Οι 10 καλύτερες συσκευές δημιουργίας αντιγράφων διαφημίσεων της Google και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για επαγγελματίες του μάρκετινγκ

Ας το παραδεχτούμε; ένα αντίγραφο διαφήμισης μπορεί να δημιουργήσει ή να χαλάσει την καμπάνια σας. Μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που αγοράζει τα προϊόντα σας ή περνά από τη διαφήμισή σας προτού καν έχετε την ευκαιρία να εξηγήσετε τι προσφέρετε.

Μόνο το 20% των ανθρώπων διαβάζει πέρα ​​από τους τίτλους. Η τέχνη του copywriting είναι μια δεξιότητα που απαιτεί πολλή εξάσκηση.

Ευτυχώς, η τεχνολογία επέτρεψε στον μέσο συγγραφέα να γράψει εκπληκτικά αντίγραφα διαφημίσεων.

Συγκεντρώσαμε μια ολοκληρωμένη λίστα με τις κορυφαίες συσκευές δημιουργίας αντιγράφων διαφημίσεων της Google και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε έμπορος για να παράγει συνοπτικό και πειστικό αντίγραφο μέσα σε λίγα λεπτά.

Αλλά πρώτα, ας μάθουμε τα βασικά…

Τι είναι ένα αντίγραφο διαφήμισης;

Το αντίγραφο διαφήμισης είναι λέξεις που χρησιμοποιούνται σε διαφημίσεις για τη μετατροπή της επισκεψιμότητας σε δυνητικούς πελάτες ή πωλήσεις. Σε αντίθεση με τη σύνταξη περιεχομένου, το αντίγραφο διαφήμισης έχει ως στόχο να κάνει τους αναγνώστες να κάνουν κλικ στη διαφήμιση.

Ως αποτέλεσμα, θα κατευθυνθούν σε μια σελίδα προορισμού ή μια διοχέτευση πωλήσεων, η οποία θα εξηγήσει περαιτέρω το προϊόν ή την υπηρεσία τους.

Το αντίγραφο διαφήμισης πρέπει να μεταδίδει αποτελεσματικά την αξία της προσφοράς σας τραβώντας την προσοχή του κοινού-στόχου και πείθοντάς το να κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

Το κακό αντίγραφο διαφήμισης μεταφράζεται σε κακή απόδοση υποβολής προσφορών, χαμηλής ποιότητας βαθμολογίες, λίγες εμφανίσεις και κακή αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR).

Συνήθως, περιλαμβάνει μια επικεφαλίδα και μια σύντομη περιγραφή μιας έως δύο προτάσεων που εξηγούν τι μπορούν να περιμένουν οι χρήστες όταν επισκέπτονται τη σελίδα προορισμού τους.

Πώς βοηθά το Ad Copy στο μάρκετινγκ;

Το εξαιρετικό αντίγραφο διαφήμισης σε διαφημιστικές πλατφόρμες όπως το Google, το Facebook και άλλοι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης θα βοηθήσει τη διαφήμισή σας να προσεγγίσει περισσότερους ανθρώπους. Η δημιουργία καλύτερων αντιγράφων διαφήμισης θα αυξήσει την αφοσίωση στις καμπάνιες σας, γεγονός που θα δώσει σήμα στην πλατφόρμα να επεκτείνει την εμβέλεια της διαφήμισης.

Το αντίγραφο διαφήμισης θα πρέπει να μιλάει απευθείας με τη στόχευση κοινού σας. Πλατφόρμες όπως το Facebook και η Google θα μετρήσουν την προσέγγιση των διαφημίσεών σας με βάση το πόσο καλά καταφέρατε να προσελκύσετε το κοινό σας και την απόδοση των διαφημίσεων. Το αντίγραφο διαφήμισης συμβάλλει άμεσα και στους δύο παράγοντες.

