Νέες δυνατότητες στον Firefox 37 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Πιθανότατα το έχετε διαβάσει αυτό μερικές εκατοντάδες χιλιάδες φορές, αλλά το επαναλαμβάνουμε. Οι κύκλοι ταχείας κυκλοφορίας τις περισσότερες φορές καθιστούν τους αριθμούς εκδόσεων άσχετους. Συμβαίνει με τον Firefox τους τελευταίους κύκλους κυκλοφορίας, με τις προηγούμενες εκδόσεις να έχουν λίγα να προσφέρουν τόσο στους τελικούς χρήστες όσο και στους προγραμματιστές. Ο Firefox 37 έχει κυκλοφορήσει και δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε εντυπωσιασμένοι. Υπάρχουν οι συνήθεις διορθώσεις σφαλμάτων και διορθώσεις ασφαλείας που αποτελούν μέρος κάθε έκδοσης. Η νέα έκδοση έχει έναν ολοκαίνουργιο τρόπο λήψης σχολίων από τους χρήστες. ένα αναδυόμενο γραφικό στοιχείο που θα εμφανίζεται σε επιλεγμένους χρήστες μία φορά την ημέρα. Οι χρήστες του Bing θα απολαμβάνουν πλέον το HTTPS κατά την αναζήτηση και για τους χρήστες στην Τουρκία, η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης έχει οριστεί σε Yandex. Για προγραμματιστές, υπάρχει μια νέα καρτέλα κινούμενων εικόνων στον πίνακα επιθεώρησης καθώς και μια νέα καρτέλα Ασφάλεια στον πίνακα δικτύου. Για την έκδοση Android, οι νέες προσθήκες περιλαμβάνουν μια βελτίωση στον τρόπο διαχείρισης των λήψεων και η γραμμή URL εμφανίζει πλέον τη διεύθυνση URL αντί για τον τίτλο της σελίδας, από προεπιλογή.

  Το γραφικό στοιχείο CallWho προσθέτει μια έξυπνη γρήγορη κλήση με επίγνωση περιβάλλοντος στην οθόνη σας [Android]

Firefox για επιφάνεια εργασίας

ΧΤΥΠΟΣ καρδιας

Αυτός είναι ο νέος τρόπος του Firefox για τη λήψη σχολίων από τους χρήστες σχετικά με την καλή απόδοση του προγράμματος περιήγησης. Φαίνεται ότι είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή και αν γίνει ενοχλητικό (όπως μπορεί κάθε αναδυόμενο παράθυρο), μπορείτε να το απενεργοποιήσετε μεταβαίνοντας στο about:config και ορίζοντας την τιμή του browser.selfsupport.url σε “”

Πίνακας κινούμενων σχεδίων στον επιθεωρητή

Υπάρχει ένα νέο εργαλείο για την εργασία με κινούμενα σχέδια ιστού. Οι προγραμματιστές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό από τον Επιθεωρητή. Εμφανίζεται δίπλα στις καρτέλες Rules, Computed, Fonts και Box Model όταν ανοίγετε τον επιθεωρητή και επιλέγετε ένα στοιχείο. Με αυτό, οι προγραμματιστές ιστού μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τεχνολογίες Ιστού αντί για πρόσθετα για να δημιουργούν πολύπλοκα κινούμενα σχέδια.

  Avast! Η αφαίρεση λογισμικού λύτρων απαλλάσσει τη συσκευή σας Android από το Simplelocker

Καρτέλα Ασφάλεια Στον Πίνακα Επιθεώρησης

Εάν επιλέξετε την καρτέλα Δίκτυο στον πίνακα Επιθεώρηση και επιλέξετε ένα αίτημα, θα δείτε μια νέα καρτέλα στο δεξιό πλαίσιο που ονομάζεται Ασφάλεια. Οι προγραμματιστές μπορούν να δουν πληροφορίες σχετικά με τα πιστοποιητικά και τον κεντρικό υπολογιστή από αυτά.

Firefox για Android

Υπάρχουν λίγες αλλαγές διεπαφής χρήστη για τον Firefox για Android. Ο χειρισμός των λήψεών σας θα γίνεται καλύτερα, έχουν προστεθεί μερικές νέες γλώσσες και, όπως η έκδοση για υπολογιστές, η έκδοση Android έχει επίσης ορίσει το Yandex ως την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης για τους χρήστες στην Τουρκία. Υπάρχει μία αλλαγή διεπαφής χρήστη που έχει γίνει στη γραμμή URL. θα εμφανίζει τώρα τη διεύθυνση URL αντί για τον τίτλο της σελίδας όπως έκανε στο παρελθόν (πριν και μετά φαίνεται παρακάτω).

  Πώς να τραβήξετε RAW φωτογραφίες σε Android, χωρίς Root

Μπορείτε να διαβάσετε τις σημειώσεις έκδοσης για το επιφάνεια εργασίας και κινητό εκδόσεις στον ιστότοπο της Mozilla.

Κάντε λήψη του Firefox 37 για επιτραπέζιους υπολογιστές

Κατεβάστε το Firefox για Android από το Google Play Store