Ο John Wick κάνει ροή οπουδήποτε;

Κάθε σκληροπυρηνικός θαυμαστής του πρωταγωνιστή, John Wick, θα έχει μια ερώτηση στο μυαλό του. Ο John Wick κάνει streaming πουθενά; Αν ψάχνετε για απαντήσεις σε όρους όπως η διαδικτυακή ροή John Wick ή η δωρεάν διαδικτυακή ροή John Wick, αυτό το άρθρο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα που ψάχνετε. Για να παρακολουθήσετε και τις τρεις σεκάνς αυτής της ταινίας, υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτό το άρθρο, φροντίστε να διαβάσετε όλες τις επιλογές και να βρείτε την πιο κατάλληλη πλατφόρμα για εσάς.

Ο John Wick κάνει ροή οπουδήποτε;

Θα αναγκάζατε τον εαυτό σας να επιστρέψει στη ζωή που παραιτήσατε εάν το κατοικίδιό σας είναι νεκρό; Τι γίνεται αν το κατοικίδιο είναι ένας σκύλος που δόθηκε από το πιο αγαπημένο σας πρόσωπο; Ο Τζον Γουίκ είναι μια σειρά ταινιών τριλογίας με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς, έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ως πρωταγωνιστή σε όλες τις ταινίες. Οι ταινίες είναι του είδους δράσης-θρίλερ και είναι πλήρεις επιτυχίες υπερπαραγωγής με καλές βαθμολογίες στο IMDb. Όλες οι ταινίες της σειράς είναι μια σίγουρη έκπληξη για τους θαυμαστές, καθώς βρίσκουν όλες τις ταινίες στο ίδιο επίπεδο με καμία άλλη. Η βαθμολογία των ταινιών στο IMDb είναι 7,4/10 και έχουν βαθμολογία Rotten Tomatoes 86%.

1. Τζον Γουίκ

Η υπόθεση της πρώτης ταινίας της τριλογίας, η οποία είναι ο Τζον Γουικ, αφορά την επιστροφή του Τζον Γουικ ως δολοφόνου, τη ζωή που αποφάσισε να αφήσει οριστικά. Η ταινία κυκλοφόρησε το 2014 και η ιστορία ξεκινά με μια ομάδα ανδρών να εισβάλει στο σπίτι του John για να κλέψει το αυτοκίνητό του. Η πλοκή για εκδίκηση ξεκινά όταν οι κολλητοί έπρεπε να σκοτώσουν το κουτάβι, το δώρο που του έκανε η γυναίκα του, για να γλιτώσουν.

2. John Wick: Κεφάλαιο 2

Η δεύτερη ταινία της σειράς είναι το John Wick: Chapter 2 και είναι η πιο αγαπημένη ταινία σε ολόκληρη τη σειρά. Κυκλοφόρησε το 2017 και η πλοκή της ιστορίας είναι ελαφρώς διαφορετική σε σύγκριση με την πρώτη ταινία. Ο γκάνγκστερ που εμφανίζεται σε αυτή την ταινία ζητά από τον Τζον να ξεπληρώσει ένα μεγάλο χρέος και αναγκάζεται να τηρήσει έναν όρκο που ορκίστηκε κάποτε. Σε αυτή την ταινία, ο Τζον φεύγει για την Ιταλία για να δολοφονήσει τον αντίπαλο της οικογένειας του γκάνγκστερ. Αυτό που κάνει την ταινία πιο ενδιαφέρουσα είναι ότι αντιμετωπίζει την προδοσία, παραβιάζει έναν ιερό νόμο του κόσμου του, γίνεται ιδανικός για γενναιοδωρία και ο αγώνας του απεικονίζεται καλά.

3. John Wick: Κεφάλαιο 3- Parabellum

Η συνέχεια της τελευταίας ταινίας έχει μια ακόμη χροιά να αποκαλύψει. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει τον John Wick ως τον δολοφόνο που θα έπαιρνε ζωές. Αυτή η ταινία, που κυκλοφόρησε το 2019, είναι όπου ο John Wick τίθεται σε κίνδυνο από δολοφόνους σε όλο τον κόσμο. Η ταινία έχει μια πλοκή που βασίζεται σε μια ερώτηση. Ένας όρκος που ορκίστηκε από τον πρώην φίλο του θα τον βοηθήσει να κερδίσει αυτόν τον αγώνα;

Δύο άλλες ταινίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν στη σειρά ταινιών John Wick. Η τέταρτη ταινία, John Wick: Chapter 4, αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2022. Μια πέμπτη ταινία, ακόμη χωρίς τίτλο, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα μετά την τέταρτη ταινία.

