Οι 9 καλύτερες κάρτες γραφικών (GPU) για παίκτες

Οι σύγχρονες GPU ή οι κάρτες γραφικών είναι πολύ χρήσιμες για παίκτες που θέλουν να ζήσουν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και μια εμπειρία παιχνιδιού υψηλής ποιότητας.

Αυτές οι τεχνολογίες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στην παράλληλη επεξεργασία τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων, κάτι που είναι χρήσιμο για παιχνίδια, επεξεργασία βίντεο και μηχανική εκμάθηση.

Αλλά δεν είναι όλοι πρόθυμοι να αγοράσουν μια κάρτα γραφικών ή μια GPU επειδή μπορεί να πιστεύουν ότι δεν το χρειάζονται και ότι η CPU του υπολογιστή τους είναι αρκετή για να κάνει τη δουλειά.

Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για gaming, η απόδοση και η αποτελεσματικότητα που μπορείτε να περιμένετε από μια GPU είναι μεγαλύτερη από αυτή μιας CPU.

Μόλις αποκτήσετε μια ποιοτική GPU για τον υπολογιστή σας, θα δείτε μόνοι σας μια αλλαγή στην εμπειρία παιχνιδιού, στην απόδοση του συστήματος και στην κατανάλωση ενέργειας.

Έτσι, αν ψάχνετε για τις καλύτερες κάρτες γραφικών ή GPU για gaming, έχουμε παραθέσει μερικές από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά.

Αλλά πριν από αυτό, ας εξερευνήσουμε πρώτα μερικά πράγματα.

Τι είναι μια GPU;

Μια Μονάδα Επεξεργασίας Γραφικών (GPU) είναι ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα που μπορεί να αλλάξει και να χειριστεί τη μνήμη για να επιταχύνει τη διαδικασία δημιουργίας εικόνων σε μια προσωρινή μνήμη καρέ ως έξοδο σε μια δεδομένη συσκευή προβολής.

Οι σύγχρονες GPU είναι εξαιρετικά αποδοτικές στην επεξεργασία εικόνας και στο χειρισμό γραφικών υπολογιστών. Αυτά έχουν μια παράλληλη δομή για να τα κάνει ακόμα πιο αποτελεσματικά σε σύγκριση με τις γενικές CPU (κεντρικές μονάδες επεξεργασίας) για αλγόριθμους που επεξεργάζονται τεράστια δεδομένα παράλληλα.

Σε προσωπικούς υπολογιστές ή συσκευές, μια GPU είναι ενσωματωμένη στη μητρική πλακέτα, στην κάρτα γραφικών ή στη μονάδα CPU.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ο όρος “GPU” έγινε δημοφιλής από τη NVIDIA, η οποία διέθεσε το GeForce 256 ως την πρώτη GPU στον κόσμο. Ήταν ένας επεξεργαστής ενός τσιπ με ενσωματωμένο μετασχηματισμό, κινητήρες απόδοσης, φωτισμό και ρύθμιση ή αποκοπή τριγώνου.

Μερικά χρόνια αργότερα, η αντίπαλη ATI Technologies της NVIDIA εισήγαγε τον όρο VPU (μονάδα οπτικής επεξεργασίας) παρουσιάζοντας το Radeon 9700.

Οι GPU χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές όπως κινητά τηλέφωνα, ενσωματωμένα συστήματα, προσωπικούς υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, σταθμοί εργασίας, εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, επεξεργασία βίντεο, διακωδικοποίηση, κωδικοποίηση και άλλα.

Πολλές εταιρείες παραγωγής GPU παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Intel, AMD/ATI, NVIDIA και Matrox.

Οφέλη από τη χρήση GPU για τυχερά παιχνίδια

Η χρήση μιας σύγχρονης, ποιοτικής GPU μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιού ενός παίκτη. Παρόλο που μπορείτε να παίξετε παιχνίδια σε μια συσκευή που βασίζεται σε CPU, η αποτελεσματικότητα και η απόδοσή τους είναι περιορισμένες σε σύγκριση με τις GPU.

Το τελευταίο μπορεί να επεξεργαστεί μεγάλες εικόνες και βίντεο, καθιστώντας το εξαιρετικό για παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις, διακοπές λειτουργίας και αστοχίες που σχετίζονται με το σύστημα.

Ας καταλάβουμε γιατί μπορεί να θέλετε τη GPU ή την κάρτα γραφικών του υπολογιστή σας.

