Ο Πλήρης οδηγός για τις προτροπές στο Midjourney

Οι προτροπές Midjourney είναι χρήσιμες για την παραγωγή ποιοτικών εικόνων με ρεαλιστική εμφάνιση που μπορούν να χρησιμοποιήσουν επαγγελματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο περιεχόμενο, τον ιστότοπο και τις σελίδες προορισμού τους.

Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε και να εικονογραφήσετε εικόνες, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό από αυτό.

Αλλά δεν είναι όλοι καλοί σε αυτό.

Για αυτούς, υπάρχουν διαθέσιμα εργαλεία για την παραγωγή εικόνων υψηλής ποιότητας που κόβουν την ανάσα. Τώρα έχετε διαθέσιμα στο διαδίκτυο εργαλεία δημιουργίας εικόνας AI. Έτσι, οι δεξιότητες σχεδίασης ή ζωγραφικής δεν είναι υποχρεωτικές. Αντίθετα, προτεραιότητα έχουν οι δεξιότητες της φαντασίας.

Αλλά αν θέλετε να λαμβάνετε ποιοτικές επεξηγηματικές εικόνες, πρέπει να έχετε άμεσες δεξιότητες μηχανικής, ώστε να μπορείτε να γράψετε το τέλειο μήνυμα κειμένου για να λάβετε την εικόνα που θέλετε.

Για αυτό, το Midjourney μπορεί να είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας στη διάσπαση των λέξεων του κειμένου σε μικρότερα κομμάτια που χρησιμοποιούνται περαιτέρω για τη δημιουργία εικόνων. Εάν έχετε καλές δεξιότητες φαντασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλύτερα το Midjourney.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω τι είναι το Midjourney, πώς χρησιμοποιεί προτροπές για τη δημιουργία εικόνων, ορισμένες από τις δυνατότητες του και πολλά άλλα.

Ορίστε!

Τι είναι το Midjourney;

Το Midjourney είναι ένας τύπος προγράμματος παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης (AI) που εξερευνά νέα μέσα δεξιοτήτων ανθρώπινης σκέψης και διευρύνει τις δυνάμεις της φαντασίας. Δημιουργεί εικόνες από το NLP, που ονομάζονται προτροπές παρόμοιες με το Stable Diffusion και το DALL-E του OpenAI.

Το πρόγραμμα Midjourney δημιουργείται και φιλοξενείται από ένα ανεξάρτητο ερευνητικό εργαστήριο Midjourney, Inc που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο και τώρα διευθύνεται από τον David Holz. Πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να δημιουργούν έργα τέχνης μέσω του Midjourney χρησιμοποιώντας εντολές Discord bot.

Φανταστείτε να έχετε έναν προσωπικό βοηθό στα χέρια σας που μπορεί να μεταμορφώσει τις ιδέες και τις σκέψεις σας σε εκπληκτικά ρεαλιστικά γραφικά μέσα σε λίγα λεπτά! Αυτό είναι το Midjourney. Είναι μια τεχνητή νοημοσύνη αιχμής που παίρνει το κείμενό σας και σας ζητά φράσεις, τις σπάει σε μικρότερα κομμάτια και παράγει εικόνες που κόβουν την ανάσα χρησιμοποιώντας αυτά τα κομμάτια.

Εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε τη δύναμη του Midjourney, απλά πρέπει να εγγραφείτε στον διακομιστή Discord, να στείλετε ένα μήνυμα απευθείας στο bot και να προσκαλέσετε το bot σε διακομιστή τρίτου μέρους. Αφιερώστε χρόνο για να φανταστείτε, πληκτρολογήστε την προτροπή ή την εντολή και απελευθερώστε τη δύναμη του AI τόσο απλό όσο φαίνεται.

Πώς λειτουργεί το Midjourney;

Το Midjourney είναι ένα AI που λαμβάνει το περιγραφικό σας κείμενο (προτροπές) και παράγει ζωντανά αποτελέσματα (εικόνες).

Για παράδειγμα, οι χρήστες που έχουν μηδενική εμπειρία σε αυτό μπορούν να πληκτρολογήσουν “πανσέληνος στη σκοτεινή νύχτα”. Το Midjourney χωρίζει αυτές τις προτάσεις σε “πανσέληνο”, “σκοτεινό” και “νύχτα”. Με αυτές τις τρεις φράσεις, θα παράγει μια απλή εικόνα που δείχνει έναν μαύρο ουρανό και μια πανσέληνο κάπου στην εικόνα.

