Προσθέστε πληροφορίες που έχουν χαθεί και βρέθηκαν στην οθόνη κλειδώματος του τηλεφώνου σας [Android]


Το να χάσεις το τηλέφωνό σου δεν είναι διασκεδαστικό. Λαμβάνουμε πολλές προφυλάξεις όταν πρόκειται να διασφαλίσουμε ότι η συσκευή μας δεν έχει κλαπεί. Ρυθμίζουμε κωδικούς πρόσβασης και ενεργοποιούμε τις πίσω πόρτες που θα μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε πού βρίσκεται το τηλέφωνό μας και, αν μας φτάσει, ενεργοποιούμε τον διακόπτη εξολοκλήρου kill-switch. Όλα αυτά προορίζονται για την αντιμετώπιση καταστάσεων όπου το άτομο που έχει στην κατοχή του το τηλέφωνό μας δεν πρόκειται να προσπαθήσει να μας το επιστρέψει σύντομα. Αλλά τι γίνεται αν ξεχάσατε το τηλέφωνό σας σε κάποιο μέρος και το έχει βρει ένας ευγενικός άνθρωπος. Κλειδωμένος από τα πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας σας, θα είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να εντοπίσει σε ποιον ανήκει ένα τηλέφωνο. Οι χρήστες iOS ή μάλλον όσοι βρίσκουν μια χαμένη συσκευή iOS μπορούν απλώς να ρωτήσουν τη Siri σε ποιον ανήκει ένα τηλέφωνο για να βρει τον κάτοχο, αλλά το Android δεν έχει κάτι παρόμοιο. Το Hi Locker είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που είναι ουσιαστικά μια πολύ όμορφη εφαρμογή εκκίνησης με ένα χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει. σας επιτρέπει να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη κατάσταση στην οθόνη κλειδώματος σας.

  Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram σε iPhone και Android

Αφού ρυθμίσετε την εφαρμογή, μεταβείτε στις ρυθμίσεις της και πατήστε Επεξεργασία μηνύματος. Απενεργοποιήστε το Auto Message για να απαλλαγείτε από το προεπιλεγμένο μήνυμα που προσθέτει η εφαρμογή στην οθόνη κλειδώματος και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη «Χρήση του μηνύματός σας». Πατήστε την επιλογή «πατήστε για αλλαγή μηνύματος» και πληκτρολογήστε είτε έναν αριθμό τηλεφώνου είτε ένα email. Όταν είναι κλειδωμένο, η οθόνη του τηλεφώνου σας θα εμφανίζει το κείμενο που εισαγάγατε.

Η εφαρμογή έχει μερικά πραγματικά υπέροχα χαρτάκια τοίχου για εκκίνηση, οπότε όταν προσθέτετε έναν ωραίο τρόπο για να επαναφέρετε το τηλέφωνό σας σε περίπτωση που το ξεχάσετε, θα έχετε επίσης μια πολύ ωραία οθόνη κλειδώματος. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επιπλέον να ανοίγετε το Hangouts (ή την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων σας) και το Chrome (ή το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας) από την οθόνη κλειδώματος.

  Πώς να κατεβάσετε βίντεο HD YouTube σε Android με το KeepVid [Review]

Το Hi Locker είναι μια δωρεάν εφαρμογή που κάνει πολλά άλλα πράγματα που το Android Lollipop έχει πλέον περιορίσει. Για να ρυθμίσετε την εφαρμογή, θα πρέπει να της δώσετε πρόσβαση στις ειδοποιήσεις και να απενεργοποιήσετε το προεπιλεγμένο κλείδωμα ασφαλείας προς όφελος των δυνατοτήτων ασφαλείας της ίδιας της εφαρμογής. Θα σας καθοδηγήσει στα δύο βήματα.

Εγκαταστήστε το Hi Locker από το Google Play Store