Πώς να ομαδοποιήσετε τη συνομιλία βίντεο στο Snapchat

Το Snapchat διαθέτει δυνατότητα κλήσης βίντεο και φωνής. Δεν είναι το κορυφαίο σημείο της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι αρκετά δημοφιλής ώστε το Facebook ή το Instagram να την έχουν αντιγράψει. Τούτου λεχθέντος, το Snapchat φαίνεται να πιστεύει ότι αξίζει να κάνετε τραπεζικές συναλλαγές. Σε μια πρόσφατη ενημέρωση εφαρμογής, προστέθηκε μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να κάνετε ομαδική συνομιλία μέσω βίντεο στο Snapchat.

Οι ομάδες Snapchat ήταν ένα πράγμα για λίγο, αλλά ήταν κυρίως για να μοιράζονται στιγμιότυπα και τίποτα άλλο. Αυτή η νέα δυνατότητα επιτρέπει έως και δεκαέξι άτομα σε μία ομαδική συνομιλία μέσω βίντεο. Μέσα στη συνομιλία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φακούς. Ετσι δουλευει.

  Πώς να μεταβείτε προσωρινά στη λειτουργία Ghost στο Snapchat

Ομαδική συνομιλία βίντεο

Για να ομαδοποιήσετε τη συνομιλία μέσω βίντεο στο Snapchat, πρέπει πρώτα να είστε μέλος μιας ομάδας. Όλα τα άλλα είναι πάνω κάτω τα ίδια όπως είναι στη συνομιλία ενός μέλους.

Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε το εικονίδιο συνομιλίας στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης σας. Αυτό θα σας οδηγήσει στα νήματα συνομιλίας σας. Βρείτε ένα νήμα που είναι ομαδικό νήμα και πατήστε το κουμπί της κάμερας δίπλα στο κουμπί κλείστρου. Η κλήση σας θα εμφανιστεί στο νήμα της ομαδικής συνομιλίας.

Το νήμα συνομιλίας χωρίζεται για να φιλοξενήσει όλους όσοι συμμετέχουν στη συνομιλία μέσω βίντεο. Θα λέγαμε ψέματα αν λέγαμε ότι δεν υπάρχει κόσμος αν υπάρχουν πραγματικά δεκαπέντε άτομα στη βιντεοκλήση.

  Το Friendmoji δεν λειτουργεί στο Snapchat – Τι να κάνετε

Πατήστε οπουδήποτε στο εργαλείο εύρεσης προβολής κάμερας για να φορτώσετε φακούς. Σύρετε μέσα από τους φακούς για να τοποθετήσετε αυτόν που θέλετε να χρησιμοποιήσετε μέσα στο κλείστρο. Μπορείτε να αποχωρήσετε από την ομάδα συνομιλίας ανά πάσα στιγμή και το βίντεο θα τεθεί σε παύση. Για να τερματίσετε τη συνομιλία μέσω βίντεο, πατήστε το ίδιο κουμπί κάμερας που πατήσατε για να ξεκινήσετε τη βιντεοκλήση.

Κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί τι θα κάνει αυτό στην μπαταρία της συσκευής σας, ειδικά αν έχετε ένα παλαιότερο τηλέφωνο. Εάν η συσκευή σας είναι παλιά και είναι συσκευή iOS, πιθανότατα έχετε ήδη μια μικρότερη εμπειρία. Το Snapchat αργεί να φορτώσει σε παλαιότερα τηλέφωνα και τα τηλέφωνα τείνουν να θερμαίνονται αρκετά κατά τη χρήση αυτής της εφαρμογής. Φανταστείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις στο Snapchat αλλά με δεκαπέντε άλλα άτομα.

  Επιλέξτε Πόσο καιρό είναι ορατά τα Snaps σας στο Snapchat

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς θα χειριστεί το Snapchat τις ροές βίντεο. Αμφιβάλλουμε ότι το πρόγραμμα δεδομένων κάποιου είναι αρκετά μεγάλο ή το δίκτυό του αρκετά γρήγορο ώστε να υποστηρίζει δεκαπέντε βιντεοκλήσεις ταυτόχρονα. Η εφαρμογή προφανώς θα έχει χρησιμοποιήσει κάποια μορφή βελτιστοποίησης προκειμένου να λειτουργήσει αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά το πόσο καλά λειτουργεί μένει να φανεί. Στην ίδια σημείωση, ποιος έχει δεκαπέντε φίλους που θέλουν να κάνουν βιντεοκλήσεις μέσω Snapchat στην ίδια ομάδα;