Πώς η Hulu καταστρέφει την κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

  • Η Hulu εισήγαγε νέους όρους που απαγορεύουν την κοινή χρήση λογαριασμών εκτός του νοικοκυριού σας, αντικατοπτρίζοντας άλλες υπηρεσίες ροής.
  • Η Συμφωνία Συνδρομητή της Hulu ορίζει ένα νοικοκυριό ως συσκευές που χρησιμοποιούνται από άτομα στην κύρια κατοικία τους.
  • Η μη συμμόρφωση με τους νέους κανόνες μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό ή και τον τερματισμό της πρόσβασης στον λογαριασμό σας Hulu.

Η Hulu συμμετέχει στην καταστολή της κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης, με την πλατφόρμα να ενημερώνει τους συνδρομητές της για νέους όρους που απαγορεύουν την κοινή χρήση λογαριασμού εκτός του νοικοκυριού σας. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για τους όρους και πώς σχεδιάζει η Hulu να αντιμετωπίσει όσους δεν συμμορφώνονται με αυτούς.

  Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του Mac σας

Ο Hulu συμμετέχει σε άλλους ροές στο Crackdown με κοινή χρήση λογαριασμού

Στις αρχές Φεβρουαρίου 2024, οι συνδρομητές της Hulu άρχισαν να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τους ειδοποιούσαν για αλλαγές στη Σύμβαση Συνδρομητή.

Οι όροι έχουν αναδρομική ισχύ για νέους συνδρομητές και ισχύουν από τις 25 Ιανουαρίου 2024. Για τους υπάρχοντες συνδρομητές, οι όροι θα ισχύουν από τις 14 Μαρτίου 2024. Τι λένε λοιπόν αυτοί οι νέοι όροι;

Σε Σύμβαση συνδρομητή της Huluτο οποίο ενημερώθηκε στις 25 Ιανουαρίου, το Hulu περιλαμβάνει μια ενότητα για την κοινή χρήση λογαριασμού:

“Εκτός εάν επιτρέπεται διαφορετικά από το Επίπεδο Υπηρεσιών σας, δεν μπορείτε να μοιραστείτε τη συνδρομή σας εκτός του νοικοκυριού σας.”

  12 Πηγές εκμάθησης UX Design για προγραμματιστές και σχεδιαστές

Στη συνέχεια ορίζει ένα νοικοκυριό ως τη «συλλογή συσκευών που σχετίζονται με την κύρια προσωπική σας κατοικία που χρησιμοποιούνται από τα άτομα που διαμένουν σε αυτήν».

Αυτοί οι όροι καθιστούν επίσημη την απαγόρευση κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης. Το Hulu συμμετέχει σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix και το Disney+, οι οποίες έχουν εισαγάγει και τα δύο επίπεδα που υποστηρίζονται από διαφημίσεις και απαγόρευση κοινής χρήσης λογαριασμού.

Ωστόσο, το Netflix σάς επιτρέπει να προσθέτετε επιπλέον μέλη στον λογαριασμό σας σε συγκεκριμένα προγράμματα. Η Hulu δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό, αλλά η διατύπωση στη συμφωνία συνδρομητή αφήνει περιθώρια για να φτάσει αυτό το χαρακτηριστικό στο μέλλον.

Τι θα συμβεί αν μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Hulu;

Ενώ η κοινή χρήση του λογαριασμού σας εντός του νοικοκυριού σας εξακολουθεί να επιτρέπεται, η κοινή χρήση του με άτομα σε άλλα νοικοκυριά θα μπορούσε να προκαλέσει την οργή της πλατφόρμας.

  Εισαγάγετε το λεξικό του MS Office σε διαφορετικό υπολογιστή ή σε νέα εγκατάσταση

Σύμφωνα με τη Συμφωνία Συνδρομητή, η Hulu μπορεί να παρακολουθεί τη χρήση του λογαριασμού σας για να διαπιστώσει εάν τηρείτε τους όρους. Εάν διαπιστώσει ότι έχετε παραβιάσει τη συμφωνία, ενδέχεται να περιορίσει ή να «τερματίσει την πρόσβαση» στον λογαριασμό σας.

Αυτό σημαίνει ότι η μη συμμόρφωση με τους νέους κανόνες μπορεί να σας οδηγήσει στην απομάκρυνση από την υπηρεσία.

Η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης μεταξύ των υπηρεσιών ροής δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης. Η απαίτηση να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας μόνο με άτομα του νοικοκυριού σας είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους η ροή γίνεται περισσότερο σαν καλωδιακή τηλεόραση.

Και δεδομένου ότι υπηρεσίες όπως το Netflix έχουν αναφέρει αύξηση στον αριθμό των χρηστών μετά την καταστολή, μπορείτε να περιμένετε ότι οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.