Πρόγραμμα δημιουργίας τιμολογίων για μικρές επιχειρήσεις [Web]


Η διαχείριση μιας μικρής επιχείρησης έχει τα πλεονεκτήματά της αλλά έχει και τα αρνητικά της, όπως το να μην έχει μεγάλες ταμειακές ροές. Η διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα είναι σημαντική και γι’ αυτό στις μικρότερες επιχειρήσεις, ένα άτομο φορά πολλά καπέλα. Εάν ένα από αυτά τα καπέλα είναι το καπέλο του λογιστή και εάν διευθύνετε μια επιχείρηση ενός ατόμου, μπορεί να δυσκολευτείτε με τα πιο απλά πράγματα, όπως τη δημιουργία ενός τιμολογίου με επαγγελματική εμφάνιση, ενώ προσπαθείτε να μην προσλάβετε έναν πραγματικό λογιστή. Το Invoice To Me είναι η απάντηση σε ένα τέτοιο πρόβλημα. Σας παρέχει ένα πολύ καλό, επαγγελματικό πρότυπο με διατήρηση μελανιού εκτυπωτή, το οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε για να προσθέσετε το όνομα της επιχείρησής σας, τη διεύθυνση, τα στοιχεία πελάτη, τα στοιχεία αγοράς και πολλά άλλα. Όταν τελειώσετε, απλώς εξαγάγετε το αρχείο ως PDF και στείλτε το (ή εκτυπώστε και στείλτε) στον πελάτη σας.

  Τι σημαίνει "HMU" και πώς το χρησιμοποιείτε;

Μια ματιά στο Invoice To Me και θα ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε αμέσως. Κάθε πεδίο κειμένου μπορεί να επεξεργαστεί και να αντικατασταθεί με τα προσωπικά σας στοιχεία. Κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή Ιστού, το πρότυπο ανοίγει με την τρέχουσα ημερομηνία. Είναι μικρά πράγματα όπως αυτό που κάνουν την εφαρμογή πραγματικά καλή. Το τιμολόγιό σας μπορεί να περιέχει όσα είδη χρειάζεστε. Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε σειρές από το τιμολόγιο χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στα αριστερά.

Εκτός από το απλό και καθαρό πρότυπο, αυτό που μου αρέσει πολύ στο Invoice To Me είναι ότι έχει ακόμη και ενσωματωμένη αριθμομηχανή για τον φορολογικό συντελεστή. Μπορείτε να εισαγάγετε την τιμή και η εφαρμογή θα την εφαρμόσει αυτόματα στο σύνολο του τιμολογίου. Αθροίζει επίσης μεμονωμένα στοιχεία στο ίδιο το τιμολόγιο για να σας δώσει αυτό το σύνολο εξαλείφοντας κάθε πιθανότητα σφαλμάτων. Για τυχόν πεδία που δεν θέλετε να συμπεριλάβετε στο τιμολόγιο, μπορείτε απλώς να τα αφήσετε να μείνουν κενά. Όλα τα πεδία κειμένου είναι επεξεργάσιμα και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας προσαρμοσμένο μήνυμα ή να το αφήσετε εντελώς έξω από τις πολλές άλλες αλλαγές που μπορείτε να κάνετε. Εάν χρησιμοποιείτε το OS X, μπορείτε να λάβετε αυτό το PDF και να εισαγάγετε την ψηφιακή σας υπογραφή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Προεπισκόπηση. Δεν υπάρχουν καθόλου υδατογραφήματα στο τελικό αρχείο PDF.

  Πώς να εισαγάγετε ένα σύμβολο με μια συντόμευση πληκτρολογίου στο MS Word

Αν έπρεπε να κάνω nit pick, το μόνο ελάττωμα με την εφαρμογή, ή μάλλον το PDF είναι ότι δεν αφήνει λίγο χώρο στην κορυφή σε περίπτωση που κάποιος μπορεί να θέλει να εισαγάγει ένα λογότυπο εταιρείας, αλλά αυτό είναι πραγματικά το χειρότερο.

Επισκεφτείτε το Invoice To Me