Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο ηλεκτρονικής υπογραφής;

Οι ηλεκτρονικές υπογραφές ή η ηλεκτρονική υπογραφή είναι χρήσιμες για τη διεξαγωγή συναλλαγών με συνεργάτες, απομακρυσμένους εργαζόμενους και διεθνείς πελάτες.

Θυμάστε την τελευταία φορά που υπογράψατε χρησιμοποιώντας στυλό και χαρτί;

Η υπογραφή με χαρτί στυλό απαιτεί σάρωση, εκτύπωση, προσωπική συνάντηση, αποστολή αλληλογραφίας, αποστολή φαξ και πολλά άλλα στο αρμόδιο προσωπικό. Η όλη διαδικασία μπορεί να είναι εντατική, χρονοβόρα και κουραστική.

Εκεί εμφανίζεται η ηλεκτρονική υπογραφή.

Το Dropbox Sign και το DocuSign είναι δύο εξαιρετικά εργαλεία eSignature που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ας συγκρίνουμε λοιπόν αυτές τις δύο πλατφόρμες eSignature για να καταλάβουμε ποια είναι καλύτερη για τις απαιτήσεις σας.

Τι είναι η ηλεκτρονική υπογραφή;

Η ηλεκτρονική υπογραφή (eSignature) είναι ένας νόμιμος και αποτελεσματικός τρόπος για να υπογράφετε έγγραφα ηλεκτρονικά και γρήγορα. Είναι αξιόπιστο σε όλο τον κόσμο καθώς είναι ασφαλές. Οι ηλεκτρονικές υπογραφές μπορούν να αντικαταστήσουν τις χειρόγραφες υπογραφές σε διαφορετικές διαδικασίες.

Με απλά λόγια, μια ηλεκτρονική υπογραφή είναι μια υπογραφή σε ηλεκτρονική μορφή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπολογιστές ή ηλεκτρονικές συσκευές για να πιστοποιήσετε την ταυτότητα του υπογράφοντος και να διασφαλίσετε την ασφάλεια του εγγράφου.

Μπορούμε να πούμε ότι μια ηλεκτρονική ένδειξη της πρόθεσης ενός ατόμου να αποδεχτεί τους όρους του εγγράφου ή ενός συνόλου δεδομένων και να επαναφέρει αυτά τα δεδομένα με μια ηλεκτρονική υπογραφή είναι γνωστή ως ηλεκτρονική υπογραφή. Υπάρχουν τρεις τύποι ηλεκτρονικών υπογραφών:

  • Απλές ηλεκτρονικές υπογραφές
  • Προηγμένες ηλεκτρονικές υπογραφές
  • Πιστοποιημένες ηλεκτρονικές υπογραφές

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες καταστάσεις, όπως συναλλαγές, συμβάσεις και διοικητικές διαδικασίες. Οι ηλεκτρονικές υπογραφές είναι αξιόπιστες, εκτελεστές και νόμιμες σε όλο τον κόσμο. Θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε τη διαδικασία υπογραφής και μπορείτε να εξοικονομήσετε ώρες από αυτήν τη διαδικασία.

Οι ηλεκτρονικές υπογραφές είναι ο νέος τρόπος συναλλαγών με τους πελάτες σας, γι’ αυτό πρέπει να έχετε μια εφαρμογή ηλεκτρονικής υπογραφής που να μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Με το εργαλείο eSignature, μπορείτε να βρείτε έναν βολικό και γρήγορο τρόπο επίλυσης προβλημάτων υπογραφής. Μπορείτε να διασφαλίσετε την ασφάλεια των πελατών σας και να επιστρέψετε τα έγγραφα εύκολα χωρίς να μετακινηθείτε πουθενά.

Είναι μάλλον μια φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση που μπορεί να εξοικονομήσει εκατομμύρια εκτυπώσεις χαρτιού. Επιπλέον, βοηθά να διατηρείτε το έγγραφό σας οργανωμένο, λογιστικοποιημένο και προσβάσιμο.