Για να παρακολουθήσετε αυτήν την ταινία οπουδήποτε ακολουθήστε τις παρακάτω μεθόδους.

Μέθοδος 1: Σε πλατφόρμες διαδικτυακής ροής

Αυτή η ενότητα παραθέτει όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες ροής που μεταδίδουν τις ταινίες της τριλογίας του John Wick. Ελέγξτε για την περιγραφή σε κάθε μία από τις πλατφόρμες και βρείτε το πιο κατάλληλο σχέδιο για εσάς. Ακολουθεί η λίστα με τις πλατφόρμες ροής για να μάθετε την απάντηση στο ερώτημά σας σχετικά με το αν ο John Wick μεταδίδει οπουδήποτε ή όχι.

  Πώς να δημιουργήσετε Emoji Mash-Ups χρησιμοποιώντας το Gboard

1. Netflix

Και οι τρεις ταινίες του John Wick είναι διαθέσιμες στο Netflix, για όλα τα προγράμματα συνδρομής. Το μόνο που πρέπει να ληφθεί υπόψη για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τις ταινίες είναι το μέρος που ζείτε. Λόγω των πνευματικών δικαιωμάτων και του ενδιαφέροντος των ντόπιων, το Netflix διαθέτει διάφορες βιβλιοθήκες για άτομα σε όλες τις χώρες, παρόλο που το κόστος συνδρομής είναι το ίδιο. Οι ταινίες του John Wick είναι διαθέσιμες για ροή αν ζείτε σε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ρουμανία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ταινίες στο Netflix UK σε ποιότητα HD με υπότιτλους.

2. Amazon Prime Video

Και οι τρεις ταινίες της σειράς John Wick είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα Amazon Prime Video για βασική συνδρομή. Οι ταινίες είναι υψηλής ποιότητας και σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις ταινίες με υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες. Το πρόσθετο χαρακτηριστικό της χρήσης αυτής της πλατφόρμας είναι ότι μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες όπως το Cast, το Crew και τις κρυφές λεπτομέρειες της ταινίας σε αυτήν την πλατφόρμα. Ο μόνος περιορισμός της χρήσης της πλατφόρμας για την παρακολούθηση ταινιών είναι ο γεωγραφικός περιορισμός. Πρέπει να ζείτε στην Αυστραλία για να παρακολουθήσετε τις ταινίες λόγω προβλημάτων πνευματικών δικαιωμάτων.

3. Airtel Xstream

Η πλατφόρμα Airtel Xstream σάς επιτρέπει να κάνετε streaming όλες τις ταινίες του έπος του John Wick. Έχει τις ταινίες μεταγλωττισμένες στα Ταμίλ, Τελούγκου, Χίντι και Αγγλική γλώσσα σε αυτήν την πλατφόρμα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ταινίες στην ποιότητα που επιθυμείτε και να έχετε τον έλεγχο της ταχύτητας ροής της ταινίας. Για να παρακολουθήσετε τις ταινίες, πρέπει είτε να έχετε μηνιαία συνδρομή σε αυτήν την πλατφόρμα είτε να έχετε ένα πακέτο για κινητά που σας δίνει πρόσβαση στις πλατφόρμες. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη μόνο στην Ινδία και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε άλλες χώρες.

4. Παίξτε Lionsgate

Το Lionsgate Play είναι μια από τις νόμιμες υπηρεσίες ροής που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε όλες τις ταινίες. Μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στον ιστότοπο και να παρακολουθήσετε τις ταινίες με μια απλή αναζήτηση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις τρεις ταινίες στον επίσημο ιστότοπο με συνδρομή.

5. Starzplay

Το Starzplay είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα ροής που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στις ΗΠΑ και μεταδίδει και τις τρεις ταινίες της σειράς John Wick. Πρέπει να έχετε συνδρομή στον επίσημο ιστότοπο για να παρακολουθήσετε όλες τις ταινίες. Αξίζει να έχετε μια συνδρομή σε αυτήν την πλατφόρμα αν σας αρέσει να παρακολουθείτε τις ταινίες στην ισπανική γλώσσα.