Όσο καλύτερο είναι το αντίγραφο της διαφήμισής σας, τόσο υψηλότερος θα είναι ο δείκτης ποιότητας της διαφήμισής σας. Η Google εξαρτάται από τα χρήματα της διαφήμισης. Έτσι, ο δείκτης ποιότητας βοηθά την Google να εμφανίζει σχετικές διαφημίσεις στους σωστούς χρήστες κάθε φορά που πραγματοποιείται αναζήτηση.

Το εξαιρετικό αντίγραφο διαφήμισης θα πρέπει να περιλαμβάνει τη λέξη-κλειδί-στόχο στον τίτλο και το σώμα της διαφήμισης, ώστε η Google να καταλάβει σε ποιον να εμφανίσει τη διαφήμισή σας. Οι υψηλότερες βαθμολογίες ποιότητας θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το κόστος διαφήμισης.

Το καλογραμμένο αντίγραφο διαφήμισης θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος, να αυξήσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και να προσελκύσετε τους σωστούς πελάτες στην επιχείρησή σας.

Εάν έχετε βιώσει ποτέ το μπλοκ του συγγραφέα, γνωρίζετε τη δυσκολία της παραγωγής ποιοτικού αντιγράφου. Ευτυχώς, υπάρχουν προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων διαφημίσεων που σας βοηθούν να παράγετε αυτόματα αντίγραφα με βάση τα δεδομένα εισόδου και τις λέξεις-κλειδιά που του δίνετε. Θα καλύψουμε τι έχει να προσφέρει κάθε εργαλείο.

  Πώς λειτουργεί το Pickup McDonald's

Ας πηδήξουμε!

Αντιγραφή.ai

Το Copy.ai θεωρείται ένα εργαλείο μάρκετινγκ που σας βοηθά να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε αντίγραφα για διαφημίσεις Google και άλλες μορφές αντιγραφής.

Χαρακτηριστικά

  • Google Headlines Generator: Σας ζητά να εισαγάγετε τον τίτλο του έργου και τον αντίστοιχο ιστότοπο για τη δημιουργία σχετικού αντιγράφου.
  • Google Description Generator: Εισαγάγετε το όνομα του προϊόντος ή της επωνυμίας σας και γράψτε μια περιγραφή του κοινού σας, του προβλήματός του και του τι κάνει την επωνυμία σας μοναδική.
  • Δεκάδες πρότυπα: Το Copy.ai προσφέρει δεκάδες πρότυπα για να σας βοηθήσει να γράψετε για κάθε περίσταση.
  • 25+ Γλώσσες: Το Copy.ai μπορεί να παράγει αντίγραφα σε περισσότερες από 25 γλώσσες σε δευτερόλεπτα.
  • Ζωντανές επιδείξεις: Οι εβδομαδιαίες ζωντανές επιδείξεις φιλοξενούνται για να βοηθήσουν τους χρήστες να κατανοήσουν και να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά τις λειτουργίες.

Το Copy.ai είναι ελεύθερο να χρησιμοποιεί έως και 2.000 λέξεις το μήνα ή μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στο Pro Plan του, δίνοντάς σας πρόσβαση σε 40.000 λέξεις.

Ιασπις

Έμπιστος από περισσότερους από 50.000 επαγγελματίες του μάρκετινγκ και μεγάλες εταιρείες όπως η Airbnb, η Google, η IBM και η Logitech, η Jasper δημιουργεί συναρπαστικά αντίγραφα διαφημίσεων που φαίνονται επαγγελματικά γραμμένα.

