Προσαρμόσιμο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής με ισοσταθμιστή και θέματα

Το Pixel Player είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για Android που μπορείτε να προσαρμόσετε στην προεπιλεγμένη καρτέλα και στο συνδυασμό χρωμάτων. Αισθητικά μιλώντας, η εφαρμογή είναι καθαρή και λειτουργικά, σας επιτρέπει να κάνετε πολλά, αν όχι περισσότερα, από το μέσο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής. Εκτός από τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής και την εύρεση και αναπαραγωγή τραγουδιών από τον ίδιο καλλιτέχνη με αυτόν που παίζει αυτήν τη στιγμή, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ορίσετε ένα τραγούδι ως ήχο κλήσης της συσκευής σας και συνοδεύεται από έναν ισοσταθμιστή.

Κατά την πρώτη εγκατάσταση της εφαρμογής, θα σας ζητήσει να επισκεφτείτε τις ρυθμίσεις της για να προσαρμόσετε την εμφάνιση και τη λειτουργία της εφαρμογής. Εκτός από την επιλογή της γραμμής τίτλου και των χρωμάτων ένδειξης υπογράμμισης, η εφαρμογή διαχειρίζεται ανεξάρτητα τον προσανατολισμό της οθόνης, σας επιτρέπει να κρατάτε τη συσκευή σας ξύπνια όταν η εφαρμογή βρίσκεται στο προσκήνιο, να φιλτράρετε τυχόν αρχεία MP3 από τη συσκευή σας που είναι πολύ μικρά για να είναι μουσική αρχεία και σας επιτρέπει να ορίσετε την προεπιλεγμένη καρτέλα για την αρχική οθόνη του.

  Πώς να αφαιρέσετε το υδατογράφημα στο Microsoft Word

Το Pixel Player σαρώνει αυτόματα τη συσκευή σας για μουσική. Μπορείτε να αναγκάσετε την εφαρμογή να κάνει μια νέα σάρωση από το κουμπί περισσότερα. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να περιηγείστε στη μουσική ανά καλλιτέχνη, άλμπουμ, τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής, με μια ειδική καρτέλα για το καθένα. Μπορείτε να σύρετε μέσα από τις καρτέλες ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να αναζητήσετε ένα τραγούδι. Για να προβάλετε κομμάτια στην ουρά, πατήστε το κουμπί λίστας στο επάνω μέρος. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μια λίστα κομματιών στην ουρά ως λίστα αναπαραγωγής.

Για να αναπαράγετε ένα τραγούδι, πατήστε το στη λίστα στην οποία εμφανίζεται. Ένα μίνι πρόγραμμα αναπαραγωγής εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης και ένα εικονίδιο προστίθεται στην περιοχή ειδοποιήσεων για να υποδείξει ότι η εφαρμογή εκτελείται. Εάν αγγίξετε το mini player, ανοίγει μια μεγαλύτερη έκδοση που μπορεί να ελαχιστοποιηθεί ξανά πατώντας το κουμπί κάτω βέλους επάνω αριστερά. Μπορείτε να αγαπήσετε ένα κομμάτι και να ανοίξετε τον πίνακα κομματιών σε ουρά από τα αντίστοιχα κουμπιά στο επάνω μέρος του αναπτυγμένου προγράμματος αναπαραγωγής. Από το κουμπί περισσότερα, μπορείτε να προσθέσετε ένα τραγούδι σε μια λίστα αναπαραγωγής, να το ορίσετε ως ήχο κλήσης και να βρείτε κομμάτια από τον ίδιο καλλιτέχνη και να τα παίξετε ή να τα προσθέσετε σε μια λίστα αναπαραγωγής.

  Πώς να αποκτήσετε λειτουργικότητα όπως το Safari Reader σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης για κινητά

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι ο ισοσταθμιστής στον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από το κουμπί “περισσότερα” τόσο στην αρχική οθόνη της εφαρμογής όσο και από την οθόνη του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής. Ο ισοσταθμιστής συνοδεύεται από τις συνηθισμένες προεπιλογές και μπορείτε να ορίσετε τα δικά σας επίπεδα ισοσταθμιστή. Η μουσική που αναπαράγεται από το Pixel Player μπορεί να αναπαραχθεί/διακοπεί από την οθόνη κλειδώματος όπου εμφανίζεται δεόντως το εξώφυλλο του τρέχοντος κομματιού.

Για μια νέα εφαρμογή που είναι στην έκδοση 1, είναι πιο εκλεπτυσμένη από τις περισσότερες εφαρμογές σε υψηλότερη έκδοση. Είναι χωρίς διαφημίσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε beta.

  κοινή χρήση ήχου από τον υπολογιστή κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης

Εγκαταστήστε το Pixel Player