Οι 10 καλύτερες πλατφόρμες ψηφιακής εμπειρίας (DXP) το 2022

Οι Πλατφόρμες Ψηφιακής Εμπειρίας (DXP) σάς βοηθούν να προσφέρετε εξαιρετικές ψηφιακές εμπειρίες στους χρήστες σε όλα τα σημεία επαφής.

Αυτές οι λύσεις λογισμικού σας δίνουν πλούσιες πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαμορφώσετε τη στρατηγική περιεχομένου σας και να παρέχετε καλύτερες εμπειρίες που θα λατρέψουν οι χρήστες.

Τούτου λεχθέντος, η προσφορά καλύτερης εμπειρίας στον πελάτη είναι ανάγκη για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, καθώς οι απαιτήσεις των χρηστών αλλάζουν.

Περιμένουν σχετικές, συνεπείς ψηφιακές εμπειρίες σε κάθε σημείο επαφής, είτε πρόκειται για τον ιστότοπό σας, τη σελίδα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλες πλατφόρμες.

Αυτό εξηγεί γιατί αυξάνεται η ζήτηση για DXP.

Βοηθά στον εξορθολογισμό του περιεχομένου σας και ενισχύει ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις, διατήρηση πελατών, ανάπτυξη και απόδοση επένδυσης (ROI).

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσω τι είναι μια πλατφόρμα DXP και θα αναφέρω τις καλύτερες λύσεις DXP για την επιχείρησή σας.

Τι είναι μια πλατφόρμα ψηφιακής εμπειρίας;

Η Digital Experience Platform (DXP) είναι μια λύση λογισμικού με ένα πλούσιο σύνολο εργαλείων και τεχνολογιών για τη δημιουργία, τη βελτιστοποίηση, τη διαχείριση και την παροχή βελτιωμένων ψηφιακών εμπειριών σε πελάτες, υπαλλήλους και συνεργάτες.

Τα DXP παρέχουν μια βάση όπου οι δυνατότητες διαφορετικών εφαρμογών συνδέονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν συνεκτικές ψηφιακές εμπειρίες. Βοηθούν επίσης στην κάλυψη των επιχειρηματικών απαιτήσεων των οργανισμών που αγκαλιάζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Επιπλέον, τα DXP μπορούν να ψηφιοποιήσουν τις λειτουργίες της επιχείρησής σας, ώστε να μπορείτε να επιταχύνετε τις διαδικασίες σας και να επιτύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα.

Επιπλέον, τα DXP προσφέρουν εργαλεία για τη συλλογή πρακτικών πληροφοριών χρήστη που σας βοηθούν να τα κατανοήσετε καλύτερα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μαθήματα για να δημιουργήσετε σχετικό περιεχόμενο και να προσφέρετε βελτιωμένες εμπειρίες. Ενοποιεί όλα τα ψηφιακά σημεία επαφής των χρηστών, όπως τις αλληλεπιδράσεις τους σε ιστότοπο, εφαρμογή, πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, chatbot, πύλη πελατών, περίπτερο κ.λπ., σε ένα πιο ενημερωμένο οικοσύστημα για προβολή και διαχείριση.

Βλέποντας τις δυνατότητες των DXP, πολλοί το συγχέουν με το CMS.

Ωστόσο, δεν είναι το ίδιο.

Ένα CMS γενικά εστιάζει στη διαχείριση περιεχομένου για ιστότοπους όπως ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, ιστολόγια κ.λπ. Ωστόσο, ένα DXP προσφέρει πολύ περισσότερη λειτουργικότητα από το CMS. Φροντίζει για το πλήρες ταξίδι εμπειρίας χρήστη, από την πρώτη αλληλεπίδραση έως την μετά την πώληση, την υποστήριξη και τη διατήρηση. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο στον ιστότοπο της επωνυμίας σας αλλά σε όλα τα ψηφιακά σας κανάλια. Τα DXP στοχεύουν να σας επιτρέψουν να συνδέεστε αποτελεσματικά με τους πελάτες, τους συνεργάτες και άλλους χρήστες σας και να τους προσφέρετε εμπειρίες υψηλής ποιότητας.

Τύποι DXP

Τα DXP είναι διαφορετικών τύπων – ανοιχτά και κλειστά DXP.

