Οι καλύτεροι υπολογιστές χρεώσεων PayPal για χρήση πριν από την αποστολή του τιμολογίου σας

Το PayPal είναι ο πιο δημοφιλής επεξεργαστής πληρωμών εκεί έξω και δικαίως.

Χρησιμοποιείται από τόσες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο, καθώς και από ελεύθερους επαγγελματίες. Μπορεί να το χρησιμοποιείτε ήδη, αλλά αν δεν το χρησιμοποιείτε, τότε φοβάμαι ότι χάνετε μια εξαιρετική υπηρεσία συλλογής και αποστολής πληρωμών.

Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το PayPal είναι εκπληκτικό, αλλά αν είστε νέοι σε αυτό, η δομή των τελών του μπορεί να είναι ελαφρώς συντριπτική και περίπλοκη για εσάς. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι διάφορα για όλους, επειδή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η τοποθεσία του αποστολέα/παραλήπτη, το νόμισμα και το ποσό πληρωμής.

Για να αντιμετωπίσετε αυτήν την ανησυχία, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή χρέωσης PayPal πριν στείλετε οποιοδήποτε τιμολόγιο. Και για να σας διευκολύνω, έχω επιμεληθεί αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες παρακάτω.

Ας πηδήξουμε σε αυτό. 🙂

Μπονσάι

Μπονσάι σας επιτρέπει να υπολογίσετε τις συνολικές χρεώσεις, το ποσό που θα λάβετε και το ποσό που πρέπει να ζητήσετε για να λάβετε το ακριβές ποσό από τον πελάτη σας.

  Διορθώστε ένα σφάλμα που παρουσιάστηκε κατά τη φόρτωση μιας έκδοσης υψηλότερης ποιότητας αυτού του βίντεο στο iPhone

Είναι τόσο απλό όσο εισάγετε το ποσό στο κουτί και πατάτε το κουμπί. Η Bonsai προσφέρει όλα σε ένα εργαλεία για τη διαχείριση μιας ανεξάρτητης επιχείρησης.

Designhill

Υπολογιστής χρέωσης PayPal της Designhill είναι αρκετά απλό στη χρήση. Απλώς πρέπει να εισαγάγετε το ποσό που θα λάβετε από τον πελάτη σας και να πατήσετε το κουμπί «υπολογισμός προμηθειών». Αμέσως μετά, θα δείτε τα αποτελέσματα που δημιουργούνται αμέσως, τα οποία εμφανίζουν τις συνολικές χρεώσεις, το ποσό που θα λάβετε μετά την αφαίρεση των τελών και το ποσό που πρέπει να ζητήσετε από τον πελάτη σας εάν θέλετε να λάβετε το ακριβές ποσό.

Για να διαγράψετε τα αποτελέσματα και να ξεκινήσετε εκ νέου για νέους υπολογισμούς, πρέπει απλώς να πατήσετε το κουμπί “επαναφορά”. Αυτό είναι όλο για αυτό.

Salecalc

Αυτός ο υπολογιστής χρέωσης από Salecalc παρέχει λίγες επιπλέον δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα επιλογής χώρας, νομίσματος και ποσοστού χρέωσης. Στο μενού “Ποσοστό χρέωσης”, μπορείτε να επιλέξετε διάφορα κριτήρια, είτε πρόκειται για εγχώρια, διεθνή, μη κερδοσκοπική πληρωμή κ.λπ.

  Το Hover Hound συγκρίνει τις τιμές του Newegg με το Amazon και το Tiger Direct

Υπάρχουν επίσης καρτέλες που σας επιτρέπουν να βλέπετε τις χρεώσεις για τον αποστολέα και τον παραλήπτη, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο κατά τη λήψη πληρωμής και κατά την αποστολή.

Μια καλύτερη βάση λεμονάδας

A Better Lemonade Stand’s Ο υπολογιστής χρέωσης PayPal είναι τόσο καλός όσο το όνομά του. Αμέσως μόλις εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να λάβετε από τον πελάτη σας, θα δημιουργηθούν τα στοιχεία που σας δείχνουν τα πάντα σχετικά με τις χρεώσεις του συγκεκριμένου ποσού συναλλαγής.

Σαλεχού

Ένας άλλος πανομοιότυπος υπολογιστής χρέωσης PayPal, αλλά αυτή τη φορά είναι από Σαλεχού. Μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε τις συνολικές χρεώσεις και το ποσό που θα λάβετε. Έχουν επίσης μια εξαιρετικά χρήσιμη ενότητα κάτω από το εργαλείο που σας εκπαιδεύει πολύ σχετικά με το πώς λειτουργεί η δομή τελών του PayPal, οπότε φροντίστε να το διαβάσετε επίσης.

3Dcart

Αυτός ο υπολογιστής χρέωσης PayPal από 3Dcart κάνει επίσης μια εκπληκτική δουλειά, όπως και οι άλλοι σε αυτήν τη λίστα. Πρέπει μόνο να εισαγάγετε το ποσό για να λάβετε τα αποτελέσματα που δημιουργούνται αμέσως σχετικά με τις χρεώσεις για αυτό.

  Πώς να αναζητήσετε Ctrl + F κείμενο σε ένα έντυπο έγγραφο

Υπολογιστής χρέωσης PayPal

Υπολογιστής χρέωσης PayPal κάνει ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομα, αλλά έχει επίσης πρόσθετες επιλογές που έκαναν τα πράγματα πιο απλά. Μπορείτε να ορίσετε τη χώρα σας, τον τύπο της συναλλαγής (Διεθνής, Εγχώρια, Μη κερδοσκοπική κ.λπ.) και το ποσό που θέλετε να λάβετε.

Θα εμφανιστούν λεπτομέρειες, όπως η έκπτωση της αμοιβής και το ποσό που πρέπει να χρεώσετε στον πελάτη σας, εάν θέλετε να λάβετε το ακριβές ποσό που έχετε εισαγάγει.

Ο Υπολογιστής Τέλους

Μπορείτε να κάνετε κάποιους προχωρημένους υπολογισμούς με Ο Υπολογιστής Τέλους. Με την εισαγωγή του ποσού, λαμβάνετε τους βασικούς υπολογισμούς, όπως όχι μόνο τους άλλους σε αυτήν τη λίστα, αλλά και λεπτομέρειες για τις προμήθειες Standard, Micropayments, Μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Virtual Terminal και PayPal Here.

συμπέρασμα

Ελπίζω τα παραπάνω εργαλεία υπολογισμού τελών PayPal να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τη σύγχυσή σας σχετικά με τη δομή των τελών και πόσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πρέπει να ζητήσετε για να λάβετε το ακριβές ποσό που επιθυμείτε.

Σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο; Τι θα λέγατε να μοιράζεστε με τον κόσμο;