Νέες δυνατότητες στον Firefox 34 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Ο Firefox 34 είναι πλέον διαθέσιμος. Εάν η ενημέρωση δεν έχει ήδη ληφθεί, προχωρήστε και ελέγξτε για αυτήν τώρα. Ο Firefox 34 στηρίζεται περισσότερο στην πλευρά του τελικού χρήστη όσον αφορά τις νέες δυνατότητες. Η έκδοση Android δεν είναι μεγάλη για τις λειτουργίες προγραμματιστή ή τελικού χρήστη, με το Chromecast mirroring να είναι το μόνο σημαντικό. Η πιο ενδιαφέρουσα λειτουργία του Fiefox 34 είναι το Firefox Hello, ένας νέος τρόπος ανταλλαγής προσωπικών μηνυμάτων, ήχου και βίντεο, αν και η λειτουργία βρίσκεται ακόμα στη φάση Beta. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η νέα αλλαγή θεμάτων και ένας τρόπος για να διορθώσετε το «Fire. Το fox εκτελεί ήδη πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες κατά καιρούς.

Επιφάνεια εργασίας

Firefox Γεια σας

Η δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί από τη σελίδα Προσαρμογή. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του χάμπουργκερ επάνω δεξιά και θα δείτε ένα συννεφάκι ομιλίας με λεζάντα “Γεια”. Κάντε κλικ για να ξεκινήσετε μια συνομιλία. Εάν δεν βλέπετε την επιλογή, μεταβείτε στο about:config και αλλάξτε την τιμή της συμβολοσειράς loop.throttled σε ‘false’ κάνοντας διπλό κλικ. Αυτό θα πρέπει να έχει την επιλογή να εμφανίζεται στη σελίδα Προσαρμογή.

  Πώς να ελέγξετε εάν το τηλέφωνό σας Android είναι πιστοποιημένο από την Google

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και μοιραστείτε τον σύνδεσμο με όποιον θέλετε να συνομιλήσετε. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί Firefox. Το Firefox Hello υποστηρίζει συνομιλία βίντεο και ήχου.

Εναλλαγή θέματος

Η σελίδα Προσαρμογή διαθέτει τώρα μια γρήγορη εναλλαγή θεμάτων. Καθώς τοποθετείτε το ποντίκι πάνω από ένα θέμα, μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση του ζωντανά στο τρέχον παράθυρο.

Ο Firefox εκτελείται ήδη – Διόρθωση

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα που αντιμετωπίζει ένα παλιό πρόβλημα. Συχνά ο Firefox συνεχίζει να εκτελείται ως διεργασία όταν τον έχουμε κλείσει και είναι πρόβλημα να τον εκκινήσουμε ξανά. Αν και προσωπικά έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα πολλές φορές, ποτέ δεν ήταν αρκετά ακρωτηριαστικό ώστε να με αποτρέψει να χρησιμοποιήσω τον Firefox, αλλά προφανώς το είχα πιο εύκολα από τους περισσότερους χρήστες, εξ ου και η ανάγκη για αυτήν τη δυνατότητα.

  4 τρόποι για να λάβετε υπό έλεγχο τη χρήση δεδομένων στο τηλέφωνό σας Android

Ο Διαχειριστής εφαρμογών αντικαταστάθηκε από το WebIDE

Το μόνο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό για τους προγραμματιστές είναι ότι ο App Manager έχει αντικατασταθεί από μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται WebIDE. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από τις επιλογές προγραμματιστή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να δοκιμάσετε εφαρμογές Ιστού εντός του Firefox.

Firefox Android

Εκλεπτυσμένο περιβάλλον χρήστη

Ο Firefox εξακολουθεί να αναπτύσσεται όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη για κινητά και αυτή η τελευταία ενημέρωση συνοδεύεται από ανεπαίσθητες αλλαγές που βελτιώνουν τη συνολική εμφάνιση του προγράμματος περιήγησης στο τηλέφωνό σας. Η πιο αισθητή αλλαγή είναι η ανανεωμένη χρωματική παλέτα.

  Πώς να μεταφέρετε εφαρμογές σε μια νέα συσκευή Android

Chromecast Mirroring

Εάν διαθέτετε συσκευή Chromecast, πατήστε το κουμπί Περισσότερα επάνω δεξιά, μεταβείτε στα Εργαλεία και θα δείτε μια επιλογή Mirror Chromecast.

Μπορείτε να διαβάσετε τις σημειώσεις έκδοσης για το Android και Επιφάνεια εργασίας εκδόσεις για να μάθετε για τα χαρακτηριστικά που δεν έχουμε αναφέρει. Υπάρχει φυσικά υποστήριξη για περισσότερα στοιχεία HTML5. Ο Firefox 34 μπορεί να μην έχει πολλές νέες δυνατότητες, αλλά το Firefox Hello ως χαρακτηριστικό είναι τεράστιο από μόνο του, σηματοδοτώντας τη σημασία αυτής της ενημέρωσης. Οι χρήστες Android έχουν πολύ λιγότερα να περιμένουν με ανυπομονησία, αν και καθιστούν αυτή μια λιγότερο σημαντική ενημέρωση για την πλατφόρμα για κινητά.

Κάντε λήψη του Firefox 34 για επιτραπέζιους υπολογιστές

Κατεβάστε το Firefox για Android