Προσθέστε πλήρεις λειτουργίες κλήσης στο Κέντρο Ελέγχου [Jailbreak]


Το Κέντρο Ελέγχου που εισήχθη στο iOS 7 έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές και υπάρχουν πολλά τσιμπήματα της Cydia που το τροποποιούν, το κάνουν καλύτερο, προσθέτουν λειτουργίες σε αυτό ή ακόμα και του δίνουν μια ωραία ανόρθωση προσώπου. Το πρόσθετο για iOS 7 είναι ένα τέτοιο tweak που διατίθεται δωρεάν στο αποθετήριο Insanelyi που προσθέτει μια πλήρη λειτουργία κλήσης κλήσης στο κέντρο ελέγχου. Το tweak προσθέτει τρία νέα κουμπιά που σας επιτρέπουν να προσθέσετε μια νέα επαφή, να εισαγάγετε χειροκίνητα έναν αριθμό τηλεφώνου και να τον καλέσετε και να αναζητήσετε μια επαφή και να πραγματοποιήσετε μια κλήση. Ο σκοπός του tweak είναι προφανής. για να κάνετε την κλήση κάποιου τόσο εύκολο όσο είναι να απαντήσετε σε μια κλήση στο κλειδωμένο iPhone σας.

  Rescue Yourself In The Multi-Platformer Beyond Gravity [Paid]

Εγκαταστήστε το Addial για iOS 7 και κλειδώστε το τηλέφωνό σας. Ανεβάστε το Κέντρο Ελέγχου και θα δείτε τα νέα κουμπιά που έχουν προστεθεί από το tweak. Από αριστερά προς τα δεξιά, το κουμπί Προσθήκη σάς επιτρέπει να προσθέτετε νέες επαφές. Πατήστε το και θα δείτε την ίδια ακριβώς οθόνη που εμφανίζεται όταν ανοίγετε την εφαρμογή Επαφές και προσθέτετε λεπτομέρειες για μια νέα επαφή. Εισαγάγετε λεπτομέρειες και αποθηκεύστε. Είναι χρήσιμο όταν κάποιος θέλει να μοιραστεί γρήγορα πληροφορίες και δεν θέλετε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας και να ανοίξετε την εφαρμογή Επαφές. Το κουμπί κλήσης σάς δίνει το παραδοσιακό πληκτρολόγιο κλήσης, αν και δεν μοιάζει πολύ με αυτό που βλέπετε όταν πραγματοποιείτε μια κλήση από την εφαρμογή Τηλέφωνο. Επίσης, δεν φαίνεται να ταιριάζει με αριθμούς με υπάρχουσες επαφές. Εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου και πατήστε κλήση. Το κουμπί Κλήση σάς επιτρέπει να αναζητήσετε μια επαφή, να αναζητήσετε μια και να πραγματοποιήσετε μια κλήση.

  Συνδέστε το κουμπί Σημείωση Κέντρου ενεργειών σε μια ενότητα στο OneNote [Windows 10]

Τώρα, όπου αυτό το tweak μας προσφέρει μεγάλη άνεση, συνοδεύεται επίσης από έναν προφανή κίνδυνο ασφάλειας. Οι επαφές μας είναι σχεδόν αποκαλυμμένες επειδή το Κέντρο Ελέγχου είναι προσβάσιμο χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγουμε τον κωδικό πρόσβασής μας. Φαινομενικά βρισκόμαστε σε αδιέξοδο εδώ επειδή θέλουμε να μπορούμε να πραγματοποιούμε κλήσεις γρήγορα χωρίς να πηγαίνουμε στην εφαρμογή τηλεφώνου, αλλά θέλουμε να έχουμε απόρρητο. Προς το παρόν, δεν υπάρχει λύση, αν και σε μελλοντική ενημέρωση, θα ήταν υπέροχο να δούμε τον προγραμματιστή να εφαρμόζει είτε μια επιλογή επιλογής που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν εάν θέλουν ή όχι να εμφανίζεται το κουμπί κλήσης στο Κέντρο Ελέγχου. Εναλλακτικά, το κουμπί Κλήση και το επόμενο πρόγραμμα κλήσης που ανοίγει μπορούν να μας επιτρέψουν να αναζητήσουμε τις επαφές μας πληκτρολογώντας το όνομα. Αυτό θα μπορούσε να μας δώσει κάποια κάλυψη, επειδή όποιος περιεργάζεται το τηλέφωνό μας μπορεί να μην ξέρει ποιον ή ποιο όνομα να ψάξει.

  Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Microsoft Teams Zoom