Μπορείτε να επαναλάβετε το Pottermore House Test;

Αναπτύχθηκε από την JK Rowling, το Pottermore ήταν η επίσημη ιστοσελίδα του Χάρι Πότερ. Η Rowling και η Sony σχημάτισαν μια συνεργασία για την κυκλοφορία του τον Απρίλιο του 2012. Οι χρήστες θα εξερευνούσαν κάθε τόμο του Χάρι Πότερ από τη Φιλοσοφική Λίθο μέχρι το τέλος των Κλήρων του Θανάτου με αλληλεπιδράσεις με τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων κουίζ στην αρχή. Οι πελάτες έλαβαν ένα ραβδί και τοποθετήθηκαν στο σπίτι τους στο Χόγκουαρτς. Αν ψάχνετε για συμβουλές σχετικά με το Pottermore test house με ακρίβεια, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Θα μάθετε επίσης ποιο είναι το πιο ηλίθιο σπίτι του Χόγκουαρτς και αν το Pottermore είναι ακόμα ανοιχτό.

Μπορείτε να επαναλάβετε το Pottermore House Test;

Πάνω από 18.000 λέξεις από τον τεράστιο όγκο λογοτεχνίας της Rowling έχουν κοινοποιηθεί στο Pottermore από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε. Η αλλαγή επωνυμίας για μια νέα γενιά και η μετάβαση ήταν αποφάσεις που έλαβε ο Pottermore. Λιγότερο από δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του στο διαδίκτυο, ο ιστότοπος ανακοίνωσε ότι θα κλείσει το Pottermore και θα μεταβεί σε μια νέα πλατφόρμα που ονομάζεται The Wizarding World. Έχει εφαρμοστεί μια αλλαγή επωνυμίας για να σεβαστούν τις επερχόμενες πρωτοβουλίες του Χάρι Πότερ που μπορεί να μην ταιριάζουν στο Pottermore. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να κάνετε το κουίζ του Pottermore house και να μάθετε σε ποιο σπίτι ανήκετε.

Σημείωση: Τον Οκτώβριο του 2019, ο ιστότοπος του Pottermore κατέστη ανενεργός και αντικαταστάθηκε από Wizarding Worldόπου έχει μεταφερθεί μεγάλο μέρος του υλικού.

Τα περισσότερα από τα αγαπημένα τεστ και άρθρα του Pottermore έχουν επίσης μεταφερθεί. Υπήρχαν τέσσερις ισχυροί μάγοι που έχτισαν το Χόγκουαρτς πριν από περισσότερα από χίλια χρόνια:

  • Γκόντρικ Γκρίφιντορ,
  • Σαλάζαρ ​​Σλίθεριν,
  • Rowena Ravenclaw, και
  • Χέλγκα Χάφλεπαφ.

Χώρησαν τους μαθητές σε τέσσερα σπίτια, το καθένα έφερε τα ονόματά του και περιλάμβανε νεαρούς μάγους και μάγισσες που επέδειξαν δεξιότητες και χαρακτηριστικά που ήθελαν να αναπτύξουν. Μπορείτε επίσης να ταξινομηθείτε σε οποιοδήποτε από αυτά τα σπίτια παίρνοντας το σπίτι δοκιμής Pottermore. Λοιπόν, ας μάθουμε τώρα πώς μπορείτε να επαναλάβετε το τεστ Pottermore house περαιτέρω σε αυτό το άρθρο.

Τι είναι το Pottermore Quiz;

Το Pottermore ήταν η επίσημη ιστοσελίδα του Χάρι Πότερ που αναπτύχθηκε από την JK Rowling το 2012, σε συνεργασία με τη Sony. Οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν από το Philosopher’s Stone έως το Deathly Hallows με αλληλεπιδράσεις με τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων κουίζ σε πολύ ένταση.

Επίσης, το σπίτι από το Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry ταιριάζει με την προσωπικότητά σας και θα αποκαλυφθούν οι απαντήσεις στις ερωτήσεις στο Κουίζ με τα καπέλα διαλογής Pottermore. Υπάρχουν πολλά άλλα κουίζ που σχετίζονται με τον Χάρι Πότερ στο Pottermore. Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε το κουίζ είναι να εγγραφείτε πρώτα για έναν λογαριασμό Pottermore. Μόλις το ολοκληρώσετε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Wizarding Passport και να ξεκινήσετε το κουίζ.