Επιπλέον, η χρήση eSignatures μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήμα. Επίσης, εξορθολογίζει τις ροές εργασίας της επιχείρησής σας και μπορεί να φέρει αποτελεσματικότητα στον κλάδο ή το τμήμα.

Οι ηλεκτρονικές υπογραφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους κλάδους όπως πωλήσεις, ανθρώπινο δυναμικό, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, πληροφορική, βιοεπιστήμη, κυβέρνηση και πολλά άλλα.

Ας συγκρίνουμε το Dropbox Sign και το DocuSign, ξεκινώντας με το Dropbox Sign.

Τι είναι το Dropbox Sign;

Το Dropbox Sign (παλαιότερα γνωστό ως HelloSign) είναι μια εφαρμογή ηλεκτρονικής υπογραφής και διαχείρισης ψηφιακών συναλλαγών που περιλαμβάνει παρακολούθηση υπογραφών, ιστορικό υπογραφών, υπογραφή εγγράφων, συμμόρφωση με τους κανονισμούς και άλλα.

Σας επιτρέπει να ζητάτε ηλεκτρονικές υπογραφές και να προσθέτετε νομικά δεσμευτικές υπογραφές στα έγγραφα. Ανήκει στο Dropbox, το οποίο υπόσχεται να επιτρέπει στους πελάτες να κλείνουν γρηγορότερα προσφορές, να συμπληρώνουν έγκαιρα έγγραφα έκτακτης ανάγκης χωρίς σφάλματα, να ενσωματώνουν νέες προσλήψεις αμέσως και πολλά άλλα.

Το Dropbox Sign είναι μια χρήσιμη λύση για ελεύθερους επαγγελματίες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν εύκολα να στείλουν έγγραφα στους πελάτες τους και να λάβουν έγγραφα όπως συμφωνίες για υπογραφή ηλεκτρονικά. Η πλατφόρμα είναι στιβαρή, με πολλαπλές ενσωματώσεις, δυνατότητες προσαρμοσμένης επωνυμίας και πολλά άλλα.

Από ιδιώτες χρήστες έως μεγάλες εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την πλατφόρμα χωρίς καμία ταλαιπωρία. Είτε θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο κινητό είτε στο desktop σας, η εφαρμογή του υποστηρίζεται από όλες τις συσκευές ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όπου θέλετε.

Επιπλέον, το Dropbox Sign είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 20 γλώσσες και μπορεί να ενσωματωθεί με δημοφιλή εργαλεία όπως το Salesforce, το Slack, το HubSpot και άλλα. Επιπλέον, απλοποιεί τις ροές εργασίας και διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ πελατών, προμηθευτών και συναδέλφων.

  20 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί ιστότοποι κοινής χρήσης και αποθήκευσης αρχείων

Με το Dropbox Sign, μπορείτε:

  • Συλλέξτε ηλεκτρονικές υπογραφές με ασφάλεια και ασφάλεια με κρυπτογράφηση δεδομένων
  • Κλείστε γρήγορα συμφωνίες με αυτοματοποιημένες διαδικασίες για πρόταση και υπογραφή συμβολαίων
  • Αυτοματοποιήστε τις εργασίες, ενισχύστε τη συμμόρφωση και διαχειριστείτε τον κίνδυνο στις λειτουργίες AI
  • Δρομολογήστε έγγραφα στους εργαζομένους σας για να διαχειριστείτε τις εσωτερικές ροές εργασίας
  • Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε τα συμβόλαιά σας χρησιμοποιώντας επαναχρησιμοποιήσιμα και προσαρμόσιμα πρότυπα
  • Μεταβείτε από την ταραχώδη γραφειοκρατία στην εργασία χωρίς χαρτί για να σώσετε τα δέντρα

Το Dropbox Sign προσφέρει ένα δωρεάν πακέτο που περιλαμβάνει βασικές δυνατότητες και τρία αιτήματα υπογραφής κάθε μήνα. Αυτό το καθιστά μια καλή επιλογή για όσους έχουν ανάγκες υπογραφής χαμηλού όγκου.