Ωστόσο, εάν είστε επαγγελματίας, μπορείτε να ζητήσετε «μια πανσέληνο ελαφρώς κιτρινωπού χρώματος και μια ρεαλιστική απεικόνιση φωτός στον σκοτεινό ουρανό με πολλά αστέρια». Αυτό θα δώσει μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι πραγματικά θέλετε από το AI.

Και πάλι, το bot Midjourney θα σπάσει την πρόταση σε λέξεις όπως “πανσέληνος”, “κιτρινωπό”, “ρεαλιστικό”, “οπτικό φωτός”, “σκοτεινός ουρανός” και “αστέρια”. Έτσι, έχετε μια πολύ ωραία, ακριβή και ξεκάθαρη εικόνα αυτού που περιμένατε.

Για να ξεκινήσετε με οποιαδήποτε προτροπή, πρέπει να αναφέρετε την εντολή “/imagine”. Αυτό σημαίνει ότι λέτε στο bot Midjourney να φανταστεί ορισμένα συγκεκριμένα χρώματα, στυλ, αντικείμενα, κ.λπ. Επομένως, το /imagine είναι μια σημαντική εντολή που πρέπει να χρησιμοποιείτε ενώ γράφετε τις προτροπές σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το PayPal με το iPhone και το Mac App Store της Apple

Διαφορετικές προτροπές για τη δημιουργία εικόνων

Χρησιμοποιούνται διαφορετικά μηνύματα προτροπής για τη δημιουργία ρεαλιστικών και ποιοτικών εικόνων με βάση τη φαντασία σας. Η σύνταξη μιας τέλειας επεξηγηματικής προτροπής θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό που θέλετε. Το AI είναι ένα εκπαιδευμένο σύστημα που έχει αναρίθμητες εικόνες πηγής για να δημιουργήσει μια τέλεια εικόνα από αυτό. Το μόνο μέρος που πρέπει να παίξετε είναι να δώσετε στο AI μια καλύτερη ιδέα για το τι περιμένετε να παράγει.

Για να το κάνετε αυτό, υπάρχουν μερικές λέξεις που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την εικόνα που επιθυμείτε:

  • Σουρεαλισμός: Είναι μια τέχνη από τη λογοτεχνική επανάσταση του 20ου αιώνα που εξηγεί τα βάθη του μυαλού σας. Για παράδειγμα, /φανταστείτε μεγάλες χελώνες στη Χώρα των Θαυμάτων, σουρεαλισμός.
  • A ως B: Με αυτήν την προτροπή, μπορείτε να δημιουργήσετε νέα αντικείμενα ή πλάσματα. Για παράδειγμα, /φανταστείτε τον Λιοντάρι ως πολεμιστή Νίντζα.
  • Phastasmal ιριδίζον: Αυτό θα σας δώσει μια πολύχρωμη εικόνα με δημιουργικό τρόπο. Για παράδειγμα, /φανταστείτε φανταστικό ιριδίζον πιάνο.
  • Paper art: Αυτή η προτροπή θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε καλλιτεχνική τέχνη από χαρτί από μοναδική δημιουργικότητα. Για παράδειγμα, /φανταστείτε ένα τρισδιάστατο μοντέλο, ένα μικρό καφέ και πορτοκαλί και φανταχτερό χαρτί.
  • (Θέμα) εκτός (υλικό): Το Midjourney μπορεί να παράγει μοναδικούς και νέους χαρακτήρες, αρχιτεκτονικές, αντικείμενα και διαφορετικά υλικά. Για παράδειγμα, / φανταστείτε ένα ισομετρικό βουνό από πολύχρωμα δέντρα και λουλούδια.
  • Ισομετρική τέχνη: Είναι ένας όμορφος και μοναδικός τρόπος παρουσίασης 2D αντικειμένων σε τρισδιάστατη προοπτική. Για παράδειγμα, /φανταστείτε την ισομετρική τέχνη του γυαλιού, με ιδέες και δημιουργικότητα να ρέουν, αισθητική, χειμερινή παλέτα και minimal design.
  • Χαρτί σε στρώσεις: Σας δίνει μια ματιά σε διαφορετικά επίπεδα προσθέτοντας διάφορα χαρτιά συντονισμού το ένα στο άλλο. Για παράδειγμα, /φανταστείτε πολυεπίπεδο χαρτί νυχτερινού ουρανού, αισθητική, ονειρικό σκούρο μπλε χρώμα, επική λεπτομέρεια, έναστρη νύχτα.

