Ποιες κάμερες ασφαλείας Wi-Fi σάς επιτρέπουν να εγγράφετε τοπικά;

Οι κάμερες Wi-Fi είναι πιο εύκολο να εγκατασταθούν και να ρυθμιστούν σε σύγκριση με τις ενσύρματες κάμερες. Αλλά συχνά απαιτούν συνδρομές για να αξιοποιήσουν στο έπακρο, και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αποθήκευση στο cloud. Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε για μια συνδρομή, θα θέλετε να επιλέξετε μια κάμερα που υποστηρίζει τοπικό χώρο αποθήκευσης.

Δεν υποστηρίζουν όλες οι κάμερες Wi-Fi τοπικό χώρο αποθήκευσης. Οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να εγγραφείτε στην υπηρεσία τους και για να σας δελεάσουν μπορεί να προσφέρουν μια δωρεάν βαθμίδα που παρέχει μικρή ποσότητα αποθήκευσης στο cloud. Αλλά αν δεν χρειάζεστε αναγνώριση προσώπου και κίνησης, μπορεί να είναι πολλά να ζητήσετε μόνο για να αποθηκεύσετε περισσότερα βίντεο. Επίσης, σημειώστε ότι όταν εγκαταλείπετε τον χώρο αποθήκευσης στο cloud, διατρέχετε τον κίνδυνο κλοπής της κάμερας και όλου του βίντεο.

Τούτου λεχθέντος, διαβάστε για μια λίστα με κάμερες Wi-Fi που μπορούν να αποθηκεύσουν βίντεο σε κάρτες microSD.

Οικιακή κάμερα Yi 1080p

Ενημέρωση: Λάβαμε αναφορές από αναγνώστες που έχει ο κατασκευαστής απενεργοποιημένη εγγραφή σε κάρτες SD με μια ενημέρωση σε αυτήν την κάμερα.

ο Οικιακή κάμερα Yi 1080p φτιάξαμε τη λίστα μας με καλές οικονομικές κάμερες. Μην αφήσετε τη χαμηλή τιμή του να σας ξεγελάσει. Αυτή η κάμερα που κατασκευάζεται από την Xiaomi διαθέτει αξιοσέβαστα χαρακτηριστικά σε χαμηλή τιμή.

Θα βρείτε ανάλυση 1080p (όπως υποδηλώνει το όνομα), αμφίδρομο ήχο, νυχτερινή όραση και κάποια ευφυΐα (όπως η ανίχνευση του ήχου ενός μωρού που κλαίει και η ανίχνευση κίνησης). Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μια αποκλειστική εφαρμογή για να δείτε τις ροές σας στο τηλέφωνο ή το tablet σας, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε έως και τέσσερις ροές στον υπολογιστή σας. Δεν υπάρχει ενσωμάτωση στο Google Home και η υποστήριξη της Alexa περιορίζεται στη λειτουργία ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Το πιο σημαντικό, δεν έχει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Όπως έχουμε ξαναπεί, οι φτηνές κάμερες Wi-Fi έχουν ορισμένα μειονεκτήματα. Αυτή η κάμερα δεν προσφέρει αποθήκευση στο cloud, αλλά αντ’ αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα microSD για να κρατήσετε τις εγγραφές σας στο σπίτι.

  Η Google σκοτώνει το Cloud Print στα τέλη του 2020

Κάμερα ασφαλείας Sense8 Home

Εάν θέλετε απλώς να αγοράσετε μια κάμερα Wi-Fi χωρίς να ανησυχείτε για συνδρομές, πρόσθετα ή την ανάγκη αγοράς πρόσθετων αντικειμένων, τότε η κάμερα Sense8 Home Security κάνει μια πολύ καλή υπόθεση — αρκεί να είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε ένα λίγο περισσότερο μπροστά.

Αυτά τα Κάμερα Sense8 ξεκινάει δυναμικά με την παραίτηση από όλες τις επιλογές συνδρομής. Αφού πληρώσετε για την κάμερα 140$, έχετε αγοράσει όλα όσα χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της. Αντί για συνδρομή στο cloud, αυτή η κάμερα συνδέεται με τα API του Dropbox και του Google Drive, ώστε να μπορείτε να φορτώνετε και να έχετε πρόσβαση σε κλιπ. Διαθέτει επίσης 8 GB ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης, ώστε να μην χρειάζεται καν να αγοράσετε κάρτα microSD.

Επιπλέον, η κάμερα διαθέτει λειτουργία Alexa μέσω IFTTT, ανίχνευση κίνησης, νυχτερινή όραση, αμφίδρομο ήχο και εφεδρική μπαταρία που επιτρέπει 2 ώρες εγγραφής ακόμα και όταν το ρεύμα είναι εκτός ρεύματος. Ωστόσο, η κάμερα δεν είναι τέλεια, καθώς δεν υπάρχει ακόμη έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, δεν προσφέρει επιλογές συνεχούς εγγραφής και η ενσωμάτωση του Google Home αναφέρεται σύντομα.

HomeHawk από την Panasonic

ο HomeHawk είναι μια άλλη επιλογή κάμερας που προσπαθεί να σας προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για μια προκαταβολική τιμή.

