Περιβάλλον Υπολογισμός Επεξήγηση σε 5 λεπτά ή λιγότερο grtechpc.org

Αφήστε το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) να λειτουργήσει για την επιχείρησή σας αξιοποιώντας έξυπνες συσκευές, αισθητήρες και ψηφιακή νοημοσύνη μέσω υπολογιστών περιβάλλοντος.

Η τεχνολογία έχει να κάνει με την καθημερινή ζωή ευκολότερη για την ανθρωπότητα. Πρέπει να έχετε ήδη άνεση στη δουλειά, στο σπίτι ή στα ψώνια όταν χρησιμοποιείτε έξυπνες συσκευές όπως το Amazon Echo, το Google Nest κ.λπ.

Ωστόσο, η Silicon Valley δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Οι προγραμματιστές IoT σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να κάνουν αυτές τις συσκευές πιο προσιτές, εύχρηστες και αόρατες. Εδώ έρχεται ο υπολογισμός περιβάλλοντος. Ένας ιστός υπολογιστικών συσκευών γύρω σας, που αλληλεπιδρούν μαζί σας και προσφέρουν περιεχόμενο, αλλά δεν θα αισθάνεστε ότι περιβάλλεται από μηχανές.

Εάν είστε στον τομέα της πληροφορικής, πρέπει να γνωρίζετε την ευφυΐα περιβάλλοντος είτε για να αναπτύξετε λύσεις είτε για να τις εφαρμόσετε στην επιχείρηση ή τη ζωή σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τους υπολογιστές με επίγνωση του περιβάλλοντος γρήγορα πριν το κάνουν οι ανταγωνιστές σας!

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το Ambient Computing;

Το Ambient Computing είναι μια εφαρμογή διάχυτης πληροφορικής που εισάγει την ευφυΐα σε επιχειρηματικά και περιβάλλοντα διαβίωσης. Οι υπολογιστικές συσκευές γύρω σας στο σπίτι, το γραφείο ή τις εγκαταστάσεις παραγωγής γίνονται πιο έξυπνες με αυτήν την τεχνολογία.

Δεν χρειάζεται να διαχειρίζεστε διάφορες συσκευές από διαφορετικές διεπαφές εφαρμογών και υλικού. Οι έξυπνες συσκευές θα αλληλεπιδράσουν μαζί σας προληπτικά, καθώς θα γίνουν πιο προσαρμοστικές, ευαίσθητες και αυτόνομες.

Με άλλα λόγια, το περιβάλλον υπολογιστών είναι το απόλυτο επίπεδο εξατομίκευσης των υπολογιστών για τις ανθρώπινες ανάγκες.

Οι εναλλακτικές ονομασίες του κλάδου είναι οι παρακάτω:

  • Ευφυΐα περιβάλλοντος (AmI)
  • Υπολογισμός με επίγνωση του περιβάλλοντος
  • Πανταχού παρούσα υπολογιστική
  • Αόρατος υπολογισμός

Στον πυρήνα του, ορισμένοι έξυπνοι αισθητήρες και ενεργοποιητές μπορούν να κατανοήσουν τις προτιμήσεις και την παρουσία των χρηστών. Οι αισθητήρες θα ειδοποιήσουν ένα σύνολο έξυπνων συσκευών για την εκτέλεση εργασιών όπως η αυτόματη ρύθμιση της θερμοκρασίας του δωματίου όταν μπαίνετε στο σπίτι.

Σε μια επιχειρηματική εγκατάσταση, μόλις ένα φορτηγό ανεφοδιασμού φτάσει στην αποθήκη και ξεκινήσει την εκφόρτωση, το σύστημα ERP θα ξεκινήσει αυτόματα την ενημέρωση του αποθέματος.

Με την ευφυΐα περιβάλλοντος, δεν χρειάζεται να αλληλεπιδράτε συνεχώς με πληκτρολόγιο και ποντίκι ή κάθετες οθόνες.