6. Vi Movies & TV

Ακριβώς όπως η πλατφόρμα Airtel Xstream, η πλατφόρμα ιστού Vi Movies & TV σάς επιτρέπει να κάνετε streaming John Wick οπουδήποτε. Για να παρακολουθήσετε τις ταινίες σε αυτήν την πλατφόρμα, πρέπει να έχετε ένα πρόγραμμα για κινητά, μέσω του οποίου μπορείτε να μεταδώσετε τις ταινίες ως πρόσθετο χαρακτηριστικό του προγράμματος.

7. YouTube TV

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε κάποια κλιπ, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στον επίσημο ιστότοπο του YouTube ή στην εφαρμογή. Το YouTube TV σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ολόκληρη την πλοκή όλων των ταινιών σε αυτήν την πλατφόρμα με μια συνδρομή.

8. NBCUniversal

Το NBCUniversal είναι μια υπηρεσία δικτύου των Η.Π.Α. που σας επιτρέπει να μεταδίδετε και τις τρεις ταινίες του έπος ταινιών John Wick. Χρειάζεται συνδρομή επί πληρωμή για να παρακολουθήσετε τις ταινίες, αλλά το μόνο μειονέκτημα της χρήσης της υπηρεσίας είναι ότι δεν μπορεί να γίνει ροή σε όλες τις περιοχές των ΗΠΑ.

Μέθοδος 2: Στις υπηρεσίες τηλεοπτικής ροής

Η ενότητα παραθέτει όλες τις τηλεοπτικές υπηρεσίες ροής που μεταδίδουν ταινίες του John Wick. Χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια της συνδρομής σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ταινίες στον επίσημο ιστότοπο. Επίσης, αν δεν έχετε συνδρομή, μπορείτε να δανειστείτε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης από τον φίλο σας και να παρακολουθήσετε τις ταινίες στις επίσημες ιστοσελίδες της αντίστοιχης υπηρεσίας ροής. Η λίστα περιλαμβάνει τη λίστα των υπηρεσιών ροής που θα ήταν μια απάντηση στο ερώτημα Είναι ο John Wick streaming οπουδήποτε.

  Πώς να αποκρύψετε φακέλους Gmail από έναν υπολογιστή-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιτραπέζιου υπολογιστή

1. Hulu

Η υπηρεσία ροής Hulu μεταδίδει τις ταινίες του John Wick στο πρόσθετο Cinemax της υπηρεσίας. Δεδομένου ότι αυτή η υπηρεσία είναι ως επί το πλείστον αποδεκτή από όλους τους ανθρώπους σε διάφορες χώρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία για να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες. Ορισμένες από τις ευρωπαϊκές χώρες σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις ταινίες στο πρόσθετο HBO σε αυτήν την υπηρεσία. Πρέπει να έχετε συνδρομή για να παρακολουθείτε τις ταινίες και να χρησιμοποιείτε τα πρόσθετα σε αυτήν την υπηρεσία.

2. Παγώνι

Αυτή είναι η καλύτερη και φθηνότερη επιλογή για να παρακολουθήσετε τις ταινίες του John Wick σε μια υπηρεσία ροής. Και οι τρεις ταινίες είναι στο Peacock σε όλα τα προγράμματα συνδρομής. Με άλλα λόγια, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ταινίες δωρεάν χρησιμοποιώντας τον δωρεάν λογαριασμό σας ή να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα premium. Η μόνη διαφορά στη χρήση των δύο προγραμμάτων είναι ότι το δωρεάν πρόγραμμα έχει διακοπές διαφημίσεων ενώ το πρόγραμμα premium σάς παρέχει απρόσκοπτη ροή. Επιπλέον, το κόστος του προγράμματος premium peacock είναι ελάχιστο και προσιτό και συνοδεύεται από πολλά κανάλια.

3. Sling TV

Εάν έχετε σχέδια συνδρομής στο πακέτο Sling TV, είτε είναι Sling Blue είτε Sling Orange, μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις τρεις ταινίες της σειράς ταινιών στη βιβλιοθήκη κατά παραγγελία. Η μηνιαία συνδρομή είναι φθηνότερη σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες. Επιλέγοντας να έχετε και τα δύο βασικά πακέτα, μπορείτε να εξοικονομήσετε οριακή αξία και να απολαύσετε τα οφέλη.