  • Πλούσια εμπειρία παιχνιδιού: Οι κάρτες γραφικών θα βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού σας με ταχύτερη επεξεργασία εικόνας, παράλληλους υπολογισμούς και γεμάτη ενέργεια απόδοση, ώστε να μπορείτε να παίζετε τα παιχνίδια σας με περισσότερη ισχύ χωρίς ενοχλήσεις.
  • Αυξημένη απόδοση του υπολογιστή: Οι GPU ή οι κάρτες γραφικών συμβάλλουν στη βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή σας αφαιρώντας το φορτίο από τη CPU και εκκαθαρίζοντας τη μνήμη του συστήματος ή τη μνήμη RAM.
  • Καλύτερη εμπειρία HD και βίντεο: Το παιχνίδι απαιτεί βίντεο υψηλής ποιότητας και οι εικόνες είναι η ειδικότητα των GPU. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ταινίες υψηλής ευκρίνειας για να διπλασιάσετε την απόλαυσή σας.
  • Καλύτερη υποστήριξη για προγράμματα οδήγησης: Οι κάρτες γραφικών προσφέρουν καλύτερη υποστήριξη για νέες εφαρμογές, παιχνίδια και λειτουργικά συστήματα. Ο λόγος είναι ότι οι κατασκευαστές GPU κυκλοφορούν περιοδικά τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για να διασφαλίσουν ότι η κάρτα γραφικών ενημερώνεται με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια και λειτουργικά συστήματα.

Έτσι, αν ψάχνετε για τις καλύτερες GPU ή κάρτες γραφικών για gaming, εδώ είναι οι κορυφαίες συστάσεις μας.

Σειρά GeForce RTX 30

Η σειρά GeForce RTX 30 παρουσιάζει GPU υψηλής απόδοσης για δημιουργούς και παίκτες. Όλες οι GPU τους τροφοδοτούνται από την αρχιτεκτονική RTX δεύτερης γενιάς της Ινδίας – Ampere, μαζί με αποκλειστικούς πυρήνες RT δεύτερης γενιάς και πυρήνες Tensor τρίτης γενιάς.

  Ποια έκδοση Ubuntu πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Αυτές οι GPU διαθέτουν πολυεπεξεργαστές ροής για να ενεργοποιούν γραφικά με ανίχνευση ακτίνων και προηγμένες λειτουργίες AI. Θα έχετε εξαιρετικά ρεαλιστικά και καθηλωτικά γραφικά και επιτάχυνση με AI με το NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling). Παρέχει επίσης μέγιστο FPS και ποιότητα παιχνιδιού.

Το καλύτερο είναι ότι θα αντιμετωπίσετε τη χαμηλότερη καθυστέρηση με το NVIDIA Reflex. Παρέχει την καλύτερη απόκριση και μπορεί να αποκτήσει στόχους πιο γρήγορα με υψηλή ακρίβεια μέσω διαφόρων διαθέσιμων τεχνολογιών.

Η GeForce προσφέρει προγράμματα οδήγησης έτοιμα για παιχνίδια για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Οι προγραμματιστές τα προσαρμόζουν για μέγιστη αξιοπιστία και απόδοση. Θα σας επιτρέψει επίσης να βελτιστοποιήσετε τις ρυθμίσεις με ένα κλικ και να αποκτήσετε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες που υποστηρίζονται από την NVIDIA.

Με τον NVIDIA Encoder, αυτές οι GPU είναι κατασκευασμένες για ζωντανή ροή. Προσφέρει χωρίς κλείστρο, ομαλή απόδοση ροής και απίστευτα γραφικά και ποιότητα εικόνας.

Επιπλέον, η εφαρμογή NVIDIA Broadcast διαθέτει φωνή και βίντεο ενισχυμένη με AI για να διπλασιάσει τον ενθουσιασμό του παιχνιδιού. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να μετατρέψετε ένα δωμάτιο σε ένα ζωντανό στούντιο στο σπίτι. Περιλαμβάνει εφέ όπως εικονικό φόντο, αφαίρεση θορύβου και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιώντας το NVIDIA Studio, μπορείτε να επιταχύνετε τη δημιουργικότητά σας και να βελτιώσετε τις ροές εργασίας καθώς συνοδεύεται από αποκλειστικά και αποκλειστικά εργαλεία.

Θα είναι πολύ χρήσιμο κατά την απόδοση σύνθετων σκηνών 3D και την επεξεργασία βίντεο υψηλής ανάλυσης. Με την απρόσκοπτη σύνδεση με το NVIDIA Omniverse και τη συνεργασία μαζί του, οι GPU της GeForce RTX θα σας προσφέρουν κορυφαία απόδοση για να υποστηρίξουν τις δημιουργίες σας.

