Προχωρώντας τη συνεργασία στο επόμενο επίπεδο με την εφαρμογή ONLYOFFICE DocSpace for Zoom

Το ONLYOFFICE είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα προηγμένων και ασφαλών διαδικτυακών εφαρμογών γραφείου. Με σχεδόν 15 χρόνια ιστορίας καινοτομίας, το ONLYOFFICE έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Το οικοσύστημα της εταιρείας περιλαμβάνει εφαρμογές επεξεργασίας για όλους τους τύπους αρχείων γραφείου και έναν εικονικό χώρο εργασίας για συνεργασίες.

Με χαρακτηριστικά όπως αυτά, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το ONLYOFFICE θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παρόχους στον κλάδο των διαδικτυακών σουιτών γραφείου.

Με μια αφοσιωμένη ομάδα εξαπλωμένη σε όλο τον κόσμο από το Ντάλας μέχρι τη Σιγκαπούρη, η ONLYOFFICE έχει γίνει μια αξιόπιστη διεθνής εταιρεία. Και με την έναρξη του ONLYOFFICE DocSpace για ζουμ app, οι εικονικές συνεργασίες της ομάδας σας μόλις έγιναν πολύ πιο βολικές.

Τι είναι το ONLYOFFICE DocSpace;

Αναπτύχθηκε από το ONLYOFFICE και κυκλοφόρησε το 2023, ONLYOFFICE DocSpace είναι ένα σύστημα διαχείρισης εγγράφων σχεδιασμένο για επεξεργασία και συνεργασία σε έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, φόρμες με δυνατότητα συμπλήρωσης, αρχεία PDF και παρουσιάσεις σε πραγματικό χρόνο. Με αυτήν την υπηρεσία, δεν θα χάνετε πλέον χρόνο αναζητώντας αρχεία ή παρακολούθηση αλλαγών.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε πολύ καλύτερες δυνατότητες επεξεργασίας και να ελέγξετε τις συνεργασίες με συν-συγγραφείς και άλλους συμμετέχοντες.

Η πλατφόρμα διαθέτει εικονικά δωμάτια που μπορείτε να δημιουργήσετε κατά παραγγελία. Υπάρχουν επίσης αποκλειστικές αίθουσες συνεργασίας και κοινόχρηστοι χώροι, με την υπόσχεση ιδιωτικών δωματίων με πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο, σύντομα. Αυτά τα δωμάτια είναι χώροι όπου μπορείτε να ανεβάσετε όλα τα είδη εγγράφων, από αρχεία PDF έως ολοκληρωμένες παρουσιάσεις, για να συνεργαστούν άλλοι.

Μπορείτε να εκχωρήσετε διαφορετικούς ρόλους στους συμμετέχοντες και να προσαρμόσετε πόση εξουσία επεξεργασίας ή πρόσβαση σε έγγραφα έχει κάθε άτομο. Διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη πλατφόρμα συνομιλίας με δυνατότητα κλήσεων βίντεο και ήχου, κάνοντας την επικοινωνία άνετη και απρόσκοπτη.

Από συνεδρίες καταιγισμού ιδεών και παρουσιάσεις πελατών έως έργα συλλογικής γραφής, το ONLYOFFICE DocSpace είναι το ιδανικό εργαλείο για τη συνεργατική διαχείριση ομάδας, ανεξάρτητα από τον κλάδο σας.

  Οι 11 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Illustrator (Δωρεάν + επί πληρωμή)

Εφαρμογή ONLYOFFICE DocSpace for Zoom

Με την Εφαρμογή ONLYOFFICE DocSpace for Zoom, έχετε το πλεονέκτημα της συνεργασίας εγγράφων στην πλατφόρμα Zoom κατά τη διάρκεια εικονικών συσκέψεων. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να συντάξουν και να επεξεργάζονται αρχεία σε πραγματικό χρόνο, να προσκαλούν περισσότερα μέλη της ομάδας, να αφήνουν σχόλια και να παρακολουθούν όλες τις αλλαγές. Μετά την περίοδο λειτουργίας Zoom, όλες οι τροποποιήσεις είναι εύκολα προσβάσιμες στην αντίστοιχη αίθουσα DocSpace.

Εάν έχετε βαρεθεί τις χαμένες προθεσμίες και τη σύγχυση κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων πελατών, η εφαρμογή DocSpace για Zoom μπορεί να είναι απλώς το εισιτήριο για συνεργασίες χωρίς άγχος.