Χαρακτηριστικά

  • Αποδεδειγμένα πλαίσια μάρκετινγκ: Αξιοποιεί αποδεδειγμένα πλαίσια μάρκετινγκ όπως το PAS (Problem-Agitate-Solution) ή το AIDA (Προσοχή-Ενδιαφέρον-Επιθυμία-Δράση) για να δημιουργήσει αριστοτεχνικά γραπτά αντίγραφα διαφημίσεων.
  • Facebook και Google Ads: Δημιουργεί εντυπωσιακούς τίτλους και περιγραφές και για τις δύο πλατφόρμες. Μπορούν να δημιουργήσουν πολλές ιδέες αντιγραφής διαφημίσεων, ώστε να μπορείτε να κάνετε διαχωρισμό-δοκιμή για να δείτε ποια έχει την καλύτερη απόδοση.
  • Ποικιλία στυλ και τόνων γραφής: Μπορεί να δημιουργήσει διαφημιστικά κείμενα σε διαφορετικά στυλ και τόνους. Ορισμένα περιλαμβάνουν περιστασιακά, αστεία, επαγγελματικά, σαρκαστικά, ενθουσιασμένα, αρσενικά, θηλυκά και άλλα.
  • Πολλαπλές γλώσσες: Ο Jasper γράφει σε περισσότερες από 25 γλώσσες, όπως αγγλικά, κινέζικα, γαλλικά, ισπανικά, γερμανικά, ιταλικά και άλλες.
  • Λειτουργία ομάδας: Μπορείτε να προσθέσετε μέλη της ομάδας στον λογαριασμό σας, ώστε να έχουν πρόσβαση στη δημιουργία διαφημίσεων.
  • 50+ Πρότυπα: Εκτός από τη σύνταξη διαφημίσεων, θα βρείτε πολλά άλλα προκατασκευασμένα πρότυπα γραφής για ιστολόγια, βιογραφικά εταιρειών, περιγραφές προϊόντων, γραφή δημιουργικής ιστορίας και πολλά άλλα.

Το Jasper διατίθεται σε δύο πακέτα τιμών: Starter και Boss Mode. Η λειτουργία εκκίνησης προσφέρει 20.000 λέξεις, ενώ η λειτουργία Boss προσφέρει 50.000 λέξεις.

Οποιαδήποτε λέξη

Το Anyword είναι μια τεχνητή νοημοσύνη υψηλής ισχύος, πλούσια σε δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων διαφημίσεων που παρέχει αντίγραφα σε έξυπνο επίπεδο με χαμηλό κόστος. Το εμπιστεύονται επωνυμίες όπως η Red Bull, ο Ted Baker και το NBC.

Χαρακτηριστικά

  • Διαφημίσεις Google και Social Media: Οποιαδήποτε λέξη μπορεί να δημιουργήσει αποτελεσματικά επικεφαλίδες και περιγραφές για όλες τις μηχανές αναζήτησης και τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Θα διασφαλίσει ότι το αντίγραφο της διαφήμισής σας συμμορφώνεται με την πολιτική κάθε πλατφόρμας και δεν υπερβαίνει τα όρια χαρακτήρων.
  • Μια ποικιλία τόνων γραφής: Μπορείτε να προσαρμόσετε το αντίγραφο στον τόνο που προτιμάτε, όπως αυστηρό, αρσενικό, θηλυκό, χαλαρό, μεγαλύτερες ή νεότερες ηλικιακές ομάδες κ.λπ.
  • Ενσωμάτωση Διαφημιστικού Λογαριασμού: Το Anyword σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους λογαριασμούς σας Google μέσω API. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να προσαρμόσετε τους προϋπολογισμούς των διαφημίσεών σας στα διάφορα διαφημιστικά σας σύνολα και να χωρίσετε το δοκιμαστικό αντίγραφο διαφημίσεων.
  • Content Improver: Η πλατφόρμα λαμβάνει οποιοδήποτε περιεχόμενο και προσφέρει πολλές βελτιωμένες εκδόσεις, επιτρέποντάς σας να δείτε ποιο αντίγραφο διαφήμισης έχει την καλύτερη απόδοση.
  • Προβλεπτική βαθμολογία απόδοσης: Αυτό παρέχει μια βαθμολογία με βάση το πόσο καλά το αντίγραφο της διαφήμισής σας θα αλληλεπιδράσει με το κοινό-στόχο σας.
  • 24 Γλώσσες: Παράγει αντίγραφο διαφημίσεων σε πολλές γλώσσες, όπως Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Κινέζικα, Γερμανικά, Ρωσικά, Ιταλικά κ.λπ.
  Ποιο να επιλέξετε το 2022;

Το Anyword είναι μια προσιτή πλατφόρμα με όριο 15.000 λέξεων για το αρχικό της σχέδιο.