Δυνατότητες Dropbox Sign

Το Dropbox Sign έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για όλους. Συνήθως εστιάζει στην απλοποίηση της διαδικασίας για χρήστες και οργανισμούς. Ας συζητήσουμε τα χαρακτηριστικά του:

#1. Πρότυπα

Μπορείτε να μετατρέψετε τα συχνά χρησιμοποιούμενα έγγραφά σας σε πρότυπα Dropbox Sign για να βελτιστοποιήσετε κάθε αίτημα υπογραφής. Μπορείτε να μορφοποιήσετε τα έγγραφα σε λίγα λεπτά για να κάνετε κάθε αποστολή εύκολη και γρήγορη.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι τέσσερα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη μορφοποίηση των εγγράφων:

  • Μεταφόρτωση του εγγράφου σας: Επιλέξτε ένα έγγραφο που στέλνετε επανειλημμένα, όπως μια συμφωνία μη αποκάλυψης ή W2.
  • Αποφασίστε ποιος θα υπογράψει: Αναθέστε έναν ρόλο υπογράφοντος, όπως πελάτη, ιδιοκτήτη επιχείρησης, υπάλληλο, ενοικιαστή κ.λπ.
  • Πεδία θέσης ή κενό: Για κάθε ρόλο, σύρετε και αποθέστε τα πεδία υπογραφής όπου θέλετε ο υπογράφων να γεμίσει αυτό το τμήμα.
  • Αποθήκευση, αποστολή και επαναχρησιμοποίηση: Μόλις δημιουργήσετε ένα πρότυπο, θα είναι εύκολο να στείλετε το έγγραφο γρήγορα και απρόσκοπτα χωρίς επανάληψη.

Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την κουραστική εργασία σας, να απλοποιήσετε τις μαζικές αποστολές χρησιμοποιώντας δυνατότητες πολλαπλών υπογραφών και να ετοιμάσετε τα έγγραφα για άμεση υπογραφή.

#2. Επεξεργασία Εγγράφου

Ένα χαρακτηριστικό όπως το πρόγραμμα επεξεργασίας εγγράφων είναι ένα πολύ κοινό χαρακτηριστικό σε κάθε εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο, μπορείτε να προσθέσετε πεδία στα έγγραφά σας, ώστε ο υπογράφων να μπορεί να συμπληρώσει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Περιλαμβάνει λειτουργίες πλοήγησης που είναι μια μοναδική δυνατότητα στο Dropbox Sign.

Το Dropbox Sign σάς επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένη επωνυμία και να προσαρμόσετε τη γλώσσα της εφαρμογής. Αυτό βοηθά την εταιρεία σας να αναδείξει την επωνυμία της και να ενισχύσει την επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους. Όταν προσθέτετε στοιχεία email, πρέπει να ανεβάσετε ένα λογότυπο εταιρείας, να προσθέσετε μια ετικέτα εταιρείας, να επεξεργαστείτε το όνομα του αποστολέα και μια υπογραφή email.

#3. Αποστολή Εγγράφων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αποστολής εγγράφων. Το Dropbox Sign μπορεί να ανεβάσει ένα αρχείο CSV που δημιουργεί έναν σύνδεσμο υπογραφής ή ένα αρχείο CSV για μαζικές υπογραφές και αυτοπροσώπως υπογραφή.

Όταν στέλνετε έγγραφα μέσω email, μπορείτε να προσαρμόσετε τον τίτλο του εγγράφου, να ζητήσετε συνημμένα, να προσαρμόσετε ένα μήνυμα για τους υπογράφοντες και να εκχωρήσετε CC.

#4. Υπογραφή και αποθήκευση εγγράφων

Το Dropbox Sign παρέχει πολύτιμες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου ενός κουμπιού “Επόμενο” που καθοδηγεί τους παραλήπτες στο κενό πεδίο για να υπογράψουν απευθείας.

Αφού εκτελέσετε τα έγγραφα, πρέπει να έχετε εύκολη και αποτελεσματική πρόσβαση σε αυτά. Το Dropbox Sign είναι μια πλατφόρμα αποθήκευσης εγγράφων που βασίζεται σε σύννεφο που αποθηκεύει όλα τα έγγραφά σας και σας δίνει πρόσβαση για χρήση όποτε θέλετε.

