Μπορείτε να δημιουργήσετε Instagram χωρίς Facebook;

Το Instagram είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2010 από τους Kevin Systrom και Mike Krieger. Το Instagram αγοράστηκε τελικά από την Facebook Inc., η οποία είναι πλέον γνωστή ως Meta Platforms. Μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους στο Facebook με τους λογαριασμούς τους στο Instagram επειδή δεν θέλουν η δραστηριότητά τους στο Instagram να κοινοποιείται στους λογαριασμούς τους στο Facebook ή επειδή πιστεύουν ότι θα παραβίαζε το απόρρητό τους. Επειδή δεν σας δίνεται κωδικός πρόσβασης ενώ χρησιμοποιείτε το Facebook για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Instagram, αυτό μπορεί να είναι προβληματικό. Πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Instagram χωρίς να το συνδέσετε στο Facebook. Έτσι, αν είστε κάποιος που ψάχνει συμβουλές για το αν μπορείτε να δημιουργήσετε το Instagram χωρίς Facebook, είστε στο σωστό μέρος. Σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να βλέπετε το Instagram χωρίς Facebook και να διαγράφετε το Facebook αλλά να διατηρείτε το Instagram. Θα μάθετε επίσης πώς μπορείτε να παρακολουθείτε το ιδιωτικό σας Instagram.

Μπορείτε να δημιουργήσετε Instagram χωρίς Facebook;

Οι χρήστες της εφαρμογής Instagram μπορούν να ανεβάζουν μέσα που ενδέχεται να τροποποιηθούν με φίλτρα και να τακτοποιηθούν χρησιμοποιώντας hashtags και geotagging. Το κοινό ή οι ακόλουθοι που έχουν ήδη εγκριθεί μπορούν να δουν αναρτήσεις. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να δουν μοντέρνο υλικό, όπως φωτογραφίες, να ακολουθήσουν άλλους χρήστες για να προσθέσουν το περιεχόμενό τους σε μια προσωπική ροή, να εξερευνήσουν το περιεχόμενο άλλων χρηστών ανά ετικέτα και τοποθεσία και να περιηγηθούν στο περιεχόμενο άλλων χρηστών ανά τοποθεσία και ετικέτα. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε εάν μπορείτε να δημιουργήσετε το Instagram χωρίς Facebook και πώς να παρακολουθείτε το ιδιωτικό σας Instagram.

Σημείωση: Επειδή τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές Ρυθμίσεις, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας. Τα επερχόμενα βήματα πραγματοποιήθηκαν στο τηλέφωνο OnePlus Nord CE2 για λόγους απεικόνισης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε Instagram χωρίς Facebook;

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε Instagram χωρίς λογαριασμό Facebook. Μπορείτε να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό Instagram χρησιμοποιώντας το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας. Τώρα, ας δούμε πώς μπορείτε να δείτε το Instagram χωρίς Facebook.

  Πώς να βρείτε έναν Sugar Daddy στο Instagram

Πώς μπορείτε να δείτε το Instagram χωρίς Facebook;

Μπορείτε είτε να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό Instagram χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email σας ή τον αριθμό τηλεφώνου σας. Δείτε πώς μπορείτε να δείτε το Instagram χωρίς Facebook:

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστοσελίδα Instagram στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφή.

3. Εισαγάγετε τα ακόλουθα στοιχεία και κάντε κλικ στο Εγγραφή.

  • Αριθμός κινητού ή email
  • Πλήρες όνομα
  • Όνομα χρήστη
  • Κωδικός πρόσβασης

4. Προσθέστε τα γενέθλιά σας στην επόμενη οθόνη και κάντε κλικ στο Επόμενο.

5. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό επιβεβαίωσης που λάβατε στη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο Επόμενο.

6. Τέλος, ακολουθήστε τα προφίλ Instagram που θέλετε να ακολουθήσετε και μπείτε στον νέο σας λογαριασμό στο Instagram χωρίς Facebook.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το Instagram χωρίς Facebook.

Το Instagram είναι πάντα συνδεδεμένο με το Facebook;

Όχι, το Instagram δεν είναι πάντα συνδεδεμένο με το Facebook. Εάν αποφασίσετε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook με τον λογαριασμό σας στο Instagram, θα συνδεθούν μόνο το Facebook και το Instagram.

Μπορείτε να διαγράψετε το Facebook αλλά να διατηρήσετε το Instagram;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Instagram ακόμα κι αν έχετε διαγράψει τον λογαριασμό σας στο Facebook. Έχετε έναν μόνο λογαριασμό στο Facebook και το Messenger, επομένως η κατάργηση του ενός θα διαγράψει και τον άλλο. Το WhatsApp, το Instagram και οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές έχετε χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό σας στο Facebook για να συνδεθείτε δεν θα επηρεαστούν από αυτό.