Διαισθητικό στη χρήση με μια απλή διαδικασία εγκατάστασης

Η ρύθμιση της εφαρμογής δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή. Απλώς συνδεθείτε στον υπολογιστή σας υπολογιστή Zoom και κατεβάστε την εφαρμογή ONLYOFFICE DocSpace for Zoom από την επίσημη Zoom App Marketplace. Μόλις εγκατασταθεί, είστε έτοιμοι. Όταν η πρώτη σας συνάντηση είναι σε εξέλιξη, θα αποκομίσετε αμέσως τα οφέλη της προηγμένης συνεργασίας με μέλη της ομάδας και άλλους συμμετέχοντες.

Απρόσκοπτη συνεργασία και διαχείριση αρχείων σε συσκέψεις Zoom

Οι απογοητευτικές συνεργασίες Zoom με την ομάδα σας ανήκουν στο παρελθόν με την εφαρμογή ONLYOFFICE DocSpace for Zoom. Τώρα μπορείτε να συν-επεξεργάζεστε έγγραφα, φύλλα και διαφάνειες ταυτόχρονα με άλλους συμμετέχοντες στη σύσκεψη ή, όταν απαιτείται, να κλειδώνετε συγκεκριμένες παραγράφους ή ενότητες για να αποτρέψετε πολλαπλές επεξεργασίες σε πραγματικό χρόνο. Είναι επίσης εύκολο να παρακολουθείτε όλες τις αλλαγές που έγιναν και να ταξινομήσετε τα σχόλια των παρευρισκομένων.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι μέρες αναμονής από τους συντάκτες προτού μπορέσετε να συνεισφέρετε έχουν τελειώσει με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας ότι όλοι έχουν μια συμβολή και είναι στην ίδια σελίδα. Αυτή η τεχνική βελτίωση εξαλείφει τα εμπρός και πίσω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις πολλαπλές αναθεωρήσεις. Επιπλέον, η λήψη αποφάσεων γίνεται πιο εξορθολογισμένη με τις άμεσες συζητήσεις σχετικά με τις αλλαγές που εφαρμόζονται και τα σχόλια που παρέχονται αμέσως.

Μπορείτε να ανακτήσετε γρήγορα και να ελέγξετε τυχόν αλλαγές ή να κάνετε πίσω αν η παρουσίασή σας είναι εφαπτομένη. Αυτή η ευκολία οφείλεται στο ότι η εφαρμογή αποθηκεύει όλα τα επεξεργασμένα αρχεία κατά τη διάρκεια των συσκέψεων Zoom εντός των αποκλειστικών αιθουσών συνεργασίας, οι οποίες είναι προσβάσιμες ανά πάσα στιγμή. Τα διαθέσιμα δωμάτια περιλαμβάνουν δημόσιες αίθουσες, όπου μπορείτε να προσκαλέσετε μη εγγεγραμμένους χρήστες. προσαρμοσμένα δωμάτια, όπου μπορείτε να εφαρμόσετε τις δικές σας ρυθμίσεις. ή αίθουσες συνεργασίας για τη συγγραφή εγγράφων.

  Ποιο πλαίσιο πρέπει να χρησιμοποιήσετε;

Αυτή η αυξημένη δέσμευση ενισχύει μεγαλύτερη υπευθυνότητα μεταξύ των μελών της ομάδας και προσφέρει μια πιο δυναμική και διαδραστική εμπειρία. Όλοι παραμένουν επενδυμένοι στο έργο επειδή ακούγονται όλες οι φωνές και η πρόοδος είναι ικανοποιητικά γρήγορη.

Ενσωματωμένο ChatGPT AI Assistant

Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο βοηθό AI για να αυξήσετε την παραγωγικότητα. Αυτό το ενσωματωμένο εργαλείο AI που βασίζεται σε ChatGPT είναι εκεί για να σας βοηθήσει με απεριόριστες εργασίες, όπως η σάρωση κειμένου, συμπεριλαμβανομένων των μικρών γραμμάτων, και η παροχή περιλήψεων για εσάς και την ομάδα σας.

Άλλα πλεονεκτήματα ενός βοηθού τεχνητής νοημοσύνης περιλαμβάνουν την εξαγωγή λέξεων-κλειδιών, την εξήγηση της σημασίας των σκοτεινών τεχνικών όρων και τη μετάφραση κειμένου. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα επωφελές για διεθνείς επιχειρήσεις όπου τα αγγλικά δεν είναι πάντα η κύρια γλώσσα μεταξύ των συμμετεχόντων στις συναντήσεις. Η μετάφραση εγγράφων σε άλλη γλώσσα (ή γλώσσες) είναι ένα από τα κυριότερα σημεία του ChatGPT.

