Πώς λειτουργούν και ο αντίκτυπός τους στη δικτύωση

Οι αποδείξεις ανάγνωσης του LinkedIn έχουν αντίκτυπο στην προσέγγιση δικτύωσης σας. Διαβάστε περαιτέρω για να μάθετε τι και επίσης να κατανοήσετε πώς λειτουργούν.

Το πρώτο πράγμα που περιμένετε μετά την αποστολή ενός κειμένου WhatsApp είναι δύο μπλε τικ. Γιατί; Επειδή δίνει τη βεβαιότητα ότι το κείμενό σας διαβάζεται. Αυτό το ιστολόγιο σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με αυτό γιατί εδώ θα μιλήσουμε για τις αποδείξεις ανάγνωσης στο LinkedIn. Το LinkedIn είναι μια ευέλικτη και επιχειρηματική πλατφόρμα.

Αυτός ο εκτενής ιστότοπος έχει περισσότερα από 930 εκατ χρήστες. Αυτοί οι αριθμοί είναι αρκετοί για να δικαιολογήσουν τη δημοτικότητα και τη σημασία του. Το LinkedIn βελτιώνεται συνεχώς και προσθέτει νέες δυνατότητες ως επαγγελματική πύλη για καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Οι αποδείξεις ανάγνωσης είναι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά που έφερε το LinkedIn στους χρήστες του. Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της λειτουργίας είναι να βελτιώσει την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων και να διευκολύνει τη δικτύωση. Αλλά μπορεί να μην είναι όλοι εξοικειωμένοι με τη δύναμή του. Έτσι, σε αυτό το ιστολόγιο, θα σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τη λειτουργία των αποδείξεων ανάγνωσης του LinkedIn και να γνωρίζετε τα οφέλη και τα μειονεκτήματά της.

Σημασία της απόδειξης ανάγνωσης στην ηλεκτρονική επικοινωνία

Οι αποδείξεις ανάγνωσης έχουν σίγουρα φέρει επανάσταση στην εικονική επικοινωνία. Οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο προτιμούν να στέλνουν μηνύματα μέσω τηλεφωνικών κλήσεων. Τα μηνύματα κειμένου κάνουν τη συνομιλία εύκολη και προσβάσιμη. Επιπλέον, οι αποδείξεις ανάγνωσης έχουν επηρεάσει ευρέως την ηλεκτρονική επικοινωνία.

Διατηρεί τους χρήστες ενημερωμένους με την τρέχουσα κατάσταση των μηνυμάτων τους. Οι αποδείξεις ανάγνωσης μοιάζουν με λημέρια σε συγκεκριμένες στιγμές, ειδικά όταν έχετε μοιραστεί οτιδήποτε επείγον ή απαραίτητο. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στον αποστολέα να γνωρίζει εάν ο παραλήπτης διαβάζει τα μηνύματά του ή όχι. Κατά συνέπεια, μπορούν να λάβουν περαιτέρω μέτρα εάν χρειαστεί.

  19 Ερωτήσεις και απαντήσεις συνέντευξης στο Cloud Computing

Πώς λειτουργούν οι αποδείξεις ανάγνωσης του LinkedIn;

Οι αποδείξεις ανάγνωσης είναι, από προεπιλογή, ενεργοποιημένες στο LinkedIn. Η λειτουργία των αποδείξεων ανάγνωσης του LinkedIn διαφέρει από άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ άλλοι ιστότοποι μέσων κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζουν διπλά τικ, μπλε τικ ή εμφανή, το LinkedIn έχει μια μοναδική ιδέα.

Το LinkedIn εμφανίζει ένα γκρι τικ μόλις σταλεί το κείμενό σας στον παραλήπτη. Τα άλλα άτομα μπορούν να δουν τη μίνι φωτογραφία προφίλ σας στη δεξιά πλευρά της οθόνης όταν ανοίγετε και διαβάζετε το άμεσο μήνυμα.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν επίσης να ελέγχουν την ένδειξη πληκτρολόγησης με αποδείξεις ανάγνωσης. Με άλλα λόγια, όταν ενεργοποιείτε τις αποδείξεις ανάγνωσης, οι χρήστες μπορούν να δουν μια ένδειξη πληκτρολόγησης όταν στέλνετε μηνύματα ή απαντάτε. Ενώ από την άλλη πλευρά, όταν απενεργοποιείτε τις αποδείξεις ανάγνωσης, οι χρήστες δεν μπορούν ούτε να γνωρίζουν εάν διαβάζετε το κείμενό τους ούτε να δουν μια ένδειξη πληκτρολόγησης.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις αποδείξεις ανάγνωσης του LinkedIn:

  • Ακόμα κι αν οι αποδείξεις ανάγνωσης του LinkedIn είναι ενεργοποιημένες, δεν ισχύει μέχρι να αποδεχτείτε ένα αίτημα μηνύματος.
  • Το Linkedin εμφανίζει αποδείξεις ανάγνωσης και ενδείξεις πληκτρολόγησης μόνο για απευθείας μηνύματα και όχι για μηνύματα InMail.