4. Fubo TV

Η δεύτερη ταινία της σειράς, John Wick: Chapter 2 είναι διαθέσιμη στη βιβλιοθήκη κατ’ απαίτηση του Fubo TV. Το Fubo TV, ωστόσο, δεν έχει την επιλογή να κάνει streaming την πρώτη και την τρίτη ταινία της σειράς. Η υπηρεσία έχει ένα πρόγραμμα εκκίνησης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πάνω από 100 ζωντανά κανάλια και σας προσφέρει 250 ώρες αποθήκευσης DVR. Ωστόσο, η συνδρομή είναι ακριβή σε σύγκριση με τα άλλα προγράμματα. Μπορείτε να έχετε μια δοκιμή 7 ημερών και στη συνέχεια να αποφασίσετε εάν αυτή η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εσάς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

5. DirectTV

Η υπηρεσία ροής DirecTV διαθέτει και τις τρεις ταινίες του John Wick και είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση στις ΗΠΑ. Η συνδρομή για την υπηρεσία είναι αποδεκτή σε σύγκριση με τα απεριόριστα ζωντανά κανάλια και τον αποθηκευτικό χώρο cloud που προσφέρει. Παλαιότερα ονομαζόταν κανάλι AT & T NOW και τώρα όλα τα κανάλια αυτού του δικτύου μεταδίδονται στην πλατφόρμα DirecTV. Πρέπει να έχετε μια συνδρομή στην πλατφόρμα για να παρακολουθήσετε τις ταινίες σε αυτήν.

6. Φάσμα

Το Spectrum είναι μια ακόμη υπηρεσία ροής που μεταδίδει και τις τρεις ταινίες του John Wick στη βιβλιοθήκη κατ’ απαίτηση και μπορεί να παρακολουθηθεί σε όλες τις περιοχές στις ΗΠΑ. Μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή σε αυτήν την πλατφόρμα και να παρακολουθήσετε όλες τις ταινίες. Εκτός από τις ταινίες, έχετε μια μεγάλη λίστα καναλιών για παρακολούθηση σε αυτήν την υπηρεσία ροής.

7. Xfinity

Το Xfinity είναι μια υπηρεσία που απαιτεί να έχετε ένα βασικό πρόγραμμα συνδρομής και μεταδίδει και τις τρεις ταινίες της σειράς ταινιών John Wick. Πρέπει να έχετε συνδρομή στην υπηρεσία για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις ταινίες και άλλα κανάλια.

8. FandangoNOW

Το FandangoNOW είναι μια υπηρεσία ροής ταινιών που μεταδίδει ταινίες όπως το HBO. Οι τρεις ταινίες του έπος του John Wick είναι διαθέσιμες για streaming στην πλατφόρμα. Εκτός από τις ταινίες John Wick, μπορείτε να παρακολουθήσετε διάφορες ταινίες σε αυτήν την πλατφόρμα με τη συνδρομή σας. Αυτήν τη στιγμή το FandangoNOW έχει συσχετιστεί με το Vudu και βλέπετε τις ταινίες εκεί.

Μέθοδος 3: Αγορά ή ενοικίαση ταινιών

Εάν δεν θέλετε να έχετε μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές και αναζητάτε μια φθηνότερη μέθοδο, τότε η μέθοδος αγοράς ή ενοικίασης των ταινιών John Wick μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα καθώς χρειάζεται απλώς να πληρώσετε για τη συγκεκριμένη ταινία αντί να αγοράσετε ένα ολόκληρο πρόγραμμα συνδρομής για να παρακολουθήσετε την ταινία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την ποιότητα της ταινίας που θέλετε να παρακολουθήσετε. Ο μόνος περιορισμός είναι ο χρονικός περιορισμός με τον οποίο πρέπει να παρακολουθήσετε πριν εξαφανιστούν οι ταινίες από τη βιβλιοθήκη σας. Εάν έχετε την ερώτηση, είναι ο John Wick ροή οπουδήποτε δεν έχει επιλυθεί, αυτή είναι μια σαφής και θετική λύση.