Οι πυρήνες Tensor που λειτουργούν με AI θα ενισχύσουν την ταχύτητα του παιχνιδιού σας με απαράμιλλη ποιότητα εικόνας. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ανάλυση και τις ρυθμίσεις σας για ακόμα καλύτερα οπτικά.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Παιχνίδια 8K HDR για σύνδεση, λήψη και αναπαραγωγή HDR σε υψηλές αναλύσεις
  • GeForce Experience για λήψη και κοινή χρήση στιγμιότυπων οθόνης, βίντεο και ζωντανών ροών
  • BAR με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους για πρόσβαση στην πλήρη GPU ταυτόχρονα
  • Υψηλής απόδοσης και καθηλωτικές εμπειρίες με VR
  • Το DirectX12 Ultimate επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσθέτουν περισσότερα εφέ, όπως ανίχνευση ακτίνων, σκίαση μεταβλητού ρυθμού κ.λπ.

GeForce GTX 1650

Η NVIDIA GeForce GTX 1650 είναι της μάρκας ZOTAC που διαθέτει 4 RAM, HDMI ως διεπαφή εξόδου βίντεο και ταχύτητα ρολογιού GPU 1620 MHz.

Αυτή η εξαιρετικά συμπαγής GPU είναι έτοιμη για 4K, διαθέτει μονό ανεμιστήρα 90 mm, FireStorm Utility, Sunflower Sink και τροφοδοτείται από δίαυλο PCIe. Η ισχύς που θα αποκτήσετε με την υποδοχή PCIe είναι αρκετή και δεν θα χρειαστείτε επιπλέον ισχύ 6/8 ακίδων.

Εκτός από το ότι είναι μικρό, καταναλώνει επίσης λιγότερη ενέργεια και προσφέρει ισχυρές επιδόσεις για να ενισχύσει την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Όσον αφορά την εγκατάσταση, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα εισάγοντας την υποδοχή PCIe ενώ η τροφοδοσία του υπολογιστή είναι απενεργοποιημένη. Διαθέτει επίσης HDMI, DP και DVD (25+1). Μπορείτε να συνδέσετε το HDMI στην οθόνη σας και να το χρησιμοποιήσετε.

GeForce RTX 3060

Το INNO3D GeForce RTX 3060 είναι μια καλή GPU με αρκετά αξιοπρεπή χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Έρχεται με Twin X2 OC LHR και ο τύπος RAM γραφικών είναι GDDR6 των 122288 MB. Κυκλοφόρησε πέρυσι τον Δεκέμβριο.

Μιλώντας για το πώς αποδίδει, υπάρχουν μικτές κριτικές από παίκτες που το έχουν χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια τους.

Εκτός από gaming, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για εξόρυξη ή επεξεργασία των υπέροχων δημιουργιών σας. Οι χρήστες βρήκαν ότι παρουσιάζει απόδοση στα 49MH/s. Είναι συμβατό με επιτραπέζιους υπολογιστές.

GeForce GTX 1660

Το ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce GTX 1660 παρέχει έναν ισχυρό συνδυασμό απόδοσης, ανθεκτικότητας και συμβατότητας. Έχει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά για να πάει το παιχνίδι σας σε άλλο επίπεδο.

Η κάρτα γραφικών του είναι Ti EVO OC Edition. Η GPU έρχεται με PCIe 3.0, HDMI 2.0b, 6GB GDDR6 και πολλά άλλα. Έχει συμπαγή σχεδιασμό και περιλαμβάνει GPU Tweak II. Η ταχύτητα ρολογιού του είναι 1845 MHz και η διεπαφή εξόδου βίντεο είναι DisplayPort 1.4.

Η GeForce GTX 1660 δημιουργήθηκε με γνώμονα τις επιδόσεις με τη βραβευμένη αρχιτεκτονική Turing της NVIDIA. Η ταχύτητα μνήμης μπορεί να φτάσει τα 12 Gbps και το παιχνίδι μπορεί να μεταδοθεί με τον αποκλειστικό κωδικοποιητή που έχει βελτιστοποιηθεί για το Open Broadcaster Software (OBS).

  Τι είναι η προσωρινή μνήμη DNS και πώς να την ενημερώσετε

Με το GeForce Experience, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε και να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης, βίντεο και ζωντανές ροές με τους φίλους σας.

