Πώς να ξεκινήσετε στο “Animal Crossing: New Horizons”

Είστε νέος στη σειρά Animal Crossing; Βρίσκεστε πίσω όταν πρόκειται για εξέλιξη, ενώ οι φίλοι σας επιδεικνύουν τα πρόσφατα διακοσμημένα σπίτια; Εάν έχετε χάσει το τι πρέπει να κάνετε, εδώ είναι μερικοί τρόποι για να ξεκινήσετε!

Ξεκινώντας στο νησί σας

Ο Timmy και ο Tommy, δύο χαρακτήρες που δεν είναι παίκτες (NPC) που παρουσιάστηκαν όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά το παιχνίδι, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το νησί σας. Θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας, να επιλέξετε ένα ημισφαίριο που θα επηρεάσει την έναρξη της σεζόν στο παιχνίδι σας και να επιλέξετε έναν χάρτη που δημιουργείται τυχαία. Καμία από αυτές τις επιλογές δεν έχει σημασία πέρα ​​από τις προσωπικές προτιμήσεις.

Μόλις φτάσετε στο νησί σας, θα συναντήσετε δύο κατοίκους ζώων που θα σας ενώσουν. Επιπλέον, το νησί σας θα έχει ένα τυχαίο εγγενές φρούτο.

Θα ξεκινήσετε τοποθετώντας το κάμπινγκ σας καθώς και τις τοποθεσίες του κάμπινγκ των κατοίκων σας. Επιλέξτε προσεκτικά γιατί δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές σε αυτό παρά αργότερα στο παιχνίδι.

Μόλις τοποθετήσετε τις σκηνές, ο Τομ Νουκ, ο διευθυντής της εταιρείας που διευθύνει την επιχείρηση εντός παιχνιδιού, θα ζητήσει τη βοήθειά σας για να βρει πόρους για να ξεκινήσει μια φωτιά — κλαδιά δέντρων μπορούν να βρεθούν ξαπλωμένα στο έδαφος και τα φρούτα μπορούν να ανακινηθούν από τα δέντρα.

Μόλις παραδώσετε αυτά τα αντικείμενα στον Tom Nook, θα ξεκινήσει μια μικρή τελετή, όπου θα σας ζητηθεί να ονομάσετε το νησί. Θα στεφθείτε ως ο νέος Μόνιμος Αντιπρόσωπος του νέου σας νησιού.

Μετά από μια μικρή γιορτή γύρω από τη φωτιά, σας συνιστά να πάρετε έναν υπνάκο στη σκηνή σας. Μόλις ξυπνήσετε, το πραγματικό παιχνίδι ξεκινά!

Μόλις ξυπνήσει, ο Τομ Νουκ θα τηλεφωνήσει έξω από τη σκηνή σας και θα σας ζητηθεί ότι ο πραγματικός χρόνος έχει ξεκινήσει στο νησί, που σημαίνει ότι θα είναι μέρα, αν αυτή τη στιγμή είναι μέρα στο μέρος που μένετε.

Μετά από αυτό, είστε σχεδόν ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά για να προχωρήσετε το παιχνίδι, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Κερδίζοντας καμπανάκια για την αποπληρωμή του χρέους πακέτου απόδρασης στο νησί

Θα υπάρχουν πολλά δάνεια για να πληρώσετε στον αγαπητό γέρο Tom Nook καθώς προχωράτε στο Animal Crossing: New Horizons. Το πρώτο δάνειο που πρέπει να αποπληρώσετε είναι το Island Getaway Package.

Για να ξεπληρώσετε το χρέος σας, θα χρειαστείτε 49.800 Bells ή 5.000 Nook Miles. Τα κουδούνια είναι το νόμισμα Animal Crossing και θα χρειαστείτε πολλά από αυτά για να κάνετε οποιεσδήποτε αναβαθμίσεις στο παιχνίδι: το σπίτι σας, τα σπίτια των κατοίκων, διακοσμητικά αντικείμενα, νέες συνταγές κ.λπ. Τα μίλια γωνιάς εξηγούνται με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

  Πώς να λάβετε έναν έλεγχο ιστορικού (Τέσσερις εύκολοι τρόποι)

Ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε κουδούνια νωρίς στο παιχνίδι είναι να πουλήσετε ψάρια και ζωύφια που πιάνετε στον Timmy στη σκηνή του Resident Services. Θα αγοράσει σχεδόν οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των ζιζανίων και των φρούτων στο νησί σας.