Τι θα συμβεί στον λογαριασμό σας στο Instagram αν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook;

Εφόσον έχετε μόνο έναν λογαριασμό για το Messenger και το Facebook, η διαγραφή του ενός θα καταργήσει και τον άλλο. Εάν συνδεθείτε στο WhatsApp, το Instagram ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook, αυτό δεν θα συμβεί. Όλες οι αναρτήσεις σας στο Instagram που έχετε μοιραστεί στο Facebook θα διαγραφούν εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, αλλά όχι τον λογαριασμό σας στο Instagram. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε πώς να παρακολουθείτε το ιδιωτικό σας Instagram.

Μπορείς να είσαι στο Instagram χωρίς να το ξέρει κανείς;

Αν και είναι εφικτό, μπορεί να είναι δύσκολο να ανοίξετε έναν λογαριασμό Instagram κρυφά. Εδώ είναι μερικές προτάσεις:

  • Δεν συνιστάται η σύνδεση των άλλων προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον λογαριασμό σας στο Instagram.
  • Στο λογαριασμό σας στο Instagram, μην δημοσιεύετε προσωπικές πληροφορίες.
  • Να είστε προσεκτικοί όταν αποφασίζετε ποιον και τι να ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Αποφασίστε να κάνετε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό.
  • Εάν δημιουργείτε λογαριασμό, επιλέξτε μια διεύθυνση email που χρησιμοποιείται λιγότερο.
  • Μην ξεχνάτε να είστε προσεκτικοί όταν δημοσιεύετε εικόνες και βίντεο.
  Οι καλύτερες στιγμές για ανάρτηση σε Tiktok, Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn [2022]

Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε Instagram χωρίς Facebook; Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να βρείτε τα βήματα που το εξηγούν λεπτομερώς.

Ποιο είναι το νόημα της απόκτησης ενός Instagram;

Το Instagram είναι μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο με τις συνδέσεις τους. Πολλοί νέοι (και ηλικιωμένοι) χρησιμοποιούν την εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη από τα καταστήματα εφαρμογών. Το όλο θέμα του Instagram είναι να υποστηρίζει τους δημιουργούς, παρέχοντας παράλληλα μια πλατφόρμα δημιουργικότητας στον τομέα των μέσων και της ψυχαγωγίας. Ένας από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην αύξηση της δημοτικότητας της φωτογραφίας είναι πιθανότατα το Instagram. Το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών της εφαρμογής έχει αναμφίβολα αξιοποιήσει άριστα την ευκαιρία που παρέχει στους νέους να εκφράσουν τη ζωή τους μέσα από αστείες, φιλτραρισμένες φωτογραφίες, hashtags ή μικρά βίντεο. Η ικανότητα να παρακολουθείτε άτομα με επιρροή στην εφαρμογή και να παραμένετε ενημερωμένοι για ειδήσεις, εγκαίνια επιχειρήσεων και κοινωνικές αλληλεπιδράσεις είναι ένα άλλο προνόμιο που απευθύνεται στους νέους.

Πώς μπορείτε να παρακολουθείτε το προσωπικό σας Instagram;

Υπάρχουν επιπλέον ιστότοποι τρίτων όπου μπορείτε να παρακολουθείτε ιδιωτικούς λογαριασμούς. Πρέπει απλώς να εισαγάγετε τον επιθυμητό λογαριασμό Insta του ατόμου που θέλετε να κατασκοπεύσετε σε τέτοιους ιστότοπους για να δείτε το προφίλ του. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης σε οποιαδήποτε συσκευή.

Λόγω της επιθυμίας του χρήστη να ελέγχει ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες του και να αλληλεπιδρά μαζί τους, οι ιδιωτικοί λογαριασμοί Instagram έχουν οριστεί ως ιδιωτικοί και όχι δημόσιοι. Μερικοί άνθρωποι το κάνουν αυτό για να περιορίσουν το δίκτυο των συνδέσεών τους σε στενούς συγγενείς και φίλους. Μερικοί άνθρωποι θέλουν απλώς αυτό το επίπεδο ασφάλειας για το προφίλ τους επειδή είναι ιδιωτικά. Εάν ένας ιδιωτικός λογαριασμός δεν έχει αποδεχτεί το αίτημά σας, το Instagram δεν σας επιτρέπει να το ελέγξετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας σχετικά με τις 16 Καλύτερες Ιδιωτικές Εφαρμογές προβολής Instagram Χωρίς Ανθρώπινη Επαλήθευση για να μάθετε για μερικούς από αυτούς τους ιστότοπους για να παρακολουθείτε το ιδιωτικό σας Instagram. Διαβάστε αυτόν τον οδηγό από την αρχή για να κατανοήσετε τα βήματα για τη δημιουργία Instagram χωρίς Facebook.