Open DXP: Ενσωματώνει διαφορετικά προϊόντα από πολλούς τρίτους προμηθευτές για να το κάνει ένα ενιαίο, κεντρικό σύστημα. Μπορεί να σας προσφέρει την ευελιξία να συνδέσετε προϊόντα της προτίμησής σας, όπως το αγαπημένο σας CRM και άλλα εργαλεία που ήδη χρησιμοποιείτε ή κάποιες νέες τεχνολογίες που θέλετε να εισαγάγετε για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Κλειστό DXP: Αυτή η αυτόνομη πλατφόρμα έχει ενσωματωμένα όλα τα προϊόντα. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεστε άλλα εργαλεία τρίτων. όλα τα στοιχεία DXP είναι προκατασκευασμένα από τον πάροχο DXP. Ωστόσο, μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με άλλα προϊόντα, αλλά λειτουργεί καλύτερα στο οικοσύστημα προϊόντων του.

Εάν θέλετε να επιλέξετε ένα από αυτά, μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε με βάση τις προτιμήσεις σας. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν ένα ανοιχτό μοντέλο λόγω μεγαλύτερης ευελιξίας και ελευθερίας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα κλειστό DXP εάν δεν έχετε πολλούς τεχνολογικούς πόρους για ενσωματώσεις ή απλώς προτιμάτε να έχετε έναν μόνο προμηθευτή.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας πλατφόρμας ψηφιακής εμπειρίας;

Επιχειρηματικές αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα

Με τα DXP, θα έχετε μια διαισθητική πλατφόρμα όπου μπορείτε να συντονίζετε δεδομένα από διαφορετικές ομάδες, όπως μάρκετινγκ περιεχομένου, υποστήριξη πελατών, πωλήσεις κ.λπ., σε πραγματικό χρόνο σε ένα μέρος χρησιμοποιώντας API. Τα DXP μπορούν επίσης να συνδυάσουν αυτά τα δεδομένα με αναλυτικά στοιχεία για να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε ενημερωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα.

Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο καλύτερης ποιότητας, καμπάνιες μάρκετινγκ και να προσφέρετε εξαιρετικές ψηφιακές εμπειρίες.

Ανάπτυξη πολυκαναλικού περιεχομένου

Τα DXP σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε και να αναπτύσσετε καμπάνιες μάρκετινγκ και περιεχόμενο σε διαφορετικά κανάλια. Αυτό σας βοηθά να διατηρήσετε την online παρουσία σας παντού και να συνδεθείτε με το κοινό σας ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται, είτε πρόκειται για εφαρμογές, προγράμματα περιήγησης, συσκευές IoT, smartwatches, περίπτερα, βοηθούς φωνής κ.λπ.

Εξατομίκευση

Η εξατομίκευση είναι το κλειδί στη σημερινή επιχείρηση, προκειμένου να κάνετε τους χρήστες σας να αισθάνονται ότι εκτιμούν και να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες.

Τα σύγχρονα DXP μπορούν να ενσωματώσουν προηγμένες δυνατότητες ανάλυσης, AI και ML για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε προσαρμοσμένο, εξαιρετικά εξατομικευμένο περιεχόμενο για τους χρήστες σας, είτε είναι πελάτες, συνεργάτες ή υπάλληλοι. Αυτό ενισχύει την αφοσίωση των πελατών και σας επιτρέπει να διαδώσετε το σωστό μήνυμα την κατάλληλη στιγμή για να αυξήσετε τις μετατροπές.

  Τι είναι η επεξεργασία φυσικής γλώσσας και πώς λειτουργεί;

Απρόσκοπτες ενσωματώσεις

Θα αποκτήσετε απρόσκοπτη ισχύ ολοκλήρωσης, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας σας με τα εργαλεία που αγαπάτε και χρησιμοποιείτε. Θα σας αποτρέψει από το να εκνευρίζεστε με τη χρήση πολλών εργαλείων σε διάφορα παράθυρα. Αντίθετα, μπορείτε να πάρετε τα πάντα κάτω από μια στέγη. Για να διευκολύνετε και να επιταχύνετε τις λειτουργίες της επιχείρησής σας, μπορείτε να συνδέσετε διαφορετικές πλατφόρμες, εργαλεία, λογισμικό, μικροϋπηρεσίες κ.λπ.