Εργαστείτε στο Nook Miles σας

Όπως είπε ο Tom Nook στην αρχή του παιχνιδιού σας, το Nook Miles είναι ένα εναλλακτικό νόμισμα που χρησιμοποιείται για την αναβάθμιση της πρώτης δόσης του σπιτιού σας (εεε, σκηνή) και για την ανταλλαγή αντικειμένων στο περίπτερο Nook Stop όπως έπιπλα, μεγαλύτερο απόθεμα και πολλές DIY συνταγές.

Το Nook Miles είναι ένα νόμισμα που είναι νέο στη σειρά Animal Crossing. Σκεφτείτε το Nook Miles ως ένα πρόγραμμα επιβράβευσης (που βρίσκεται στο Nook Phone σας) που σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε στο παιχνίδι—υπάρχουν πολλές προκλήσεις Nook Miles για να ολοκληρώσετε όσο περισσότερο παίζετε.

Μπορείτε να κουνήσετε δέντρα για να μαζέψετε φρούτα, χρήματα και σπάνιες σταγόνες επίπλων. Μπορείτε να πουλήσετε τα ζιζάνια που μαζεύετε στον Timmy για καμπάνες και όταν πουλήσετε αρκετά, θα κερδίσετε Nook Miles.

Αφού παραδώσετε 5.000 Nook Miles στον Tom Nook για να διακανονίσετε το χρέος του πακέτου σας απόδρασης στο νησί, θα ξεκλειδώσετε την εφαρμογή Nook Miles+ Club στο Nook Phone σας. Η εφαρμογή Nook Miles+ Club είναι μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση και πρόγραμμα ανταμοιβής που θα δημιουργήσει πέντε νέες εργασίες που πρέπει να ολοκληρώνονται κάθε μέρα.

Θα λαμβάνετε νέους τίτλους στο διαβατήριό σας με κάθε ξεκλείδωμα και μερικοί πόντοι θα προστίθενται στο σύνολο σας.

Επίσης, με καθημερινή πρόσβαση στο Nook Stop (μηχάνημα που μοιάζει με ATM), θα λάβετε ένα δωρεάν μπόνους Nook Miles. Φροντίστε να κάνετε καθημερινά κλικ στο περίπτερο Nook Stop μέσα στη σκηνή του Resident Services.

Αυξήστε τον χώρο αποθέματός σας

Όταν ξεκινάτε την περιπέτεια Animal Crossing: New Horizons στο Nintendo Switch, θα έχετε χώρο στις τσέπες σας για 20 αντικείμενα. Το New Horizons εισάγει πόρους όπως ψήγματα πέτρας, ξύλου και σιδήρου για την κατασκευή επίπλων και εργαλείων, και αυτά τα είδη χειροτεχνίας καταναλώνουν γρήγορα τον χώρο του αποθέματος.

Χρησιμοποιώντας το Nook Stop μέσα στη σκηνή Resident Services, μπορείτε να εξαργυρώσετε αναβαθμίσεις αποθέματος με το Nook Miles. Η πρώτη επέκταση αποθέματος ονομάζεται Οδηγός οργάνωσης τσέπης και μπορεί να εξαργυρωθεί για 5.000 μίλια γωνίας, επιτρέποντάς σας να λάβετε άμεσα 10 νέες θέσεις στο απόθεμά σας, ανεβάζοντας το σύνολο σας σε 30.

Υπάρχουν πολλά σημαντικά αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε καθώς συλλέγετε Nook Miles—συνιστούμε να παραλάβετε το Tool Ring, το οποίο παρέχει έναν πιο γρήγορο τρόπο εναλλαγής εργαλείων. Το Tool Ring κοστίζει 800 Nook Miles και είναι διαθέσιμο αφού γίνετε μέλος του Nook Miles+ Club.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις Side-by-Side Apps (Split View) σε ένα iPad

Μάθετε DIY συνταγές για χειροτεχνία αντικειμένων

Αρχικά, θα έχετε πρόσβαση μόνο στον πάγκο εργασίας του Tom Nook, που βρίσκεται στη σκηνή Resident Services που έστησε ο Tom Nook. Οι DIY Recipes μπορούν να δημιουργήσουν πολλά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την κοπή ξύλου, τη συλλογή πετρωμάτων, το ψάρεμα και άλλα. Τελικά, μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας πάγκο εργασίας για να τον χρησιμοποιήσετε εκτός της σκηνής Resident Services.