  Πώς να φορτίσετε το smartphone σας ενώ κάνετε κάμπινγκ

Η καταχώριση της Panasonic χαρακτηρίζει τα συνηθισμένα πλαίσια με εγγραφή 1080p, νυχτερινή όραση, αμφίδρομο ήχο και ανίχνευση κίνησης. Για να το ξεχωρίσει, το HomeHawk διαθέτει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας, επιλογές συνεχούς εγγραφής και ένα ευπρόσδεκτο ενσωματωμένο κλείστρο για όταν θέλετε ιδιωτικότητα. Επιπλέον, έχει πολλές επιλογές τοποθέτησης, κάτι που δεν έχουν όλες οι κάμερες Wi-Fi.

Δεν έχει επιλογές συνδρομής ή cloud, βασιζόμενος αποκλειστικά σε μια υποδοχή κάρτας microSD για τοπική μνήμη. Ωστόσο, δεν έχει τα πάντα, καθώς για άλλη μια φορά λείπει ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων εδώ, μαζί με κάθε είδους ενσωμάτωση Alexa ή Google Home.

WyzeCam

Σκεφτήκαμε ότι το WyzeCam ήταν μια όμορφη φανταστική οικονομική κάμερα Wi-Fi. Είναι δύσκολο να το κερδίσεις στην τιμή, και η WyzeCam προσφέρει τώρα μια ελαφρώς πιο ακριβή κάμερα που γυρίζει.

Παίρνετε πολλά για τη χαμηλή τιμή επίσης. Οι WyzeCams διαθέτουν δωρεάν αποθήκευση cloud, εγγραφή 1080p, αμφίδρομο ήχο, νυχτερινή όραση και ενσωμάτωση Alexa. Μπορείτε ακόμη να ενεργοποιήσετε τη συνεχή εγγραφή (και να παραλείψετε το cloud) προσθέτοντας μια κάρτα microSD.

Αλλά η χαμηλή τιμή συνοδεύεται από ορισμένες ανησυχίες για την ασφάλεια. Χρήση WyzeCams ThroughTek για την παροχή ζωντανών ροών βίντεο. Αυτό μπορεί να είναι ανησυχητικό για μερικούς, αλλά ο Wyzecam εξηγεί ότι το χρησιμοποιούν για να ξεκινήσουν τις συνδέσεις p2p και όλα τα δεδομένα ρέουν μέσω του AWS. Ωστόσο, στις WyzeCams λείπει επίσης έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και δεν έχει ενσωματωμένο κλείστρο απορρήτου, επομένως αυτό είναι σίγουρα μια περίπτωση να λάβετε αυτό που πληρώνετε (και σε αυτήν την περίπτωση το αίσθημα ότι λαμβάνετε περισσότερα από όσα πληρώσατε).

Ezviz Mini

ο Ezviz Mini είναι μια φωτογραφική μηχανή Wi-Fi στη μέση του δρόμου με χαρακτηριστικά στο μέσο του δρόμου. Είναι πιο ακριβό από τις οικονομικές κάμερες που αναφέρονται εδώ, αλλά λιγότερο ακριβό από το Sense8 ή το Homehawk.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το νέο πλαίσιο αναζήτησης του Microsoft Outlook

Με αυτήν την κάμερα, έχετε την απαιτούμενη εγγραφή 1080p, νυχτερινή όραση, αμφίδρομο ήχο και ανίχνευση κίνησης. Αυτή η κάμερα διαθέτει βίντεο HDR, μαγνητική βάση και πολλές επιλογές αποθήκευσης. Ενώ έχει δύο διαφορετικές επιλογές cloud που απαιτούν συνδρομή, μπορείτε να προσθέσετε μια κάρτα microSD μεγέθους έως και 128 GB, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από τις άλλες κάμερες που παραθέσαμε.

Η ενσωμάτωση της Alexa είναι επίσης διαθέσιμη (συμπεριλαμβανομένου του βίντεο Echo Show), ενώ περιλαμβάνεται και η ενσωμάτωση IFTTT. Για άλλη μια φορά, δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων ή ενσωματωμένο κλείστρο απορρήτου και το Ezviz Mini δεν διαθέτει ορισμένους από τους πρόσθετους αισθητήρες και τις δυνατότητες που έχουν οι ακριβότερες κάμερες.

Μια δέσμη επιλογών

Καμία κάμερα Wi-Fi δεν είναι τέλεια ούτε προσφέρει κάθε δυνατότητα. Ακόμη και όταν ξοδεύετε περισσότερα, μπορεί να λείπει κάτι. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καθορίσετε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχετε. Ευτυχώς, ορισμένες λειτουργίες είναι αρκετά κοινές, επομένως να είστε σε επιφυλακή για εγγραφή 1080p, νυχτερινή όραση και αμφίδρομο ήχο τουλάχιστον.

Στη συνέχεια, αποφασίστε εάν θέλετε επιπλέον αισθητήρες, ενσωμάτωση Google ή Alexa ή σειρήνες. Βρείτε την κάμερα που ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό σας και σημειώστε τα περισσότερα κουτάκια. Μερικές φορές αξίζει να πληρώσετε για μια συνδρομή, αλλά αν προτιμάτε να μην εμπιστεύεστε τα βίντεό σας στο cloud (ή απλώς δεν θέλετε να πληρώσετε το τρέχον τίμημα), επιλέξτε κάτι που υποστηρίζει τοπική εγγραφή και απενεργοποιήστε τη μεταφόρτωση στο cloud. Απλώς λάβετε υπόψη ότι με ορισμένες κάμερες ενδέχεται να χάσετε λειτουργίες εάν καταργήσετε τη μεταφόρτωση στο cloud.