Πώς να βρείτε το πλησιέστερο Pokéstop σας χωρίς να κάνετε ένα βήμα


Το Pokémon Go απαιτεί να επισκέπτεστε τακτικά τα Pokéstops για να ανανεώνετε τους βασικούς πόρους που απαιτούνται για να παίξετε το παιχνίδι. Μπορείτε να αγοράσετε αυτούς τους πόρους, αλλά κοστίζουν αρκετά. Εάν ζείτε σε μια μεγάλη πόλη, η εύρεση ενός κοντινού Pokéstop δεν θα πρέπει να είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά αν ζείτε στα προάστια, ξαφνικά θα βρεθείτε σε κάποιο νέο και άγνωστο μέρος ή μόλις ξεκινήσατε να παίζετε το παιχνίδι και δεν μπορείτε να βρείτε Pokéstop, υπάρχει ένας απλός τρόπος να το βρείτε χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ούτε ένα διερευνητικό βήμα. Απαιτεί την εγκατάσταση του Ingress, ενός παιχνιδιού από τους ίδιους προγραμματιστές που έφτιαξαν το Pokémon Go. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά παρόμοιο με το Pokémon Go και διαθέτει «Portals» που μεταφράζονται σε Pokéstop στον κόσμο του Pokémon Go.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το λεξικό στον Microsoft Edge

Εγκαταστήστε το Ingress και περάστε από την εισαγωγική περιγραφή του παιχνιδιού. Περιμένετε μέχρι να βρεθείτε στον χάρτη και το παιχνίδι θα σας πει πού βρίσκεται η πλησιέστερη «Πύλη». Τα μέρη που είναι Portals στο Ingress είναι Pokéstops στο Pokémon Go. Μπορείτε ακόμη να δείτε πόσο μακριά βρίσκονται σε μονάδες απόστασης.

Το Pokémon Go είναι ένα παιχνίδι που σας αναγκάζει να βγείτε έξω από το σπίτι σας. Δεν είναι τίποτα που μπορείτε να παίξετε απλώς καθισμένοι στο σπίτι, όχι ότι οι χρήστες δεν προσπάθησαν να κάνουν ακριβώς αυτό πλαστογραφώντας τοποθεσίες GPS και βρίσκοντας τρόπους για να το παίξετε στην επιφάνεια εργασίας που έχουν ήδη οδηγήσει σε ορισμένες απαγορεύσεις. Το ερώτημα είναι, αυτό είναι εξαπάτηση;

  Γιατί χρειάζεστε ένα tablet γραφικών για το Photoshop

Είναι γεγονός ότι τα Pokéstops δεν κατανέμονται ομοιόμορφα. Τεχνικά αυτό καθιστά πιο δύσκολο και συχνά άδικο να παίζετε το παιχνίδι όταν άλλοι παίκτες περιβάλλονται από πολλά Pokéstops σε απόσταση λίγων μέτρων ο ένας από τον άλλο. Ωστόσο, η χρήση του Ingress για την εύρεση ενός Pokéstop δεν είναι απάτη. Είναι μια τεχνική αναζήτησης τοποθεσίας που δεν παρεμβαίνει στον λογαριασμό σας στο Pokémon Go. Είναι απλά ευτυχής σύμπτωση που η Niantic έχει ένα παρόμοιο παιχνίδι που μπορεί να λειτουργήσει ως εργαλείο για να βοηθήσει στο παιχνίδι του Pokémon Go.

Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε ότι μπορείτε να δείτε κοντινά Pokéstops στον χάρτη στο Pokémon Go. Η εμβέλεια είναι φυσικά περιορισμένη και τεχνικά πρέπει να είστε ήδη κοντά σε ένα για να εμφανιστεί στον χάρτη. Το Pokémon Go δεν βρίσκει αυτόματα το πλησιέστερο Pokéstop, αλλά το παιχνίδι επισημαίνει τυχόν στάσεις που τυχαίνει να είναι κοντά.

  Τι είναι το κουμπί στιγμιότυπου οθόνης iPhone

Εγκαταστήστε το Ingress από το App Store

Εγκαταστήστε το Ingress από το Google Play Store