Οι 10 καλύτερες πλατφόρμες δωροκαρτών για τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους πελάτες σας

Αναζητάτε τις καλύτερες πλατφόρμες για να αγοράσετε δωροκάρτες για τον υπάλληλο, τους συνεργάτες και τους πελάτες σας; Έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με τα ίδια για να σας γλυτώσουμε την προσπάθεια!

Μια δωροκάρτα ή ένα κουπόνι δώρου είναι ένα είδος προπληρωμένης χρεωστικής κάρτας με καθορισμένη χρηματική αξία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές από καταστήματα λιανικής, βενζινάδικα, εστιατόρια και άλλα παρόμοια μέρη.

Οι ψηφιακές ή φυσικές δωροκάρτες θεωρούνται συχνά καλύτερη επιλογή από ένα απτό δώρο σε προσωπικά και επαγγελματικά σενάρια, καθώς εξαλείφει την ταλαιπωρία της επιλογής του καλύτερου δώρου για την περίσταση.

Οι δωροκάρτες είναι μια υπέροχη χειρονομία εκτίμησης των εργαζομένων και των πελατών σας που παραμένουν πιστοί στην εταιρεία σας. Αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο παροχής κινήτρων στους υπαλλήλους και τους πελάτες και την προώθηση υγιών σχέσεων.

Περιττό να πούμε ότι είναι ένας εύκολος και βολικός τρόπος για να ανταμείβετε υπαλλήλους και πελάτες χωρίς να αγοράζετε φυσικά είδη.

Επιπλέον, οι δωροκάρτες είναι ένας υπέροχος τρόπος να δείξετε την εκτίμηση για τις παραπομπές και να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Οι δωροκάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκφράζοντας ευγνωμοσύνη προς τους πελάτες σας προσφέροντας εκπτώσεις σε ορισμένα προϊόντα ή παρέχοντας δωρεάν αναβαθμίσεις ή υπηρεσίες.

Πώς λειτουργούν οι δωροκάρτες και πώς μπορεί κανείς να τις εξαργυρώσει

Η δωροκάρτα είναι μια κάρτα αγοράς προφορτωμένη με σταθερά χρήματα. Αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως για την αγορά αντικειμένων από συγκεκριμένο κατάστημα λιανικής ή εταιρεία και είναι διαθέσιμα σε διάφορες μορφές, όπως φυσικές κάρτες, ψηφιακές κάρτες και κάρτες ηλεκτρονικού δώρου.

Για να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα, ο παραλήπτης πρέπει να παρουσιάσει την κάρτα σε ταμείο στο φυσικό κατάστημα όπου πραγματοποιείται η αγορά. Το ταμείο θα σαρώσει τον γραμμωτό κώδικα της κάρτας ή θα εισαγάγει χειροκίνητα τον αριθμό της κάρτας και η αξία της κάρτας θα εφαρμοστεί αυτόματα στην αγορά.

Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά, το υπόλοιπο που απομένει θα εμφανιστεί στην απόδειξη της κάρτας. Εάν η αγορά είναι μεγαλύτερη από την αξία της κάρτας, ο παραλήπτης μπορεί να πληρώσει το υπόλοιπο ποσό με μετρητά, χρεωστική κάρτα ή πιστωτική κάρτα.

Ομοίως, μια ψηφιακή ή ηλεκτρονική κάρτα δώρου μπορεί να εξαργυρωθεί στο διαδίκτυο και σε αυτήν την περίπτωση, ο παραλήπτης πρέπει να εισαγάγει τα στοιχεία της κάρτας στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς για να πληρώσει για την αγορά του. Αυτή είναι μια απίστευτα βολική επιλογή για όσους δεν μπορούν να φτάσουν σε ένα φυσικό κατάστημα.

Οι δωροκάρτες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε ένα δώρο της επιλογής σας σε κάποιον. Είναι απλά στη χρήση και αποτελούν ένα τέλειο δώρο για κάθε περίσταση.

Οφέλη από την αποστολή δωροκαρτών

Οι δωροκάρτες έχουν γίνει ένας ολοένα και πιο δημοφιλής τρόπος για να δίνετε δώρα σε οικογένεια και φίλους. Οι δωροκάρτες είναι ένας φανταστικός τρόπος για να δείξετε σε κάποιον ότι νοιάζεστε χωρίς την ταλαιπωρία και το κόστος αγοράς ενός φυσικού δώρου. Ακολουθούν ορισμένα οφέλη από την αποστολή δωροκαρτών:

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple Translate στο iPhone

Ευκολία

Οι δωροκάρτες είναι απίστευτα βολικές για αγορά και αποστολή. Μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά, σε καταστήματα ή μέσω ταχυδρομείου και να σταλούν ηλεκτρονικά ή φυσικά. Επειδή είναι τόσο εύκολο να αγοραστούν και να αποσταλούν, είναι μια εξαιρετική επιλογή για δώρα της τελευταίας στιγμής.