Απλώς περπατάτε στο περιβάλλον του σπιτιού ή του γραφείου και κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα. Οι έξυπνες συσκευές θα διασφαλίσουν ότι έχετε πρόσβαση σε απαιτούμενες εφαρμογές, περιεχόμενο, υπολογιστικές συσκευές, αποθήκευση cloud και πολλά άλλα. Καταργεί την τριβή μεταξύ του υπολογιστή και των χρηστών του.

Πώς λειτουργεί το Ambient Computing;

Το Ambient Computing είναι ένας έξυπνος συνδυασμός λογισμικού, βάσεων δεδομένων, δικτύου internet υψηλής ταχύτητας, έξυπνων συσκευών και χρηστών ανθρώπων ή μηχανών. Λειτουργεί συνεχώς γύρω μας μέσω επικοινωνίας κοντινού πεδίου και επικοινωνίας σε μακρινό πεδίο μεταξύ αισθητήρων, ενεργοποιητών και μηχανών εκτέλεσης εργασιών.

Ο αόρατος υπολογισμός είναι το υψηλότερο επίπεδο υπολογιστών όπου αισθητήρες κίνησης, κυμάτων, ραντάρ, θερμικών, βιομετρικών, ταχύτητας κ.λπ., συλλέγουν πάντα τα δεδομένα χρήστη. Στη συνέχεια, αναλύουν τα συλλεγμένα δεδομένα μέσω αναλυτικών στοιχείων άκρων και εκτελούν εργασίες που θα θέλατε να εκτελέσουν αυτές οι έξυπνες συσκευές.

  Εισαγωγή στο Cloud Computing για αρχάριους

Για παράδειγμα, όταν εισέρχεστε σε μια έξυπνη αίθουσα συσκέψεων, η εφαρμογή συσκέψεων τεχνητής νοημοσύνης σάς πιστοποιεί αυτόματα στην εφαρμογή σύσκεψης σαρώνοντας τον αμφιβληστροειδή ή το πρόσωπό σας. Η τεχνητή νοημοσύνη αρχίζει επίσης να παρέχει σχετικό περιεχόμενο σύμφωνα με την ατζέντα της συνάντησης και ούτω καθεξής.

Εδώ είναι τα στοιχεία της νοημοσύνης περιβάλλοντος που εκτελούν όλες τις αόρατες εργασίες:

#1. Μηχανική μάθηση (ML)

Τα συστήματα AmI χρειάζονται ισχυρούς αλγόριθμους ML, ώστε οι έξυπνες συσκευές να μπορούν να μάθουν από τη συμπεριφορά, τις προτιμήσεις, τις επιλογές και πολλά άλλα. Με το ML, δεν χρειάζεται να προγραμματίσετε το σύστημα ή τις συνδεδεμένες συσκευές.

#2. Τεχνητή Νοημοσύνη (AI)

Οι αλγόριθμοι AI δίνουν στα συστήματα AmI την ισχύ που χρειάζονται για να αναλύουν δεδομένα, να διαβάζουν έγγραφα, να ανιχνεύουν εικόνες, να κατανοούν μοτίβα και πολλά άλλα.

#3. Edge Computing

Το Edge computing και τα analytics μετακινούν τις δυνατότητες επεξεργασίας πιο κοντά στις συσκευές που συλλέγουν δεδομένα και εκτελούν εργασίες από έναν κεντρικό διακομιστή cloud.

#4. Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας (NLP)

Το NLP βοηθά ένα σύστημα υπολογιστών περιβάλλοντος να ακούει τις γλώσσες των χρηστών, να κατανοεί τις ανάγκες τους και να απαντά ανάβοντας μια λάμπα ή παρέχοντας περιεχόμενο.

#5. Δίκτυο ασύρματου πλέγματος

Τα δίκτυα Mesh διασφαλίζουν ότι όλες οι έξυπνες συσκευές, οι αισθητήρες και οι χρήστες έχουν συνεχή πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε διάφορα δωμάτια ενός γραφείου ή ενός σπιτιού. Η κινητή επικοινωνία 5G μπορεί να αντικαταστήσει τα δίκτυα πλέγματος σε δημόσιους χώρους.