#5. Ασφάλεια

Το λογισμικό ηλεκτρονικής υπογραφής πρέπει να συνοδεύεται από ειδική ασφάλεια και νομικές συμμορφώσεις. Το Dropbox Sign προσφέρει κρυπτογράφηση SSL, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο, συμμόρφωση HIPAA, συμμόρφωση ESIGN και ασφαλή αποθήκευση εγγράφων.

Το εργαλείο παρέχει εκθέσεις ελέγχου για την παρακολούθηση των βασικών αλλαγών και δραστηριοτήτων κάθε εγγράφου. Επισυνάπτονται στα υπογεγραμμένα έγγραφα αυτόματα.

#6. Ενσωματώσεις και API

Το Dropbox Sign έχει πολλές ενσωματώσεις και ένα API που βοηθά στον εξορθολογισμό των ροών εργασίας των εγγράφων. Μπορείτε να ενσωματώσετε τα αγαπημένα σας εργαλεία με το Dropbox Sign και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εφαρμογές μέσω των λειτουργιών του Dropbox Sign.

  Διορθώστε το Scripted Diagnostics Native Host που δεν λειτουργεί

#7. Υποστήριξη πελατών

Το Dropbox Sign έχει καλύτερη υποστήριξη πελατών. Χρησιμοποιεί κανάλια ζωντανής συνομιλίας και email για να επικοινωνεί με τους πελάτες του. Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7 και θα λάβετε μια σελίδα κατάστασης εφαρμογής, υποστηριζόμενους πόρους και ειδοποιήσεις ενημέρωσης πλατφόρμας.

Τι είναι το DocuSign;

Η DocuSign, που ιδρύθηκε το 2003, είναι μια από τις πρώτες εφαρμογές eSignature, με πάνω από 1 εκατομμύριο πελάτες, 44 γλώσσες και 400 ενσωματώσεις.

Το εργαλείο eSignature συλλέγει και διαχειρίζεται έγγραφα από την τοποθεσία ή τη συσκευή αποτελεσματικά, παρέχει ίχνη ελέγχου και βελτιστοποιεί τις ροές εργασίας σας. Με το DocuSign, μπορείτε να στείλετε, να επικυρώσετε και να υπογράψετε ψηφιακά έγγραφα εύκολα.

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να δρομολογήσετε έγγραφα στους ανατεθέντες εργαζόμενους για να οργανώσετε εσωτερικές ροές εργασίας. Βοηθά στην αυτοματοποίηση των εργασιών, στην ενίσχυση της συμμόρφωσης και στη διαχείριση του κινδύνου χρησιμοποιώντας τη διαχείριση του κύκλου ζωής του συμβολαίου και τις δυναμικές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Δημιουργήστε ένα ευρύ φάσμα συμβάσεων και επεξεργαστείτε τα ανάλογα με τη χρήση σας με τη βοήθεια προσαρμόσιμων και επαναχρησιμοποιήσιμων προτύπων.

Το DocuSign είναι προσαρμοσμένο σε πολλούς κλάδους, επιχειρηματικούς τομείς και πολλά άλλα. Εάν χρειάζεστε έγγραφα που πρέπει να υπογράφονται τακτικά και δεν σας πειράζει να πληρώσετε για αυτά, η DocuSign είναι η επιλογή σας.

Με ισχυρές προαιρετικές ενσωματώσεις, μπορείτε να ενσωματώσετε το DocuSign με τα εργαλεία της επιχείρησής σας για να βελτιστοποιήσετε τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Επίσης, οι απεριόριστες δυνατότητες προτύπου θα είναι πολύ χρήσιμες καθώς αποθηκεύει διάφορα έγγραφα για υπογραφή και αφήνει απεριόριστες παραλλαγές σε ένα παρόμοιο πρότυπο χωρίς να αλλάζει τίποτα.

Το DocuSign προσφέρει 99,99% χρόνο λειτουργίας και περισσότερες από 180 χώρες το χρησιμοποιούν για να υπογράψουν συμφωνίες. Εάν θέλετε να δείτε τη σύμβαση και να την υπογράψετε, η DocuSign θα προετοιμάσει τα πάντα με την ανώτερη εφαρμογή για κινητά και την υποστήριξη στο πρόγραμμα περιήγησης.

