Πώς λειτουργεί το Pickup McDonald’s

Η McDonald’s είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα φαστ φουντ στον κόσμο με καταστήματα σε περισσότερες από 100 χώρες, εξυπηρετώντας περισσότερους από 69 εκατομμύρια πελάτες σε καθημερινή βάση. Το μενού περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από νόστιμα φαγητά, με το πιο σημαντικό να είναι τα μπιφτέκια τους. Η McDonald’s έχει δημιουργήσει με επιτυχία διάφορους τύπους εστιατορίων σε όλο τον κόσμο. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν τα McDrive, McCafe, PlayPlaces για παιδιά, κ.λπ. Πρόσφατα, εισήγαγαν το pickup δίπλα στο πεζοδρόμιο. Εάν έχετε μπερδευτεί σχετικά με το τι είναι η παραλαβή McDonald’s, σας παρουσιάζουμε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό που θα απαντήσει στις απορίες σας σχετικά με την υπηρεσία παραλαβής McDonald’s.

Πώς λειτουργεί το Pickup McDonald’s

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς λειτουργεί πραγματικά το πικ-απ της McDonald’s στο πεζοδρόμιο σε αυτό το άρθρο.

  Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS στο λειτουργικό σύστημα ή στο δρομολογητή σας

Τι είναι το Curbside Pickup;

Η παραλαβή από το πεζοδρόμιο είναι μια μορφή παραγγελίας τροφίμων κατά την οποία ο πελάτης κάνει μια ηλεκτρονική παραγγελία και προγραμματίζει μια παραλαβή από τα κοντινά καταστήματα τροφίμων. Σε αντίθεση με το φαγητό, ο χρήστης παραδίδει την παραγγελία για takeaway.

Τι είναι το McDonald’s Curbside Pickup;

Η παραλαβή McDonald’s είναι ένας τρόπος προγραμματισμού παραλαβής φαγητού από ένα τοπικό κατάστημα McDonald’s. Ο πελάτης τοποθετεί την παραγγελία μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής και αποφασίζει να πραγματοποιήσει την πληρωμή μέσω διαδικτύου ή την ώρα της παραλαβής. Ο πελάτης δεν χρειάζεται να μπει στο εστιατόριο. Παρόμοια με το drive-thru, η παραγγελία παραδίδεται μέσω μιας καθορισμένης περιοχής. Αυτό παρέχει μια αβίαστη εμπειρία και εξοικονόμηση χρόνου για τους πελάτες που βιάζονται. Είναι πολύ πιο βολικό από το drive-thru, το οποίο συχνά απαιτεί αναμονή σε ατελείωτες ουρές αναμονής.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Pickup και Curbside;

Η παραλαβή στο πεζοδρόμιο και η παραλαβή από το κατάστημα είναι διαθέσιμες όταν παραγγέλνετε ηλεκτρονικά μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι, για μια παραγγελία στο πεζοδρόμιο, ο πελάτης δεν χρειάζεται να βγει από το αυτοκίνητο. Ενώ, για μια επιλογή στο κατάστημα, ο πελάτης πρέπει να μπει στο κατάστημα για να λάβει την παραγγελία.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Battery Health Management σε Mac

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή McDonald’s στο Drive-thru;

Ναί. Μόλις κάνετε μια παραγγελία μέσω της εφαρμογής και μεταβείτε στο drive-thru, πρέπει να μοιραστείτε τον 4ψήφιο κωδικό για να κάνετε check-in και να επιβεβαιώσετε την παραγγελία. Μόλις κάνετε check-in, η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί μέσα σε λίγα λεπτά και θα σας παραδοθεί.

Επιτρέπει τα McDonald’s Pickup;

Ναι, τα McDonald’s επιτρέπουν την παραλαβή παραγγελιών. Πρώτα, πρέπει να κάνετε μια παραγγελία στην εφαρμογή McDonald’s. Δεύτερον, πρέπει να κάνετε check-in στο τοπικό κατάστημα επιλέγοντας την επιθυμητή επιλογή παραλαβής. Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές παραλαβής: Drive-thru, παραλαβή από το πεζοδρόμιο και παραλαβή από το κατάστημα.

Σας χρεώνει η McDonald’s εάν δεν παραλάβετε την παραγγελία σας;

Ναι, εξαρτάται από τις δύο πτυχές:

  • Εάν κάνετε check in και δεν παραλάβετε την παραγγελία σας, το ποσό αφαιρείται από την εγγεγραμμένη επιλογή πληρωμής αμέσως μόλις κάνετε check-in.
  • Εάν δεν κάνετε check-in, δεν θα υπάρξουν παρακρατήσεις, επειδή η πληρωμή δεν διεκπεραιώνεται μέχρι να κάνετε check-in σε ένα κοντινό εστιατόριο McDonald’s που συμμετέχει.
  Φτιάξτε τα δικά σας παιχνίδια PS4: Ξεκινώντας με το "Dreams"

Μπορεί κάποιος άλλος να παραλάβει την παραγγελία μου για κινητά McDonald’s;

Ναι, μπορείτε να ζητήσετε από κάποιον άλλο να παραλάβει την παραγγελία σας δίνοντάς του το τηλέφωνό σας. Εάν όχι, δεν θα είναι δυνατό για κανέναν άλλο να παραλάβει την παραγγελία σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε check in μόνο όταν βρίσκεστε λίγα μέτρα μακριά από την πρίζα. Η εφαρμογή δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε check in εάν το άτομο δεν έχει το τηλέφωνό σας.

Πώς λειτουργεί το McDonald’s Curbside Pickup;

Η παραλαβή από το πεζοδρόμιο McDonald’s είναι μια επιλογή που εξοικονομεί χρόνο για την παραγγελία φαγητού. Θα πρέπει να:

1. Κάντε μια παραγγελία μέσω της επίσημης εφαρμογής McDonald’s.

2. Μόλις βρεθείτε κοντά σε οποιοδήποτε από τα συμμετέχοντα εστιατόρια παραλαβής McDonald’s, πρέπει να κάνετε check in στην εφαρμογή.

3. Στη συνέχεια, μετά το check-in, θα ξεκινήσουν την προετοιμασία της παραγγελίας σας.

4. Το ποσό της παραγγελίας θα αφαιρεθεί χρησιμοποιώντας τον αποθηκευμένο τρόπο πληρωμής σας.

5. Θα παραδώσουν την παραγγελία από το παράθυρο του αυτοκινήτου σας στο πάρκινγκ.

Έτσι λειτουργεί η υπηρεσία παραλαβής McDonald’s.

Πόσος χρόνος διαρκεί η παραλαβή του McDonald’s;

Δεν υπάρχει σαφής απάντηση, αλλά εξαρτάται από την ποσότητα παραγγελίας και πόσες παραγγελίες είναι ακόμη σε εκκρεμότητα. Συνήθως χρειάζονται περίπου 10–15 λεπτά για να προετοιμάσουν τα McDonald’s και να παραδώσουν την παραγγελία σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μπορέσατε να μάθετε για την υπηρεσία παραλαβής McDonald’s. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.