Χαρακτηριστικά του Ambient Computing

Το κύριο χαρακτηριστικό του Ambient Computing είναι η απρόσκοπτη χρήση υπολογιστών γύρω από τον χώρο εργασίας, το σπίτι και τους δημόσιους χώρους χωρίς τον πονοκέφαλο των χειροκίνητων εισαγωγών. Μπορείτε να μιλάτε, να αγγίζετε και να κυματίζετε και οι έξυπνες συσκευές θα ξέρουν τι να κάνουν. Μερικά άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω:

Συμμετοχικότητα

Τα συστήματα Ambient Computing ενσωματώνουν κάθε ψηφιακή συσκευή, δίκτυο και εφαρμογή. Για παράδειγμα, οι αντιπρόσωποι υποστήριξης πελατών σας μπορούν να λάβουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται στην εφαρμογή συνομιλίας και κλήσεων χωρίς να χρησιμοποιούν τη βάση γνώσεων ή το CRM.

Αόρατος

Ο πανταχού παρών υπολογισμός έχει να κάνει με την ελάχιστη παρουσία συσκευών υπολογιστών, δρομολογητών και καλωδίων. Για παράδειγμα, ένας οικιακός θερμοστάτης ή συσκευές συσκέψεων Ai στο χώρο εργασίας εκτελούν τις εργασίες τους σιωπηλά. Αν δεν τα ψάξεις, μάλλον, δεν θα τα βρεις.

Ενσωματωμένο

Το Ambient Computing αφορά την ενσωμάτωση νοημοσύνης, συνδεσιμότητας δεδομένων, προγραμματισμού υπό όρους και μηχανικής εκμάθησης σε μια μικρή εφαρμογή ή gadget. Ένα Amazon Echo μπορεί να ελέγξει διάφορες έξυπνες συσκευές και εφαρμογές μέσα στο σπίτι σας μέσω ενσωματωμένων λειτουργιών.

Με γνώμονα τα δεδομένα

Ο υπολογισμός με επίγνωση περιβάλλοντος εξαρτάται από τη συνεχή προσβασιμότητα δεδομένων από πολλούς διακομιστές cloud. Οι συνδεδεμένες συσκευές IoT μοιράζονται πάντα δεδομένα μεταξύ τους.

Εύχρηστος

Μπορείτε απλά να αγγίξετε, να κάνετε χειρονομίες ή να μιλήσετε για να ελέγξετε το περιβάλλον υπολογιστικό σας σύστημα. Τα πληκτρολόγια, τα ποντίκια, οι οθόνες κ.λπ., θα ξεπεραστούν.

Ελάχιστη διεπαφή χρήστη (UI)

Η ευφυΐα περιβάλλοντος έρχεται με μηδενική διεπαφή χρήστη. Διάφοροι αισθητήρες μπορούν να παρατηρήσουν την παρουσία σας και τις εντολές χειρονομιών.

Context-Aware

Ένα σύστημα Ambient Computing είναι τόσο έξυπνο που μπορεί να αλλάξει τη συμπεριφορά του ανάλογα με το περιβάλλον και το πλαίσιο. Για παράδειγμα, μια εφαρμογή σύσκεψης AI μπορεί να κρατά σημειώσεις μόλις ξεκινήσει η σύσκεψη.

  Πώς να δημιουργήσετε Memojis στο iPhone 13

Προσαρμοστικό

Οι συσκευές IoT και οι εφαρμογές του Ambient Computing μπορούν να προσαρμοστούν αυτόματα σε απόκριση σε διάφορες αλλαγές καταστάσεων.

Προνοητικός

Η δυνατότητα AI/ML της πανταχού παρουσίας υπολογιστών μαθαίνει από τις απαντήσεις σας. Εάν προτιμάτε τη θερμοκρασία δωματίου 70℉ μετά τον Νοέμβριο, ένας έξυπνος θερμοστάτης θα το κάνει αυτόματα. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε χειροκίνητα τη θερμοκρασία HVAC.

Εξατομικευμένο

Η πληροφορική με επίγνωση του περιβάλλοντος προσφέρει εξατομικευμένο περιεχόμενο και προτάσεις. Μπορεί να καταλάβει αν έχετε καλεσμένους στο σπίτι και, κατά συνέπεια, θα αρχίσει να εμφανίζει δημόσιο περιεχόμενο σε μια έξυπνη τηλεόραση.

