση για επαναφορά του κωδικού πρόσβασης.

5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και πατήστε Υποβολή για να λάβετε ένα μήνυμα που θα σας επιτρέψει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

6. Από τα Εισερχόμενά σας, πατήστε στη ληφθείσα αλληλογραφία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης Snapchat > ​​σύνδεσμος επαναφοράς, όπως φαίνεται παρακάτω.

7. Εισαγάγετε τον Νέο Κωδικό Πρόσβασης δύο φορές για επιβεβαίωση και πατήστε Αποθήκευση για επαναφορά του κωδικού πρόσβασης.

Πού μπορώ να βρω το Εργαλείο ανάκτησης λογαριασμού Snapchat;

Η εύρεση του εργαλείου ανάκτησης λογαριασμού Snapchat είναι απλή. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει έναν κωδικό ανάκτησης, τότε το εργαλείο ανάκτησης θα βρεθεί ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία για να προβάλετε το προφίλ σας.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις.

4. Πατήστε στον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Πώς μπορώ να ανακτήσω τον παλιό μου λογαριασμό Snapchat; Πώς να ανακτήσετε το παλιό σας Snapchat εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;

Εάν χάσατε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Snapchat ή δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε τον παλιό σας λογαριασμό σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης:

  Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στο Snapchat

1. Εκκινήστε το Snapchat στο τηλέφωνό σας και πατήστε την επιλογή Σύνδεση.

2. Πατήστε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας; > μέσω τηλεφώνου.

3. Εισαγάγετε τον ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ σας και πατήστε Υποβολή.

4. Τώρα, πληκτρολογήστε τον κωδικό επαλήθευσης και πατήστε στο εικονίδιο Τέλος.

5. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης δύο φορές για επιβεβαίωση και πατήστε Υποβολή.

Πώς μπορώ να αποκτήσω τον παλιό μου λογαριασμό Snapchat χωρίς κωδικό πρόσβασης;

Θέλετε να ανακτήσετε τον έλεγχο του λογαριασμού σας στο Snapchat αλλά χάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Ρίξτε μια ματιά στα βήματα που δίνονται παρακάτω για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης:

1. Ανοίξτε το Snapchat στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο Σύνδεση > Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;

3. Πατήστε μέσω email.

4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και πατήστε Υποβολή.

5. Ανοίξτε τα εισερχόμενα αλληλογραφίας σας και βρείτε την αλληλογραφία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης Snapchat που έχετε λάβει.

6. Πατήστε στον σύνδεσμο επαναφοράς που υπάρχει σε αυτό το email.

7. Στην επόμενη σελίδα, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης στα πεδία Νέος κωδικός και Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης, όπως φαίνεται παρακάτω.

8. Τέλος, πατήστε Αποθήκευση για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης, όπως φαίνεται παραπάνω.

Πώς μπορώ να μάθω τι email χρησιμοποίησα για το Snapchat;

Δεν υπάρχει καθορισμένη διαδικασία για να μάθετε τι email χρησιμοποιήσατε για τον λογαριασμό σας, αλλά σας παρουσιάζουμε μια εύχρηστη μέθοδο για το ίδιο.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Email στη συσκευή σας.

2. Πληκτρολογήστε Snapchat στη γραμμή αναζήτησης, όπως επισημαίνεται παρακάτω.

Τώρα, φιλτράρετε μέσα από διαφορετικά γραμματοκιβώτια αναζητώντας τυχόν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε λάβει από την εφαρμογή, τα οποία θα υποδεικνύουν τη διεύθυνση email που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως για πρόσβαση στην εφαρμογή Snapchat. Κάντε αυτό με όλα τα αναγνωριστικά email που διαθέτετε.

Μπορώ να ανακτήσω τον παλιό μου λογαριασμό Snapchat μετά από 30 ημέρες;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό μετά από 30 ημέρες. Εάν έχετε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας, θα απενεργοποιηθεί για 30 ημέρες. Οι φίλοι σας δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν ή να σας πλησιάσουν ενώ ο λογαριασμός σας είναι απενεργοποιημένος. Το Snapchat διαγράφει οριστικά τον λογαριασμό σας μόνο μετά από 30 ημέρες από το αίτημα απενεργοποίησης.

  Πώς να εξαγάγετε όλες τις μνήμες στο Snapchat

Πώς να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat μετά από 30 ημέρες;

Είναι αδύνατη η ανάκτηση του λογαριασμού μετά από 30 ημέρες από τη διαγραφή. Έχετε 30 ημέρες από την ημέρα της απενεργοποίησης εάν θέλετε να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας. Ο λογαριασμός διαγράφεται οριστικά από τους διακομιστές. Τα δεδομένα σας δεν είναι πλέον ανακτήσιμα και ανακτήσιμα. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Πώς μπορώ να ανακτήσω το Snapchat μου χωρίς αριθμό τηλεφώνου ή email;

Μερικές φορές, μπορεί να ξεχάσετε τον αριθμό τηλεφώνου ή το email που είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας στο Snapchat ή αν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στα συνδεδεμένα. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για να ανακτήσετε τον λογαριασμό. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Μεταβείτε στη σελίδα υποστήριξης Snapchat.

2. Πατήστε Επικοινωνήστε μαζί μας.

3. Πατήστε Δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου.

4. Στο Oh no! Πείτε μας περισσότερα… ενότητα, πατήστε την επιλογή Δεν μπορώ να επαληθεύσω το email και τον αριθμό του κινητού μου.

5. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε ΝΑΙ στην περιοχή Χρειάζεστε βοήθεια με κάτι άλλο; όπως φαίνεται παρακάτω.

6. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και πατήστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Με αυτές τις πληροφορίες, θα σαρώσουν μέσω της βάσης δεδομένων για μερικές ομοιότητες στους αριθμούς τηλεφώνου και τα αναγνωριστικά email και θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας και να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Θυμηθείτε να ελέγξετε τα εισερχόμενά σας για τυχόν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από το Snapchat.

Το Snapchat διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς;

Όχι, δεν διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς. Ωστόσο, μετά από 30 ημέρες αδράνειας από την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας, θα διαγραφεί οριστικά και θα διαγραφεί από τους διακομιστές.

Γιατί το Snapchat έχει διαγράψει τον λογαριασμό μου;

Το Snapchat έχει σοβαρούς και αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της πλατφόρμας του. Πολλοί χρήστες αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν και οι λογαριασμοί τους απαγορεύονται ή διαγράφονται. Ο λογαριασμός σας ενδέχεται να διαγραφεί ή να κλειδωθεί για τους ακόλουθους λόγους:

  • Εάν έχετε πρόσβαση στο Snapchat ή στις υπηρεσίες του μέσω μιας εφαρμογής, μιας προσθήκης ή μιας τροποποίησης τρίτου μέρους
  • Spamming ή συμμετοχή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που παραβιάζει τις Οδηγίες κοινότητας Snapchat, όπως γυμνό
  • Εντόπισαν ύποπτη συμπεριφορά στον λογαριασμό σας, υποδεικνύοντας ότι έχει παραβιαστεί

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και έμαθε πώς να ανακτήσω τον παλιό μου λογαριασμό Snapchat. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Ρίξτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.