Η συνταγή DIY for Beginners πρέπει να αγοραστεί για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Μπορείτε να αγοράσετε τη συνταγή DIY για αρχάριους με το Nook Miles μέσω της επιλογής «Εξαργύρωση μιλίων γωνιάς» στο περίπτερο Nook Stop μέσα στη Σκηνή Υπηρεσιών Resident.

Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε Nook Miles με την DIY Advanced Crafting Recipe. Αυτή η συνταγή θα περιλαμβάνει πιο ανθεκτικές συνταγές εργαλείων που δεν θα σπάσουν τόσο εύκολα όσο οι συνταγές με αδύναμα εργαλεία.

Οι συνταγές DIY εμφανίζονται επίσης στο Message In A Bottle που ξεπλένονται περιστασιακά στην παραλία.

Αλληλεπίδραση με τους κατοίκους

Αλληλεπίδραση με τους κατοίκους του

Το να μιλάτε στους κατοίκους σας κάθε μέρα είναι ένα σημαντικό μέρος της εμπειρίας Animal Crossing. Όπως κάθε καλός γείτονας, θα θελήσετε να δημιουργήσετε μια σχέση μαζί τους και σε αντάλλαγμα, μπορεί να σας δώσουν μερικά δωρεάν έπιπλα και DIY Συνταγές.

Διακοσμήστε το σπίτι σας

Στην αρχή του παιχνιδιού, θα σας δοθεί μια σκηνή για να ζήσετε, όπως ακριβώς οι γούνινοι κάτοικοί σας. Καθώς ο χρόνος προχωρά, θα έχετε περισσότερα χρήματα για να αναβαθμίσετε από σκηνή σε σπίτι. Σύντομα αφού εξοφλήσετε το χρέος σας και επιλέξετε να αναβαθμίσετε το σπίτι σας, οι κάτοικοι των ζώων θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Η πρώτη επέκταση του σπιτιού σας θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ένα χρώμα στέγης και η κατασκευή θα έχει τελειώσει μέχρι το επόμενο πρωί. Ξαφνικά θα έχετε έναν τόνο χώρου και μια νέα δυνατότητα αποθήκευσης για να εκμεταλλευτείτε. Αν, λοιπόν, πετούσατε έπιπλα στο γρασίδι σας για να κάνετε χώρο στη σκηνή σας, τώρα μπορείτε να τα μετακινήσετε σε εσωτερικούς χώρους και να ξεκινήσετε τη διακόσμηση!

Ο Timmy θα έχει μερικές φορές αντικείμενα επίπλων προς πώληση ή μπορείτε να ξεκινήσετε τη συλλογή σας αγοράζοντας διάφορα έπιπλα στο Nook Stop, όπως το Nook Inc. Wall, το Nook Inc. Floor και το Nook Inc.

Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε αντικείμενα μέσα στο σπίτι σας, όπως τη δωρεάν οθόνη Nintendo Switch που λαμβάνετε ταχυδρομικά τη δεύτερη μέρα, ρούχα και τυχόν ψάρια ή ζωύφια που πιάνετε.

Οι κάτοικοι στο νησί σας θα χτίσουν τα σπίτια τους και θα αρχίσουν να διακοσμούν λίγο μετά την κατασκευή του σπιτιού σας. Είναι πραγματικά μια μαγική εμπειρία να παρακολουθείς καθώς γεμίζουν σιγά σιγά τα σπίτια τους με νέα έπιπλα. Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς θέλετε να διακοσμήσετε, μπορείτε να τα βρείτε για ιδέες.

  Τι είναι το Outlook Spaces της Microsoft; (γνωστός και ως Project Moca)

Αναπτύξτε το Nook’s Cranny

Αγοράζοντας και πουλώντας αντικείμενα στον Timmy, μπορείτε να τον ενθαρρύνετε να ξεκινήσει την κατασκευή στο Nook Shop για το νησί σας.

