Δημιουργήστε ένα συνδυασμό χρωμάτων με κέντρο γύρω από ένα μόνο χρώμα της επιλογής σας


Μόλις την περασμένη εβδομάδα εξετάσαμε το Sip για iOS. η πρόσφατα κυκλοφόρησε εφαρμογή συνεργάτη για το ομώνυμο εργαλείο επιλογής χρωμάτων που διατίθεται για Mac. Το συγκρίναμε με το Adobe Color όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα. Μια ολοκαίνουργια άφιξη στην ίδια θέση είναι το Coolors, μια δωρεάν εφαρμογή iOS που δημιουργεί τυχαίους συνδυασμούς χρωμάτων. Μπορείτε να περιηγηθείτε στους πολλούς συνδυασμούς που έχει να προσφέρει ή μπορείτε να εισαγάγετε οποιονδήποτε χρωματικό κωδικό και να ζητήσετε από την εφαρμογή να προτείνει χρώματα για να το συνοδεύσετε. Αφού καταλήξετε σε ένα σχήμα, μπορείτε να το εξαγάγετε μέσω email, ως αρχείο PDF, URL ή PNG.

  Είναι 2020. Είναι ακόμα επικίνδυνη η χρήση του δημόσιου Wi-Fi;

Εκκινήστε την εφαρμογή και πατήστε κάτω αριστερά για να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών σχημάτων. Μπορείτε να τα μοιραστείτε πατώντας το κουμπί βέλους προς τα πάνω. Για να ξαναεπισκεφτείτε ένα προηγούμενο σχήμα, πατήστε το αριστερό βέλος και περάστε σε όλα τα προηγούμενα.

Εάν σας αρέσει ένα χρώμα στα προτεινόμενα σχήματα ή έχετε ήδη επιλέξει ένα χρώμα, πατήστε ένα χρώμα όπου εμφανίζεται ο αριθμός του και εισαγάγετε τον κωδικό για το χρώμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η εφαρμογή θα ενημερωθεί ανάλογα. Για να διατηρήσετε αυτό το ένα χρώμα ή οποιοδήποτε χρώμα στο σχέδιό σας και να ανακατέψετε όλα τα άλλα για να ταιριάζουν με αυτό που σας αρέσει, πατήστε ένα χρώμα στα δεξιά για να το “κλειδώσετε”. Θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο με το λουκέτο και όλα τα χρώματα με αυτό το εικονίδιο δεν θα αλλάξουν καθώς περιηγείστε σε περισσότερα θέματα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay στο iPhone X

Το Coolings δεν είναι κακό όσον αφορά την έμπνευση, αλλά σίγουρα ακολουθεί μια μακρά διαδρομή για να σας βοηθήσει να βρείτε ένα καλό θέμα για χρήση. Δεν διαθέτει μερικά βασικά χαρακτηριστικά, όπως πόσα χρώματα μπορεί να θέλετε σε ένα σχέδιο. Επιπλέον, δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε εάν θέλετε χρώματα ή αποχρώσεις ενός μόνο χρώματος σε αντίθεση. Τούτου λεχθέντος, η ικανότητα να αγκυρώνετε ένα χρώμα και να επικεντρώνονται όλες οι άλλες προτάσεις γύρω από αυτό δεν είναι κακή.

Εγκαταστήστε το Coolors από το App Store