StoryLab.ai

Το StoryLab είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία αγκίστρων και περιγραμμάτων για τη βελτίωση της ανάπτυξης χαρακτήρων. Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο με δημιουργική δύναμη πυρός, αυτό είναι για εσάς.

Χαρακτηριστικά

  • Δημιουργός τίτλων: Βρείτε τους καλύτερους τίτλους για να τραβήξετε την προσοχή και να αυξήσετε τα κλικ.
  • Περιγραφή Δημιουργός: Παράγει μια οργανωμένη και επαγγελματικά γραπτή περιγραφή για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και τη μετατροπή της επισκεψιμότητας.
  • Ποικιλία γεννητριών: Το StoryLab προσφέρει πολλούς τύπους γεννητριών που μπορούν να παράγουν μια σειρά αντιγράφων, όπως περιγραφές YouTube, λεζάντες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λεζάντες Instagram, διαφημίσεις Google, αντιγραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα.

Το StoryLab παρέχει ένα δωρεάν πρόγραμμα. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα μηνιαία σχέδιά τους για να ξεκλειδώσετε τις premium λειτουργίες.

Writecream

Το Writecream είναι ένα εξαιρετικά καινοτόμο λογισμικό μάρκετινγκ με τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιεί προηγμένη μηχανική εκμάθηση για να γράψει επαγγελματικό αντίγραφο διαφήμισης για εσάς.

Χαρακτηριστικά

  • Δημιουργία αντιγράφων ψηφιακής διαφήμισης: Το Writecream σάς βοηθά να γράψετε όλους τους τύπους αντιγράφων διαφημίσεων, όπως το Facebook, το Google και το Instagram.
  • Ice Breakers: Αυτό σας βοηθά να γράψετε κρύα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή 1 αντίγραφα διαφημίσεων για να τραβήξετε την προσοχή των υποψήφιων αγοραστών σας.
  • Επέκταση Chrome: Αυτό σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του Writecream μέσω της γραμμής εργαλείων του Chrome.
  • Έλεγχος λογοκλοπής: Αποφύγετε τις απεργίες λογοκλοπής χρησιμοποιώντας τον έλεγχο λογοκλοπής τους.
  • 75+ Γλώσσες: Γράψτε αντίγραφο σχεδόν σε οποιαδήποτε γλώσσα μπορείτε να σκεφτείτε.
  • Εκμάθηση: Το Writecream προσφέρει πολλά σεμινάρια που σας διδάσκουν πώς να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές τους, ώστε να μπορείτε να παράγετε αντίγραφα με υψηλή μετατροπή.

Αυτό το λογισμικό προσφέρει τέσσερα προγράμματα: Δωρεάν, Τυπικό, Εκτεταμένο και Προσαρμοσμένο. Το Standard Plan είναι ιδανικό για startups, ελεύθερους επαγγελματίες ή μικρές εταιρείες που θέλουν να δοκιμάσουν την πλατφόρμα.

Ξεπήδηση

Το Smart Copy from Unbounce είναι ένα εργαλείο γραφής που διαθέτει πάνω από 30 πρότυπα για τη δημιουργία αντιγραφής διαφημίσεων και άλλες ανάγκες.

