Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στο Snapchat

Το Snapchat ενημερώθηκε πριν από λίγες ημέρες και πρόσθεσε τρεις νέες δυνατότητες. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε πόσο καιρό τα στιγμιότυπά σας θα είναι ορατά στους φίλους σας, να διαγράψετε στοιχεία από ένα στιγμιότυπο και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στο Snapchat. Δημιουργείτε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στο Snapchat από τα αντικείμενα στα snaps σας. Εάν, για παράδειγμα, το snap σας περιλαμβάνει μια λάμπα, μπορείτε να μετατρέψετε τη λάμπα σε αυτοκόλλητο. Όπως τα προεπιλεγμένα αυτοκόλλητα στο Snapchat, το προσαρμοσμένο αυτοκόλλητό σας θα προστεθεί στη βιβλιοθήκη σας. Μπορείτε να προσθέσετε το αυτοκόλλητο σε όλα τα μελλοντικά στιγμιότυπα που θα τραβήξετε. Θα χρειαστεί να ενημερώσετε το Snapchat στην πιο πρόσφατη έκδοση για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα.

Επιλέξτε ένα αντικείμενο για φωτογραφία που θα κάνει ένα καλό αυτοκόλλητο. Ίσως έχετε ένα όμορφο βελούδινο παιχνίδι ή μια φιγούρα funko pop που θα φαίνεται ωραία. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στο Snapchat από οποιαδήποτε φωτογραφία, αλλά έχετε καλύτερα αποτελέσματα εάν σχεδιάζετε τη φωτογραφία σας. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει άφθονο φως και όχι πάρα πολλές σκοτεινές ή σκιασμένες περιοχές στη φωτογραφία. Μπορείτε να τραβήξετε τη φωτογραφία χρησιμοποιώντας το Snapchat ή Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή κάμερας έχετε στο τηλέφωνό σας.

  Πώς να εγγράψετε χωρίς να κρατάτε το κουμπί στο Snapchat

Μόλις ρυθμίσετε τα πάντα, τραβήξτε τη φωτογραφία και προχωρήστε στην οθόνη επεξεργασίας. Η οθόνη επεξεργασίας είναι λίγο πιο απασχολημένη από πριν. Για να δημιουργήσετε ένα αυτοκόλλητο, πατήστε το εικονίδιο του ψαλιδιού.

Ίχνος έξω από το αντικείμενο που θέλετε να μετατρέψετε σε αυτοκόλλητο. Δεν μπορείτε να αλλάξετε το βάρος του πινέλου σας και δεν υπάρχει τρόπος να σβήσετε μια γραμμή που έχετε ήδη τραβήξει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει το περίγραμμα. Μόλις σηκώσετε το δάχτυλό σας από την οθόνη σας, το Snapchat θα μετατρέψει ό,τι έχετε περιγράψει σε αυτοκόλλητο. Το αυτοκόλλητο θα προστεθεί αυτόματα στο τρέχον στιγμιότυπο. Μπορείτε να το μετακινήσετε και να αλλάξετε το μέγεθός του όπως μπορείτε με τα προεπιλεγμένα αυτοκόλλητα.

  Πώς να κατεβάσετε το βίντεο του Snapchat:

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το αυτοκόλλητο στην τρέχουσα φωτογραφία, πατήστε παρατεταμένα σε αυτό. Το εικονίδιο του αυτοκόλλητου θα μετατραπεί σε κάδο απορριμμάτων. Ρίξτε το αυτοκόλλητο πάνω του για να το αφαιρέσετε από το κουμπάκι σας.

Το Snapchat θα προσθέσει τα αυτοκόλλητα που δημιουργείτε στη βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων σας. Μόλις σηκώσετε το δάχτυλό σας από την οθόνη σας, το Snpchat δημιουργεί το αυτοκόλλητο και το στέλνει κατευθείαν στη βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων σας. Δεν έχει σημασία αν το αυτοκόλλητο είναι καλό ή κακό. Ειναι εκει. Εάν κάνετε πολλές προσπάθειες να δημιουργήσετε ένα αυτοκόλλητο, όλα τα κακά θα συνεχίσουν να συσσωρεύονται στη βιβλιοθήκη σας.

  Τι σημαίνει SB στο Snapchat

Ευτυχώς, μπορείτε να διαγράψετε τα προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα που έχετε δημιουργήσει. Στην οθόνη επεξεργασίας ενός στιγμιότυπου, πατήστε το κουμπί αυτοκόλλητου. Η βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων χωρίζεται σε καρτέλες. Πατήστε τη νέα καρτέλα ψαλίδι για να μεταβείτε στη βιβλιοθήκη προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων σας. Πατήστε παρατεταμένα το αυτοκόλλητο που θέλετε να διαγράψετε. Ένα εικονίδιο κάδου απορριμμάτων θα εμφανιστεί επάνω δεξιά. Ρίξτε το αυτοκόλλητο στο εικονίδιο για να το διαγράψετε οριστικά.

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται.