Πώς να επιλέξετε τυχαία ένα Drop Point για Fortnite και PUBG

Το υπέροχο με τα διαδικτυακά παιχνίδια πολλών παικτών είναι ότι μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας. Το όχι και τόσο ωραίο είναι όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις για ένα drop point. Εάν παίζετε ένα ή και τα δύο Fornight και PUBG και δυσκολεύεστε να επιλέξετε ένα σημείο πτώσης, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Where to drop. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή Ιστού που θα επιλέξει ένα τυχαίο σημείο πτώσης για το Fortnite και το PUGB.

Επιλέγετε για ποιο παιχνίδι θέλετε να επιλέξετε ένα σημείο πτώσης και κάντε κλικ στο κουμπί Πού να πέσει όταν φορτωθεί ο χάρτης για το εν λόγω παιχνίδι. Η εφαρμογή θα καρφιτσώσει μια τοποθεσία στην οποία θα μπορούν να τοποθετηθούν όλοι.

  Πώς να ελέγξετε τις ρυθμίσεις γραφικών στο PUBG για Android

Drop Point για Fortnite και PUBG

Επίσκεψη WhereToDrop και επιλέξτε το παιχνίδι που παίζετε. Εάν επιλέξετε το PUBG για αναπαραγωγή, θα έχετε την επιλογή να επιλέξετε είτε τον χάρτη Erangel είτε τον χάρτη Miramar. Ο ακυκλοφόρητος χάρτης Savage δεν εμφανίζεται, αλλά πιθανότατα θα προστεθεί μόλις γίνει τελικά διαθέσιμος στους παίκτες.

Μόλις επιλέξετε ένα παιχνίδι και έναν χάρτη, το WhereToDrop θα φορτώσει τον χάρτη και θα έχετε το κουμπί Wheretodrop.com στο οποίο πρέπει να κάνετε κλικ.

Αν κοιτάξετε το περίγραμμα του χάρτη, θα δείτε ότι είναι αριθμημένο στα αριστερά και γραμμένο κατά μήκος της κορυφής, σαν μια σκακιέρα. Αυτές χρησιμεύουν ως συντεταγμένες για το σημείο πτώσης και αντιστοιχούν σε αυτές που βλέπετε στον χάρτη. Όταν χρειάζεται να ρίξετε, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να σύρετε έναν δείκτη για το σημείο πτώσης σας.

  Πώς να παίξετε PUBG Mobile στα Windows 10

Η εφαρμογή επιλέγει τυχαία σημεία και όχι απαραίτητα σημεία στον χάρτη. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί ανεξάρτητα από οποιαδήποτε και όλες τις πλατφόρμες στις οποίες μπορείτε να παίξετε αυτά τα παιχνίδια, έτσι, ενώ μπορεί να χρησιμεύσει ως ένας αμερόληπτος τρόπος για να επιλέξετε ένα σημείο πτώσης, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αναγκάσει την ομάδα σας να προσγειωθεί πραγματικά εκεί. Πρέπει όλοι να συμφωνήσετε να τηρήσετε οποιοδήποτε σημείο πτώσης επιλέγει η εφαρμογή ή να μην το χρησιμοποιήσετε καθόλου. Δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία ελέγχου ζουμ στον χάρτη. Δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο μέρος του χάρτη και στη συνέχεια να ζητήσετε από την εφαρμογή να επιλέξει ένα σημείο πτώσης εκεί.

  Πώς μπορώ να εγγραφώ σε δοκιμαστικό διακομιστή PUBG

Το Where To Drop δεν προσφέρει κανένα είδος τακτικού πλεονεκτήματος όταν επιλέγετε ένα σημείο πτώσης, οπότε αν έχετε έναν καλό λόγο για να πέσετε σε διαφορετικό σημείο, θα πρέπει να το κάνετε. Αυτή η εφαρμογή δεν είναι τίποτα άλλο από έναν τρόπο διευθέτησης ενός επιχειρήματος. Επίσης, δεν σας καθοδηγεί στο σημείο που πρέπει να πέσετε. Και πάλι, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τον χάρτη και τη μηχανική του παιχνιδιού και να πλοηγηθείτε.