Πώς να ανοίξετε έγγραφα του Microsoft Word χωρίς Word


Το Microsoft Word είναι μέρος του Microsoft Office και απαιτεί εκ των προτέρων αγορά ή συνδρομή στο Microsoft 365. Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή χωρίς εγκατεστημένο το Word, υπάρχουν άλλοι τρόποι προβολής αυτού του αρχείου DOCX ή DOC.

Η Microsoft πρόσφερε κάποτε μια δωρεάν εφαρμογή “Word Viewer” που σας επέτρεπε να προβάλετε έγγραφα του Word, αλλά τη διέκοψε τον Νοέμβριο του 2017.

Ακολουθούν ορισμένοι άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προβάλετε έγγραφα του Word σε υπολογιστή με Windows:

  Ο πρώιμος πόνος του υιοθεσίας είναι πραγματικός, αλλά τον χρειαζόμαστε για πρόοδο

Κατεβάστε Word Mobile από το Store στα Windows 10. Η έκδοση για φορητές συσκευές του Word σάς επιτρέπει να προβάλλετε (αλλά όχι να επεξεργάζεστε) έγγραφα του Word. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε δωρεάν. Προορίζεται για tablet, αλλά εκτελείται σε παράθυρο σε επιτραπέζιο υπολογιστή με Windows 10.
Ανεβάστε το έγγραφο στο Microsoft OneDrive και ανοίξτε το από το Ιστότοπος OneDrive. Θα ανοίξει στο Microsoft Word Online, μια δωρεάν έκδοση του Word που βασίζεται στον ιστό. Μπορείτε ακόμη και να επεξεργαστείτε έγγραφα στο Word Online—δεν απαιτείται αγορά. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.
Εγκαθιστώ LibreOffice, μια δωρεάν σουίτα γραφείου ανοιχτού κώδικα. Αυτή είναι μια εναλλακτική λύση στο Microsoft Office. Το LibreOffice Writer, το οποίο περιλαμβάνεται, μπορεί να ανοίγει και να επεξεργάζεται έγγραφα του Microsoft Word σε μορφή DOC και DOCX.
Ανεβάστε το έγγραφο στο Google Drive και ανοίξτε το στα Έγγραφα Google, τη δωρεάν σουίτα γραφείου της Google που βασίζεται στον ιστό.
Αποκτήστε μια δωρεάν δοκιμή ενός μηνός του Office 365 για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στο Microsoft Word και στο υπόλοιπο Microsoft Office δωρεάν — για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

  Χρησιμοποιήστε το Excel για να υπολογίσετε πόσες ημέρες μέχρι ένα συμβάν

Σε Android, iPhone και iPad, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της δωρεάν εφαρμογής Word της Microsoft για να προβάλετε έγγραφα του Word χωρίς να αγοράσετε ή να εγγραφείτε στο Office. Παίρνω Word για Android ή Word για iPhone και iPad.

Οι χρήστες Mac μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν Η δωρεάν σουίτα iWork της Apple. Η εφαρμογή Pages μπορεί να ανοίξει έγγραφα του Word.