Επεκτασιμότητα

Τα DXP μπορούν να αξιοποιήσουν μικροϋπηρεσίες για να δημιουργήσουν ψηφιακές εμπειρίες που βασίζονται σε σύννεφο. Αυτό θα προσφέρει πιο αξιόπιστη απόδοση, χρόνο λειτουργίας και απόδοση για τη στοίβα τεχνολογίας σας. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να κλιμακώσετε τους διακομιστές σας ανά πάσα στιγμή ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών ή εάν αλλάξουν τα σχέδιά σας. Επιπλέον, ο μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας θα μεταφραστεί σε καλύτερη εμπειρία χρήστη, καθώς ο διακομιστής σας θα είναι πάντα διαθέσιμος στους χρήστες όπου τον χρειάζονται.

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν και άλλα οφέλη από τη χρήση ενός DXP, όπως:

  • Αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ του backend και του frontend, των σχεδιαστών και των προγραμματιστών και άλλων στην ομάδα, καθώς κάθε δεδομένα θα είναι γνωστά σε ολόκληρη την ομάδα ρίχνοντας μια ματιά στο εργαλείο DXP
  • Η συνέπεια της επωνυμίας, καθώς το DXP θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και να διαχειριστείτε σωστά το περιεχόμενό σας και να το επεξεργαστείτε απρόσκοπτα. Αυτό θα διευκολύνει τη δουλειά της ομάδας μάρκετινγκ για την ανάπτυξη και την παροχή σχετικού περιεχομένου, διατηρώντας παράλληλα μια ενοποιημένη φωνή επωνυμίας σε κάθε σημείο επαφής.

Λοιπόν, εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα DXP που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Bloomreach

Μία από τις καλύτερες πλατφόρμες ψηφιακής εμπειρίας, Bloomreach, σας βοηθά να παρέχετε ισχυρό περιεχόμενο, παράδοση προϊόντων και αφοσίωση πελατών για να επιτύχετε απαράμιλλη ανάπτυξη. Προσφέρει αληθινή εξατομίκευση για να κάνει τους πελάτες σας να αισθάνονται ότι τους εκτιμούν και θα συνεχίσει να επιστρέφει κοντά σας.

Η πλατφόρμα θα βοηθήσει τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να κατανοήσουν τους πελάτες τους, να εμφανίσουν σχετικό περιεχόμενο και να διατηρήσουν τους πελάτες τους συνδεδεμένους με τη βοήθεια πλούσιων πληροφοριών για τα προϊόντα και τις προτιμήσεις των χρηστών. Θα συνδέσει όλες τις κουκκίδες συγκεντρώνοντας όλες τις κρίσιμες εμπορικές λειτουργίες σε ένα μέρος και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στον στόχο σας και να ευχαριστήσετε τους πελάτες.

Το Bloomreach Commerce Experience Cloud προσφέρει τρία βασικά προϊόντα:

  • Engagement: Ανακαλύψτε την πραγματική μαγεία των πληροφοριών των πελατών παρέχοντας συνεπείς, προσαρμοσμένες στα μέτρα σας και ελκυστικές εμπειρίες στα ψηφιακά σας σημεία επαφής.
  • Ανακάλυψη: Μπορείτε να ταιριάξετε γρήγορα τους πελάτες με τέλεια προϊόντα χρησιμοποιώντας την αναζήτηση ιστοτόπων με τεχνητή νοημοσύνη, τις προτάσεις, το merchandising προϊόντων και το SEO.
  • Περιεχόμενο: Επιτύχετε μεγαλύτερα έσοδα και πραγματική εξατομίκευση χρησιμοποιώντας μια λύση περιεχομένου που είναι πρώτα API και χωρίς κεφάλι που είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να τροφοδοτεί το περιβάλλον σας.

Ως αποτέλεσμα αυτών των δυνατοτήτων, μπορείτε να προσφέρετε κλιμακούμενη εξατομίκευση σε πραγματικό χρόνο και να κάνετε τους πελάτες σας να χαμογελούν για να δημιουργήσετε μια αιώνια πίστη στην επωνυμία.