Ευκαμψία

Οι δωροκάρτες είναι εκπληκτικά ευέλικτες. Μπορείτε να επιλέξετε το ποσό και να επιλέξετε μια κάρτα σχετική με τα ενδιαφέροντα του παραλήπτη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσαρμόσετε το δώρο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του παραλήπτη.

Αποδοτική

Γενικά, οι δωροκάρτες θεωρούνται πιο οικονομικές από τα φυσικά δώρα. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα έξοδα αποστολής ή να ασχοληθείτε με τις επιστροφές.

Ποικιλία

Οι δωροκάρτες προσφέρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών δώρων. Αυτό τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντά του.

Φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι δωροκάρτες είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον από τα φυσικά δώρα. Απαιτούν λιγότερη συσκευασία και δεν χρειάζεται να αποσταλούν, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Συνολικά, οι δωροκάρτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε σε κάποιον ότι νοιάζεστε χωρίς την ταλαιπωρία και το κόστος αγοράς ενός φυσικού δώρου.

Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες που μπορείτε να επισκεφτείτε και να αγοράσετε αξιόλογες δωροκάρτες για να ευχαριστήσετε τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας για την υποστήριξή τους.

Καταπληκτικός

Προτιμάται από Pinterest, Microsoft, Google και χιλιάδες άλλες επωνυμίες, το Tremendous είναι ένας απλός, γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να στείλετε δωροκάρτες στους υπαλλήλους σας παγκοσμίως. Η πλατφόρμα προσφέρει δωροκάρτες από περισσότερους από 700 εμπόρους λιανικής και σας επιτρέπει να επιλέξετε με το χέρι τις δωροκάρτες που θέλετε να προσθέσετε στον κατάλογο για τους παραλήπτες.

Το Tremendous υποστηρίζει ευέλικτες επιλογές παράδοσης και σας επιτρέπει να επιλέξετε μία από τις τρεις επιλογές, email, URL και SMS, για να παραδώσετε δωροκάρτες στους παραλήπτες.

Χαρακτηριστικά:

  • Προσαρμοσμένη επωνυμία μαζί με κάθε δωροκάρτα
  • Στείλτε δωροκάρτες μαζικά
  • Προηγμένες δυνατότητες αναφοράς
  • Αυτοματοποιήστε τις δωροκάρτες με API

Δώρο

Το Giftbit απλοποιεί τη διαδικασία αγοράς, αποστολής και παρακολούθησης ψηφιακών δωροκαρτών ως είδος ανταμοιβής ή μέρος του προγράμματος κινήτρων. Η πλατφόρμα διαθέτει μια σταθερή πελατειακή βάση, συμπεριλαμβανομένου του Πανεπιστημίου του Τορόντο, της Tesla και του Hubspot, λόγω της απλής προσέγγισης που ακολουθεί το Giftbit για την αποστολή δωροκαρτών.

Πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό χρήστη για να ξεκινήσετε, να προσαρμόσετε το πρότυπο δωροκάρτας και να στείλετε τις προσφορές όπως και όταν χρειάζεται!

Το Giftbit σάς επιτρέπει να στέλνετε χιλιάδες δωροκάρτες χύμα για να απλοποιήσετε περαιτέρω τη διαδικασία. Το API δωροκάρτας βοηθά στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας εκπλήρωσης ανταμοιβής και η δυνατότητα εξαργύρωσης προσφοράς εντός εφαρμογής επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν, να εξαργυρώνουν και να προβάλλουν την ψηφιακή δωροκάρτα τους από την ίδια την εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά:

  • Ενότητα παρακολούθησης και αναφοράς για την παρακολούθηση της προόδου του προγράμματος επιβράβευσης.
  • Προσαρμόστε την «εμφάνιση και αίσθηση» των ψηφιακών δωροκαρτών σας για να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.
  • Πληρώστε την ονομαστική αξία των δωροκαρτών και λάβετε 50% επιστροφή σε αζήτητες.
  Τι είναι το GIFV και τι σημαίνει για εσάς

Coingate

Το Coingate δίνει τη δυνατότητα σε άτομα και επιχειρήσεις να αγοράζουν δωροκάρτες χρησιμοποιώντας Bitcoin, Litecoin και άλλα παρόμοια κρυπτονομίσματα. Διαθέτει περισσότερες από 2000 επιλογές δωροκάρτας από επωνυμίες όπως το Amazon, το eBay και το Xbox. Η πλατφόρμα υπόσχεται άμεση παράδοση δωροκαρτών μέσω email, ανεξάρτητα από το κρυπτονόμισμα που χρησιμοποιείτε για να κάνετε την αγορά.

