Πού αποθηκεύονται τα πρόχειρα tweets στις νέες εφαρμογές Twitter

Το Twitter έχει επανασχεδιάσει τις εφαρμογές Android και iOS. Είναι μια αρκετά δραστική αλλαγή που επεκτείνεται στη διεπαφή ιστού του. Τα καλά νέα είναι ότι αν δεν σας αρέσει η νέα διεπαφή ιστού Twitter, μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τις εφαρμογές smartphone. Η μόνη λύση είναι να χρησιμοποιείτε διαφορετική εφαρμογή. Με τον επανασχεδιασμό, αρκετά πράγματα έχουν μετακινηθεί. Στις νέες εφαρμογές, τα πρόχειρα δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθούν. Αν δεν ξέρετε πού αποθηκεύονται τα πρόχειρα tweets, δεν έχει νόημα να τα έχετε.

Πρόχειρα tweets στην εφαρμογή iOS

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόχειρα Twitter στην εφαρμογή iOS, πατήστε το κουμπί σύνταξης νέου tweet στην εφαρμογή. Στην οθόνη σύνταξης νέου tweet, θα δείτε ένα εικονίδιο δίπλα στη μικρογραφία της εικόνας του προφίλ σας. Πατήστε το και θα σας μεταφέρει στα πρόχειρά σας. Αυτό το κουμπί δεν θα εμφανίζεται δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας εάν τα πρόχειρά σας είναι άδεια. Το κουμπί δεν σας δείχνει πόσα tweets έχετε αποθηκεύσει στα πρόχειρά σας. Σας λέει μόνο εάν έχετε κάποιο tweet σε πρόχειρα και τίποτα άλλο.

  Πώς να διαβάσετε τα νήματα του Twitter σε φόρμα μεγάλης ανάρτησης

Στην παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής Twitter, έπρεπε να μεταβείτε στην καρτέλα του προφίλ σας, να πατήσετε το κουμπί του οδοντωτού τροχού και να επιλέξετε Πρόχειρα από το μενού που εμφανίστηκε.

Πρόχειρα tweets στην εφαρμογή Android

Ο επανασχεδιασμός της εφαρμογής του Twitter έχει ενοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη διεπαφή μεταξύ των εφαρμογών iOS και Android. Δεν είναι ένα πλήρες ταίριασμα όμως. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα πρόχειρα Twitter, πατήστε την εικόνα του προφίλ σας επάνω αριστερά. Επιλέξτε Προφίλ από το συρτάρι πλοήγησης. Στην οθόνη του προφίλ σας, πατήστε το κουμπί υπερχείλισης. Από το μενού, πατήστε Πρόχειρα για να μεταβείτε στα πρόχειρά σας στο Twitter.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε κωδικούς QR για λογαριασμούς Twitter

Ο επανασχεδιασμός του Twitter δέχεται κριτική για τις νέες γραμματοσειρές, χρώματα και κύκλους στη διεπαφή χρήστη. Δεν υπάρχει πολλή συζήτηση για το πώς έχει κρυφτεί κάτι τόσο σημαντικό όσο τα προσχέδια tweet. Το νέο σχέδιο είναι καλύτερο, πιο εύκολο στα μάτια αλλά έχει ελαττώματα που δεν είχε το παλιό.

Επίσης, δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος πρόσβασης στα πρόχειρα tweet από τη διεπαφή ιστού του Twitter, κάτι που είναι απλώς γελοίο. Εάν αρχίσετε να γράφετε ένα tweet στο τηλέφωνό σας, δεν μπορείτε να το συνεχίσετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν το Tweet Deck σε αντίθεση με την επίσημη εφαρμογή Twitter στα Windows 10 ή τη διεπαφή ιστού της. Κάποιος στο Twitter πρέπει να δώσει λίγη προσοχή στα πρόχειρα. Είναι απαραίτητα ακόμα κι αν δεν είναι λίστες ή στιγμές.

  Πώς να κόψετε το θόρυβο με τις λίστες Twitter