Υπάρχουν και άλλοι όροι που χρησιμοποιούνται σε προτροπές για να κάνει η τεχνητή νοημοσύνη να καταλάβει τι ακριβώς ψάχνετε, όπως αφελής τέχνη, εκρήξεις αντικειμένων από Nychos, 3D loop, matric raining, φουτουριστικό, cyberpunk στυλ, infographic σχέδιο και πολλά άλλα.

Διαφορετικές παράμετροι στα μηνύματα

Κατά τη σύνταξη μηνυμάτων, πρέπει να εστιάσετε σε ορισμένες παραμέτρους ή σύνθετες ρυθμίσεις. Μερικά από αυτά είναι:

#1. Στυλ

Πρέπει να γράψετε υποστηρικτικές λέξεις-κλειδιά στα μηνύματα προτροπής που σχετίζονται με “στυλ” για να λάβετε αποτελέσματα με βάση το στυλ που επιλέγετε. Ας συζητήσουμε μερικές από τις λέξεις-κλειδιά με βάση το σχέδιο, τον καλλιτέχνη, τη μορφή τέχνης, το είδος ή περισσότερα.

  • Είδος/σχεδιασμός: Αναφέρετε το όνομα του σχεδίου ή του είδους στην προτροπή, όπως τυπικό, ιαπωνικό anime, bloodborne, steampunk, ταινία Pixar, Waterhouse, cyberpunk και άλλα.
  • Όνομα καλλιτέχνη: Καθορίστε το όνομα του καλλιτέχνη ως στυλ σας, όπως Da Vinci, Picasso, Salvador Dali, Andy Warhol και άλλα. Για παράδειγμα, ένα άλογο που καλπάζει κοντά σε μια ζωγραφιά στην παραλία σε στυλ Σαλβαδόρ Νταλί.
  • Ιδιότητες φωτισμού ή απόδοσης: Η αναφορά των ιδιοτήτων απόδοσης σάς βοηθά να αποκτήσετε μια πολύχρωμη εικόνα με εφέ φωτός, όπως ογκομετρικό φωτισμό, κινηματογραφικό φωτισμό, μεγάλη έκθεση, φωτισμό softbox, λαμπερά φώτα και πολλά άλλα.

#2. Stylize Output

Μπορείτε να καθορίσετε ορισμένους αριθμούς στη ρύθμιση σε μορφή – -s <κάποιος αριθμός>, εμφανίζοντας επιλογές χαμηλού και υψηλού στυλ. Για παράδειγμα, – -s 700 (χαμηλό στυλ) και – -s 2000 (υψηλό στυλ).

Παράδειγμα: /φανταστείτε μια ομάδα διάσωσης πυρκαγιάς – -s 6500

#3. Χάος

Το χάος αντιπροσωπεύει την αφαίρεση της εικόνας. Είναι επίσης γραμμένο στην ίδια μορφή με την έξοδο στυλιζέ όπως – -chaos 70. Ο αριθμός μπορεί να ποικίλλει από 0 έως 100, όπου το 0 είναι χαμηλή αφαίρεση ενώ το 100 είναι υψηλή αφαίρεση.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε μια εικόνα του Αγάλματος της Ελευθερίας με μεγαλύτερη αφαίρεση. Πρέπει να γράψετε “/φανταστείτε Άγαλμα της Ελευθερίας – – χάος 80”.