Επίσης, διευκολύνει την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης GeForce και τη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων εντός του παιχνιδιού. Το τυπικό λιπαντικό χώρου θα φέρει την ανθεκτικότητα των διπλών ρουλεμάν σε αθόρυβα σχέδια ρουλεμάν.

Μερικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν αυτήν την GPU από το πλήθος είναι η τεχνολογία auto-extreme, οι διπλοί ανεμιστήρες με λίπανση, η αντοχή στη σκόνη IP5X και η δοκιμή συμβατότητας TUF.

Η μέγιστη ανάλυση οθόνης που μπορείτε να αποκτήσετε είναι 7680×4320 και κωδικοποίηση έως 90 fps. Είτε παίζετε παιχνίδια είτε κάνετε εξόρυξη νομισμάτων, μπορείτε να το κάνετε με αυτήν την πλούσια σε χαρακτηριστικά, απόδοση και σταθερή GPU.

Gaming GeForce GTX 1660

Παρέχεται από τη ZOTAC, αυτή η σειρά GPU της GeForce GTX 1660 είναι εξαιρετικά συμπαγής και εξοπλισμένη με προηγμένες δυνατότητες παιχνιδιού. Βασίζεται στη νέα αρχιτεκτονική Turing της NVIDIA και η κάρτα γραφικών της διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη μνήμη με GDDR6.

Θα λάβετε ισχυρά χαρακτηριστικά για να κάνετε το παιχνίδι σας εξαιρετικά γρήγορο και ευχάριστο. Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν VR Ready, 4K, NVIDIA G SYNC, Ansel και άλλα. Ο σχεδιασμός είναι συμπαγής και οι προδιαγραφές εξαιρετικές.

Περιλαμβάνει 1536 πυρήνες CUDA, δίαυλο μνήμης 192 bit, μνήμη 6 GB GDDR6, ρολόι ενίσχυσης κινητήρα 1770 MHz, ρολόι μνήμης 12 Gbps, PCI Express 3.0 κ.λπ.

Ανακαλύψτε την απόδοση VR επόμενης γενιάς με συμβατότητα plug-and-play με πολλά ακουστικά και χαμηλότερη καθυστέρηση.

Η GPU έχει φρέσκο ​​σχεδιασμό και ελάχιστη διεπαφή χρήστη για να κάνει το παιχνίδι αβίαστο. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την κάρτα γραφικών με βελτιωμένη ευφυΐα, να παρακολουθείτε την κατάσταση υλικού της χρησιμοποιώντας το βοηθητικό πρόγραμμα FIRESTORM και να προσαρμόσετε τον φωτισμό SPECTRA.

Θα λάβετε το νέο OC Scanner για να μειώσετε τις εικασίες και τις δοκιμές και τα σφάλματα. Αντίθετα, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό πάτημα κουμπιού και να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Το συνιστώμενο τροφοδοτικό για αυτές τις GPU είναι 450 Watt.

Η μέγιστη κατανάλωση ισχύος είναι 120 Watt. Για συνδέσεις, υπάρχουν 3 DisplayPort 1.4, 1 HDMI 2.0b και 4 ταυτόχρονες οθόνες.

Το λογισμικό του είναι συμβατό με προγράμματα οδήγησης για παιχνίδια, Vulkan API, Microsoft DirectX 12 API, OpenGL 4.5 και Windows 10/7×64. Στο πλαίσιο, θα λάβετε τη GPU και ένα εγχειρίδιο χρήσης.

ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT

Το ASUS ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT συνοδεύεται από μια έκδοση OC της κάρτας γραφικών. Περιλαμβάνει AMD RDNA 2, 8 GB GDDR6 και PCIe 4.0. Διαθέτει σχεδιασμό ανεμιστήρα αξονικής τεχνολογίας, GPU Tweak II και Super Alloy Power II.

Η ταχύτητα ρολογιού της GPU είναι 2,43 GHz και η διεπαφή εξόδου βίντεο είναι HDMI 2.1 και DisplayPort 1.4a. Η ταχύτητα μνήμης του είναι 16 Gbps και η μέγιστη ανάλυσή του είναι 7680 x 4320. Ο αξονικός σχεδιασμός του ανεμιστήρα του έχει ένα μικρό κέντρο ανεμιστήρα με έναν φραγμό και μια μακρύτερη λεπίδα για να διευκολύνει την αυξημένη πίεση αέρα προς τα κάτω.

