Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Dialer για Android

Ένα σύγχρονο smartphone μπορεί να έχει πολλές δυνατότητες, αλλά η πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων εξακολουθεί να είναι μεταξύ των βασικών λειτουργιών του. Και, για αυτό, χρειάζεστε μια εφαρμογή κλήσης.

Το stock dialer του τηλεφώνου σας μπορεί να μην είναι πλούσιο σε δυνατότητες και μπορεί απλώς να έχετε κουραστεί να χρησιμοποιείτε συνεχώς την ίδια προεγκατεστημένη εφαρμογή. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων που προσφέρουν μερικές δροσερές πρόσθετες λειτουργίες, καθώς και να δώσετε στο dialer σας μια νέα εμφάνιση. Ας δούμε, λοιπόν, δέκα από τις καλύτερες εφαρμογές κλήσης για Android που μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play αυτήν τη στιγμή.

1. Τηλέφωνο από την Google

Όσον αφορά την παροχή μιας λύσης στους χρήστες της, η Google έρχεται πάντα με κάτι καλό και η πλούσια σε δυνατότητες εφαρμογή Phone by Google είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού. Γι’ αυτό θα δείτε ότι είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή κλήσης σε πολλές συσκευές Android.

Το Phone by Google προσφέρει ένα απλό πρόγραμμα κλήσης για κλήση, μαζί με τη δυνατότητα προσθήκης επαφών στη λίστα αγαπημένων σας. Η διεπαφή του έχει τρεις καρτέλες μεταξύ των οποίων μπορείτε να κάνετε εναλλαγή—Αγαπημένα, Πρόσφατα και Επαφές.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή αποκλείει τις ανεπιθύμητες κλήσεις και προσδιορίζει άγνωστους καλούντες με το αναγνωριστικό καλούντος της Google. Μπορείτε επίσης να ακούσετε τα φωνητικά σας μηνύματα και να τα διαγράψετε μέσα από την εφαρμογή. Επιπλέον, με τη λειτουργία επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να στείλετε γρήγορα την τρέχουσα τοποθεσία και τα στοιχεία σας σε άλλους. Ωστόσο, ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο σε συγκεκριμένες χώρες.

Μπορείτε ακόμη και να ηχογραφήσετε κλήσεις με το Phone by Google σε ορισμένες τοποθεσίες. Ωστόσο, προτού δοκιμάσετε αυτήν τη λειτουργία, είναι καλύτερο να ελέγξετε πρώτα εάν η εγγραφή κλήσεων είναι νόμιμη στην περιοχή σας.

Κατεβάστε: Τηλέφωνο από την Google (Ελεύθερος)

2. Vani Dialer

Το Vani Dialer προσφέρει ένα απλό dialer με πρόσβαση στις πρόσφατες κλήσεις και τις επαφές σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διεπαφή της εφαρμογής με θέματα και ζωντανές ταπετσαρίες.

  Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων στο Android

Ωστόσο, το καλύτερο χαρακτηριστικό του Vani Dialer είναι η ικανότητά του να απαντά σε κλήσεις χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε μια λέξη για την απάντηση κλήσεων, την απόρριψη κλήσεων, τη μετάβαση σε λειτουργία μεγαφώνου και άλλα. Αυτό σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία hands-free όσον αφορά τη διαχείριση κλήσεων.

Οι περισσότερες από τις βασικές λειτουργίες κλήσης είναι διαθέσιμες στη δωρεάν έκδοση. Επιπλέον, με μια αγορά εντός εφαρμογής, μπορείτε να αφαιρέσετε διαφημίσεις, να λάβετε περισσότερα θέματα και να προσθέσετε περισσότερες φωνητικές εντολές.

Κατεβάστε: Vani Dialer (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

3. drupe

Το drupe είναι μια μοναδική εφαρμογή κλήσης με μερικές ισχυρές δυνατότητες. Αλλά πάνω από όλα, ο καινοτόμος σχεδιασμός του UI το ξεχωρίζει από τους αντιπάλους του.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο drupe από οποιαδήποτε εφαρμογή σύροντας τις κουκκίδες που επικαλύπτει στην οθόνη. Σας επιτρέπει επίσης να διαμορφώσετε τον τρόπο συμπεριφοράς της εφαρμογής όταν τελειώνει η κλήση σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναγνώρισης κλήσης για να προσδιορίσετε ποιος σας καλεί.