Παραδείγματα Ambient Computing

Αυτοματοποιημένες Επιχειρηματικές Συναντήσεις

Οι εφαρμογές της Cisco Webex μπορούν να ανιχνεύσουν κύματα υπερήχων από το υλικό της αίθουσας συσκέψεων χρησιμοποιώντας ηχεία κινητού τηλεφώνου, tablet ή φορητού υπολογιστή. Ως εκ τούτου, όταν ξεκινά μια σύσκεψη, όλοι μπορούν να συγχρονίσουν τις συσκευές τους με την οθόνη της αίθουσας συσκέψεων για σκοπούς παρουσίασης.

Έξυπνες εγκαταστάσεις γραφείου

Οι επιχειρήσεις μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα βασιζόμενοι σε συστήματα AmI για τον έλεγχο των HVAC, του εσωτερικού φωτισμού, των συσκευών αιθουσών συνεδριάσεων, των συσκευών κουζίνας, των θερμοσιφώνων και άλλων.

Ένα αποτελεσματικό AmI μπορεί να αντιληφθεί το επίπεδο πληρότητας των δωματίων γραφείων και ολόκληρου του κτιρίου για να προσαρμόσει τις εγκαταστάσεις για να ελαχιστοποιήσει τους λογαριασμούς ενέργειας.

AI Workplace Assistant

Οι εφαρμογές βοηθού εργασίας που βασίζονται σε έξυπνη τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να σας βοηθήσουν με τη λήψη σημειώσεων, τη μεταγραφή συσκέψεων, τη σύνταξη ατζέντας, το πρόγραμμα εργασίας και πολλά άλλα. Ορισμένοι προχωρημένοι βοηθοί μπορούν ακόμη και να σχεδιάσουν ένα ολόκληρο έργο αναλύοντας και μαθαίνοντας από παλιά έργα και πρότυπα.

Έξυπνα Chatbots

Οι έξυπνες εφαρμογές συνομιλίας εξυπηρέτησης πελατών μπορούν να μειώσουν σημαντικά τα γενικά έξοδα για τους ζωντανούς πράκτορες. Ένα chatbot μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς πελάτες για την επίλυση εισιτηρίων, την αποδοχή εισιτηρίων, την αύξηση των πωλήσεων προϊόντων και πολλά άλλα.

Αυτοματοποιημένος προγραμματισμός σέρβις

Οι έξυπνοι αισθητήρες στις εγκαταστάσεις παραγωγής μπορούν να ανιχνεύσουν τη φθορά σε εξοπλισμό και κινούμενα μέρη. Ανάλογα με τη διακύμανση της απόδοσης, τέτοιοι αισθητήρες μπορούν να στείλουν εντολές σε μια κεντρική εφαρμογή για προγραμματισμό συντήρησης.

Έξυπνα χειριστήρια βοηθητικών προγραμμάτων

Το Ambient Computing μπορεί να ελέγξει αποτελεσματικά τις παροχές ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου και νερού σε μια πόλη χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Μπορεί να μάθει από στατιστικά στοιχεία χρήσης και κατά συνέπεια να μεταφέρει πόρους από το ένα μέρος στο άλλο για να εξισορροπήσει το φορτίο.

Ambient Computing: Τρέχουσα κατάσταση

Προς το παρόν, ερευνητές και προγραμματιστές υπολογιστών με επίγνωση του πλαισίου εργάζονται σε πιο προσιτά, ενεργειακά αποδοτικά και έξυπνα gadget για την υποστήριξη έξυπνων κατοικιών και γραφείων.

Στον πυρήνα, τα έξυπνα ηχεία, οι βοηθοί τεχνητής νοημοσύνης, οι έξυπνες αλλά μικρές συσκευές και τα έξυπνα αυτοκίνητα είναι τα βασικά στοιχεία που αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπινους χρήστες τους.

Σε πειραματικά επίπεδα, ο κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης μεταμορφώνει επίσης τις υπηρεσίες και τα τμήματα Ε&Α με συστήματα περιβαλλοντικής νοημοσύνης.

