Μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς Robinhood;

Το Robinhood είναι μια εφαρμογή διαπραγμάτευσης μετοχών που αναπτύχθηκε από την Robinhood Markets Inc. το 2013. Η εφαρμογή διευκόλυνε τη διαδικασία συναλλαγών για τους επενδυτές παρέχοντας μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και μετοχών χωρίς δικαιώματα εκμετάλλευσης. Με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, η Robinhood έχει γίνει ένα εξέχον όνομα στη χρηματιστηριακή βιομηχανία. Όταν τα κέρδη ρέουν, οι άνθρωποι βρίσκουν τρόπους να διπλασιάσουν τις επενδύσεις τους. Ως εκ τούτου, τίθεται το ερώτημα, μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς Robinhood; Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να βρείτε την απάντηση. Και αν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεστε στην εφαρμογή Robinhood, αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει για το αν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Robinhood και να προσθέσετε τη γυναίκα σας στον λογαριασμό σας Robinhood. Θα μάθετε επίσης εάν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Robinhood και να δημιουργήσετε έναν νέο.

Μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς Robinhood;

Θα μάθετε εάν μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς Robinhood περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πόσους λογαριασμούς μετοχών μπορείτε να έχετε;

Μπορείτε να έχετε όσους λογαριασμούς Demat θέλετε, αλλά υπάρχει μια προϋπόθεση. Δεν επιτρέπεται να ανοίγετε πολλούς λογαριασμούς με τον ίδιο χρηματιστή. Μόνο ένας λογαριασμός Demat ανά μεσίτη θεωρείται νόμιμος στα μάτια του νόμου.

  Πώς να εκτυπώσετε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel με φόντο

Μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς μετοχών;

Ναι, μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς μετοχών, αλλά ο καθένας από αυτούς θα πρέπει να είναι με διαφορετικό μεσίτη. Τα άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ανοίξετε πολλούς λογαριασμούς Demat είναι:

  • Οι μεσίτες χρεώνουν ετήσια τέλη συντήρησης (AMF) για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών υποστήριξης. Θα σας ζητηθεί να πληρώσετε αυτές τις χρεώσεις ανεξάρτητα από τη δραστηριότητά σας στον λογαριασμό.
  • Ο μεσίτης σας μπορεί να παγώσει τον λογαριασμό μετοχών σας σε περίπτωση που βρεθεί ανενεργός για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό στο Robinhood;

Ναι, ένα άτομο μπορεί να δημιουργήσει νέο λογαριασμό Ρομπέν των Δασών μόλις κλείσει το προηγούμενο. Μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία στον τραπεζικό σας λογαριασμό πριν κλείσετε τον προηγούμενο λογαριασμό. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας διαφορετική διεύθυνση email από αυτή που συνδέεται με τον παλαιότερο λογαριασμό σας. Εάν θέλετε να μάθετε αν μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς Robinhood, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο περαιτέρω.

Μπορείτε να κάνετε 2 λογαριασμούς Robinhood;

Όχι, θεωρείται παράνομο να έχετε πολλούς λογαριασμούς στο Robinhood, καθώς ο νόμος ορίζει ότι ένα άτομο μπορεί να έχει πολλούς λογαριασμούς μετοχών, αλλά ο καθένας με διαφορετική χρηματιστηριακή εταιρεία. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να κλείσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για νέο χρησιμοποιώντας μια νέα διεύθυνση email.

Μπορείτε να έχετε πολλούς λογαριασμούς Robinhood;

Όχι. Σύμφωνα με το νόμο, ένα άτομο μπορεί να έχει πολλούς λογαριασμούς μετοχών, υπό την προϋπόθεση ότι ο καθένας έχει διαφορετική μεσιτεία. Είναι αντίθετο με το νόμο να έχετε πολλούς λογαριασμούς Robinhood ταυτόχρονα. Ωστόσο, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για νέο λογαριασμό με διαφορετική διεύθυνση email, εάν αποφασίσετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και να δημιουργήσετε έναν νέο.

  Ποιες συσκευές υποστηρίζουν το HBO Max; Το Roku και το Amazon Fire TV Don't

Μπορείτε να προσθέσετε τη γυναίκα σας στον λογαριασμό σας Robinhood;

Ναι, μπορείτε να προσθέσετε τη σύζυγό σας στον λογαριασμό σας Robinhood καθώς το Robinhood σάς επιτρέπει να προσθέτετε δικαιούχους στο λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Δικαιούχοι > Επεξεργασία για να προσθέσετε ή να αλλάξετε δικαιούχους.