Το drupe παρέχει όλες τις παραπάνω δυνατότητες δωρεάν. Έχει επίσης μια έκδοση pro που προσφέρει μια λειτουργία οδήγησης που ενεργοποιείται αυτόματα όταν ξεκινάτε να κινείστε με μια συγκεκριμένη ταχύτητα. Αυτή η δυνατότητα διευκολύνει την προσβασιμότητα της εφαρμογής, ώστε να ελαχιστοποιείτε τους περισπασμούς κατά την οδήγηση. Επιπλέον, ο αποκλεισμός κλήσεων περιορίζεται επίσης στην έκδοση pro.

Κατεβάστε: drupe (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

4. Easy Phone

Το Easy Phone είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή κλήσης Android χωρίς διαφημίσεις που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα αναγνωριστικό χρήστη και παρέχει αυθεντική αναγνώριση καλούντος και πληροφορίες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Εκτός από τις συνήθεις λειτουργίες του προγράμματος κλήσης, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εφαρμογή με πολλά θέματα και στυλ.

Το Easy Phone διαθέτει ένα μοντέρνο πληκτρολόγιο T9. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε εύκολα τις κλήσεις σας, να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας επαφές, να επεξεργαστείτε επαφές σε διαφορετικές γλώσσες και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ειδοποίησης αναπάντητων κλήσεων.

Κατεβάστε: Εύκολο τηλέφωνο (Ελεύθερος)

5. Simple Dialer

Το Simple Dialer έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από μια εφαρμογή αυτής της κατηγορίας, μαζί με μερικές εύχρηστες επιλογές προσαρμογής. Μπορείτε ακόμη και να πραγματοποιείτε ομαδικές κλήσεις με πολλές επαφές στο αρχείο καταγραφής κλήσεων. Η εφαρμογή διαθέτει μια εύχρηστη λειτουργία γρήγορης κλήσης για την εξυπηρέτησή σας. Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή που προσφέρει είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του αισθητήρα εγγύτητας κατά τη διάρκεια κλήσεων.

  Πώς να δημιουργήσετε και να καρφιτσώσετε λίστες Twitter στο Χρονολόγιό σας σε iPhone και Android

Το Simple Dialer είναι μια εφαρμογή κλήσης Android ανοιχτού κώδικα χωρίς διαφημίσεις. Όλες οι δυνατότητες του είναι δωρεάν εκτός από τα θέματα, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά.

Κατεβάστε: Απλός τηλεφωνητής (Ελεύθερος)

6. Τηλέφωνο ACR

Το ACR Phone σάς παρέχει μια σύγχρονη και καθαρή διεπαφή που μοιάζει κάπως με την εφαρμογή Phone by Google. Με αυτήν την εφαρμογή, λαμβάνετε λειτουργίες αποκλεισμού κλήσεων κλήσης και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες επαφών για σχετικές επαφές όπως η οικογένεια ή η εργασία και να ενεργοποιήσετε την επιλογή ανακοίνωσης κλήσης από τις ρυθμίσεις.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για τα δεδομένα κλήσεων. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επιλέξτε το φάκελο στο τηλέφωνό σας όπου θέλετε να αποθηκεύσετε το αντίγραφο ασφαλείας. Εκτός από αυτό, υπάρχει η λειτουργία εγγραφής, την οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο εάν επιτρέπεται στην περιοχή σας.

Κατεβάστε: Τηλέφωνο ACR (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

7. Facetocall

Το Facetocall εστιάζει στην ευκολία χρήσης. Το πρόγραμμα κλήσης με μεγάλα κουμπιά βοηθά στην προσβασιμότητα και η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες διαχείρισης επαφών. Βρίσκει αυτόματα τις αγαπημένες σας επαφές με βάση τα αρχεία καταγραφής κλήσεων και σας επιτρέπει να συγχωνεύετε γρήγορα διπλότυπες επαφές για να τακτοποιήσετε τη λίστα επαφών σας.

Το Facetocall διαθέτει μια premium συνδρομή που παρέχει προηγμένες λειτουργίες, όπως αποκλεισμό ανώνυμων κλήσεων, ορισμένων επαφών, συγκεκριμένων αριθμών και κλήσεων ανά κωδικό περιοχής. Η έκδοση premium σάς επιτρέπει επίσης να προσθέτετε σημαντικές επαφές ως VIP για τους οποίους το τηλέφωνο κουδουνίζει αυτόματα στη μέγιστη ένταση όταν καλούν.