Χαρακτηριστικά

  • Δημιουργία αντιγράφων διαφημίσεων: Το Smart Copy παράγει αντίγραφα διαφημίσεων για πλατφόρμες όπως το Google, το LinkedIn, το Facebook και το Amazon.
  • Δωρεάν Πρόγραμμα: Με το για πάντα δωρεάν σχέδιό τους, σας επιτρέπονται έως και 5 γενιές περιεχομένου την ημέρα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των λέξεων.
  • Πολλές γλώσσες: Το Smart Copy προσφέρει πολλές επιλογές γλώσσας για τη σύνταξη αντιγράφων διαφημίσεων.
  • Επέκταση Chrome: Με την Επέκταση Chrome, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημιστικά κείμενα από την πλατφόρμα Google Ads ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.
  • Βελτιώνει το περιεχόμενο: Μπορεί επίσης να βελτιώσει το υπάρχον αντίγραφό σας αναδιατυπώνοντάς το ή επεκτείνοντάς το.

Η πλατφόρμα συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και, στη συνέχεια, αν σας αρέσει η πλατφόρμα, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή και να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

Κείμενο.φλοιός

Το Text.cortex είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων διαφημίσεων που εμπιστεύονται περισσότεροι από 10.000 χρήστες από καθιερωμένες επωνυμίες όπως Shopify, Amazon, Etsy, Fiverr και Upwork.

Χαρακτηριστικά

  • Δημιουργία Περιεχομένου: Το Textcortext αξιοποιεί προηγμένους αλγόριθμους NLG και βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ για να δημιουργήσει ένα αντίγραφο με υψηλή μετατροπή.
  • Δημιουργία αντιγράφων διαφημίσεων: Εισαγάγετε τον τίτλο του προϊόντος και το τμήμα-στόχο και λάβετε αμέσως την επικεφαλίδα και την περιγραφή του αντιγράφου της διαφήμισής σας.
  • Επέκταση Chrome: Γράψτε γρηγορότερα και καλύτερα παντού με την Επέκταση Chrome.
  • Επανεγγραφή: Το εργαλείο επανεγγραφής σάς επιτρέπει να ξαναγράψετε οποιαδήποτε μορφή υπάρχοντος αντιγράφου ή περιεχομένου.
  • Περιπτώσεις χρήσης: Αφήστε το Textcortex να γράψει όλους τους τύπους αντιγράφων, όπως περιγραφές προϊόντων, ιστολόγια, ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρύων πωλήσεων, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστήριξης πελατών και πολλά άλλα.
  Πώς να μετατρέψετε το νόμισμα στο Microsoft Excel

Η πλατφόρμα προσφέρει τρία προγράμματα: Δωρεάν, Pro και Business. Με το Δωρεάν πρόγραμμα, λαμβάνετε έως και 10 δημιουργίες την ημέρα, ενώ τα υπόλοιπα προγράμματα προσφέρουν απεριόριστες δημιουργίες.

Σύνδεση

Το Connectio είναι μια σουίτα εργαλείων για να κάνετε τις διαφημίσεις σας στο Facebook πιο αποτελεσματικές, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας αντιγράφου της διαφήμισής σας.

Χαρακτηριστικά

  • Ερωτηματολόγιο: Το Connectio σάς κάνει λεπτομερείς ερωτήσεις σχετικά με το κύριο θέμα σας, το κοινό-στόχο, το προϊόν ή την υπηρεσία σας, τα μοναδικά σημεία πώλησης και άλλες πληροφορίες.
  • Παράδοση: Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία, το Connectio στέλνει τις προγραμμένες διαφημίσεις στη διεύθυνση email σας
  • Δωρεάν: Το πρόγραμμα δημιουργίας διαφημίσεων είναι δωρεάν για χρήση.
  • Ενοποίηση: Ενσωματώσεις με πλατφόρμες αυτοματισμού μάρκετινγκ όπως ActiveDemand, ConvertKit, Hubspot και άλλα.

Το Connectio είναι το τέλειο λογισμικό για αυτόματη διαχείριση, δημιουργία και δοκιμή διαφημίσεων στο Facebook.

