Πώς διαγράφετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Netflix

Το Netflix ιδρύθηκε το 1997 στην Καλιφόρνια. Με πάνω από 222 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής στον κόσμο. Υπάρχουν τέσσερα σχέδια για να επιλέξετε μεταξύ Mobile, Basic, Standard και Premium. Επιπλέον, υπάρχει μια δυνατότητα δημιουργίας έως και πέντε προφίλ σε έναν μόνο λογαριασμό, το καθένα με ξεχωριστή πρόοδο και δεδομένα. Επίσης, οι χρήστες έχουν την ελευθερία να διαχειρίζονται τα προφίλ στο Netflix όπως και όποτε τους αρέσει. Εάν είχατε χρησιμοποιήσει προηγουμένως το Netflix αλλά δεν θέλετε πλέον να παραμείνετε ενεργοί και θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Netflix, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σας παρουσιάζουμε αυτόν τον χρήσιμο και αποτελεσματικό οδηγό που θα σας διδάξει πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Netflix και να διαγράψετε το προφίλ σας στο Netflix.

Πώς διαγράφετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Netflix

Θα μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας Netflix και να διαχειριστείτε τα προφίλ στο Netflix περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πόσα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν λογαριασμό Netflix;

Ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν μόνο λογαριασμό Netflix ταυτόχρονα εξαρτάται από το σχέδιο του λογαριασμού. Ακολουθεί μια ανάλυση των ορίων χρηστών των διαφορετικών προγραμμάτων:

  • Πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας: Ένας χρήστης

  • Βασικό σχέδιο: Ένας χρήστης

  • Τυπικό σχέδιο: Δύο Χρήστες

  • Πρόγραμμα Premium: Τέσσερις χρήστες

Πού είναι η Διαχείριση Προφίλ στο Netflix;

Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τα προφίλ στο Netflix. Μπορείτε να βρείτε τη Διαχείριση Προφίλ, τοποθετώντας το ποντίκι σας πάνω από το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Θα είναι ορατό στο αναπτυσσόμενο μενού, όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς αφαιρείτε το email σας από το Netflix;

Εάν το email σας είναι συνδεδεμένο με άλλον λογαριασμό που δεν χρησιμοποιείτε ή δεν κατέχετε και θέλετε να τον αφαιρέσετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Netflix και να του ζητήσετε την κατάργηση του email. Συνήθως, ο ιστότοπος του Netflix έχει εύκολη πλοήγηση και έτσι σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε εύκολα πληροφορίες. Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, δεν υπάρχει επιλογή για κατάργηση λογαριασμού στον ιστότοπο. Επομένως, εάν θέλετε να διαγράψετε το email σας από το Netflix, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός Gmail.

Σημείωση: Εάν έχετε τον λογαριασμό email σας με άλλους παρόχους email, όπως Yahoo, AOL, Outlook, iCloud, GMX κ.λπ., χρησιμοποιήστε τον για να εκτελέσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

2. Συντάξτε ένα email.

3. Στο πεδίο Παραλήπτες, πληκτρολογήστε το [email protected] διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

4. Εισαγάγετε το θέμα ως Αίτημα για κατάργηση email.

5. Γράψτε ένα email ζητώντας τους να αποσυνδέσουν το email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Netflix και να αναφέρετε και τον επιθυμητό λόγο για αυτό.

6. Τέλος, στείλτε το email και περιμένετε την απάντηση από τους εκπροσώπους του Netflix.

Πώς διαγράφετε το προφίλ σας στο Netflix;

Θέλετε να διαγράψετε το προφίλ σας στο Netflix από έναν από τους λογαριασμούς Netflix των μελών της οικογένειάς σας ή των φίλων σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε; Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να διαγράψετε το προφίλ σας στο Netflix από τον λογαριασμό τους:

Σημείωση: Το κύριο προφίλ δεν μπορεί να διαγραφεί.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο του προφίλ σας από την επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Διαχείριση προφίλ.

3. Επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να επεξεργαστείτε.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Διαγραφή προφίλ.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Netflix, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο περαιτέρω.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Netflix;

Οι λογαριασμοί Netflix που είναι ανενεργοί για περισσότερους από 10 μήνες διαγράφονται αυτόματα. Εάν έχετε ενεργή συνδρομή και θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη Netflix ([email protected]) για να ζητήσετε διαγραφή. Ακολουθήστε τη διαδικασία βήμα προς βήμα που αναφέρεται παρακάτω για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Netflix:

Βήμα I: Ακύρωση συνδρομής Netflix

Αρχικά, ας δούμε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix.

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστοσελίδα Netflix στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω από το εικονίδιο του προφίλ σας και κάντε κλικ στο Λογαριασμός.

3. Στην ενότητα ΜΕΛΟΣ & ΧΡΕΩΣΗ, κάντε κλικ στην Ακύρωση συνδρομής.

4. Τώρα, επιλέξτε Τέλος ακύρωσης.