Είναι ακριβές το Pottermore House Test;

Η ακρίβεια του οίκου δοκιμής Pottermore εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο απαντάτε στις ερωτήσεις και την άποψή σας για τα τέσσερα σπίτια. Το Pottermore Sorting Quiz είναι διασκεδαστικό. παρέχει κάποια εικόνα για τις απόψεις της JK Rowling για τα σπίτια και μπορεί να μας βοηθήσει να μάθουμε περισσότερα για τον εαυτό μας. Όταν ξαπλώνετε για να ολοκληρώσετε μια πλήρη ταξινόμηση στην κορυφαία κατάταξη, μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε γιατί επιλέξατε μια συγκεκριμένη απάντηση σε σχέση με μια άλλη. Μπορεί επίσης να σας κάνει να αναρωτιέστε εάν είναι πολύ καλύτερο να σας κάνουν κομπλιμέντα ή να σας αγαπούν ή αν είναι ανεπιθύμητο να σας ζηλεύουν ή να σας αντιγράφουν. Πολλές ερωτήσεις καθορίζουν αποτελεσματικά τις τιμές σας, παρά το πόσο τυχαίες μπορεί να φαίνονται.

Μπορείτε να επαναλάβετε το Κουίζ Pottermore House;

Ναι, μπορείτε να επαναλάβετε το κουίζ Pottermore house. Θα πρέπει όμως να διαγράψετε τον τρέχοντα λογαριασμό σας και να δημιουργήσετε έναν νέο για να επαναλάβετε το τεστ Pottermore house.

Λάβετε υπόψη ότι οι λεπτομέρειες και οι προτιμήσεις που έχετε αποθηκεύσει θα διαγραφούν εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Τυχόν κουίζ ή παιχνίδια που έχετε ήδη ολοκληρώσει θα διαγραφούν επίσης.

Είναι ποτέ λάθος το καπέλο ταξινόμησης;

Ναι, το Καπέλο Διαλογής μπορεί να είναι λάθος. Αλλά εξαρτάται από τις απαντήσεις και την οπτική σας. Το Καπέλο Διαλογής είναι ένα από τα πιο έξυπνα μαγικά αντικείμενα που συναντούν οι περισσότερες μάγισσες και μάγοι. Μπορεί να επικοινωνεί μέσω ενός σχίσματος κοντά στο χείλος, διατηρεί φυσικά τη νοημοσύνη των τεσσάρων ιδρυτών και είναι ικανός στη νομιμότητα, επιτρέποντάς του να δει στο μυαλό του χρήστη και να καθορίσει τις δεξιότητες ή την ιδιοσυγκρασία του. Η ακρίβεια ταξινόμησης του καπέλου εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο απαντάτε στις ερωτήσεις και την άποψή σας για τα τέσσερα σπίτια.

Πώς μπορείτε να επαναλάβετε το Pottermore House Quiz;

Μπορεί να υπάρξουν περιστατικά όπου θα είχατε δώσει μια απάντηση εσφαλμένα ή θα είχατε παρερμηνεύσει μια ερώτηση και θα θέλατε να επιλέξετε μια διαφορετική επιλογή. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα θέλατε να επαναλάβετε το τεστ ή ίσως το σκεφτήκατε λίγο περισσότερο και αποφασίσατε ότι η απάντησή σας θα ήταν διαφορετική.

Δείτε πώς μπορείτε να ξαναπάρετε το τεστ Pottermore:

Σημείωση 1: Πρέπει να διαγράψετε τον τρέχοντα λογαριασμό σας για να επαναλάβετε το κουίζ.

Σημείωση 2: Το Pottermore House Quiz μετονομάστηκε σε κουίζ Sorting Hat στο Wizarding World.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα του Wizarding World και κάντε κλικ στο LOGIN στην επάνω δεξιά γωνία.

  Πώς να ξεκινήσετε στο "Animal Crossing: New Horizons"

2. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης και κάντε κλικ στο ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Διαγραφή του λογαριασμού σας από κάτω.

5. Εισαγάγετε και πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας για να τον επαληθεύσετε.

6. Κάντε κλικ στο ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.

7. Τώρα, μεταβείτε στο Σελίδα εγγραφής στο Wizard World στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο Εγγραφή τώρα.

8. Εισαγάγετε την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ και κάντε κλικ στο ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.

9. Εισαγάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία (διεύθυνση email και νέο κωδικό πρόσβασης) και κάντε κλικ στο ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

10. Πληκτρολογήστε το ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ σας και κάντε κλικ στο ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

11. Αφού ανακατευθυνθείτε στην αρχική σελίδα του Wizarding world, κάντε κλικ στην επιλογή HOUSE για να ξεκινήσει το κουίζ, όπως φαίνεται παρακάτω.

12. Κάντε κλικ στο GET SORTED NOW για να μάθετε το σπίτι σας αφού απαντήσετε σε ορισμένες ερωτήσεις.

Σημείωση: Μπορείτε να επιλέξετε να συμμετάσχετε στην τελετή ταξινόμησης επαυξημένης πραγματικότητας Hogwarts στην εφαρμογή Harry Potter Fan Club για να γνωρίσετε το σπίτι σας.

13. Απαντήστε στις ερωτήσεις και μάθετε και ανοίξτε το σπίτι σας στο Pottermore ή τον Wizarding World για εσάς.

Ποιο είναι το πιο ηλίθιο σπίτι του Χόγκουαρτς;

Δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Ανάλογα με την οπτική γωνία κάποιου, μπορούν να έχουν ατομικά απόψεις για το ποιο είναι το πιο ηλίθιο σπίτι του Χόγκουαρτς. Κάθε σπίτι έχει ορισμένες ελλείψεις.

  • Οι Γκρίφιντορ είναι πεισματάρηδες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχουν στενό μυαλό και ασπρόμαυρο τρόπο σκέψης. Τείνουν να προσηλώνονται σε ένα θέμα ή σκέψη και δεν θα πειστούν για το αντίθετο. Είναι και θερμοκέφαλοι.

  • Ένα από τα χειρότερα χαρακτηριστικά ενός Hufflepuff είναι ότι μπορεί να είναι δειλοί, να εξαρτώνται υπερβολικά από τους άλλους και να μην μπορούν να μιλήσουν για τον εαυτό τους ή να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις επειδή δεν θέλουν να προσβάλλουν ή να προκαλούν προβλήματα. Τα Hufflepuff μερικές φορές αναφέρονται ως πολύ ευγενικά, παρόλο που έχουν πολλά προβλήματα παρόλο που φαίνονται αρκετά καλά. Το Hufflepuff είναι ένα ταπεινό, ευγενικό και φιλόξενο σπίτι, ωστόσο υπάρχει τρομερή έλλειψη ατομικής και ομαδικής υπερηφάνειας που θα έπρεπε να υπάρχει.
  • Οι Ravenclaws έχουν τη φήμη ότι είναι σκληροί κριτικοί. Έχουν ένα ψυχρό, πιο απομονωμένο ταμπεραμέντο και είναι control freaks. Έτσι, επικρίνουν τους άλλους ανθρώπους και τους οίκους ότι δεν είναι τόσο ικανοί ή ακαδημαϊκά προικισμένοι όσο αυτοί και μπορεί να είναι αλαζονικοί όσον αφορά την ευφυΐα. Η σχολαστική φύση των Ravenclaws μπορεί να είναι επιβλαβής, καθώς τα κάνει λεπτεπίλεπτα και επιρρεπή στο να αναστατώνονται για μικρά θέματα.

  • Η σκληρότητα, το να είσαι αγενής και η έλλειψη συμπόνιας είναι χαρακτηριστικά που, αν και δεν τα μοιράζονται όλοι οι Slytherin, είναι αναμφισβήτητα διαδεδομένα σε αυτό το σπίτι. Είναι άπληστοι και σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους στο τέλος — ή τουλάχιστον τον εαυτό τους και τους κοντινούς τους. Θα χρησιμοποιήσουν όλα τα απαραίτητα μέσα για να πετύχουν, κάτι που είναι ένα από τα πιο κοινά κακά χαρακτηριστικά του σπιτιού. Είναι επίσης εξαιρετικά πομπώδεις, αλλά όχι με τον τρόπο του Γκρίφιντορ ή του Ράβενκλοου. Αντίθετα, είναι αλαζονικοί, με τη μύτη τους γυρισμένη σε αυτούς που πιστεύουν ότι δεν αξίζουν την παρουσία τους, που συμβαίνει να είναι πολύς κόσμος.

Τι σημαίνει αν είστε στο Hufflepuff;

Μεταξύ των τεσσάρων Οίκων της Σχολής Μαγείας και Μαγείας του Χόγκουαρτς ήταν ο Χάφλεπαφ. Η Helga Hufflepuff, μια μάγισσα από τη μεσαιωνική εποχή, ήταν η δημιουργός του. Είναι το πιο ανοιχτόμυαλο από τα τέσσερα σπίτια. Η Hufflepuff εκτίμησε τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα όπως η προσπάθεια, η επιμονή, η πίστη και το ευγενικό παιχνίδι για συγκεκριμένες δεξιότητες των μαθητών της. Το να είσαι στο Hufflepuff σημαίνει να είσαι επιμελής, φιλικός, αξιόπιστος, ειλικρινής και αμερόληπτος.

Οι Hufflepuff μπορεί να μην ήταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο οι άλλοι οίκοι και μπορεί να ήταν πιο ταπεινοί για τις επιτυχίες τους λόγω των ιδανικών τους. Ήταν γνωστό ότι οι Hufflepuffs είχαν ισχυρή ηθική πυξίδα και επίγνωση του σωστού και του κακού. Τις περισσότερες φορές, οι Hufflepuff ήταν φιλόξενοι σε όλους. Όλοι εκτιμήθηκαν και αντιμετωπίστηκαν ισότιμα ​​από τους μαθητές του Hufflepuff.

Πώς μπορείτε να μπείτε στο Γκρίφιντορ στο Pottermore;

Πρέπει να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά ενός Γκρίφιντορ, όπως γενναιότητα, πίστη και αγάπη, εάν φιλοδοξείτε να ενταχθείτε στο Γκρίφιντορ. Πρέπει να είσαι εντελώς Γκρίφιντορ. Η ειλικρινής απάντηση στις ερωτήσεις του κουίζ θα σας ταξινομήσει στο σπίτι. Οι ερωτήσεις που γίνονται στο δοκιμαστήριο του Pottermore επιλέγονται από ένα σύνολο ερωτήσεων. Θα σας ζητηθούν μόνο 8 από το σύνολο των ερωτήσεων. Ακολουθεί μια ανάλυση που βασίζεται στις συνήθεις ερωτήσεις κουίζ για να σας βοηθήσει να μπείτε στο Γκρίφιντορ.

Αρχικά, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο επιλογές.

1. Επιλέξτε Dawn από αυτές τις δύο επιλογές: Dawn ή Dusk.

Σημείωση: Επίσης, επιλέξτε Dawn για Ravenclaw. Επιλέξτε Dusk για Hufflepuff και Slytherin.

2. Επιλέξτε την επιλογή Δάσος από αυτές τις δύο επιλογές: Δάσος ή Ποτάμι για να ανοίξετε αυτό το σπίτι του Pottermore ή του Wizarding World για εσάς.

Σημείωση: Επιλέξτε Forest για Ravenclaw. Επιλέξτε River εάν θέλετε το σπίτι σας να είναι Hufflepuff και Slytherin.

3. Επιλέξτε Αστέρια από αυτές τις δύο επιλογές: Σελήνη ή Αστέρια.

Σημείωση: Επιλέξτε Moon για Ravenclaw και Slytherin. Επίσης, επιλέξτε Stars για Hufflepuff.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε Μαύρο από αυτές τις δύο επιλογές: Μαύρο ή Λευκό.

Σημείωση: Επιλέξτε Μαύρο για Slytherin and White αν θέλετε το σπίτι σας να είναι Ravenclaw και Hufflepuff.

5. Επιλέξτε Tails από αυτές τις δύο επιλογές: Heads ή Tails για να λάβετε ακριβείς απαντήσεις στο τεστ Pottermore House.

Σημείωση: Επιλέξτε Heads εάν θέλετε το σπίτι σας να είναι Ravenclaw και Hufflepuff και Tails για Slytherin.

6. Επιλέξτε Δεξιά από αυτές τις δύο επιλογές: Αριστερά ή Δεξιά.

Σημείωση: Επιλέξτε Αριστερά για Ravenclaw και Slytherin και Right για Hufflepuff ως απάντηση.

7. Επιλέξτε Tabby cat για να την επιλέξετε ως κατοικίδιο ζώο σας.

Σημείωση: Επιλέξτε το Tawny Owl για το Ravenclaw, τον Common Toad για το Hufflepuff και τη Siamese cat για το Slytherin για να σας βοηθήσουν να ανοίξετε το Pottermore ή το Wizarding World για εσάς.

8. Επιλέξτε The Bold ως απάντηση για το Πώς θα θέλατε να γίνετε γνωστός στην ιστορία; κουίζ.

Σημείωση: Επιλέξτε The Wise για Ravenclaw, The Good για Hufflepuff και The Great για Slytherin.

9. Επιλέξτε Σχεδιάστε το ραβδί σας και προσπαθήστε να ανακαλύψετε την πηγή του θορύβου για αυτό το κουίζ: Αργά το βράδυ, περπατώντας μόνος στο δρόμο, ακούτε μια περίεργη κραυγή που πιστεύετε ότι έχει μια μαγική πηγή. Εσυ?

Σημείωση: Επιλέξτε Απόσυρση στις σκιές για να περιμένετε τις εξελίξεις για το Ravenclaw. Προχωρήστε με προσοχή κρατώντας το ένα χέρι στο κρυφό σας ραβδί για το Hufflepuff. Και να ζωγραφίσεις το ραβδί σου και να σταθείς στη θέση σου; για τον Σλίθεριν.

10. Αν μπορούσατε να έχετε κάποια δύναμη, ποια θα επιλέγατε;: Επιλέξτε The power of invisibility.

Σημείωση: Επιλέξτε τη δύναμη να αλλάξετε την εμφάνισή σας κατά βούληση για τον Ράβενκλοου, τη δύναμη της υπεράνθρωπης δύναμης για τον Χάφλεπαφ και τη δύναμη να αλλάξετε το παρελθόν για τον Σλίθεριν να ανοίξει το σπίτι του Πότερμορ για εσάς.

11. Ένα τρολ έχει τρελαθεί στη μελέτη του Διευθυντή στο Χόγκουαρτς. Πρόκειται να συντρίψει, να συντρίψει και να σκίσει πολλά αναντικατάστατα αντικείμενα και θησαυρούς. Με ποια σειρά θα έσωζες αυτά τα αντικείμενα από το κλαμπ των τρολ, αν μπορούσες;: Επιλέξτε ένα μυστηριώδες χειρόγραφο βιβλίο γεμάτο περίεργους ρούνους, ένα αρχείο μαθητή που χρονολογείται 1000 χρόνια πίσω και μια τελειοποιημένη θεραπεία για την ευλογιά των δράκων.

Σημείωση: Επιλέξτε ένα μυστηριώδες χειρόγραφο βιβλίο γεμάτο περίεργους ρούνους, μια τελειοποιημένη θεραπεία για την ευλογιά των δράκων και ένα μαθητικό ρεκόρ που πηγαίνει 1000 χρόνια πίσω για το Ravenclaw, το αρχείο μαθητών που πηγαίνει πίσω 1000 χρόνια, μια τέλεια θεραπεία για την ευλογιά του δράκου και ένα μυστηριώδες χειρόγραφο βιβλίο γεμάτο περίεργοι ρούνοι για τον Χάφλεπαφ και αρχείο μαθητών που χρονολογείται 1000 χρόνια πίσω, ένα μυστηριώδες χειρόγραφο βιβλίο γεμάτο περίεργους ρούνους και τέλεια θεραπεία για την ευλογιά των δράκων για τον Σλίθεριν για να ανοίξει αυτό το σπίτι του Πότερμορ.

12. Τέσσερα κουτιά τοποθετούνται μπροστά σας. Ποιο θα δοκιμάζατε και θα ανοίξετε;: Επιλέξτε μικρό κουτί κασσίτερου για το Γκρίφιντορ.

Σημείωση: Επιλέξτε ένα περίτεχνο χρυσό φέρετρο για το Ravenclaw, ένα μικρό κουτί με ταρταρούγα για το Hufflepuff και ένα αστραφτερό μαύρο κουτί για το Slytherin.

13. Εσείς και δύο φίλοι σας πρέπει να περάσετε μια γέφυρα που φυλάσσεται από ένα τρολ του ποταμού που επιμένει να πολεμήσει έναν από εσάς προτού σας αφήσει όλους να περάσετε. Do you?: Επιλέξτε Εθελοντής για να πολεμήσετε για το Gryffindor.

Σημείωση: Επιλέξτε Προσπάθεια σύγχυσης του τρολ για το Ράβενκλοου, Προτείνετε κλήρωση για Χάφλεπαφ και Πρότεινε να παλέψουν και οι τρεις για τον Σλίθεριν.

14. Μια φορά κάθε αιώνα, ο θάμνος Flutterby παράγει λουλούδια που προσαρμόζουν το άρωμά τους για να προσελκύουν τους απρόσεκτους. Αν σας παρέσυρε, θα μύριζε: Επιλέξτε Μια πυρκαγιά από κορμούς που χτυπάει.

Σημείωση: Επιλέξτε Fresh pergament για Ravenclaw, Home για Hufflepuff και επιλέξτε The Sea για Slytherin.

15. Ένας από τους συντρόφους σας έχει απατήσει σε μια εξέταση στο Χόγκουαρτς χρησιμοποιώντας ένα αυτοορθογραφικό κουπόνι. Τώρα έχει έρθει στην κορυφή της κατηγορίας στο Charms, κερδίζοντας σας στη δεύτερη θέση. Ο καθηγητής Flitwick είναι καχύποπτος για αυτό που συνέβη. Σε τραβάει στη μία πλευρά μετά το μάθημά του και σε ρωτάει αν εσύ ο συμμαθητής σου χρησιμοποιούσες απαγορευμένο πτερύγιο. Τι κάνετε;: Επιλέξτε Πείτε στον καθηγητή Flitwick να ζητήσει από τον συμμαθητή σας μια απάντηση για να λάβετε ακριβείς απαντήσεις στο τεστ Pottermore House.