Αυτές οι μεταφράσεις είναι εξαιρετικής ποιότητας, με φυσική έκφραση και ευχέρεια που συμβάλλουν σε πολύ λιγότερες χαμένες στιγμές στη μετάφραση και σε καλύτερη αρμονία μεταξύ των πολυπολιτισμικών ομάδων.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε τα αρχεία σας πιο εύκολα στο μάτι με τη δημιουργία εικόνων AI. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε την περιοχή κειμένου για την οποία θέλετε να δημιουργήσετε την εικόνα και να αφήσετε το AI να κάνει τα υπόλοιπα. Τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα τέλεια, αλλά η ταχύτητα με την οποία γίνεται η επεξεργασία τους σημαίνει ότι δεν θα χάνετε πολύ περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσετε λίγο περισσότερο μέχρι να βρείτε μια ικανοποιητική εικόνα.

Πόσο κοστίζει η εφαρμογή ONLYOFFICE DocSpace for Zoom;

Η πλατφόρμα ONLYOFFICE DocSpace Startup Cloud διαθέτει ένα δωρεάν προσφορά περιορισμένου χρόνουενώ διατίθεται και η νέα εφαρμογή για Zoom δωρεάν. Όχι μόνο αυτό, αλλά αν εγγραφείτε πριν από την 1η Αυγούστου 2024, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια πολύ γενναιόδωρη προωθητική προσφορά 100 χρηστών διαχειριστών, 100 δωματίων και 100 GB χώρου στο δίσκο. Αυτή η συναρπαστική προσφορά τίθεται σε ισχύ από το σημείο της εγγραφής και είναι ενεργή για τους επόμενους έξι μήνες.

  Ένα βαρύ προσαρμόσιμο μηχανικό πληκτρολόγιο για παίκτες

Ωστόσο, μπορεί να χρειαστείτε πρόσβαση σε περισσότερο χώρο αποθήκευσης ή να προσθέσετε απεριόριστους διαχειριστές και ισχυρούς χρήστες με εκτεταμένα δικαιώματα. Σε αυτήν την περίπτωση, το DocSpace Business Cloud είναι διαθέσιμο για μια αποδεκτή μηνιαία συνδρομή ανά διαχειριστή. Είναι ιδανικό για μεγαλύτερες ομάδες ή επιχειρήσεις και μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερους τακτικούς χρήστες δωρεάν.

Επιπλέον, η απόλυτη συνδρομή Enterprise On-Premises είναι μια εξαιρετική ιδέα για μεγάλες εταιρικές ομάδες. Παρέχει τα πάντα και περισσότερα για μια εφάπαξ ισόβια πληρωμή ανά διακομιστή.

Το ONLYOFFICE DocSpace for Zoom επαναπροσδιορίζει τις εικονικές συναντήσεις

ο ONLYOFFICE για ζουμ Η εφαρμογή είναι μια στιγμή φύτευσης σημαίας στην ιστορία των συλλογικών εικονικών συναντήσεων. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και απλό στην αξιοποίηση, ενώ η απρόσκοπτη ενσωμάτωση του Zoom το καθιστά το καλύτερο στοίχημά σας για συνεργασία εγγράφων. Ενισχύει επίσης την παραγωγικότητα και τη ρευστότητα της συνάντησης, ενώ μειώνει τον χαμένο χρόνο και τη σύγχυση μεταξύ των συνεργαζόμενων συμμετεχόντων.

Με ευέλικτα χαρακτηριστικά, όπως η από κοινού συγγραφή, η ενσωματωμένη συνομιλία, τα εξατομικευμένα δωμάτια, η προσαρμογή εξουσίας, η παρακολούθηση επεξεργασίας και πολλά άλλα, θα μπορείτε να παρέχετε συνεδρίες καταιγισμού ιδεών ανώτερης ποιότητας, εικονικές συσκέψεις, διαδικτυακά μαθήματα ή παρουσιάσεις.

Το ONLYOFFICE προσθέτει άλλο ένα επίπεδο απρόσκοπτης παραγωγικότητας με την ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη από το ChatGPT. Προσφέρει ζωτική βοήθεια με εργασίες όπως η σύνοψη, η μετάφραση και η δημιουργία εικόνων, τα οποία μπορεί να τα κάνει όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, με τα ποικίλα σχέδια τιμολόγησης και τις γενναιόδωρες δωρεάν προσφορές, ONLYOFFICE DocSpace είναι προσβάσιμο σε μια σειρά μεγεθών και προϋπολογισμών ομάδας. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για σύγχρονες επιχειρήσεις ή οποιονδήποτε αναζητά μια αποτελεσματική λύση συνεργασίας ή εξ αποστάσεως εργασίας.

Με τις συναντήσεις Zoom που είναι πανταχού παρούσες στις μέρες μας, ο συνδυασμός της δύναμης της αποτελεσματικής διαχείρισης εγγράφων και των απρόσκοπτων συνεργασιών εξασφαλίζει βελτιωμένη, ακόμη και απολαυστική παραγωγικότητα, η οποία τελικά οδηγεί σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία στο σημερινό δυναμικό περιβάλλον εργασίας.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του