Οι 5 καλύτερες συμβουλές για το MS Office του 2016

Με το 2016 να τελειώνει, ανατρέχουμε στις καλύτερες συμβουλές και κόλπα που εξετάσαμε. Το MS Office εξακολουθεί να παραμένει μια από τις πιο δημοφιλείς σουίτες εφαρμογών παραγωγικότητας. Είναι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά που θα εκπλαγείτε με το πόσες λειτουργίες δεν γνωρίζετε. Η Microsoft συνεχίζει να προσθέτει δυνατότητες περιστασιακά στις εφαρμογές του Office. Είναι επίσης αρκετά ευέλικτο ώστε οι υπάρχουσες λειτουργίες να μπορούν να τροποποιηθούν για να γίνουν οι εφαρμογές πιο παραγωγικές. Ακολουθούν οι πέντε καλύτερες συμβουλές για το MS Office που εξετάσαμε το 2016.

Το MS Word είναι ίσως ένας από τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές κειμένου που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Εάν οι ανάγκες τεκμηρίωσής σας είναι βασικές, μπορεί να μην μάθετε ποτέ πραγματικά για τις πιο εντυπωσιακές δυνατότητες που διαθέτει. Εάν ποτέ χρειαστεί να εργαστείτε σε ένα έγγραφο με πολλά άλλα άτομα, τότε ο έλεγχος εγγράφων θα καταστεί απαραίτητος και η δημιουργία ενός κύριου εγγράφου είναι ο τρόπος για να το κάνετε.

  CPU 10ης γενιάς της Intel: Τι νέο υπάρχει και γιατί έχει σημασία

Οι παρουσιάσεις PowerPoint μπορούν να περιλαμβάνουν πολύ πλούσιο περιεχόμενο. Αυτό περιλαμβάνει εικόνες, ηχητικά κλιπ και βίντεο. Μπορείτε να συνδέσετε περιεχόμενο, να συνδέσετε απευθείας σε ένα βίντεο YouTube ή να το ενσωματώσετε. Όλα εξαρτώνται από το τι σας ταιριάζει και τις συνθήκες της παρουσίασής σας. Εάν πρέπει να διατηρήσετε το μέγεθος της παρουσίασής σας αρκετά μικρό ώστε να αποστέλλεται μέσω email (κάτω από 25 MB), μπορεί μερικές φορές να χρειαστεί να γνωρίζετε ποια διαφάνεια την φουσκώνει. Να πώς.

Πάντα με εκπλήσσει το γεγονός ότι μια εφαρμογή όπως το Photoshop δεν έχει επιλογή αυτόματης αποθήκευσης ή αυτόματης ανάκτησης. Οι εφαρμογές του MS Office έχουν τόσο αυτόματη αποθήκευση όσο και αυτόματη ανάκτηση, γεγονός που έχει σώσει πολλά ερευνητικά έγγραφα και αναφορές από το να χαθούν. Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο αξιοπιστίας σε αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας, μπορείτε να μετακινήσετε το φάκελο αυτόματης ανάκτησης στο cloud, ώστε ένα αντίγραφο να υπάρχει πάντα εκτός του συστήματός σας.

  Πώς να διορθώσετε τις προσπάθειες αποκλεισμού του Gmail στο Outlook για σύνδεση

Αυτή είναι μια μικρή αισθητική αλλαγή που έκανε η Microsoft στις εφαρμογές της με την έκδοση του 2016. Δεν είναι όλοι θαυμαστές και μπορείτε να το απενεργοποιήσετε.

Χρησιμοποιήστε έναν κανόνα για να προσθέσετε Αναίρεση Αποστολή στο Outlook

Το Gmail έχει εδώ και καιρό μια δυνατότητα αναίρεσης αποστολής που πρόσφατα βγήκε από τη φάση beta. Το Outlook, πιθανόν ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιτραπέζιους υπολογιστές, δεν διαθέτει αυτήν τη δυνατότητα. Μπορείτε να το προσθέσετε με έναν απλό μικρό κανόνα του Outlook.