Προσθήκη, αφαίρεση ή καθυστέρηση αυτόματης εκτέλεσης για εφαρμογές κατά την εκκίνηση

Κάναμε μια ολοκληρωμένη ανάρτηση σχετικά με τη διαχείριση των εφαρμογών που ξεκινούν αυτόματα κατά την εκκίνηση του συστήματός σας. Η διαδικασία ήταν χειροκίνητη και έδειξε πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε απευθείας τα στοιχεία εκκίνησης. Αν αναζητούσατε κάτι πολύ πιο απλό, κάτι που ήταν ως επί το πλείστον μόνο μια σειρά από κλικ και το πρόγραμμα δεν ήταν από τα μαλλιά σας, τότε το Autorun Organizer είναι αυτό που ίσως ψάχνατε. Ουσιαστικά, είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσθέτετε και να αφαιρείτε εφαρμογές από τον φάκελο εκκίνησης, αλλά επιπλέον σας επιτρέπει να καθυστερήσετε την εκκίνηση ενός προγράμματος, ώστε το σύστημά σας να είναι έτοιμο για χρήση νωρίτερα. Η εφαρμογή διευκολύνει επίσης τον εντοπισμό των εφαρμογών που πρέπει να αφαιρεθούν από τον φάκελο, παρέχοντάς σας λεπτομέρειες σχετικά με την καθυστέρηση που προκαλεί η εκκίνησή της και παρέχοντας στατιστικά στοιχεία εκκίνησης του συστήματος.

  Πώς να προσαρμόσετε τις χειρονομίες ολίσθησης του Gmail

Το Autorun Organizer δεν επιχειρεί να εγκαταστήσει bloatware, γι’ αυτό κάντε κλικ στο EULA και εγκαταστήστε το. Μετά από μια σύντομη σάρωση, η εφαρμογή θα εμφανίσει όλες τις εφαρμογές που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στον φάκελο εκκίνησης. Θα παρατηρήσετε αμέσως ότι δεν είναι μόνο η λίστα εφαρμογών αλλά και οι διαδικασίες που ξεκινούν κατά την εκκίνηση του συστήματός σας. Για κάθε διεργασία ή/και εφαρμογή, το Autorun Organizer σάς ενημερώνει εάν η διαχείρισή της γίνεται από το Μητρώο ή από τον προγραμματιστή εργασιών.

Στο κάτω μέρος, θα δείτε δύο καρτέλες. Ένα για πρόσφατους χρόνους φόρτωσης συστήματος που είναι το ιστορικό των χρόνων εκκίνησης για το σύστημά σας. Η δεύτερη καρτέλα, Λεπτομέρειες εφαρμογής, συμπληρώνεται όταν επιλέγετε μια εφαρμογή. Σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε προσωρινά την εκκίνηση μιας εφαρμογής, να αφαιρέσετε την εφαρμογή από τη σειρά εκκίνησης εντελώς ή να την καθυστερήσετε κατά τη χρονική περίοδο που επιλέγετε από το αναπτυσσόμενο μενού.

  Δημιουργήστε ένα συνδυασμό χρωμάτων με κέντρο γύρω από ένα μόνο χρώμα της επιλογής σας

Το Autorun Organizer σάς επιτρέπει επίσης να προσθέτετε εφαρμογές στην ακολουθία εκκίνησης από το κουμπί Προσθήκη στο επάνω μέρος. Είναι αρκετά απλό στη χρήση. πλοηγείστε στον φάκελο της εφαρμογής και τον επιλέγετε, εισάγετε ένα όνομα και προστίθεται.

Αν αναρωτιέστε ποιες εφαρμογές να αφαιρέσετε από τον φάκελο εκκίνησης ή ποιες θα ήταν εντάξει να καθυστερήσετε, μεταβείτε στην επιλογή Command και επιλέξτε Εμφάνιση δημοτικότητας εφαρμογών εκκίνησης. Αυτό προσθέτει μια νέα στήλη “Δημοτικότητα” που σας ενημερώνει ποια υπηρεσία ή εφαρμογή χρησιμοποιείτε περισσότερο από αυτές που έχουν ρυθμιστεί να ξεκινούν κατά την εκκίνηση του συστήματός σας. Μια λέξη της προσοχής εδώ? η εφαρμογή προστίθεται επίσης στον φάκελο εκκίνησης και εμφανίζεται ως πρόσφατη προσθήκη. Μπορείτε/πρέπει να το αφαιρέσετε εάν δεν θέλετε να ξεκινήσει ακόμη ένα σύστημα επιβράδυνσης εφαρμογής.

  Πώς να προσαρμόσετε την εμφάνιση των υπότιτλων στο Netflix

Εάν θέλετε να καταργήσετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, μεταβείτε στη λειτουργία μαζικής χρήσης και επιλέξτε αυτές που θέλετε να καταργήσετε. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Windows Vista, Windows 7 και Windows 8.1.

Κατεβάστε το Autorun Organizer