SiteGlide

Χρήση SiteGlide’s Πλατφόρμα DXP για να προσφέρετε στους πελάτες σας μια απεριόριστη ψηφιακή εμπειρία βασισμένη στα δεδομένα. Έχει απονεμηθεί διάφορες διακρίσεις από το G2 ως η νούμερο ένα πλατφόρμα DXP για μικρές επιχειρήσεις.

Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε την πραγματική δύναμη των δεδομένων για τη δημιουργία και τη διαχείριση ιστότοπων, αγορών, πυλών πελατών και ιστοτόπων μελών. Προσφέρει ευελιξία τύπου OpenSource για εργαλεία SaaS, μια υποδομή εταιρικής ποιότητας και προγραμματιστές. Δίνει τη δυνατότητα:

  • Οι προγραμματιστές για να ανταποκριθούν στο έργο, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητά του, προσφέροντας πλήρη έλεγχο των δεδομένων και του κώδικά τους μέσω API, UI ή CLI.
  • Αντιπροσωπείες για τη δημιουργία γρήγορης και εύκολης απόδοσης επένδυσης με ασφάλεια, απόδοση, επεκτασιμότητα, αξιοπιστία και ευελιξία εταιρικού επιπέδου.
  • Οι επιχειρήσεις διαχειρίζονται τις διαδικασίες, τα δεδομένα και τις εμπειρίες των πελατών τους με την πρόσβαση και τη διαχείριση δεδομένων σε ένα ενιαίο σύστημα και χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο CMS, CRM, αναφορές και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το SiteGlide σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια πλήρως προσαρμοσμένη εμπειρία, να λύσετε επιχειρηματικές απαιτήσεις, να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα και να αυξήσετε τις μετατροπές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στρατηγικά τα δεδομένα πελατών για να αυτοματοποιήσετε και να εξατομικεύσετε την εμπειρία χρήστη αξιοποιώντας τη Liquid Logic. Επιπλέον, καταγράψτε, εξάγετε, αποκτήστε πρόσβαση, μοιραστείτε και αναζητήστε οποιοδήποτε είδος δεδομένων οπουδήποτε στο ταξίδι εμπειρίας πελάτη για να λύσετε τα επιχειρηματικά σας προβλήματα.

Επιπλέον, το SiteGlide προσφέρει μια ισχυρή διεπαφή χρήστη για να λειτουργεί αρμονικά. Αποφύγετε αποσιωπημένες πληροφορίες και δαπανηρές ενσωματώσεις. θα λάβετε 6+ χρήσιμα εργαλεία στην ενιαία πλατφόρμα. Προσφέρει επίσης επεκτάσιμες επιλογές τιμολόγησης, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε από μικρά, πληρώνοντας για τις ακριβείς απαιτήσεις σας και στη συνέχεια να προχωρήσετε σταδιακά.

Η πλατφόρμα θα σας επιτρέψει να εστιάσετε σε ό,τι είναι σημαντικό, ενώ φροντίζει για όλα τα άλλα – συντήρηση, βελτιώσεις και ασφάλεια. Συνεργάζεται επίσης με κορυφαίους παρόχους όπως AWS, Sendgrid, Stripe και platformOS.

Xperience

Xperience Η Kentico προσφέρει περιεχόμενο και διαχείριση ιστότοπου επόμενης γενιάς για να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες πελατών και να επιταχύνει την ανάπτυξη χρησιμοποιώντας μια ενοποιημένη πλατφόρμα DXP.

Αυτή η πλατφόρμα έχει παρουσιαστεί στο Gartner Magic Quadrant και σε άλλες αναφορές, συμπεριλαμβανομένης μιας από το G2. Έχει ήδη καλύψει 35k+ επιτυχημένα έργα και 1000+ συνεργαζόμενους φορείς και έχει συμπληρώσει 18 χρόνια στον κλάδο.

  Τι είναι η διέλευση; 6 καλύτερα εργαλεία για τη μέτρηση της απόδοσης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοναδικές δυνατότητες μαζί με μια πλατφόρμα χωρίς κεφάλι που μπορεί να εξουσιοδοτήσει τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να διεξάγουν καμπάνιες με υψηλή ταχύτητα με τεχνολογία χαμηλού κώδικα ή χωρίς κώδικα. Προσφέρει ισχυρές λειτουργίες που σας επιτρέπουν να αγκαλιάσετε τη μοντελοποίηση περιεχομένου σας και να βελτιώσετε τις εμπειρίες των πελατών, να αυξήσετε τα έσοδα και να ενισχύσετε την αφοσίωση.