Σημείωση: Σε καμία περίπτωση δεν συνιστάται η παραβίαση του απορρήτου των ατόμων και των ιδιωτικών λογαριασμών τους στο Instagram. Η απόφαση να έχετε ιδιωτικό λογαριασμό και να αποκρύπτετε αναρτήσεις και πολυμέσα από έναν συγκεκριμένο χρήστη θα πρέπει να γίνεται σεβαστή από άλλους χρήστες στην πλατφόρμα.

Πώς μπορείτε να δείτε έναν ιδιωτικό λογαριασμό Instagram;

Δεν συνιστάται η παραβίαση του απορρήτου οποιουδήποτε κατόχου ιδιωτικού λογαριασμού Instagram. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι αντιμετώπισης που υπάρχουν στο Διαδίκτυο για οποιονδήποτε μπορεί να εκτελέσει μια τέτοια ενέργεια για οποιονδήποτε λόγο. Μπορείτε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο προβολής ενός ιδιωτικού λογαριασμού Instagram για να μάθετε διάφορες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε έναν ιδιωτικό λογαριασμό Instagram.

  Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Facebook

Γιατί πρέπει να διαγράψετε το Facebook;

Η διαγραφή του Facebook μπορεί να έχει πολλούς λόγους που σχετίζονται με τις διατάξεις ασφαλείας της εφαρμογής Facebook. Μερικοί από τους λόγους μπορεί να είναι:

  • Το Facebook συλλέγει σημαντικό όγκο δεδομένων για εσάς: Το Facebook πάντα συγκέντρωνε έναν τόνο πληροφοριών για εσάς, κάτι που δεν είναι μυστικό. Απλώς ρίξτε μια ματιά στα δεδομένα που δίνονται στην ετικέτα απορρήτου της Apple στο App Store για να δείτε πόσο σας ακολουθεί το κοινωνικό δίκτυο ενώ χρησιμοποιείτε το iPhone σας. Το ιστορικό του προγράμματος περιήγησής σας, η τοποθεσία και το ιστορικό αναζήτησης είναι μεταξύ των δεδομένων που συλλέγει το Facebook και αυτά είναι στοιχεία που πολλοί άνθρωποι θέλουν να διατηρήσουν ιδιωτικά.

  • Το Facebook λαμβάνει τις πληροφορίες σας στο WhatsApp: Όταν το Facebook ανακοίνωσε την απόκτηση του WhatsApp το 2014, δεσμεύτηκε να διατηρήσει τις πλατφόρμες ανεξάρτητες. Τώρα που έχει γίνει προφανές ότι αυτό δεν συμβαίνει, αρκετοί χρήστες του WhatsApp είναι αναστατωμένοι και απειλούν να σταματήσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

  • Το Facebook παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο ενώ χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές και ιστότοπους: Το Facebook παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο ενώ χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές και ιστότοπους εκτός από τη συλλογή δεδομένων για εσάς. Οδήγησε σε σύγκρουση μεταξύ του Facebook και της Apple, η οποία σύντομα θα εισαγάγει μια λειτουργία anti-tracking που θα σταματήσει την ικανότητα των εμπόρων να αναγνωρίζουν τους χρήστες.

Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο από την αρχή για να καταλάβετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το Instagram χωρίς Facebook.

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από το Facebook;

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τον λογαριασμό σας στο Facebook με τη βοήθεια των επόμενων βημάτων. Αλλά, επίσης, μπορεί να θέλετε να συνδεθείτε και να πάρετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας (όπως οι εικόνες και οι αναρτήσεις σας) από το Facebook πριν ακυρώσετε τον λογαριασμό σας. Μην ανησυχείς, η επιθυμία σου έγινε πραγματικότητα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να απαλλαγείτε από τον λογαριασμό σας στο Facebook και να κάνετε λήψη των δεδομένων σας.

Σημείωση: Δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε οτιδήποτε έχετε προσθέσει μόλις απενεργοποιηθεί το προφίλ σας στο Facebook.

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κάτω βέλος από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Κάντε κλικ στο Settings & privacy.

3. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Οι πληροφορίες σας στο Facebook.

5. Κάντε κλικ στο Προβολή για την επιλογή Απενεργοποίηση και διαγραφή.

6. Στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί επιλογής Διαγραφή λογαριασμού και κάντε κλικ στο Συνέχεια στη διαγραφή λογαριασμού.

7. Κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού.

8. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Continue.

9. Πάλι, κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού στο αναδυόμενο παράθυρο.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το Instagram χωρίς Facebook και να προβάλετε το Instagram χωρίς Facebook με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.