  Πώς να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε κείμενο στο Photoshop

#4. Ανάλυση

Για να αποκτήσετε μια εικόνα υψηλής ανάλυσης, πρέπει να καθορίσετε την ανάλυσή της αναφέροντας τις λέξεις-κλειδιά ποιότητας εικόνας όπως 4K, 8K, εξαιρετικά λεπτομερείς, εξαιρετικά φωτορεαλιστικές, περίπλοκες λεπτομέρειες και άλλα. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήσετε τις τυπικές ρυθμίσεις για προβλέψιμη έξοδο. Υπάρχουν δύο ρυθμίσεις:

  • Κόκκινο τριαντάφυλλο λουλούδι – -hd
  • Λουλούδι κόκκινο τριαντάφυλλο – -ποιότητα 8

#5. Αναλογία απεικόνισης

Ο λόγος διαστάσεων είναι μια σημαντική παράμετρος για την παραγωγή εικόνων. Μπορείτε να καθορίσετε την αναλογία εικόνας ως πλάτος: μήκος. Εάν δεν αναφέρετε την αναλογία διαστάσεων στο μήνυμα προτροπής, θα παράγει μια εικόνα με προεπιλεγμένη αναλογία διαστάσεων (1:1). Έτσι, εάν θέλετε μια κινηματογραφική προβολή ή χρειάζεστε ταπετσαρία για την επιφάνεια εργασίας σας, μπορείτε να αναφέρετε την αναλογία διαστάσεων ανάλογα.

Για παράδειγμα, η κίτρινη Lamborghini Urus στον άγριο δρόμο – -ar 4:3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τις τυπικές αναλογίες όπως 3:2, 1:1, 4:3, 16:9, 1:3, 5:1 και άλλα.

Μπορείτε επίσης να καθορίσετε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος για την εικόνα σας. Για παράδειγμα, /φανταστείτε την κίτρινη Lamborghini Urus στον άγριο δρόμο – -w 800 – -h 350.

#6. Η εικόνα ως προτροπή

Εάν θέλετε μια εικόνα παρόμοια με μια εικόνα διαθέσιμη στο διαδίκτυο, αλλά με σταθερές εξόδους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση URL της σελίδας της εικόνας.

Για παράδειγμα, /imagine http://www.xyz.com/xyz3454.jpg κουτί γεμάτο πολύχρωμες μπάλες.

Η εικόνα που θα βρείτε θα είναι ένα μείγμα της εικόνας από τη διεύθυνση URL και της προτροπής που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε ακόμη να καθορίσετε τον αριθμό των εικόνων που θέλετε, καθώς και το βάρος στο μήνυμα προτροπής εικόνας.

#7. Φιλτράρισμα λέξεων από εικόνες

Εάν θέλετε να απορρίψετε οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο ή κάποια εικόνα μέσα στην εικόνα που πιστεύετε ότι φαίνεται άσχημη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λέξη-κλειδί “- -όχι” για να αφαιρέσετε αυτό το αντικείμενο από την εικόνα σας.

Για παράδειγμα, ένα cheeseburger – χωρίς σάλτσα

Εκτός από αυτό, υπάρχουν ορισμένες βασικές παράμετροι που χρησιμοποιείτε στην προτροπή σας, όπως-

  • Για να καθορίσετε τον τύπο κάμερας ή τον τύπο φακού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “Sony Alpha 7, ISO1980, Leica M”.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνθήκες φωτισμού προσδιορίζοντας κινηματογραφικό φως, ογκομετρικό φως κ.λπ.

Τι είναι /περιγράψτε στο Midjourney;

Από τώρα, το Midjourney παράγει εικόνες από διάφορα μηνύματα προτροπής μέσω λέξεων-κλειδιών ή φυσικής γλώσσας. Όμως, η χρήση της τέλειας προτροπής για να αποκτήσετε την εικόνα που ψάχνετε είναι μια αρκετά δεξιότητα που πρέπει να έχετε.

Έτσι, υπάρχει ένα άλλο χαρακτηριστικό που ονομάζεται εντολή “/describe” που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν οποιαδήποτε εικόνα που τους δίνει ένα σύνολο τεσσάρων προτροπών κειμένου ως έξοδο. Η έξοδος αυτής της εντολής περιγράφει την εικόνα που έχετε ανεβάσει. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις προτροπές για να δημιουργήσετε μοναδικές εικόνες.

Η εντολή /describe είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε πολλές τέχνες που δημιουργούνται από AI, από διάφορα αφηρημένα κομμάτια έως τις πραγματικές απεικονίσεις σκηνών και αντικειμένων.