Κατεβάστε: Facetocall (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

8. Smart Notify

Το Smart Notify είναι μια εφαρμογή κλήσης all-in-one με πολλές εύχρηστες λειτουργίες. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να διαχειριστεί τα SMS, τα αρχεία καταγραφής κλήσεων, τις επαφές, τα συμβάντα, ακόμη και τις υπενθυμίσεις σας.

Το Smart Notify προσφέρει ένα ελάχιστο πληκτρολόγιο T9 και σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στις πρόσφατες κλήσεις και τις επαφές σας. Παρέχει επίσης πλήρως προσαρμόσιμα widget και αναδυόμενα παράθυρα για τη βελτίωση της χρηστικότητας. Επιπλέον, με τις λειτουργίες γρήγορης κλήσης και SMS, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε συχνές επαφές με ένα πάτημα.

  Πώς να παίξετε το παιχνίδι Hidden Easter Egg του Android 11

Το Smart Notify παρέχει επίσης ορισμένες premium λειτουργίες. Η Λειτουργία αυτοκινήτου είναι μια τέτοια λειτουργία που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στην εφαρμογή με μια πάντα ενεργή οθόνη και μεγάλα κουμπιά.

Κατεβάστε: Έξυπνη ειδοποίηση (Δωρεάν) | Smart Notify Unlocker (3,99 $)

9. Δεξί Dialer

Το Right Dialer είναι μια εφαρμογή κλήσης τύπου iOS για Android. Παρέχει καθαρό σχεδιασμό για καλύτερη χρηστικότητα μαζί με τη δυνατότητα προσαρμογής της προεπιλεγμένης καρτέλας που εμφανίζεται όταν ανοίγετε την εφαρμογή.

Το Right Dialer προσφέρει επίσης μια δυνατότητα γρήγορης κλήσης και σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τον αισθητήρα εγγύτητας κατά τη διάρκεια κλήσεων, εάν θέλετε. Προσφέρει επίσης ομαδικές κλήσεις και σας δίνει την επιλογή να προσθέσετε ένα παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης πριν από τις κλήσεις. Η εφαρμογή παρέχει όλες τις δυνατότητες της δωρεάν εκτός από τα θέματα και τα φόντα.

Κατεβάστε: Δεξί Dialer (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

10. iCallScreen

Το iCallScreen είναι μια άλλη εφαρμογή Android για τηλέφωνο και επαφές τύπου iOS που σας επιτρέπει ακόμη και να ορίζετε ήχους κλήσης iOS μέσα από την εφαρμογή. Διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως τη ρύθμιση προσαρμοσμένων βίντεο και ταπετσαριών ως φόντο κλήσεων. Επιπλέον, με τις δυνατότητες αποκλεισμού κλήσεων, μπορείτε να αποκλείσετε συγκεκριμένες επαφές ή ξένους αριθμούς.

Το iCallScreen διαθέτει ένα καθαρό πρόγραμμα κλήσης τηλεφώνου με δυνατότητες αναζήτησης και γρήγορης κλήσης T9. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ψεύτικης κλήσης, ώστε να λαμβάνετε μια εικονική κλήση αν χρειαστεί. Μπορείτε να ονομάσετε και να του εκχωρήσετε έναν αριθμό πριν προγραμματίσετε την εικονική κλήση.

Το iCallScreen διαθέτει μια πληρωμένη έκδοση που παρέχει premium πρόσβαση σε ταπετσαρία και ένα κουμπί κλήσης premium. Αφαιρεί επίσης διαφημίσεις και σας δίνει πρόσβαση σε επιπλέον ήχους κλήσης.

Κατεβάστε: iCallScreen (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Απογειώστε την εμπειρία σας στο Dialer στο επόμενο επίπεδο

Ίσως να μην είχατε σκεφτεί να αλλάξετε την εφαρμογή κλήσης πριν. Ωστόσο, αφού ελέγξετε τις εξαιρετικές δυνατότητες και τα σχέδια που προσφέρουν αυτές οι εφαρμογές, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε.

Κάθε μία από τις εφαρμογές που αναφέρονται παραπάνω προσφέρει μερικές μοναδικές δυνατότητες και οι περισσότερες από αυτές παρέχουν τη βασική τους λειτουργικότητα δωρεάν. Επιπλέον, αν σας αρέσει πολύ μια εφαρμογή, μπορείτε ακόμη και να ξεκλειδώσετε τις premium λειτουργίες της για να βελτιώσετε την εμπειρία διαχείρισης κλήσεων.