Αξιοποιήστε την αυτοματοποίηση, το μάρκετινγκ μέσω email και την εξατομίκευση για να συνδεθείτε με τους επισκέπτες σας χρησιμοποιώντας σχετικό περιεχόμενο σε όλες τις συσκευές και τα κανάλια σας. Μπορείτε να τροφοδοτήσετε το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας χρησιμοποιώντας δυνατότητες για αύξηση των ποσοστών μετατροπών, των μεγεθών καλαθιών και της διατήρησης πελατών. Ενώστε τη στοίβα τεχνολογίας σας με μοναδικές ενσωματώσεις και ένα ακεφαλικό API που υποστηρίζει το Xperience.

Sitecore

Προσφέρετε αξέχαστες εμπειρίες στους επισκέπτες σας με Sitecore που σας βοηθά να δημιουργήσετε συνδέσεις, να ενισχύσετε την αφοσίωση και να αυξήσετε τις μετατροπές. Προσφέρει βαθιά κατάδυση στα δεδομένα πελατών, την τεχνητή νοημοσύνη, την αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, τα αναλυτικά στοιχεία και πολλά άλλα.

Το Sitecore μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στη στοίβα τεχνολογίας σας και να παρέχει ολοκληρωμένη δυνατότητα ψηφιακού μάρκετινγκ. Απλοποιεί τη στρατηγική περιεχομένου επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε περιεχόμενο και να το επεξεργαστείτε με τον επεξεργαστή WYSIWYG. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης και να μειώσετε την εξάρτησή σας από την ομάδα IT χρησιμοποιώντας αυτήν τη διαισθητική αλλά απλή πλατφόρμα.

Μπορείτε να συγκεντρώσετε πληροφορίες από διαφορετικά προφίλ, συμπεριφορές, αλληλεπιδράσεις και δραστηριότητες για να αποκτήσετε ορατότητα 360 μοιρών σε κάθε πελάτη και να προσφέρετε εξατομίκευση μεταξύ καναλιών για αυτούς σε κλίμακα.

Επιπλέον, τα αναλυτικά στοιχεία, η βελτιστοποίηση και οι δοκιμές που βασίζονται σε ML προσφέρουν υπέροχα οφέλη. Μπορεί να συλλέξει πολύτιμα δεδομένα και να δημιουργήσει χρήσιμες πληροφορίες από αυτά, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τεκμηριωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις. Χρησιμοποιήστε διαισθητική αυτοματοποίηση καμπάνιας και μάρκετινγκ για να αυξήσετε την αφοσίωση και τις μετατροπές, να μειώσετε το κόστος απόκτησης πελατών και να επιταχύνετε το χρόνο για την αγορά.

Μπορείτε επίσης να προσφέρετε εξατομικευμένες ψηφιακές εμπειρίες σε διαφορετικούς ιστότοπους, γλώσσες και τοποθεσίες σε οποιοδήποτε σημείο επαφής, κανάλι ή συσκευή. Το Path Analyzer του Sitecore σάς βοηθά να παρέχετε τέλεια ταξίδια πελατών, επιτρέποντάς σας να οπτικοποιήσετε τις διαδρομές τους, προσελκύοντάς τους σε πολύτιμες αλληλεπιδράσεις. Επιπλέον, το Path Analyzer μπορεί να χαρτογραφήσει τα βέλτιστα στοιχεία διαδρομής και περιεχομένου και δείχνει πού να βελτιστοποιήσετε, να δοκιμάσετε και να προσαρμόσετε.

Αποκτήστε μια πλήρη εικόνα των αλληλεπιδράσεων των πελατών σας με εύχρηστους πίνακες εργαλείων, γραφήματα, αναφορές και αναλυτικές πληροφορίες. Θα λάβετε επίσης το Sitecore Email Experience Manager και άλλα εργαλεία αυτοματισμού μάρκετινγκ για τη στόχευση πελατών και τη δημιουργία τμηματοποιημένων λιστών. Προσδιορίστε τις καλύτερες ψηφιακές εμπειρίες δοκιμάζοντας στοιχεία, εκδόσεις σελίδων, διατάξεις σελίδων κ.λπ., με δοκιμές πολλαπλών μεταβλητών και δοκιμές A/B.