Writesonic

Το Writesonic είναι ένας καινοτόμος βοηθός γραφής τεχνητής νοημοσύνης ικανός να δημιουργεί αντίγραφα διαφημίσεων υψηλής μετατροπής μέσα σε λίγα λεπτά.

Χαρακτηριστικά

  • Google Ads Generator: Δημιουργήστε διαφημίσεις Google απλώς γράφοντας το όνομα, την περιγραφή και τη λέξη-κλειδί του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας.
  • Πάνω από 25 γλώσσες: Γράψτε το Google Ads σε πολλές ξένες γλώσσες, ώστε να προσεγγίσετε ένα παγκόσμιο κοινό.
  • Δοκιμή: Δοκιμάστε διαφορετικά αντίγραφα διαφημίσεων για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε περισσότερο τον προϋπολογισμό της διαφήμισής σας και να βελτιώσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.
  • Βιβλιοθήκη: Δημιουργήστε όλους τους τύπους διαφημίσεων για το Google, το Facebook, το LinkedIn, ακόμη και τα κείμενα SMS.

Όλα τα προγράμματα της Writesonic προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο δίνοντάς σας μια γεύση από τα χαρακτηριστικά τους. Τα σχέδια διαφέρουν επίσης μεταξύ των γεννητριών αντιγράφων σύντομης και μεγάλης μορφής.

Rytr

Με πάνω από 450.000 επαγγελματίες του μάρκετινγκ και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να χρησιμοποιούν το Rytr, είναι ένας από τους πιο ισχυρούς μηχανισμούς δημιουργίας αντιγράφων διαφημίσεων της αγοράς.

Χαρακτηριστικά

  • Διαφημίσεις Google και Social Media: Η Rytr αξιοποιεί την τεχνολογία GPT3 AI και τα πλαίσια PAS και AIDA για να παράγει τίτλους και κείμενα υψηλής μετατροπής για διαφημίσεις Google, Facebook, Twitter και LinkedIn.
  • Πάνω από 20 τόνους: Μπορεί να γράψει αντίγραφο σε περισσότερους από 20 τόνους, όπως Επίσημος, Περιστασιακός, Πειστικός, Χαμπρός, Ενθουσιώδης και άλλα.
  • Περισσότερες από 30 γλώσσες: Το Rytr μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα σε παγκόσμιες γλώσσες όπως Αγγλικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Κορεάτικα, Χίντι κ.λπ.
  • Προσβασιμότητα ομάδας: Εάν έχετε μια ομάδα επαγγελματιών μάρκετινγκ, η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ομάδας, ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα δημιουργίας διαφημίσεων.
  • 30+ περιπτώσεις χρήσης: Εκτός από τη σύνταξη πληρωμένων διαφημίσεων, η Rytr μπορεί να παράγει περιεχόμενο για διάφορους σκοπούς, όπως αναρτήσεις ιστολογίου, αντιγραφή ιστότοπου, σελίδες προορισμού και γραφή SEO.

Με το Rytr, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δωρεάν πακέτο τους, δημιουργώντας έως και 5.000 χαρακτήρες το μήνα.

Τελικές Λέξεις

Οι συσκευές δημιουργίας αντιγράφων διαφημίσεων γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στις μέρες μας. Εάν δυσκολεύεστε με το μπλοκ του συγγραφέα ή χρειάζεστε επιπλέον δύναμη πυρός με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, τότε έχετε πολλά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για να διαλέξετε. t

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι – Καμία συσκευή δημιουργίας αντιγράφων διαφημίσεων δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και τη στρατηγική.

Ωστόσο, τα εργαλεία copywriting με τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να είναι μια τέλεια βελτίωση κατά τη σύνταξη αντιγράφων διαφήμισης για να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και, τελικά, τις πωλήσεις.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τα εργαλεία παρακολούθησης διαφημίσεων.