Σημείωση: Επιλέξτε Πείτε στον καθηγητή Flitwick την αλήθεια για το Ravenclaw, Lie και πείτε ότι δεν ξέρετε για το Hufflepuff και επιλέξτε Μην περιμένετε και πείτε πριν ξεκινήσει η εξέταση ώστε ο Slytherin να ανοίξει το σπίτι σας στο Pottermore.

16. Ποιο από τα παρακάτω θεωρείτε πιο δύσκολο να αντιμετωπίσετε;: Επιλέξτε Μοναξιά ή Ανία.

Σημείωση: Επιλέξτε Πείνα ή Αγνοημένο για το Ράβενκλοου, Πείνα, Κρύο ή Μοναξιά για Χάφλεπαφ, Κρύο, Ανία ή Αγνοημένο για τον Σλίθεριν για να ανοίξει αυτό το σπίτι του Πότερμορ.

17. Μπαίνεις σε έναν μαγεμένο κήπο. Τι θα ήταν πιο περίεργο να εξετάσουμε πρώτα;: Επιλέξτε Το άγαλμα ενός παλιού μάγου.

Σημείωση: Επιλέξτε The Silver Leafed tree για το Ravenclaw, The fat red toadstools για Hufflepuff και The bubbling pool για το Slytherin.

18. Τέσσερα κύπελλα είναι τοποθετημένα μπροστά σας. Ποιο θα επιλέγατε να πιείτε;: Επιλέξτε το χρυσό υγρό.

Σημείωση: Επιλέξτε The foaming, fothing, silvery liquid for Ravenclaw, The smooth, παχύρρευστο, πλούσια μοβ ποτό για Hufflepuff και The mysterious black υγρό για το Slytherin.

19. Ποιο είδος οργάνου ευχαριστεί περισσότερο το αυτί σας;: Επιλέξτε The drum.

Σημείωση: Επιλέξτε το πιάνο για το Ravenclaw, την τρομπέτα για τον Hufflepuff και το βιολί για τον Slytherin για να λάβετε ακριβείς απαντήσεις στο τεστ Pottermore House.

20. Ποιο από τα παρακάτω θα μισούσατε περισσότερο να σας αποκαλούν οι άνθρωποι;: Επιλέξτε Cowardly για να λάβετε ακριβείς απαντήσεις στο τεστ Pottermore House.

Σημείωση: Επιλέξτε το Ignorant για το Ravenclaw, το Selfish για το Hufflepuff και το Ordinary για το Slytherin ως απαντήσεις σε αυτό το κουίζ του Pottermore test house.

21. Αφού πεθάνετε, τι θα θέλατε να κάνουν οι άνθρωποι όταν ακούνε το όνομά σας;: Επιλέξτε Ζητήστε περισσότερες ιστορίες για τις περιπέτειές σας.

Σημείωση: Επιλέξτε Σκέψου με θαυμασμό για τα επιτεύγματά σου για το Ravenclaw, Miss you, αλλά χαμογέλα για τον Hufflepuff και δεν με νοιάζει αν ο κόσμος με σκέφτεται για τον Slytherin.

22. Τι ανυπομονείτε περισσότερο να μάθετε στο Χόγκουαρτς;: Επιλέξτε Μυστικά για το κάστρο.

Σημείωση: Επιλέξτε Every area of ​​magic I can για το Ravenclaw, Όλα για τα μαγικά πλάσματα για το Hufflepuff και Hexes και jinxes για το Slytherin.

23. Ποιος δρόμος σας δελεάζει περισσότερο;: Επιλέξτε Το στριφογυριστό μονοπάτι μέσα στο δάσος.

Σημείωση: Επιλέξτε το λιθόστρωτο δρόμο με τα αρχαία κτίρια για το Ravenclaw, το φαρδύ, ηλιόλουστο, γρασίδι για το Hufflepuff και το στενό, σκοτεινό, φωτισμένο με φανάρια δρομάκι για το Slytherin για να ανοίξετε αυτό το σπίτι του Pottermore.

24. Ποιο θα προτιμούσατε να είστε;: Επιλέξτε Επαινούμενος.

Σημείωση: Επιλέξτε Imitated για Ravenclaw, Liked για Hufflepuff και Feared; για τον Slytherin να πάρει ακριβείς απαντήσεις στο τεστ Pottermore House.