Πρόοδος

Μεταμορφώστε τη συνολική επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας προσαρμοστικές και συναρπαστικές ψηφιακές εμπειρίες με Πρόοδος που σας βοηθά να μειώσετε τα έξοδα και να προσφέρετε κορυφαία αποτελέσματα. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο στόχος σας – διατήρηση, απόκτηση ή ανάπτυξη πελατών, μπορεί να σας βοηθήσει παντού.

Βοηθώντας σας να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την παρουσία της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο, από τις πρώτες αλληλεπιδράσεις με τους επισκέπτες έως τις μετατροπές, την υποστήριξη και τη διατήρηση, το Progress μπορεί να επηρεάσει θετικά την επιχείρησή σας. Ως αποτέλεσμα, ο χρόνος σας στην αγορά και η λειτουργική αποτελεσματικότητα βελτιώνεται, ενισχύεται η απόδοση της καμπάνιας μάρκετινγκ και μειώνεται το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Το Progress υποστηρίζει αναπτύξεις πολλαπλών καναλιών σε εφαρμογές για κινητά, τον ιστό και διαφορετικές διεπαφές, ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε ένα ευρύτερο κοινό και να του προσφέρετε προσαρμοσμένες εμπειρίες. Αυτή η συνθέσιμη πλατφόρμα DX με δυνατότητα σύννεφο προσφέρει υψηλή επεκτασιμότητα, παγκόσμια κάλυψη, προσέγγιση που βασίζεται στην αξία και χαμηλή πολυπλοκότητα. Θα λάβετε επίσης μια πλήρως διαχειριζόμενη υποδομή βελτιστοποιημένη για απόδοση, επεκτασιμότητα και ασφάλεια.

Επιπλέον, προσφέρει DAM, μάρκετινγκ βάσει δεδομένων, εξατομίκευση, SEO, προσαρμοστικό UX, premium αναζήτηση και άλλα προηγμένα εργαλεία για καλύτερη παραγωγικότητα και ευελιξία. Συνδέεται εύκολα με διάφορα εργαλεία χρησιμοποιώντας ευέλικτα API, συνδέσεις και εργαλεία ενοποίησης χαμηλού κώδικα. Επιπλέον, το Progress προσφέρει λειτουργίες ασφάλειας και συμμόρφωσης μαζί με διαχείριση δεδομένων πελατών, ψηφιακό εμπόριο, ανάλυση περιεχομένου με τεχνητή νοημοσύνη, ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά αρχείων και chatbots.

Βασικό DNA

Το Core dna είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό εμπόριο και υβριδική πλατφόρμα CMS που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εφαρμογές και ιστότοπους σε ένα μόνο μέρος. Η πλατφόρμα DXP του θα σας βοηθήσει να κλιμακώσετε την ψηφιακή σας παρουσία και να παρέχετε εξαιρετικές εμπειρίες πελατών.

Αυτή η πλατφόρμα DXP απλοποιεί την παρουσία σας στο διαδίκτυο λειτουργώντας ως κοινός τόπος για το CMS, το μάρκετινγκ και το εμπόριο σας, όλα διορθωμένα, ασφαλή και φιλοξενημένα. Επίσης, κυκλοφορούν νέες δυνατότητες και ενημερώσεις κάθε δύο εβδομάδες.

Παραδώστε γρηγορότερα και περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια εάν έχετε Core dna. Προσφέρει πλήρη έλεγχο της διαδικασίας δημιουργίας περιεχομένου και σας βοηθά να σχεδιάζετε, να αναπτύσσετε και να συνεργάζεστε με ταχύτητα χρησιμοποιώντας έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου.