Συνολικά, οι αποδείξεις ανάγνωσης του LinkedIn είναι εύκολο να κατανοηθούν όπως και άλλοι ιστότοποι: η κρίσιμη διαφορά και μερικές προσδοκίες.

Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο LinkedIn

Αναμφίβολα, οι αποδείξεις ανάγνωσης του LinkedIn είναι μια χρήσιμη λειτουργία. Αλλά δεν είναι για όλους. Οι αποδείξεις ανάγνωσης αυξάνουν έμμεσα την πίεση για απάντηση και καθίσταται δύσκολο να αποφευχθούν συγκεκριμένα μηνύματα.

Ευτυχώς, το LinkedIn κατανοεί τη συμπεριφορά του χρήστη. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε γρήγορα αυτήν τη λειτουργία. Ακολουθούν τα βήματα εάν αναρωτιέστε πώς να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αποδείξεων ανάγνωσης του LinkedIn.

  Πώς να συνδέσετε το Google Drive στο Slack

Βήματα για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των αποδείξεων ανάγνωσης του Linkedin στον ιστό

Βήμα 1 – Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο LinkedIn σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Βήμα 2 – Κάντε κλικ στο Εγώ στο επάνω μέρος της σελίδας.

Βήμα 3 – Τώρα επιλέξτε Ρυθμίσεις & Απόρρητο.

Βήμα 4 – Κάντε κλικ στο «Απόρρητο δεδομένων».

Βήμα 5 – Στη συνέχεια, επιλέξτε «Ενδείξεις ανάγνωσης αποδείξεων και πληκτρολόγησης» στην ενότητα Εμπειρία μηνυμάτων.

Βήμα 6 – Τώρα, επιλέξτε την προτιμώμενη επιλογή.

Βήματα για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης του LinkedIn στο τηλέφωνο

Βήμα 1 – Εκκινήστε την εφαρμογή LinkedIn και συνδεθείτε εάν χρειάζεται.

Βήμα 2 – Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία.

Βήμα 3 – Επιλέξτε «Ρυθμίσεις» και πατήστε «Απόρρητο δεδομένων».

Βήμα 4 – Τώρα, κάτω από την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων, επιλέξτε «Ανάγνωση αποδείξεων και δείκτες πληκτρολόγησης».

Βήμα 5 – Χρησιμοποιήστε το διακόπτη για να κάνετε τις επιθυμητές αλλαγές.

Επίπτωση της απόδειξης ανάγνωσης

Οι αποδείξεις ανάγνωσης είναι ζωτικής σημασίας για την ηλεκτρονική επικοινωνία και τη δικτύωση, ειδικά σε πλατφόρμες όπως το Linkedin. Όπως γνωρίζουμε, το LinkedIn είναι μια επαγγελματική πύλη. Ως αποτέλεσμα, καθίσταται απαραίτητο να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά του άλλου ατόμου στα μηνύματα και να διαβάσουμε τις αποδείξεις για βοήθεια.

Η δικτύωση είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση του LinkedIn στο έπακρο. Οι αποδείξεις ανάγνωσης σάς βοηθούν να γνωρίζετε εάν η σύνδεσή σας έχει διαβάσει το κείμενό σας και να λάβετε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την αφοσίωση και το ενδιαφέρον τους για τα μηνύματά σας.

Επιπλέον, οι αποδείξεις ανάγνωσης σάς επιτρέπουν επίσης να μετράτε την ανταπόκριση των συνδέσεών σας και σας επιτρέπουν να κάνετε βελτιώσεις στην παρακολούθηση και τις προσεγγίσεις. Αν και οι αποδείξεις ανάγνωσης δίνουν τόση δύναμη στους χρήστες, εξακολουθεί να έχει μερικά μειονεκτήματα. Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης αποδείξεων ανάγνωσης.

