Μοιραστείτε συνδέσμους τραγουδιών και δώστε στους χρήστες την επιλογή να ακούσουν στο YouTube, το iTunes, το Spotify, τη Μουσική Google Play ή το Deezer

Μοιραζόμαστε τραγούδια με φίλους με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορούμε να τα δημοσιεύσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τα μοιραστούμε μέσω των πολλών εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων που χρησιμοποιούμε για να διατηρούμε επαφή με φίλους και συγγενείς. Το SongLink είναι μια εφαρμογή δημιουργίας URL που έχει δημιουργηθεί για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Η εφαρμογή δημιουργεί συνδέσμους προς τραγούδια και όταν ανοίξουν, ο παραλήπτης ερωτάται ποια από τις πέντε υποστηριζόμενες εφαρμογές, iTunes, Google Play Music, Spotify, YouTube ή Deezer, θέλει να ανοίξει το τραγούδι. Ο παραλήπτης χρειάζεται μόνο να ορίσει μια φορά και από εκείνο το σημείο και μετά, όλοι οι σύνδεσμοι τραγουδιών που δημιουργείτε από το SongLink θα ανοίγουν σε αυτήν την εφαρμογή για τον συγκεκριμένο χρήστη.

  Προσθέστε ένα κουμπί «Αισθάνομαι τυχερός» στη γραμμή αναζήτησης του YouTube [Chrome]

Επισκεφτείτε το SongLink και αναζητήστε το τραγούδι που θέλετε να μοιραστείτε. Διαλέξτε το τραγούδι από τη λίστα στο αναπτυσσόμενο μενού και περιμένετε να δημιουργήσει τον σύνδεσμο.

Αντιγράψτε τον σύνδεσμο στο πρόχειρό σας ή μοιραστείτε τον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω email.

Όταν ο παραλήπτης σας ανοίξει τον σύνδεσμο, θα ερωτηθεί σε ποια εφαρμογή θέλει να ανοίξει το τραγούδι. Στη συνέχεια, ο παραλήπτης σας μπορεί να ορίσει μια προτίμηση για την εφαρμογή που θέλει να χρησιμοποιήσει και την επόμενη φορά που θα μοιραστείτε ένα τραγούδι μέσω ενός συνδέσμου που δημιουργείται στο SongLink, θα θυμάται την εφαρμογή που προτιμούν.

  Πώς να αποθηκεύσετε ένα βίντεο εκτός σύνδεσης στην εφαρμογή YouTube

Το SongLink βασίζεται σε cookie για να θυμάται τις προτιμήσεις, κάτι που δεν είναι μεγάλο θέμα αν το χρησιμοποιείτε από την επιφάνεια εργασίας, αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικό εάν το χρησιμοποιείτε σε φορητή συσκευή. Για κινητές συσκευές, η προτίμηση πρέπει να οριστεί μεμονωμένα σε οποιαδήποτε εφαρμογή που υποστηρίζει πρόγραμμα περιήγησης. Εάν ο παραλήπτης σας έλαβε έναν σύνδεσμο SongLink από εσάς στο Facebook Messenger και επέλεξε το iTunes ως την προτιμώμενη εφαρμογή για να ακούσει το τραγούδι, θα πρέπει να ορίσει ξανά την προτίμηση εάν επρόκειτο να λάβει έναν άλλο σύνδεσμο από εσάς στο Whatsapp. Εάν θέλετε να επαναφέρετε τις προτιμήσεις σας στο SongLink, απλώς πατήστε/κάντε κλικ στις Προτιμήσεις για να τις επεξεργαστείτε.

  Πώς να διορθώσετε την καθυστέρηση του Youtube στα Windows 11

Τούτου λεχθέντος, εάν μοιράζεστε πολλή μουσική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το SongLink είναι μια πολύ καλή εφαρμογή Ιστού για χρήση.

Επισκεφτείτε το SongLink