Το βασικό DNA είναι χρήσιμο για:

  • Τεχνικές ομάδες για να απλοποιήσουν τη στοίβα του ιστότοπού τους και να δημιουργήσουν σύγχρονες λύσεις
  • Συνεργάτες για να προσφέρετε περισσότερα στους πελάτες σας και να οδηγήσετε σε αποτελέσματα βάσει δεδομένων
  • Στελέχη να εξορθολογίσουν τις δαπάνες τεχνολογίας και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις αντί της αδειοδότησης λογισμικού
  • Ομάδες περιεχομένου για τον έλεγχο των ταξιδιών των πελατών και τη δημιουργία λύσεων χωρίς να περιλαμβάνουν βαθύτερες τεχνικές λεπτομέρειες.
  Διορθώστε το σφάλμα 98 Ο τερματισμός SMS απορρίφθηκε

Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ένα εύκολο στη χρήση headless CMS για να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί, να διαχειριστεί και να αναπτύξει το εμπόριο B2C και B2B σε μια ενιαία πλατφόρμα. Προσφέρει επίσης εξαιρετικά εργαλεία αυτοματισμού που μπορείτε να ενσωματώσετε με τις ροές εργασίας και τις εφαρμογές σας. Επιπλέον, λαμβάνετε τμηματοποίηση πελατών για να εντοπίσετε, να αλληλεπιδράσετε και να διατηρήσετε πιθανούς πελάτες.

Acquia

Acquia θεωρείται ηγέτης στα DXP, καθώς προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες, υποστήριξη και ευελιξία για να προσφέρει ασυναγώνιστες εμπειρίες πελατών. Συνδυάζει την ευελιξία του Drupal με τη μοναδική πλατφόρμα Open Marketing Cloud στον κόσμο για τις καλύτερες εμπειρίες.

Η χρήση μιας ενιαίας πλατφόρμας θα σας επιτρέψει να κάνετε πολύ περισσότερα και να παρακολουθήσετε ατελείωτη απόδοση επένδυσης (ROI). Οι δυνατότητες του έχουν σχεδιαστεί για να αποκαλύπτουν την πραγματική δύναμη της βάσης δεδομένων σας και να δημιουργούν εκπληκτικές εμπειρίες Drupal με πιο αφοσιωμένους πελάτες και μετατροπές.

Σας βοηθά να οδηγήσετε τον ιστότοπό σας με σχετικό περιεχόμενο και απλοποιεί την παράδοση πολλών καναλιών. Μπορείτε επίσης να κάνετε τις πληροφορίες που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με τη βοήθεια του Acquia και να παραδώσετε περιεχόμενο που μπορεί πραγματικά να μετατρέψει. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να κυριαρχήσετε και να προωθήσετε την ψηφιακή επέκταση.

Liferay

Liferay είναι μια ευέλικτη λύση DXP που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί άψογα με τις επιχειρηματικές απαιτήσεις, τις τεχνολογίες και τις διαδικασίες σας προκειμένου να δημιουργηθεί μια προσαρμοσμένη λύση που να ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Σας βοηθά να προσφέρετε εμπειρίες για να προσελκύσετε το κοινό σας και να το κρατήσετε συνδεδεμένο με την επωνυμία σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες και εξατομικευμένες εμπειρίες για να ενδυναμώσετε τους χρήστες σας. Μπορείτε επίσης να τα υποστηρίξετε με self-service και να μειώσετε το κόστος υποστήριξης πελατών. Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα συμβάλλει στη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, βοηθώντας τους πελάτες να βρουν αυτό που αναζητούν και βελτιστοποιώντας τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες.

Επιπλέον, το Liferay συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων σας στο διαδίκτυο, προσφέροντας μια βελτιωμένη λύση DXP. Απλοποιεί επίσης τις παραγγελίες, ενθαρρύνει τις επαναλαμβανόμενες αγορές και βοηθά στην αύξηση του μέσου μεγέθους της παραγγελίας σας, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να κάνουν εύκολα συναλλαγές.

Η Liferay προσφέρει πύλες συνεργατών για τη δημιουργία ενός κέντρου υποστήριξης, ανάπτυξης και συνεργασίας με τους επιχειρηματικούς σας εταίρους χωρίς πολυπλοκότητα. Επιπλέον, οι πύλες πελατών της σάς επιτρέπουν να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο και να απλοποιήσετε τις διαδικασίες. Ομοίως, οι πύλες εργαζομένων ενισχύουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων σας, τους συνδέουν απρόσκοπτα και τους κάνουν αυτοδύναμους.