Τα σημερινά συστήματα AmI αφορούν περισσότερο τα έξυπνα σπίτια, τα αυτοκίνητα και τους χώρους εργασίας. Για παράδειγμα, το Amazon Echo Show ή το Google Nest Hub μπορούν να ελέγχουν διάφορες έξυπνες συσκευές που βασίζονται στο σπίτι. Αυτά τα gadget IoT θα μπορούσαν να είναι θερμοστάτες, έξυπνα φώτα, έξυπνες κλειδαριές θυρών, έξυπνες κάμερες ασφαλείας, έξυπνος φωτισμός εξωτερικού χώρου, έξυπνες περσίδες, έξυπνες συσκευές κουζίνας και ούτω καθεξής.

Στο χώρο εργασίας, η Alexa για επιχειρήσεις, η Cisco Webex κ.λπ., ελέγχουν κυρίως τις εγκαταστάσεις στο χώρο εργασίας και τις επαγγελματικές συναντήσεις.

Το iOS hand-off σάς δίνει τη δυνατότητα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε επαγγελματικές εφαρμογές όπως προγράμματα-πελάτες email, CRM, διαχείριση έργων, εκτέλεση μισθοδοσίας κ.λπ., σε μία από τις συσκευές του χώρου εργασίας σας. Όταν αλλάζετε θέση ή παρακολουθείτε μια επαγγελματική συνάντηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iOS hand-off για να παρουσιάσετε τις εφαρμογές σας σε εξαιρετικά ευρείες οθόνες ασύρματα.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα bootable USB για οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα επιφάνειας εργασίας

Ωστόσο, η πανταχού παρούσα πληροφορική δεν έχει ακόμη εισέλθει σε τομείς όπως η κατασκευή, η αλυσίδα εφοδιασμού, η τραπεζική, η χρηματοδότηση, το εμπόριο κ.λπ., όπου μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη αξία.

Ambient Computing: Learning Resources

Μέχρι στιγμής, έχετε περάσει από τις βασικές και ενδιάμεσες έννοιες της περιβαλλοντικής νοημοσύνης. Για να μπορέσετε να αναπτύξετε λύσεις AmI, πρέπει να εξερευνήσετε περισσότερες τεχνικές γνώσεις.

Μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να γίνετε ειδικός στο AmI ανατρέχοντας σε αυτά τα διαδικτυακά μαθήματα και βιβλία:

#1. Ambient Computing: Udemy

Το Ambient Computing από την Udemy είναι ένα προσιτό και ενημερωμένο διαδικτυακό μάθημα για την εκμάθηση της νοημοσύνης του περιβάλλοντος. Το μάθημα περιλαμβάνει περιεχόμενο με ρυθμούς που μπορείτε να μάθετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε στο Διαδίκτυο.

Εάν γνωρίζετε τα βασικά του cloud computing, του IoT και του computing, μπορείτε να εγγραφείτε. Το μάθημα θα καλύψει τα βασικά, τις εφαρμογές, την εμπειρία χρήστη, τη δυναμική της αγοράς, τον σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική AmI και πολλά άλλα.

Εάν είστε προγραμματιστής, μηχανικός δικτύου, επαγγελματίας ή υπεύθυνος λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων, τότε πρέπει να ελέγξετε το μάθημα του Udemy.

#2. Οδηγός για την ευφυΐα περιβάλλοντος στο περιβάλλον IoT

Ο Οδηγός για την Ευφυΐα Περιβάλλοντος εξηγεί το στοιχείο AmI του IoT. Συζητά επίσης τα σχετικά πλαίσια, αρχές και τεχνολογίες. Για να μην αναφέρουμε, θα μάθετε επίσης τις προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα της πανταχού παρουσίας υπολογιστών.

Στις περισσότερες ενότητες, θα βρείτε συζητήσεις σχετικά με τον διάχυτο υπολογισμό, τη συνδεσιμότητα συσκευών και τη μοντελοποίηση περιβάλλοντος. Η μοντελοποίηση περιβάλλοντος περιλαμβάνει πολλά τεχνικά θέματα για την ανάπτυξη IoT, όπως ασφάλεια, επικοινωνία, επεκτασιμότητα, διαλειτουργικότητα και προσαρμοστικότητα.