Ήρθε η ώρα να γίνετε ήρωας της εταιρείας σας μειώνοντας τις μη αυτόματες εργασίες και βελτιστοποιώντας τις διαδικασίες αποστολής, υπογραφής και διαχείρισης εγγράφων με το DocuSign.

Χαρακτηριστικά DocuSign

Το DocuSign προσφέρει ευέλικτες δυνατότητες που βοηθούν τις εταιρείες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους να αποθηκεύουν και να επεξεργάζονται τα έγγραφά τους σε ελάχιστο χρόνο. Δυνατότητες όπως πρότυπα, εκθέσεις ελέγχου, αυτοπροσώπως υπογραφή, υπογραφή πολλών μερών, νομικά δεσμευτικές υπογραφές και άλλα, σας επιτρέπουν να απελευθερωθείτε από την κανονική χειροκίνητη εργασία σας.

Ας συζητήσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του λεπτομερώς:

#1. Δημιουργία Εγγράφου

Με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, το DocuSign επεξεργάζεται πάνω από ένα εκατομμύριο έγγραφα καθημερινά. Κάνει το έγγραφο ευρέως προσβάσιμο και συμβατό. Προσφέρει:

  • Εκτεταμένη υποστήριξη τύπου αρχείου: Το DocuSign υποστηρίζει οποιονδήποτε τύπο αρχείου εγγράφου, όπως Microsoft Excel, Word και PowerPoint, ώστε να μπορείτε να στέλνετε έγγραφα για υπογραφή. Υποστηρίζει επίσης .pdf, .doc, .xls, .txt, .xlsx, .docx και άλλα.
  • Μετατροπή φόρμας PDF: Προετοιμάστε έγγραφα σε χρόνο μηδέν με μετατροπή φόρμας PDF. Κατά τη μεταφόρτωση ενός αρχείου PDF, το DocuSign αναγνωρίζει και μετατρέπει το αρχείο αυτόματα στα πεδία υπογράφου.
  • 20+ Τυπικές και προσαρμοσμένες ετικέτες και πεδία: Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να καθοδηγήσετε τους πελάτες ή τους επαγγελματίες σας να συνδεθούν στα σωστά μέρη χωρίς ταλαιπωρία. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε τυπικές ετικέτες για να λάβετε υπογραφές, τίτλους, αρχικά, ονόματα εταιρειών, κείμενα, αριθμούς, ονόματα και άλλα.
  • Σχέδιο: Αυτό το πεδίο επιτρέπει στους υπογράφοντες και στους αποστολείς να ανεβάζουν υπογράφοντες και εικόνες απευθείας στο έγγραφο.

Το DocuSign προσφέρει επίσης ενσωματώσεις αποθήκευσης cloud, αυτόματη τοποθέτηση ετικετών, PowerForms και συμπληρωματικά έγγραφα σε αυτήν την ενότητα.

#2. Πεδία δεδομένων

Οι προηγμένες δυνατότητες επικύρωσης πεδίου του DocuSign αυτοματοποιούν την επιχειρηματική λογική και απλοποιούν τη διαδικασία για τους υπογράφοντες. Μπορείτε να ενσωματώσετε απρόσκοπτα το DocuSign με άλλες εφαρμογές για να συμπληρώσετε εκ των προτέρων φόρμες.