Το Coingate είναι γρήγορο και ασφαλές και προσφέρει την απόλυτη ευκολία για την αγορά δωροκαρτών.

Χαρακτηριστικά:

  • Η επιλογή Lightning Network για Bitcoin και Litecoin διασφαλίζει ότι πληρώνετε πάντα χαμηλότερες χρεώσεις δικτύου.
  • Παρακάμψτε τους περιφερειακούς περιορισμούς με δωροκάρτες από την Coingate κατά την αγορά συνδρομών.
  • Άμεση παράδοση δωροκαρτών που ανήκουν σε κατηγορίες όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα ταξίδια, τα παιχνίδια και άλλα.

Ανταμοιβές BHN

Παλαιότερα γνωστό ως Rybbon, το BHN Rewards σάς επιτρέπει να προσφέρετε απολαυστικές εμπειρίες στο κοινό μέσω δωροκαρτών που μπορούν να ενισχύσουν τα αποτελέσματα, την αφοσίωση και τους δυνητικούς πελάτες.

Προτιμάται από ομάδες μάρκετινγκ, ερευνητές αγοράς και ακαδημαϊκούς ερευνητές, το BHN Rewards ξεπερνά τους περιορισμούς τοποθεσίας και τους βοηθά να προσφέρουν ανταμοιβές στους υπαλλήλους και τους πελάτες διεθνώς.

Χαρακτηριστικά:

  • Επιμεληθείτε αυτόματα τις διαθέσιμες ανταμοιβές με βάση την τοποθεσία και την αξία της δωροκάρτας.
  • Ρυθμίστε πολλές καμπάνιες και παρακολουθήστε την πρόοδό τους από ένα κεντρικό μέρος.
  • Παραδώστε τις δωροκάρτες παγκοσμίως στέλνοντας ένα SMS από αποκλειστικούς αριθμούς τηλεφώνου.
  • Κάντε προεπισκόπηση και ζήστε τη διαδικασία εξαργύρωσης της δωροκάρτας.
  • Εφαρμόστε τα πρότυπα του κλάδου και τη συμμόρφωση για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των δωροκαρτών.

Αμαζόνα

Το Amazon είναι ένα δημοφιλές μέρος για να αγοράσετε δωροκάρτες για τους υπαλλήλους, τους πελάτες, τους επιχειρηματικούς συνεργάτες, τα μέλη της οικογένειάς σας και ούτω καθεξής. Κατηγοριοποιεί τον τεράστιο αριθμό των δωροκαρτών του σύμφωνα με διαφορετικές περιστάσεις, καθιστώντας εύκολη την αναζήτηση κατάλληλων.

Η Amazon σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε τις ψηφιακές δωροκάρτες προσθέτοντας ένα βίντεο, τραγούδι, κινούμενα σχέδια, μουσική ή εξατομικευμένο μήνυμα. Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει επίσης να στέλνετε δωροκάρτες μαζικά, κάτι που είναι βολικό για επιχειρήσεις και επιχειρήσεις. Συνολικά, το Amazon είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε δωροκάρτες για λάτρεις των σπορ ή για λάτρεις της μουσικής.

Δώρο

Διαθέσιμο στο Google Play Store και στο Apple App Store, το Gyft σάς επιτρέπει να αγοράζετε, να πουλάτε, να διαχειρίζεστε και να εξαργυρώνετε δωροκάρτες εύκολα από οποιαδήποτε συσκευή.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει δωροκάρτες από περισσότερους από 200 εμπόρους λιανικής και δέχεται πολλές επιλογές πληρωμής για την αγορά ψηφιακών δωροκαρτών, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin. Η Gyft προσφέρει την απόλυτη λύση αγοράς δωροκάρτας για εταιρικές για να ανταμείψει και να πληρώσει κίνητρα στους υπαλλήλους τους.

Χαρακτηριστικά:

  • Εύκολη εγκατάσταση
  • Μηδενικές χρεώσεις συναλλαγών και διεκπεραίωσης
  • Κανένας περιορισμός στις ελάχιστες παραγγελίες
  • Υπηρεσία από άκρο σε άκρο για μαζική παραγγελία, διανομή και παρακολούθηση δωροκαρτών
  • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

Δώρογραμμα

Προσφέροντας δωροκάρτες από τις πιο δημοφιλείς επωνυμίες, εμπόρους λιανικής και υπηρεσίες όπως η Amazon, η Walmart και τα Starbucks, το Giftogram παρέχει τον καλύτερο τρόπο για να αποφύγετε τις εικασίες όταν στέλνετε δωροκάρτες στους πελάτες και τους υπαλλήλους σας. Δίνει τη δυνατότητα στους παραλήπτες να επιλέξουν τη δωροκάρτα που τους αρέσει, κάτι που τους κάνει να νιώθουν ότι τους εκτιμούν.