25. Ένας Muggle σε αντιμετωπίζει και σου λέει ότι είναι σίγουρος ότι είσαι μάγισσα ή μάγος. Do you: Επιλέξτε Συμφωνώ και φύγετε.

Σημείωση: Επιλέξτε Ερώτηση τι τους κάνει να πιστεύουν έτσι; για τον Ravenclaw, Πείτε τους ότι ανησυχείτε για την ψυχική τους υγεία για τον Hufflepuff, και Συμφωνώ, και ρωτήστε αν θα ήθελαν ένα δωρεάν δείγμα τζίνξ; για τον Σλίθεριν.

26. Δεδομένης της επιλογής, θα προτιμούσατε να εφεύρετε ένα φίλτρο που θα σας εγγυηθεί: Επιλέξτε Glory.

Σημείωση: Επιλέξτε Wisdom for Ravenclaw, Love for Hufflepuff και Power; για τον Slytherin να ανοίξει το Pottermore or Wizarding World house.

27. Ποιο από τα παρακάτω θα θέλατε να μελετήσετε;: Επιλέξτε Ghosts.

Σημείωση: Επιλέξτε Goblins για Ravenclaw, Trolls για Hufflepuff και Vampires για Slytherin.

28. Ποιος εφιάλτης θα σας τρόμαζε περισσότερο;: Επιλέξτε Ένα μάτι στην κλειδαρότρυπα του σκοταδιού.

Σημείωση: Επιλέξτε Standing on top of something very high για το Ravenclaw, Waking up για να διαπιστώσετε ότι ούτε οι φίλοι σας ούτε η οικογένειά σας έχουν ιδέα ποιος είστε για τον Hufflepuff και το να αναγκάζεστε να μιλήσετε με τόσο ανόητη φωνή για τον Slytherin.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε αν ο Pottermore εξακολουθεί να είναι ανοιχτός ή όχι.

Ποιες είναι οι απαντήσεις για να αποκτήσετε το Ravenclaw στο Pottermore;

Ακολουθεί μια ανάλυση ορισμένων ερωτήσεων που τέθηκαν στο δοκιμαστήριο του Pottermore για να μπείτε στο Ravenclaw:

1. Αυγή ή σούρουπο;: Επιλέξτε Αυγή.

2. Δάσος ή ποτάμι;: Επιλέξτε Δάσος.

3. Σελήνη ή αστέρια;: Επιλέξτε Σελήνη.

4. Μαύρο ή άσπρο;: Επιλέξτε Λευκό.

5. Heads or Tails;: Επιλέξτε Heads για να λάβετε ακριβείς απαντήσεις στο τεστ Pottermore House.

6. Αριστερά ή Δεξιά;: Επιλέξτε Αριστερά.

7. Εάν πηγαίνατε στο Χόγκουαρτς, ποιο κατοικίδιο θα επιλέγατε να πάρετε μαζί σας;: Επιλέξτε Καστανόξανθη κουκουβάγια.

8. Πώς θα θέλατε να είστε γνωστοί στην ιστορία;: Επιλέξτε The Wise για να λάβετε ακριβείς απαντήσεις στο τεστ Pottermore House.

9. Αργά το βράδυ, περπατώντας μόνος στο δρόμο, ακούς μια περίεργη κραυγή που πιστεύεις ότι έχει μια μαγική πηγή. Do you: Επιλέξτε Απόσυρση στις σκιές για να αναμένετε εξελίξεις.

10. Αν μπορούσατε να έχετε οποιαδήποτε δύναμη, ποια θα επιλέγατε;: Επιλέξτε Η δύναμη για να αλλάξετε την εμφάνισή σας κατά βούληση.

11. Ένα τρολ έχει τρελαθεί στη μελέτη του Διευθυντή στο Χόγκουαρτς. Πρόκειται να συντρίψει, να συντρίψει και να σκίσει πολλά αναντικατάστατα αντικείμενα και θησαυρούς. Με ποια σειρά θα έσωζες αυτά τα αντικείμενα από το κλαμπ των τρολ, αν μπορούσες;: Επιλέξτε ένα μυστηριώδες χειρόγραφο βιβλίο γεμάτο περίεργους ρούνους, μια τελειοποιημένη θεραπεία για την ευλογιά των δράκων και ένα αρχείο μαθητών που χρονολογείται 1000 χρόνια πίσω.

12. Αν υπάρχουν τέσσερα κουτιά κάτω μπροστά σας, ποιο θα ανοίξατε;: Επιλέξτε περίτεχνο χρυσό φέρετρο.