  • Λειτουργικότητα πλήρους φόρμας: Σχεδιάστε τις φόρμες όπως θέλετε με ισχυρή λειτουργικότητα φόρμας που περιλαμβάνει πλαίσια ελέγχου, αναπτυσσόμενες ετικέτες, κείμενο, πεδία νομισμάτων, αριθμητικά πεδία, κουμπιά επιλογής κ.λπ.
  • Πεδία δεδομένων τρίτων: Μπορείτε να συνδέσετε τα πεδία σας με δεδομένα από υπηρεσίες τρίτων. Τα δεδομένα ενημερώνονται αυτόματα από το σύστημα τρίτων στο έγγραφο και αντίστροφα, εξαλείφοντας τη σκληρή δουλειά.
  • Επικύρωση δεδομένων: Περιορίστε τον τύπο δεδομένων που εισάγεται στο επιλεγμένο πεδίο για να ελαχιστοποιήσετε τις συναλλαγές που δεν είναι σε καλή σειρά. Αυτό θα εξαλείψει τα σφάλματα εκ νέου αποστολής και εισαγωγής δεδομένων. Περιλαμβάνει email, αριθμό τηλεφώνου, 9ψήφιο ταχυδρομικό κώδικα, κείμενο, ημερομηνία, 5ψήφιο ταχυδρομικό κώδικα, απόκρυψη κανονικής έκφρασης και αριθμό κοινωνικής ασφάλισης.
  • Μορφοποίηση πεδίου και λογική: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πεδία υπό όρους για να αποκρύψετε δεδομένα και να τα αποκαλύψετε όταν χρειάζεται. Οι τιμές υπολογίζονται δυναμικά με τα υπολογισμένα πεδία με βάση τις εισόδους στα άλλα πεδία. Επιπλέον, τα κλειδωμένα πεδία ασφαλίζουν τα δεδομένα και τα συνδεδεμένα πεδία διασφαλίζουν ότι όλες οι αλλαγές αντικατοπτρίζονται σε παρόμοια πεδία.
  • Σήμανση πεδίου και εγγράφου: Το DocuSign επιτρέπει σε ορισμένα πεδία να είναι επεξεργάσιμα. Μπορεί να διαχειριστεί τα αιτήματα και να αλλάξει τα αρχικά που έγιναν. Με το ιστορικό συναλλαγών, μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αλλαγές.
  Πώς να διαγράψετε άλμπουμ φωτογραφιών σε iPhone, iPad και Mac

#3. Ροή εργασιών υπογραφής

Το DocuSign σάς επιτρέπει να καθορίσετε και να παραγγείλετε τον αριθμό των υπογραφόντων. Μπορείτε να εκχωρήσετε στους παραλήπτες διάφορους ρόλους και πρόσβαση και θα έχετε τον έλεγχο κάθε βήματος.

Περιλαμβάνει σειριακή, παράλληλη, μικτή δρομολόγηση, μαζική αποστολή, δικαιώματα παραλήπτη, σωστά έγγραφα, υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις, ορατότητα εγγράφων και πρότυπα.

#4. Έλεγχος ταυτότητας υπογραφέα

Με πολλαπλά επίπεδα ελέγχου ταυτότητας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι υπογράφοντες είναι πραγματικοί. Αυξάνει τα όρια που απαιτούνται για τους υπογράφοντες να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους πριν τους δοθεί οποιαδήποτε πρόσβαση στα αρχεία.

Περιλαμβάνει έλεγχο ταυτότητας που βασίζεται σε email, κωδικό πρόσβασης, SMS, τηλέφωνο, έλεγχο ταυτότητας βάσει γνώσης, επαλήθευση ταυτότητας, έλεγχο ταυτότητας τρίτου μέρους και πολλά άλλα.

#5. Εμπειρία αποστολής και υπογραφής

Στείλτε έγγραφα εύκολα με το DocuSign και αφήστε τον πελάτη σας να υπογράψει και να στείλει πίσω το έγγραφο μέσα σε λίγα λεπτά. Το DocuSign κάνει την αποστολή και την υπογραφή με γρήγορο και εύκολο τρόπο.

Περιλαμβάνει αποκριτική υπογραφή, ειδοποιήσεις SMS, υπογραφή και αποστολή εκτός σύνδεσης, εφαρμογές για κινητά, κοινόχρηστη πρόσβαση, ελαστική υπογραφή, επωνυμία και πολλά άλλα.

#6. Αναφορά

Η ισχυρή αναφορά προϊόντων κάνει τη δουλειά σας εξαιρετικά εύκολη. Επιτρέπει στους διαχειριστές λογαριασμών και στους χρήστες του DocuSign να έχουν σαφή ορατότητα στον λογαριασμό.