  Scala εναντίον Java: Διαφορές και ομοιότητες

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επεξεργάζονται τον κατάλογο των δωροκαρτών για τους παραλήπτες σύμφωνα με το θέμα, όπως Εστιατόρια και παράδοση φαγητού, Δείπνο και ψυχαγωγία και Υγεία και ευεξία, από τα οποία οι παραλήπτες μπορούν αργότερα να επιλέξουν.

Οι δωροκάρτες από την Giftogram μπορούν να παραδοθούν ψηφιακά ή να παραγγελθούν φυσικά. Είναι επίσης δυνατή η εξατομίκευση των ανταμοιβών με το λογότυπο της εταιρείας σας και ένα μήνυμα για τον παραλήπτη.

Vanilla Gift

Επιλέξτε VanillaGift για να ευχαριστήσετε τους πιστούς πελάτες και τα αγαπημένα πρόσωπα του υπαλλήλου σας επιβραβεύοντάς τους με φυσικές δωροκάρτες ή eGiftCards. Οι δωροκάρτες, τόσο φυσικές όσο και ψηφιακές, μπορούν να προσαρμοστούν με προσωπικό μήνυμα, λογότυπο ή φωτογραφία και με διαφορετική χρωματική παλέτα που μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να εκτιμήσετε τους πελάτες και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας.

Το VanillaGift προσφέρει επίσης προπληρωμένες δωροκάρτες Visa σε διάφορα μοτίβα και σχέδια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι δωροκάρτες κυμαίνονται από $10 έως $500 και η αξία αυτών των καρτών δεν λήγει και μπορούν να εξαργυρωθούν ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό ή εκτός σύνδεσης κατάστημα.

Δωροκάρτα Γιαγιά

Εάν είστε ιδιώτης ή επιχείρηση που αναζητά δωροκάρτες Visa, δωροκάρτες Mastercard, δωροκάρτες Walmart, δωροκάρτες Home Depot και δωροκάρτες iTunes, το GiftCardGranny είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σας διευκολύνει να αγοράσετε προσαρμοσμένες δωροκάρτες σε οποιαδήποτε ποσότητα.

Η πλατφόρμα είναι εφοδιασμένη με κάρτες eGift από περισσότερες από χίλιες μάρκες premium και νέες μάρκες περιλαμβάνονται τακτικά. Μπορείτε είτε να παραδώσετε τις δωροκάρτες μέσω διαδικτύου εισάγοντας τη διεύθυνση email του παραλήπτη είτε να παραγγείλετε φυσικές δωροκάρτες, ό,τι φαίνεται κατάλληλο.

Το GiftCardGranny παραδίδει επίσης μαζικές δωροκάρτες για εταιρείες που θέλουν να ανταμείψουν τους υπαλλήλους τους και τους επιτρέπει να προσαρμόσουν τις προσφορές τους προσθέτοντας φωτογραφίες ή ένα λογότυπο.

XOXODday

Η Adobe, η Pepsi και η Capgemini, μαζί με χιλιάδες άλλες νεοφυείς και μεγάλες επιχειρήσεις, εμπιστεύονται την XOXODay για την επιβράβευση και την προσφορά κινήτρων και την εκταμίευση πληρωμών στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες τους.

Η αποκλειστική ενότητα ψηφιακών ανταμοιβών και κινήτρων δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αγοράζουν, να παραδίδουν και να παρακολουθούν ηλεκτρονικές δωροκάρτες άμεσα και με ασφάλεια. Το XOXODay περιλαμβάνει ένα πλούσιο απόθεμα δωροκαρτών από περισσότερες από σαράντα χιλιάδες δημοφιλείς μάρκες σε όλο τον κόσμο.

Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης μια επιλογή για μαζικά δώρα σε επιχειρήσεις για να επιταχύνει την παράδοση δωροκαρτών. Το XOXODay υποστηρίζει επίσης την ενσωμάτωση εντός εφαρμογής, η οποία επιτρέπει στις εταιρείες να διαχειρίζονται δωροκάρτες μέσα από τη δομημένη μονάδα κινήτρων.

Τα προγράμματα XOXODay ξεκινούν από 199 USD ανά μήνα, που χρεώνονται ανά τρίμηνο.

Τελευταίες λέξεις

Αυτές είναι οι δημοφιλείς πλατφόρμες που μπορείτε να επισκεφτείτε όταν χρειάζεται να επιβραβεύσετε ή να δείξετε εκτίμηση στους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας. Μπορείτε να συγκρίνετε τα σχέδια προσφοράς και τιμολόγησης αυτών των πλατφορμών και να επιλέξετε αυτή που προσφέρει τη μεγαλύτερη αξία.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένες πλατφόρμες δώρων εργαζομένων για να εξασφαλίσετε έναν πιο χαρούμενο χώρο εργασίας.