Εάν αναζητάτε τις πιο ενημερωμένες τάσεις, μελέτες περιπτώσεων και έρευνες σχετικά με την Ambient Intelligence, πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το βιβλίο είτε στο Kindle είτε στην έκδοση με σκληρό εξώφυλλο.

#3. Πρόσφατες εξελίξεις στην ευφυΐα περιβάλλοντος

Θέλετε να μάθετε επαγγελματικά υπολογιστές και νοημοσύνη περιβάλλοντος; Μπορείτε να δείτε τις Πρόσφατες Προόδους στο Ambient Intelligence στο Amazon. Το βιβλίο διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: ψηφιακή, χαρτόδετο και σκληρό εξώφυλλο.

Το βιβλίο είναι κατάλληλο για εσάς εάν είστε προγραμματιστής δικτύων, ερευνητής δικτύου, μεταπτυχιακός φοιτητής, επαγγελματίας επιχειρήσεων ή μηχανικός πληροφορικής.

Ευφυείς Αλγόριθμοι σε Περιβάλλον και Βιοϊατρικό Υπολογισμό

Η Philips πραγματοποίησε ένα συμπόσιο για τους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης στο Αϊντχόβεν. Αυτό το βιβλίο συγκεντρώνει όλες τις εφαρμογές των ευφυών αλγορίθμων που συζητήθηκαν στο συμπόσιο.

Το βιβλίο αγγίζει έννοιες που σχετίζονται με τον περιβάλλοντα υπολογισμό, όπως ο σχεδιασμός βάσης δεδομένων, η σύνοψη βίντεο, η συνείδηση ​​της μηχανής, η σημασιολογική συλλογιστική, η παρακολούθηση και ο εντοπισμός, η επικοινωνία από μηχανή με μηχανή και πολλά άλλα.

Ambient Intelligence και Internet Of Things

Το Ambient Intelligence and IoT είναι ένα ολοκληρωμένο βιβλίο για την εκμάθηση του AmI από αναλυτικά έως προχωρημένα επίπεδα.

Πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο για να μάθετε τη θεμελιώδη δομή των καινοτόμων τεχνολογιών IoT και των εννοιών AmI. Εκτός από τις θεωρητικές γνώσεις, θα μάθετε επίσης πρακτικές εφαρμογές και έργα AmI που είναι σχετικά σήμερα.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκδοση eBook στο Kindle. Ωστόσο, αν αγαπάτε τα βιβλία με σκληρό εξώφυλλο, μπορείτε να αποκτήσετε την αρχική έκδοση.

Τυλίγοντας

Λοιπόν, τώρα ξέρετε τι είναι το περιβάλλον υπολογιστών. Γνωρίζετε επίσης τα χαρακτηριστικά του, τη μέθοδο εργασίας, τις περιπτώσεις χρήσης και την τρέχουσα τάση.

Οι υπολογιστές με επίγνωση του περιβάλλοντος σάς βοηθούν να χρησιμοποιήσετε το IoT με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αυξήσετε τα επιχειρηματικά έσοδα ή το επίπεδο άνεσης στη ζωή σας στο σπίτι. Υπόσχεται να κάνει τους έξυπνους υπολογιστές διαδραστικό, ανταποκρινόμενο και χωρίς ακαταστασία. Δεν χρειάζεται να μεταπηδήσετε ανάμεσα σε πολλές εφαρμογές, συσκευές, καλώδια και ημερομηνίες συνδρομής για να θυμάστε.

Θέλετε να αναπτύξετε λύσεις με βάση αυτή την ιδέα; Δοκιμάστε τους πόρους που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για να μάθετε τα παξιμάδια και τα μπουλόνια της ευφυΐας περιβάλλοντος και να είστε ο πρώτος που κινεί αυτήν τη θέση.

Ακολουθούν πλατφόρμες AI API και πλατφόρμες AI για την ανάπτυξη έξυπνων λύσεων για πανταχού παρόντες υπολογιστές.