Πώς λειτουργεί /περιγράφει το Command;

Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν “/describe” και να ανεβάσουν μια εικόνα. Στη συνέχεια, το Midjourney δημιουργεί μηνύματα κειμένου που περιγράφουν την εικόνα με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους. Αυτές οι προτροπές κειμένου προορίζονται να είναι ανοιχτού τύπου, επιτρέποντας διάφορες ερμηνείες. Ας δούμε βήμα προς βήμα τη διαδικασία χρήσης της εντολής /describe.

  • Εισαγωγή εντολής /περιγράψτε στη συνομιλία διαφωνίας: Μόλις εισέλθετε στη συνομιλία διαφωνίας, πληκτρολογήστε την εντολή /περιγράψτε και πατήστε “Enter” από το πληκτρολόγιό σας.
  • Μεταφόρτωση εικόνας: Τώρα, θα σας ζητήσει να ανεβάσετε την εικόνα που θα περιγράψει το Midjourney. Μπορείτε να ανεβάσετε απευθείας κάνοντας κλικ στο πλαίσιο ή σύρετε και αποθέστε την εικόνα από το Παράθυρό σας. Μόλις ολοκληρωθεί, πατήστε ξανά «Enter» ή «Αποστολή του μηνύματος».
  • Πρόοδος και έξοδος: Στη συνέχεια, θα δείτε το Midjourney να επεξεργάζεται την εικόνα και να αναλύει τα μηνύματα. Σύντομα, θα λάβετε μια έξοδο από διαφορετικά μηνύματα που περιγράφουν την εικόνα.
  Δημιουργήστε ένα συνδυασμό χρωμάτων με κέντρο γύρω από ένα μόνο χρώμα της επιλογής σας

Για παράδειγμα, έχετε ανεβάσει μια εικόνα που δείχνει βουνά και σύννεφα μαζί με καταρράκτη, λίμνη και δέντρα. Το χρώμα περιλαμβάνει σκούρο κυανό, μπλε αφής, καφέ και κίτρινο. Όταν το Midjourney προβάλλει την εικόνα, σας δίνει μηνύματα όπως:

i) Έργο τέχνης ενός ρεαλιστικού καταρράκτη που βγαίνει από βουνά που καλύπτονται με σύννεφα που πέφτουν στις λίμνες, σε στυλ γραφιστικής, σκούρα κατακόκκινα σφαιρικά γλυπτά και γαλαζοπράσινο που περιέχει λεπτομερείς εικόνες, lightbox, ζωντανά χρώματα και πολύχρωμα τοπία

ii) Το τοπίο των δέντρων στα βουνά που περιβάλλονται από λίμνες έχει ένα πολύχρωμο τοπίο βουνού και σύννεφων σε στυλ ψυχεδελικής και tristan eaton εικονογράφηση, σκούρο κυανό και κεχριμπαρένιο, λεπτό και λεπτομερές, φωτεινότητα νερού, σφαιρικά γλυπτά

iii) Καλλιτεχνική εικονογράφηση σύννεφων και βουνών με καταρράκτη και λίμνη, σε στυλ ψυχεδελικών τοπίων, σκούρο κυανό και μαρόν, σφαιρικά γλυπτά, Victor Moscoso, εντυπωσιακές συνθέσεις, ανοιχτό κυανό και κεχριμπαρένιο

iv) Η εικόνα δείχνει μια μεγάλη λίμνη που καλύπτει τα βουνά που περιβάλλεται από σύννεφα, σε στυλ περίπλοκων ψυχεδελικών εικονογραφήσεων, ρεαλιστική χρωματική παλέτα, σκούρο κυανό και βυσσινί, τοπιογράφος, εικονογράφηση, σφαιρικά γλυπτά, λεπτομερείς εικονογραφήσεις

Δημιουργία παραλλαγών: Τώρα, έχετε προτροπές που είναι αρκετά κοντά στην αρχική σας εικόνα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας παραλλαγές από αυτό εύκολα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί από τα 1,2,3,4 κουμπιά που εμφανίζονται. Όταν κάνετε κλικ σε έναν αριθμό, θα λάβετε ένα μήνυμα ότι η προτροπή αποστέλλεται στο Midjourney.