  Πώς να ανοίξετε έγγραφα του Microsoft Word χωρίς Word

1. Vudu Movies & TV

Ο ιστότοπος Vudu Movies & TV σάς δίνει ένα χρονικό όριο 30 ημερών για να αρχίσετε να παρακολουθείτε τη διαδικτυακή ροή του John Wick. Θα έχετε περίπου 24 ώρες για να ολοκληρώσετε την παρακολούθηση της ταινίας από τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί Αναπαραγωγή στην ταινία σε αυτό το χρονικό όριο. Ο ιστότοπος διαθέτει τις ταινίες σε ποιότητα SD, HD και 4K για ενοικίαση. Επιπλέον, η τιμή για τη διαφορετική ποιότητα δεν διαφέρει πολύ. Η υπηρεσία Vudu σάς δίνει την επιλογή να παρακολουθήσετε την ταινία John Wick σε ψηφιακή ή εξωτερική συσκευή αποθήκευσης. Αυτή η επιλογή είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για την πρώτη ταινία και σας δίνει ένα αντίγραφο σε ψηφιακή μορφή και DVD ή Blu-ray.

2. Prime Video

Και οι τρεις ταινίες της σειράς ταινιών John Wick βρίσκονται στην πλατφόρμα Prime Video και μπορείτε να αγοράσετε τη συλλογή αγοράζοντας τις από την πλατφόρμα. Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης αυτής της πλατφόρμας είναι ότι είναι προσβάσιμη σε οποιαδήποτε χώρα σε όλο τον κόσμο.

3. YouTube

Μπορείτε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε τις ταινίες της σειράς ταινιών John Wick στον επίσημο ιστότοπο του YouTube ή στην εφαρμογή. Η αγορά ή η ενοικίαση και των τριών ταινιών συνολικά μπορεί να εξοικονομήσει ένα καλό χρηματικό ποσό για εσάς.

4. Google Play

Μπορείτε να κατεβάσετε και τις τρεις ταινίες στην πλατφόρμα του Google Play και να τις παρακολουθήσετε στην αγαπημένη σας συσκευή. Η πλατφόρμα είναι η πιο ασφαλής από όλες τις πλατφόρμες και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ταινίες ανά πάσα στιγμή.

5. Microsoft Store

Και οι τρεις ταινίες του John Wick είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση στο Microsoft Store. Ωστόσο, θα έχετε μόνο ένα χρονικό όριο 14 ημερών για να παρακολουθήσετε την ταινία σε αυτό το κατάστημα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε και τις τρεις ταινίες σε συγκριτικά χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με την τιμή αγοράς μεμονωμένων ταινιών.

6. Redbox

Το Redbox είναι μια υπηρεσία που νοικιάζει τις ταινίες σε εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης, όπως DVD ή Blu-ray. Μπορείτε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε τις ταινίες σε αυτήν την πλατφόρμα και να τις παρακολουθήσετε όσο σας βολεύει.

7. ROW8 στη συσκευή Roku

Το πρόσθετο ROW8 σάς βοηθά να παρακολουθείτε και τις τρεις ταινίες John Wick στη συσκευή Roku. Μπορείτε να κάνετε ροή όλων των ταινιών σε υψηλή ποιότητα και χωρίς διακοπή ροής.

Μέθοδος 4: Παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών

Σε όλες τις πλατφόρμες, υπάρχουν ορισμένοι γεωγραφικοί περιορισμοί στη χρήση των πλατφορμών για τη ροή των ταινιών του John Wick. Για να παρακάμψετε τον περιορισμό, πρέπει να έχετε Premium VPN για να έχετε πρόσβαση στις ταινίες οπουδήποτε στον κόσμο. Ο κύριος λόγος για την επιλογή ενός Premium και ενός VPN επί πληρωμή έναντι ενός δωρεάν VPN είναι η διαθεσιμότητα πολλών διακομιστών. Αυτό θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τον διακομιστή εάν έχει υψηλή επισκεψιμότητα. Επιπλέον, οι αναφορές υποστηρίζουν ότι το Netflix έχει σταματήσει τη ροή σε συσκευές που χρησιμοποιούν δωρεάν VPN. Η χρήση ενός premium VPN θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτό το ζήτημα.

***

Το κύριο κίνητρο του άρθρου είναι να παρέχει μεθόδους ροής ταινιών John Wick. Έτσι, εάν είχατε μια ερώτηση, είναι ο John Wick ροή οπουδήποτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το άρθρο ως λύση. Αν ψάχνετε για απαντήσεις σε όρους όπως η διαδικτυακή ροή John Wick ή η δωρεάν διαδικτυακή ροή John Wick, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μεθόδους και τις πλατφόρμες που περιγράφονται εδώ. Παρακαλούμε, αφήστε τις προτάσεις σας και δημοσιεύστε τις ερωτήσεις σας στην ενότητα σχολίων για να τις ακολουθήσουμε.