Παρασκευάζετε πάντα το τέλειο φλιτζάνι τσάι με χρονοδιακόπτη για να το κάνετε σωστά


Η παρασκευή τσαγιού είναι αρκετά απλή αν κοιτάξετε τις οδηγίες σε ένα κουτί ή παρακολουθήσετε ένα ή δύο βίντεο στο YouTube. Τούτου λεχθέντος, το τσάι έχει τόσα είδη και γεύσεις όπως η πίτσα (αν όχι περισσότερες) και κάθε είδος φτιάχνεται διαφορετικά. Αν θέλετε να μάθετε πώς να φτιάχνετε το σωστό φλιτζάνι τσάι, το Mighty Timer είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που αξίζει να δείτε. Η εφαρμογή είναι βασικά ένα χρονόμετρο και ένα βιβλίο συνταγών σε ένα με την προϋπόθεση ότι όλες οι συνταγές είναι για τσάι. Συνοδεύεται από συνταγές παρασκευής τσαγιού, με χρονόμετρο, θερμοκρασία και ποσότητα που απαιτείται για την παρασκευή του τσαγιού.

  Πώς να βρείτε το πλησιέστερο Pokéstop σας χωρίς να κάνετε ένα βήμα

Εγκαταστήστε την εφαρμογή και μετακινηθείτε στη σύντομη λίστα συνταγών τσαγιού. Πατήστε μια συνταγή που θέλετε να φτιάξετε για να δείτε πόσο ζεστό πρέπει να είναι το νερό και πόσο από το τσάι θα χρησιμοποιήσετε. Μόλις είστε έτοιμοι να το φτιάξετε, πατήστε το κουμπί ‘Start Brewing’ για να ξεκινήσετε τον μετρητή. Ο μετρητής προορίζεται να μετρήσει πόσο καιρό μαγειρεύεται το τσάι στο βρασμένο νερό.

Εάν έχετε τη δική σας συνταγή να προσθέσετε και θέλετε να λάβετε ένα χρονόμετρο για αυτήν, πατήστε το κουμπί συν επάνω δεξιά. Ονομάστε το τσάι σας, προσδιορίστε πόσο ζεστό πρέπει να είναι το νερό πριν προσθέσετε το τσάι, ορίστε πόση ποσότητα τσαγιού θα χρησιμοποιήσετε και επιλέξτε ποιος τύπος τσαγιού είναι από αυτούς που αναφέρονται. Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε το ξυπνητήρι που ηχεί όταν τελειώνει το χρονόμετρο. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι να ηχεί δύο φορές μετά τη λήξη του χρονοδιακόπτη και να ορίσετε έναν ήχο αφύπνισης. Έχει ένα ωραίο σκούρο θέμα, αλλά μπορείτε να το ρυθμίσετε σε ένα ανοιχτό θέμα. Οι μονάδες θερμοκρασίας μπορούν επίσης να προσαρμοστούν.

  Πώς να ηχογραφήσετε μια τηλεφωνική κλήση στο iPhone σας

Η εφαρμογή είναι εξαιρετική αλλά έχει τα μειονεκτήματά της. Η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη συνταγή όταν θέλετε να φτιάξετε περισσότερα από ένα φλιτζάνια τσάι. Τούτου λεχθέντος, ο σχεδιασμός και η ιδέα της εφαρμογής είναι δύσκολο να επικριθεί. Το Mighty Timer διαθέτει μια συνοδευτική εφαρμογή για το Apple Watch.

Εγκαταστήστε το Mighty Timer από το App Store