Τα στατιστικά στοιχεία επιχειρήσεων είναι πάντα προσβάσιμα και διαθέσιμα με πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο και επεκτάσιμες προγραμματισμένες αναφορές. Περιλαμβάνει κατάσταση σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες υπογραφής, εξαγωγή δεδομένων, έγγραφα, αναφορές λογαριασμού και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το DocuSign προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων όπως συμμόρφωση, πρόσθετες υπηρεσίες, αρχειοθέτηση και διατήρηση εγγράφων, διαθεσιμότητα, ασφάλεια, διεθνής διαχείριση, πολιτικές κωδικών πρόσβασης και άλλα.

Dropbox Sign εναντίον DocuSign

Και τα δύο εργαλεία eSignature προσφέρουν παρόμοια αποτελέσματα. Τελικά, στέλνετε το έγγραφο προς υπογραφή από τον πελάτη σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο. Οι κύριες διαφορές που μπορούμε να απεικονίσουμε μεταξύ του DocuSign και του Dropbox Sign είναι τα χαρακτηριστικά, η τιμολόγηση και η υποστήριξή τους. Ας δούμε πώς διαφέρουν και τα δύο μεταξύ τους σε μερικά σημεία.

Το Dropbox SignDocuSignIt επιτρέπει ενσωματώσεις στα υψηλότερα σχέδιά τουΕπιτρέπει ενσωματώσεις σε κάθε σχέδιοΈχει τυπικά χαρακτηριστικάΈχει προηγμένα χαρακτηριστικάΠιο κατάλληλο για μικρές επιχειρήσειςΠιο κατάλληλο για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσειςΠερισσότερο κατάλληλο για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις έχετε μια επιλογή διαχείρισης επαφώνΜπορείτε να διαχειριστείτε τις επαφέςΔεν υπάρχει επιλογή για σύγκριση εγγράφωνΜπορείτε να συγκρίνετε έγγραφαΔεν μπορείτε να προγραμματίσετε τον χρόνο κοινής χρήσης αρχείωνΜπορείτε να προγραμματίσετε τον χρόνο αποστολής των αρχείων Οι χρήστες και οι αποστολείς μπορούν να στείλουν και να υπογράψουν τα έγγραφα σε 22 διαφορετικές γλώσσεςΜπορείτε να στείλετε έγγραφα σε 14 διαφορετικές γλώσσες , και οι παραλήπτες σας μπορούν να συνδεθούν σε 44 διαφορετικές γλώσσεςΜε ένα μόνο κλικ, μπορείτε να στείλετε έγγραφα σε μια μεγάλη λίστα παραληπτών σε υψηλότερα σχέδιαΣτέλνει αυτόματα email και μοναδικά έγγραφα μετά την εισαγωγή μιας λίστας παραληπτώνΠροσφέρει email και υποστήριξη webΠροσφέρει email, τηλέφωνο και web υποστήριξη

Τελικές Λέξεις

Και τα δύο εργαλεία eSignature, το Dropbox Sign και το DocuSign, διαθέτουν εξαιρετικές λειτουργίες που μπορούν να ωφελήσουν διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων. Το Dropbox Sign είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις, καθώς είναι πιο προσιτό και διαθέτει τυπικά χαρακτηριστικά που μπορεί να χρειαστείτε. Αλλά αν χρειάζεστε περισσότερες δυνατότητες και έχετε μια μεγαλύτερη επιχείρηση, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε το DocuSign.

Επομένως, εάν θέλετε να μάθετε πώς αυτά τα εργαλεία μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή σας, δοκιμάστε τα μόνοι σας. Η δοκιμή των εργαλείων θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιο είναι καλύτερο για την περίπτωση χρήσης σας.

Το σπουδαίο είναι ότι και τα δύο εργαλεία διαθέτουν δωρεάν δοκιμαστικές επιλογές για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε γρήγορα και να αποφασίσετε ποιο είναι πιο κατάλληλο για εσάς.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε πώς να προσθέσετε μια υπογραφή σε ένα έγγραφο του Word.