Οφέλη από αποδείξεις ανάγνωσης

  • Βελτιωμένη επικοινωνία – Οι αποδείξεις ανάγνωσης παρέχουν επιβεβαίωση σε πραγματικό χρόνο όταν διαβάζεται ένα μήνυμα. Αυτή η προσέγγιση σας βοηθά να κάνετε αποτελεσματική επικοινωνία και να μειώσετε τις υποθέσεις.
  • Καλύτερη δικτύωση – Γνωρίζοντας ότι το μήνυμά σας έχει διαβαστεί σάς επιτρέπει να γνωρίζετε το ενδιαφέρον τους και να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση για να συνεχίσετε με τη συνέχεια και να δημιουργήσετε ουσιαστικές επαγγελματικές σχέσεις.
  • Έγκαιρη παρακολούθηση – Με τις αποδείξεις ανάγνωσης, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις συνδέσεις σας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να απαντάτε στα κείμενά τους γρήγορα, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητές σας να αρπάξετε μια ευκαιρία.
  • Παρακολούθηση μηνυμάτων – Οι αποδείξεις ανάγνωσης σάς βοηθούν να παρακολουθείτε την παράδοση και να διαβάζετε την κατάσταση των μηνυμάτων σας. Είναι πολύτιμη γνώση, καθώς σας βοηθά να γνωρίζετε την αποτελεσματικότητα της προβολής σας και να βελτιώσετε τις στρατηγικές επικοινωνίας.
  • Επαγγελματική εθιμοτυπία – Μπορείτε να γνωρίζετε εάν μια σύνδεση έχει διαβάσει το μήνυμά σας με αποδείξεις ανάγνωσης. Σας βοηθά να αποφύγετε τις περιττές επακόλουθες ενέργειες, γεγονός που ενισχύει την επαγγελματική σας εθιμοτυπία.
  •   Hemingway Editor: A Viable Grammarly Alternative;

    Μειονεκτήματα της χρήσης της απόδειξης ανάγνωσης

  • Ανησυχία για το απόρρητο – Μερικοί χρήστες μπορεί να αισθάνονται άβολα γνωρίζοντας ότι οι ενέργειές τους μπορούν να παρακολουθηθούν. Κατά συνέπεια, εγείρει ανησυχίες για το απόρρητο και περιορίζει τη δέσμευση και τα μηνύματα.
  • Πίεση για απόκριση – Οι αποδείξεις ανάγνωσης πιέζουν τους παραλήπτες να ανταποκριθούν γρήγορα, κάτι που μπορεί να μην είναι δυνατό για πολυάσχολους ανθρώπους.
  • Εσφαλμένη ερμηνεία – Η ορατότητα των αποδείξεων ανάγνωσης μπορεί να προκαλέσει άγχος στο άλλο άτομο, καθώς διαβάζεται το κείμενο, αλλά δεν έχει λάβει καμία απάντηση. Αυτή η προσέγγιση φέρνει πιθανότητες παρερμηνείας και παρεξήγησης μεταξύ δύο ανθρώπων.
  • Έλλειψη αποδείξεων ανάγνωσης από άλλους – Παρόλο που έχετε ενεργοποιήσει τις αποδείξεις ανάγνωσης, δεν είναι απαραίτητο, ακόμη κι αν το έχουν ενεργοποιήσει άλλοι. Αυτό οδηγεί σε μονόπλευρη επικοινωνία και πιθανή απογοήτευση όταν δεν λαμβάνετε την ίδια επιβεβαίωση.
  • συμπέρασμα

    Οι αποδείξεις ανάγνωσης του LinkedIn είναι μια τυπική δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου. Αυτή η λειτουργία σάς βοηθά να γνωρίζετε πού πρέπει να βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Μπορείτε να κατανοήσετε ποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει και πώς να λάβετε περισσότερες απαντήσεις. Οι αποδείξεις ανάγνωσης σάς βοηθούν να δημιουργήσετε πιο γνήσιες συνδέσεις, καθώς μπορείτε να παρακολουθείτε και να αγνοείτε μηνύματα που βασίζονται σε αυτές.

    Σε αυτό το ιστολόγιο, συζητήσαμε τα βήματα για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της λειτουργίας αποδείξεων ανάγνωσης του LinkedIn, η οποία αναμφίβολα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το ταξίδι σας στο LinkedIn.

    Στη συνέχεια, δείτε πώς μπορείτε να κρύψετε το προφίλ σας στο LinkedIn!