Αυτή η προτροπή αποστέλλεται ως κανονική προτροπή όπως /imagine. Μετά από λίγο, λαμβάνετε τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές. Μπορείτε να δείτε ότι η εικόνα εξόδου είναι αρκετά κοντά στην είσοδο που ανεβάσατε στην αρχή.

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε προτροπές και να δημιουργήσετε μοναδικές εικόνες. Ας τα ελέγξουμε.

Midjourney Prompt Generator Tools

#1. Αγκαλιασμένο πρόσωπο

Το Hugging Face είναι μια γεννήτρια προτροπών Midjourney που σας βοηθά να λάβετε το σωστό μήνυμα για την εικόνα σας. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλά πρέπει να στείλετε το κείμενό σας και θα δημιουργήσει το μήνυμα για εσάς.

#2. Βοηθός άμεσης διαδρομής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού

Midjourney Prompt Helper Ξεκινήστε γράφοντας την κύρια ιδέα σας στο κουτί και μετά περιμένετε για λίγο. θα λάβετε την προτροπή που χρειάζεστε. Αντιγράψτε και επικολλήστε το στο Midjourney και λάβετε την εικόνα. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικές επιλογές για στυλ, όπως πολλά στυλ, φωτισμό, κάμερα, καλλιτέχνες, βάθος πεδίου, ποιότητα, στυλιζάρισμα, σπόρους, υλικά, μέγεθος και πολλά άλλα.

#3. Midjourney Prompt Builder

Το Midjourney Prompt Builder σάς βοηθά να λαμβάνετε την προτροπή από την εικόνα μαζί με τις εισαγωγές κειμένου. Εδώ, μπορείτε να ανεβάσετε οποιαδήποτε εικόνα ή να γράψετε ένα σύντομο μήνυμα που να περιγράφει την εικόνα που χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ορισμένες λεπτομέρειες, στυλ μίμησης, παραμέτρους και μεγέθη εικόνας για να έχετε την ακριβή εικόνα που έχετε στο μυαλό σας.

#4. Μελλοντικά εργαλεία Midjourney Prompt Generator

Μελλοντικά εργαλεία Το MJ Prompt Generator είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που παράγει μηνύματα με βάση το κείμενο και διάφορες επιλογές. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα μηνύματα με κινήσεις τέχνης, υλικά, μέσα, μηχανές απόδοσης, χάος, ύψος, βάρος, αναλογία διαστάσεων, έκδοση, uplight, ίδια αρχή, στυλιζάρισμα, πλάτος, φίλτρα, σκηνές, beta, HD και άλλα. Απλώς εισάγετε ένα απλό μήνυμα, όπως ένα χαριτωμένο κουτάβι που κρατά ένα πιρούνι, και επιλέξτε διάφορες επιλογές για να λάβετε την τέλεια προτροπή.

συμπέρασμα

Το Midjourney είναι μια καταπληκτική εφαρμογή κειμένου σε εικόνα με τεχνητή νοημοσύνη που μετατρέπει τα μηνύματα κειμένου σε μαγευτικές εικόνες με μαγικό τρόπο. Εξουσιοδοτεί τους δημιουργούς περιεχομένου, τους καλλιτέχνες και τους σχεδιαστές να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους, να δημιουργήσουν τέχνη και να σφυρηλατήσουν νέες πραγματικότητες.

Για να χρησιμοποιήσετε το Midjourney, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον διακομιστή Discord, να προσκαλέσετε το bot και να δημιουργήσετε ρεαλιστικές, μοναδικές εικόνες. Αλλά απαιτεί επίσης την ικανότητα να γράφεις μια προτροπή που εξηγεί την εικόνα, το χρώμα, τον καλλιτέχνη, το pixel και κάθε χτύπημα, ώστε το Midjourney να κατανοήσει τις ανάγκες σου και να παράγει εικόνες ανάλογα.

Έτσι, ξεκινήστε να δημιουργείτε φανταστικά αριστουργήματα αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες του Midjourney και συνεχίστε να εξερευνάτε περισσότερα. Παρόλο που οι προτροπές Midjourney χρειάζονται δεξιότητες γραφής, μπορείτε να δημιουργήσετε μηνύματα χρησιμοποιώντας εντολές /περιγράψτε ή να αναζητήσετε τα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές καλύτερες γεννήτριες εικόνων AI για εκπληκτικές εικόνες σε δευτερόλεπτα.