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Robinhood;

Ναι, πριν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Robinhood, θα πρέπει είτε να κάνετε ανάληψη τυχόν υπολοίπου του λογαριασμού είτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό σε άλλη χρηματιστηριακή εταιρεία. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να προχωρήσετε και να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Robinhood. Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στα αντίγραφα κίνησης του λογαριασμού σας, τα φορολογικά αρχεία και τις επιβεβαιώσεις συναλλαγών μέσω της εφαρμογής, ακόμη και αν ο λογαριασμός σας τερματιστεί. Αλλά ο λογαριασμός σας δεν θα επανενεργοποιηθεί κατά την επανεγκατάσταση του Εφαρμογή Robinhood.

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Robinhood και να δημιουργήσετε έναν νέο;

Ναι, είναι δυνατό να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Robinhood και να δημιουργήσετε έναν νέο. Πριν τερματίσετε τον προηγούμενο λογαριασμό, μπορείτε να μετακινήσετε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό Robinhood χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση email διαφορετική από αυτή που σχετίζεται με τον προηγούμενο λογαριασμό σας.

Επηρεάζει το Robinhood το πιστωτικό αποτέλεσμα;

Όχι, το Robinhood δεν επηρεάζει το πιστωτικό σας σκορ, καθώς οι χρηματιστηριακές εταιρείες δεν αναφέρουν στο πιστωτικό γραφείο. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να έχετε ένα καλό πιστωτικό σκορ για να ανοίξετε έναν λογαριασμό.

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Xbox One 0X87E107DF

Είναι το Webull καλύτερο από το Robinhood;

Ας ρίξουμε μια ματιά στις διαφορές και τις ομοιότητες για να μάθουμε την καλύτερη μεταξύ των δύο χρηματιστηριακών εταιρειών:

Α. Διαφορές

  • Από τη μια πλευρά, η Robinhood επιτρέπει στους επενδυτές να επανεπενδύουν τα μερίσματά τους εύκολα, από την άλλη η Webull απαιτεί πρόσθετα κεφάλαια για επανεπένδυση μερισμάτων.
  • Η Robinhood έχει την επιλογή να επενδύει επανειλημμένα, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες να χάσετε καλές επενδύσεις. Η Webull δεν προσφέρει αυτήν την επιλογή.
  • Η Webull έχει μεγαλύτερους χρόνους συναλλαγών σε σύγκριση με αυτούς της Robinhood.
  • Το Webbull σάς επιτρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία τύπων λογαριασμών, όπως φορολογητέους επενδυτικούς λογαριασμούς, παραδοσιακούς IRA, Roth IRA και IRA μετατροπής. Ενώ, η Robinhood έχει μόνο μια επιλογή για φορολογητέο λογαριασμό επενδύσεων.
  • Η Webull προσφέρει πιο λεπτομερή και εις βάθος εργαλεία ανάλυσης από το Robinhood.
  • Η Robinhood χρεώνει 5 $ για τη διατήρηση ενός λογαριασμού περιθωρίου, ενώ η Webull το προσφέρει δωρεάν.

Β. Ομοιότητες

  • Η Robinhood καθώς και η Webull δεν απαιτούν ελάχιστη επένδυση για να ξεκινήσουν τις συναλλαγές.
  • Οι συναλλαγές και οι επενδύσεις είναι χωρίς δικαιώματα και στις δύο πλατφόρμες.

  • Προσφέρουν πανομοιότυπα περιουσιακά στοιχεία συναλλαγών, συγκεκριμένα μετοχές, κρυπτονομίσματα, αμοιβαία κεφάλαια διαπραγματεύσιμα σε χρηματιστήριο (ETF) και δικαιώματα προαίρεσης.
  • Η κλασματική επένδυση είναι διαθέσιμη και στις δύο πλατφόρμες. Προσελκύει περισσότερους ανθρώπους να επενδύσουν, καθώς δεν χρειάζεται να εξοικονομήσετε τεράστια χρηματικά ποσά για να επενδύσετε.

Τώρα που συζητήσαμε λεπτομερώς τις διαφορές και τις ομοιότητες μεταξύ των δύο χρηματιστηριακών εταιρειών, είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι η Robinhood θα πρέπει να είναι η επιλογή των αρχαρίων λόγω των συμπαγών και ευέλικτων επιλογών συναλλαγών που είναι κατάλληλες για μαθητές.

Και το Webull είναι μια καλύτερη επιλογή για έμπειρους επενδυτές, καθώς παρέχει εκτενή εργαλεία ανάλυσης και τεράστιους τύπους λογαριασμών.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να βρείτε την απάντηση στην ερώτηση αν έχετε πολλούς λογαριασμούς Robinhood. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.