13. Εσείς και δύο φίλοι σας χρειάζεται να περάσετε από μια γέφυρα που φυλάσσεται από ένα τρολ του ποταμού που θέλει να πολεμήσει έναν από εσάς προτού σας αφήσει όλους να περάσετε. Τι κάνετε;: Επιλέξτε Προσπάθεια να μπερδέψετε το τρολ.

14. Μια φορά κάθε αιώνα, ο θάμνος Flutterby παράγει λουλούδια που προσαρμόζουν το άρωμά τους για να προσελκύουν τους απρόσεκτους. Αν σας προσέλκυε, θα μύριζε: Επιλέξτε φρέσκια περγαμηνή για αυτό το κουίζ του Pottermore test house.

15. Ένας από τους συντρόφους σας έχει απατήσει σε μια εξέταση στο Χόγκουαρτς χρησιμοποιώντας ένα αυτοορθογραφικό κουπόνι. Τώρα έχει έρθει στην κορυφή της κατηγορίας στο Charms, κερδίζοντας σας στη δεύτερη θέση. Ο καθηγητής Flitwick είναι καχύποπτος για αυτό που συνέβη. Σε τραβάει στη μία πλευρά μετά το μάθημά του και σε ρωτάει αν εσύ ο συμμαθητής σου χρησιμοποιούσες απαγορευμένο πτερύγιο. Τι κάνετε;: Επιλέξτε Πείτε στον καθηγητή Flitwick την αλήθεια.

16. Με ποιο από τα παρακάτω θεωρείτε πιο δύσκολο να αντιμετωπίσετε;: Επιλέξτε Hunger ή Being ignored για να προχωρήσετε στην πορεία σας για να ανοίξετε αυτό το σπίτι του Pottermore ή του Wizarding World.

17. Περνάς το κατώφλι ενός μαγεμένου κήπου. Τι θα θέλατε να εξετάσετε πρώτα;: Επιλέξτε Το ασημένιο δέντρο.

18. Έχεις 4 κύπελλα. Από ποιο θα πιείτε;: Επιλέξτε Το αφρίζοντας, αφρίζοντας, ασημί υγρό.

19. Ποιο είδος οργάνου ευχαριστεί περισσότερο το αυτί σας;: Επιλέξτε Το πιάνο για να λάβετε ακριβείς απαντήσεις στο τεστ Pottermore House.

20. Τι δεν θα σας αρέσει να σας αποκαλούν οι άνθρωποι;: Επιλέξτε Ανίδεο ως απάντηση.

21. Αφού πεθάνεις, τι θα ήθελες περισσότερο να κάνουν οι άνθρωποι όταν ακούνε το όνομά σου;: Επιλέξτε, επιλέξτε Σκέψου με θαυμασμό για τα επιτεύγματά σου.

22. Τι ανυπομονείτε περισσότερο να μάθετε στο Χόγκουαρτς;: Επιλέξτε Κάθε τομέας μαγείας που μπορώ.

23. Ποιος δρόμος σας δελεάζει περισσότερο;: Επιλέξτε Το λιθόστρωτο δρόμο με αρχαία κτίρια.

24. Ποιο θα προτιμούσατε να είστε;: Επιλέξτε Imitated.

25. Ένας Muggle σε αντιμετωπίζει και σου λέει ότι είναι σίγουρος ότι είσαι μάγισσα ή μάγος. Εσείς: Επιλέξτε Ρωτήστε τι τους κάνει να πιστεύουν έτσι;

26. Δεδομένης της επιλογής, θα προτιμούσατε να εφεύρετε ένα φίλτρο που θα σας εγγυηθεί: Επιλέξτε τη Σοφία.

27. Ποιο από τα παρακάτω θα θέλατε να μελετήσετε;: Επιλέξτε Goblins.

28. Ποιος εφιάλτης θα σας τρόμαζε περισσότερο;: Επιλέξτε Standing on top of κάτι πολύ ψηλό.

Είναι ακόμα ανοιχτό το Pottermore;

Όχι. Τον Οκτώβριο του 2019, ο ιστότοπος του Pottermore κατέστη ανενεργός και αντικαταστάθηκε από το Wizarding World, όπου έχει μεταφερθεί ένα σημαντικό μέρος του υλικού. Το κουίζ Sorting Hat αντικατέστησε το test house του Pottermore. Αυτό θα απαντούσε στην ερώτησή σας Pottermore που είναι ακόμα ανοιχτή.

Μπορείτε να είστε σε δύο σπίτια του Χόγκουαρτς;

Όχι, δεν μπορείς να είσαι σε δύο σπίτια του Χόγκουαρτς.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μπορέσατε να μάθετε για το σπίτι δοκιμών του Pottermore και το πιο ανόητο σπίτι του Χόγκουαρτς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, μη διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.