Επίσης, λαμβάνετε πύλες προμηθευτών για να απλοποιήσετε τις αγορές, να αυξήσετε τα κέρδη και να υποστηρίξετε τους προμηθευτές χρησιμοποιώντας μια κεντρική αγορά. Εν τω μεταξύ, το Liferay Experience Cloud προσφέρει πολλαπλές αναπτύξεις cloud από πλήρως φιλοξενούμενη εμπειρία έως αυτο-φιλοξενούμενη για να σας επιτρέψει να κάνετε την τρέχουσα επιλογή για το οικοσύστημά σας πληροφορικής.

Ζεστυ

Μεγιστοποιήστε τα αποτελέσματά σας με Ζεστυ, ένα ισχυρό DXP που μπορεί να εξουσιοδοτήσει την ομάδα σας να δημιουργεί, να βελτιστοποιεί και να διανέμει περιεχόμενο ιστού. Σας δίνει τη δυνατότητα να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη δημιουργία και λιγότερο χρόνο στην ανάπτυξη και τη συντήρηση, κάτι που είναι ένα δώρο για τους μη τεχνικούς.

Μην αφήνετε το εργαλείο CMS να επιβραδύνει τη διαδικασία σας. χρησιμοποιήστε το Zesty για να κάνετε ό,τι καλύτερο κάνετε – αυτό είναι η δημιουργία περιεχομένου. Είναι ένα CMS που μπορεί να αναπτυχθεί μαζί σας, καθιστώντας το καλύτερο για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Μειώνει επίσης την πολυπλοκότητα, ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας.

Προσφέρει SEO και αυτοματοποιημένο κώδικα για να κάνετε όλη τη σκληρή δουλειά ενώ επικεντρώνεστε στη δημιουργία περιεχομένου και στη σύνδεση με πελάτες για να έχετε ουσιαστικές σχέσεις και να τονώσετε την αφοσίωση στην επωνυμία. Το Zesty διαθέτει επίσης μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα και προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Ποσειδώνας

Neptune DXP είναι μια φανταστική πλατφόρμα για τη δημιουργία προσαρμοσμένων εφαρμογών που βασίζονται σε επαναχρησιμοποιήσιμα, αρθρωτά δομικά στοιχεία εφαρμογών. Δεσμεύεται να κάνει την ανάπτυξη εφαρμογών εταιρικής ποιότητας 10 φορές πιο γρήγορη, χρησιμοποιώντας τις τρέχουσες δεξιότητες προγραμματιστή σας και δουλεύοντας χωρίς εντατική αναβάθμιση ή εκπαίδευση.

Προσφέρει μια ενοποιημένη και διαισθητική διεπαφή χρήστη για όλες τις εφαρμογές και τους ιστότοπούς σας σε σημεία επαφής για κινητά, φωνή, AR, επιτραπέζιους υπολογιστές και εκτός σύνδεσης. Αυτό το DXP μπορεί να γεφυρώσει μοναδικά low-code, no-code και pro-code για να αυξήσει την απόδοση της ομάδας σας χωρίς να τα περιορίσει σε ένα μόνο μοντέλο.

Μπορείτε ακόμη να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε API και UX τέλεια απόκρισης pixel. Αυτή η πλατφόρμα είναι χρήσιμη για διάφορες περιπτώσεις χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, του ανθρώπινου δυναμικού, του λιανικού εμπορίου, της υγειονομικής περίθαλψης, των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και άλλων.

Συμπέρασμα 👩‍💻

Η παροχή εξαιρετικών ψηφιακών εμπειριών σε όλους τους χρήστες είναι η ανάγκη της ώρας για τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Η χρήση μιας πλατφόρμας ψηφιακής εμπειρίας (DXP) μπορεί να σας βοηθήσει να το πετύχετε, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κατανοήσετε καλύτερα τους χρήστες σας και να δημιουργήσετε σχετικό και προσαρμοσμένο περιεχόμενο για αυτούς.

Ως εκ τούτου, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες ψηφιακής εμπειρίας (DXP) που αναφέρονται παραπάνω για να διατηρήσετε τους πελάτες σας αφοσιωμένους σε ισχυρές αλληλεπιδράσεις και περιεχόμενο για να ενισχύσετε την απόδοση επένδυσης (ROI) και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.