Αυτό το νέο κατάστημα, που ονομάζεται Nook’s Cranny, θα προσφέρει μια ευρύτερη γκάμα επίπλων, ρούχων και διακοσμητικών σπιτιών προς πώληση που μπορούν να αγοραστούν με κουδούνια. Ωστόσο, για να μπορέσει να κατασκευαστεί, θα χρειαστεί να συγκεντρώσετε κάποιες προμήθειες οικοδομής.

Φτιάξτε το Μουσείο

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά στο νησί σας, ο Τομ Νουκ θα σας ζητήσει να του φέρετε ψάρια ή ζωύφια που βρείτε—έτσι ξεκλειδώνετε τον Blathers, τον Επιμελητή του μουσείου.

Αφού παραδώσετε πέντε είδη στον Tom Nook, θα σας ζητηθεί να τοποθετήσετε μια σκηνή κάπου στο νησί για τους Blathers. Ο χαρακτήρας της κουκουβάγιας θα μετακινηθεί την επόμενη μέρα.

Όταν μιλήσετε για πρώτη φορά με τον Blathers, θα σας δώσει τις συνταγές Flimsy Shovel και Vaulting Pole. Το Vaulting Pole θα ωθήσει τον χαρακτήρα σας πέρα ​​από το ποτάμι, ξεκλειδώνοντας περισσότερο από το νησί σας για εξερεύνηση.

Αφού παραδώσει τις συνταγές, θα ζητήσει 15 νέες δωρεές στο μουσείο: ψάρια, ζωύφια και απολιθώματα. Δίνοντας περισσότερες δωρεές, θα τον πείσετε να χτίσει το μουσείο.

Το να πιάνεις ζωύφια και ψάρια για να γεμίσεις το μουσείο σου είναι ένα τεράστιο μέρος του Animal Crossing. Πολλοί παίκτες ρίχνουν τα ψάρια και τα κλουβιά τους στο έδαφος προετοιμάζοντας την άφιξή του.

Συνδεθείτε στο Διαδίκτυο

Εάν δεν συνδέεστε με φίλους στο Animal Crossing: New Horizons, χάνετε ορισμένες σημαντικές δυνατότητες.

Η σύνδεση με παίκτες στο διαδίκτυο ανοίγει τη νέα λίστα καλύτερων φίλων στο τηλέφωνο Nook, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε και να συνομιλείτε με τους φίλους σας όποτε είναι συνδεδεμένοι.

Ανάλογα με το ημισφαίριο στο οποίο βρίσκεται ο φίλος σας, μπορεί να υπάρχουν νέα ψάρια και ζωύφια που μπορείτε να βρείτε. Ένας από τους στόχους στο Animal Crossing: New Horizons είναι η ολοκλήρωση της Critterpedia—μια εγκυκλοπαίδεια που περιγράφει λεπτομερώς την ώρα και την εποχή για κάθε ψάρι και ζωύφιο που έχετε αιχμαλωτίσει στο παιχνίδι.

Για να συμπληρώσετε τα μουσειακά εκθέματα, πρέπει να ολοκληρώσετε το Critterpedia. Το Critterpedia ξεκλειδώνεται παρουσιάζοντας το πρώτο σας αντικείμενο στον Tom Nook στη σκηνή Resident Services. Απλώς επιλέξτε το “Βρήκα ένα πλάσμα!” επιλογή μενού.

Εκτός από τη συλλογή ψαριών και ζωυφίων στο νησί ενός φίλου, υπάρχουν συνολικά έξι φρούτα για να ξεκλειδώσετε στο Animal Crossing: New Horizons πάνω από τα νησιώτικα φρούτα σας. Για να συλλέξετε και τα έξι αυτά φρούτα, πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε 2.000 μίλια γωνιάς για να αποκτήσετε ένα εισιτήριο μιλίων γωνιάς που θα σας μεταφέρει σε ένα νησί που δημιουργείται τυχαία με φρούτα για συλλογή ή μπορείτε να ταξιδέψετε στο νησί ενός φίλου που έχει διαφορετικά φρούτα από τα δικά σας. .

Μην βιάζεστε… Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε

Το θέμα του Animal Crossing είναι να αφιερώσετε χρόνο και να μυρίσετε τα τριαντάφυλλα. Το Animal Crossing είναι μια σειρά που έχει σχεδιαστεί για να παίζεται σταδιακά για μεγάλο χρονικό διάστημα—κάθε μέρα φέρνει κάτι καινούργιο και μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουμε είναι απλώς να προβλέψουμε το αύριο.