Τα διπλά ρουλεμάν ανεμιστήρων που παρέχονται μπορούν να διαρκέσουν διπλάσια από αυτά των σχεδίων ρουλεμάν με μανίκια. Με το Super Alloy Power II, θα λάβετε τσοκ από κράμα υψηλής ποιότητας, πολλά στάδια ισχύος πυκνωτών υψηλού ρεύματος και συμπαγούς πολυμερούς.

Επιπλέον, ο διακόπτης Dual BIOS θα σας επιτρέψει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των προφίλ Performance BIOS και Quiet.

Οι GPU διαθέτουν Auto-Extreme Technology που χρησιμοποιεί αυτοματισμό για τη βελτίωση της αξιοπιστίας. Αυτές οι GPU προσφέρουν ρυθμούς καρέ Full HD για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση των παικτών για απόδοση και οθόνη υψηλής ταχύτητας.

Οι διπλοί αξονικοί ανεμιστήρες τους μπορούν επίσης να αποσύρουν αποτελεσματικά τον αέρα μέσω μιας μεγαλύτερης ψύκτρας, διατηρώντας τις GPU παγωμένες. Επιπλέον, τα τσοκ, οι πυκνωτές στο επάνω ράφι και τα MOSFET προσφέρουν βελτιστοποιημένη ισχύ.

Στο κουτί, θα λάβετε την κάρτα γραφικών, μια κάρτα συλλογής, ένα εγχειρίδιο γρήγορης εγκατάστασης και το ROG Velcro Hook and Loop.

NVIDIA GT 730

Αυτή η κάρτα γραφικών – NVIDIA GT 730, προσφέρει υψηλή ταχύτητα έως και 5 Gbps για να εξασφαλίσει μια ομαλή εμπειρία εφαρμογής και παιχνιδιού.

  5 Εργαλεία ελέγχου φιλοξενίας για να ελέγξετε ποιος φιλοξενεί έναν ιστότοπο

Η GPU παραμένει δροσερή, καθώς η κάρτα γραφικών διαθέτει μια μεγάλη ψύκτρα με συστοιχία πτερυγίων αλουμινίου που μπορεί να εξάγει περισσότερη θερμότητα. Επίσης, ο ανεμιστήρας απαγωγής θερμότητας μπορεί να κατανείμει τη θερμότητα πιο αποτελεσματικά για να διατηρήσει τη χαμηλή θερμοκρασία και την ισχυρή λειτουργία της GPU.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτής της κάρτας γραφικών είναι ότι καταναλώνει χαμηλή ισχύ περίπου 30 watt σε πλήρες φορτίο. Δεν απαιτεί εξωτερική τροφοδοσία και συνιστάται τουλάχιστον 300 Watt PSU.

Με αυτήν την κάρτα γραφικών, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε αποκλειστική μνήμη και γραφικά για να έχετε απαράμιλλη απόδοση και γραφικά υψηλής ευκρίνειας.

Θα λάβετε αναπαραγωγή 3D Blu-ray με επιτάχυνση υλικού για να επιτρέψετε την απόδοση στερεοσκοπικών βίντεο υψηλής ποιότητας με συμβατό λογισμικό αναπαραγωγής και οθόνες.

Σε αυτήν την κάρτα γραφικών παρέχεται τεχνολογία NVIDIA Surround, η οποία υποστηρίζει μια τριπλή οθόνη για να επιτρέψει πλήρως το παιχνίδι. Αυτή η κάρτα γραφικών απαιτεί προγράμματα οδήγησης και το μέγεθός της είναι συμβατό με SFF και περιλαμβάνει βραχίονα χαμηλού προφίλ.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της NVIDIA και να κάνετε λήψη του κατάλληλου προγράμματος οδήγησης για plug and play. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων των Windows, FreeBSD και Linux.

Το NVIDIA GT 730 είναι αξιόπιστο με συμπαγείς πυκνωτές και ενισχυμένα υλικά PCB. Διαθέτει επίσης παχύρρευστη μονάδα για απαγωγή θερμότητας. Όλα αυτά κάνουν την απόδοση και την εμπειρία του παιχνιδιού σας πιο σταθερή και ευχάριστη.

Θα λάβετε 3 χρόνια εγγύηση για αυτήν την κάρτα γραφικών και 24ωρη τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση που κολλήσετε σε κάτι.

AMD Radeon RX 550

Η AMD Radeon RX 550 της KAER είναι μια ποιοτική κάρτα γραφικών με στιβαρές προδιαγραφές όπως 4 GB GDDR5, 3 οθόνες με DP HDMI DVI-D που μπορούν να προβληθούν ταυτόχρονα, 8 κάρτες PCI Express, 128-bit DirectX 12 και 4K gaming.