Βήμα II: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Netflix

Αφού ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix, στείλτε ένα email με το αίτημα διαγραφής του λογαριασμού σας με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Μεταβείτε στον λογαριασμό email που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στο Netflix.

2. Στη συνέχεια, συντάξτε ένα email.

3. Στείλτε αυτό το email στο [email protected] ζητώντας τους να διαγράψουν τον λογαριασμό σας και να αναφέρουν και τον λόγο.

Πώς διαγράφετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Netflix;

Αναζητάτε τρόπο να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Netflix; Ας σας πούμε ότι οι λογαριασμοί που παραμένουν ανενεργοί για περισσότερους από 10 μήνες διαγράφονται αυτόματα, όπως αναφέρει το Netflix. Αλλά αν έχετε ενεργό λογαριασμό και αναρωτιέστε πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Netflix, θα πρέπει να ακυρώσετε το τρέχον σχέδιό σας και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Netflix για να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Netflix.

Γιατί το Netflix δεν σας επιτρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας;

Μερικές φορές οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στο Netflix αγοράζοντας προγράμματα Broadband/Data από παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου. Αυτά τα προγράμματα μπορούν να ακυρωθούν μόνο από τον ίδιο τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου και η πολιτική του Netflix δεν επιτρέπει τη διαγραφή ενός λογαριασμού έως ότου τερματιστεί το πρόγραμμα. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου για να ζητήσετε τερματισμό της συνδρομής πριν υποβάλετε αίτηση για διαγραφή λογαριασμού Netflix.

Μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Netflix σε μία πιστωτική κάρτα;

Ναι, είναι δυνατό να έχετε πολλούς λογαριασμούς Netflix σε μία μόνο πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, μετά από λίγο, το Netflix θα σας αποκλείσει από τη χρήση της πιστωτικής κάρτας σε άλλους λογαριασμούς. Το όριο δεν έχει αποκαλυφθεί από το Netflix, αλλά ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μόνο μία πιστωτική κάρτα σε έως και 3 λογαριασμούς.

Πώς αφαιρείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας από το Netflix;

Χάσατε την πιστωτική σας κάρτα ή θέλετε να διατηρήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας απόρρητα; Το Netflix σάς επιτρέπει να αφαιρείτε εύκολα τρόπους πληρωμής. Εάν έχετε μόνο έναν τρόπο πληρωμής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε Υποστήριξη Netflix να το αφαιρέσετε. Αλλά εάν έχετε δύο τρόπους πληρωμής συνδεδεμένους με τον λογαριασμό σας στο Netflix, μπορείτε να καταργήσετε αμέσως έναν από αυτούς. Δείτε τους τρόπους κατάργησης μιας πιστωτικής κάρτας από το Netflix παρακάτω:

Επιλογή I: Μέσω ρυθμίσεων λογαριασμού (Για χρήστες που έχουν δύο ή περισσότερους τρόπους πληρωμής)

1. Πρόσβαση στο δικό σας Λογαριασμός Netflix σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

2. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός από το αναπτυσσόμενο μενού, τοποθετώντας το ποντίκι σας πάνω από το εικονίδιο του προφίλ σας από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση πληροφοριών πληρωμής.

4. Κάντε κλικ στο Επεξεργασία δίπλα στην επιθυμητή πιστωτική κάρτα.

5. Κάντε κλικ στο Διαγραφή.

Επιλογή II: Μέσω Κέντρου βοήθειας (Για χρήστες με μόνο έναν τρόπο πληρωμής)

1. Από σας Λογαριασμός Netflixκάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ > Κέντρο βοήθειας.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο START LIVE CHAT.

3. Επιλέξτε την επιλογή Πείτε μας ποιο είναι το πρόβλημά σας.

4. Πληκτρολογήστε το πρόβλημά σας και επιλέξτε Συνομιλία με έναν πράκτορα.

5. Ζητήστε από τον αντιπρόσωπο να αφαιρέσει την πιστωτική σας κάρτα από τους τρόπους πληρωμής.

6. Ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται από τον αντιπρόσωπο.

Μπορείτε να διώξετε κάποιον από τον λογαριασμό σας στο Netflix;

Ναι, μπορείτε να διώξετε άτομα από τον λογαριασμό σας στο Netflix, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να τους διαλέξετε. Οι μόνες δύο επιλογές που έχετε είναι είτε να αποσυνδεθείτε από τις συσκευές ταυτόχρονα είτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης, κάτι που θα αποσυνδέει όλους από τον λογαριασμό σας. Μπορείτε πάντα να μοιράζεστε τον νέο σας κωδικό πρόσβασης μόνο με εκείνα τα άτομα στα οποία θέλετε να παραχωρήσετε πρόσβαση αφού αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε προφίλ στο Netflix και πώς να διαγράφετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Netflix. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.

  11 Δωρεάν πόροι Procreate Brush για να προσθέσετε σελιδοδείκτες για αργότερα [2022]