Η διεπαφή εξόδου βίντεο είναι DisplayPort, HDMI και DVI και η ταχύτητα ρολογιού της GPU είναι 1183 MHz. Η κάρτα γραφικών προσφέρει ισχυρή επεξεργασία εικόνας και ταχύτητα μνήμης 6000 MHz για ομαλό, απαράμιλλο παιχνίδι.

Οι κάρτες υποστηρίζουν Blu-ray HD, έξοδο 60 Hz και ανάλυση 4K για ταχύτερη απόδοση και εφαρμογή σε πιο μοντέρνα και κλασικά παιχνίδια στα 1080p και 60 fps.

Η κάρτα γραφικών AMD παρέχει υψηλής ποιότητας πλάκες PCB και ηλεκτρικά εξαρτήματα για να εξασφαλίσει σταθερότητα και ασφάλεια. Η εγκατάσταση και η χρήση του είναι αβίαστη με 512 επεξεργαστές ροής, σχεδιασμό υποδοχής PCI Express 3.0 και συμβατότητα με πλαίσιο ITX.

Μπορείτε απλά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της AMD και να κάνετε λήψη του κατάλληλου προγράμματος οδήγησης και αυτής της κάρτας γραφικών. Δεν θα απαιτεί επιπλέον πηγή ενέργειας, ενώ ο πυκνωτής στερεάς κατάστασης θα εξασφαλίσει υψηλή απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Αυτό το AMD Radeon RX 550 της KAER υιοθετεί την τεχνολογία AMD LiquidVR και την αρχιτεκτονική Polaris για να προσφέρει μια πολύχρωμη, καθηλωτική και πλούσια εμπειρία VR. Θα παρέχει εξαιρετικά υψηλή άνεση και συμβατότητα με κορυφαίες συσκευές VR που είναι τοποθετημένες στο κεφάλι.

Η αρχιτεκτονική Polaris περιλαμβάνει επίσης την τεχνολογία FinFET 14 nm και την προηγμένη διαχείριση ενέργειας από την AMD, μαζί με τεχνολογίες χρονισμού και πύλης για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και αθόρυβη εμπειρία παιχνιδιού.

Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να απολαύσετε δυναμική βελτιστοποίηση όγκου παιχνιδιού με βάση τον φόρτο εργασίας και την πραγματική θερμοκρασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την ομάδα υποστήριξής τους για βοήθεια εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα.

GeForce RTX 3060

Το GeForce RTX 3060 της Gigabyte προσφέρει μνήμη RAM γραφικών 15 GB και η ταχύτητα ρολογιού της GPU είναι 1837 MHz. Η διεπαφή εξόδου βίντεο που δίνεται είναι DisplayPort και HDMI. Διαθέτει πυρήνες RT 2ης γενιάς και πυρήνες Tensor 3ης γενιάς ενσωματωμένους στη διεπαφή μνήμης 192-bit GDDR6.

Αυτή η κάρτα γραφικών διαθέτει σύστημα ψύξης WINDFORCE 3X σε συνδυασμό με εναλλακτικούς περιστρεφόμενους ανεμιστήρες, μεταλλική πίσω πλάκα, προστασία RGB Fusion 2.0, ένα ζευγάρι HDMI 2.1 και ένα ζεύγος DisplayPort 1.4 Core Clock. Θα απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού με τις κάρτες γραφικών Gigabyte RTX 3060.

Με αυτήν την κάρτα γραφικών, θα έχετε εκπληκτικά γραφικά, εκπληκτικούς γρήγορους ρυθμούς καρέ και επιτάχυνση AI για δημιουργικές εφαρμογές και παιχνίδια με τους βελτιωμένους πυρήνες Tensor και RT. Μέσα στο κουτί, θα λάβετε την κάρτα γραφικών και ένα εγχειρίδιο χρήσης.

Τελικές Λέξεις

Έχοντας μια σύγχρονη, ποιοτική GPU ή κάρτα γραφικών θα σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση συστήματος, λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και εκπληκτικό παιχνίδι. Έτσι, αγοράστε οποιαδήποτε από τις παραπάνω κάρτες γραφικών με βάση τη δυνατότητα, τις απαιτήσεις προδιαγραφών και την τιμολόγηση.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε οικονομικά υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές για να ενισχύσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας.