Μια λεπτομερής κριτική στο Instagram Downloader

Το Instagram είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικών μέσων με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο μέσω αναρτήσεων, Instagram Stories, IGTV, Reels και Highlights. Μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο που αφήνουν οι άλλοι στα προφίλ τους και να συνδεθείτε με άλλους.

Το Instagram είναι όπου μπορείτε να βρείτε ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και κουλτούρες, από διασημότητες έως επιρροές και προσωπικούς χρήστες έως επωνυμίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ανεξάρτητα από το τι είστε, μπορείτε να εγγραφείτε και να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας με τον κόσμο για προσωπική χρήση ή να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Αυτό εξηγεί γιατί το Instagram είναι η αγαπημένη πλατφόρμα για δημιουργικούς ανθρώπους, επαγγελματίες του μάρκετινγκ, φωτογράφους, δημιουργούς περιεχομένου και άλλους. Έχει κάνει τη ζωή μας πιο συναρπαστική, με διαφορετικό περιεχόμενο που δημοσιεύεται καθημερινά σε εκατομμύρια.

Ωστόσο, αν θέλετε να κατεβάσετε το βίντεό σας, είναι αδύνατο στην εφαρμογή. Αν και μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο Instagram και να το επισκεφτείτε ξανά (αν η ανάρτηση εξακολουθεί να υπάρχει), δεν σας επιτρέπει να το κατεβάσετε εκτός σύνδεσης στη συσκευή σας.

Εδώ μπορεί να σας βοηθήσει το Qoob Stories. Μπορείτε να κατεβάσετε αναρτήσεις που περιέχουν βίντεο και φωτογραφίες και όλες αυτές τις λεζάντες, τις καλύτερες στιγμές, τις ιστορίες κ.λπ. απευθείας στον υπολογιστή σας και να τις προβάλετε όποτε θέλετε.

Φαίνεται συναρπαστικό;

Λοιπόν, μου έκανε. Και γι’ αυτό θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου από τη χρήση του Qoob Stories μέσω αυτής της κριτικής. Ελπίζω να το βρείτε και εσείς χρήσιμο.

Qoob Stories: Τι είναι;

Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τα χέρια μου Ιστορίες Qoob – ένα ισχυρό εργαλείο που βοηθά στη λήψη και προβολή όλων των ειδών πολυμέσων Instagram, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο. Έρχεται με μοναδικά χαρακτηριστικά διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο και την ασφάλειά σας. Επίσης, είναι ένα έξυπνο πρόγραμμα προβολής ιστοριών για το Instagram, χρήσιμο για την περιήγηση και την αποθήκευση Ιστοριών και επισημάνσεων από ιδιωτικούς και δημόσιους λογαριασμούς Instagram.

Απλώς πληκτρολογήστε ένα όνομα χρήστη Instagram, αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις ιστορίες, φωτογραφίες και βίντεο και κατεβάστε τα σε υψηλή ποιότητα.

Ένα άλλο πράγμα που μου άρεσε στο Qoob Stories είναι ότι είναι δυνατό να αυτοματοποιηθεί η διαδικασία λήψης. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε έναν λογαριασμό στο Qoob Instagram Story Viewer ή Downloader. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει η αυτόματη λήψη πολυμέσων από τον λογαριασμό απευθείας στη συσκευή σας.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;

Υπάρχουν τόσα πολλά προγράμματα λήψης Instagram, αλλά το Qoob Stories ξεχωρίζει. Το σύνολο των χαρακτηριστικών του είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει σε αυτό. Ας δούμε λοιπόν τα χαρακτηριστικά του και πόσο χρήσιμα είναι.

Προβολή και λήψη Instagram Stories ανώνυμα

Με το Qoob, μπορείτε να προβάλετε και να κατεβάσετε ανώνυμα Ιστορίες Instagram από ιδιωτικούς και δημόσιους λογαριασμούς. Επομένως, εάν δεν θέλετε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι είδατε τις ιστορίες και τα σημαντικότερα σημεία τους, αυτή η δυνατότητα είναι για εσάς.

  Πώς να φτιάξετε και να χρησιμοποιήσετε ένα Avatar Instagram

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Qoob Stories στον υπολογιστή σας και να το ανοίξετε. Εισαγάγετε ένα όνομα χρήστη, hashtag ή τοποθεσία Instagram για να δείτε τις ιστορίες και να κατεβάσετε αυτές που αγαπάτε ή όλες.

Λήψη φωτογραφιών και βίντεο Instagram

Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ποιότητας από λογαριασμούς Instagram. Το Qoob υποστηρίζει δημοφιλείς μορφές όπως PNG, JPEG, MP4 κ.λπ., ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή που προτιμάτε για λήψη.

Η διαδικασία είναι παρόμοια με τον τρόπο λήψης και προβολής Ιστοριών. Εισαγάγετε μια τοποθεσία, όνομα χρήστη ή hashtag και ξεκινήστε τη λήψη ενός βίντεο ή μιας εικόνας πατώντας “εγγραφή”.

Περιήγηση σε ροή Instagram χωρίς διαφημίσεις

Σε κανέναν δεν αρέσει διαφημίσεις που παρεμβαίνουν όταν παρακολουθείτε κάτι ενδιαφέρον ή κάνετε κύλιση στις αναρτήσεις στη ροή σας στο Instagram. Αυτές οι ανατριχιαστικές προωθητικές αναρτήσεις που βγαίνουν από το πουθενά σε εκνευρίζουν. Μην ανησυχείτε. Το Qoob Stories θα σας βοηθήσει να απολαύσετε μια καθαρή ροή Instagram χωρίς διαφημίσεις. Και δεν μπορώ να σταματήσω να το αγαπώ αυτό!

Αυτόματη λήψη νέου περιεχομένου

Τώρα, αυτό το χαρακτηριστικό είναι επίσης αυτό που μου αρέσει στο Qoob. Σας επιτρέπει να κατεβάζετε όλο το παρόν και το μελλοντικό περιεχόμενο από έναν λογαριασμό Instagram. Ναι, δεν χρειάζεται απαραίτητα να επιλέξετε περιεχόμενο για λήψη. μπορεί να γίνει αυτόματα.

Όποιες νέες αναρτήσεις ή Ιστορίες κυκλοφορεί ένας λογαριασμός, μπορείτε να τις κατεβάσετε αμέσως στον υπολογιστή σας. Επιλέξτε ποιο περιεχόμενο θέλετε να κατεβάσετε από το Instagram και προσθέστε αυτούς τους λογαριασμούς απευθείας στο Qoob Stories IG Viewer. Και θα ξεκινήσει αυτόματες λήψεις για όλο το τρέχον και το επερχόμενο περιεχόμενο από αυτόν τον λογαριασμό.

Αυτή η δυνατότητα θα είναι χρήσιμη εάν θέλετε να ελέγξετε το περιεχόμενο λήψης. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να κατεβάσετε γρήγορα επιλεκτικό περιεχόμενο που σας αρέσει, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, φωτογραφιών, επισημάνσεων, αποθηκευμένων αναρτήσεων, ιστοριών και αναρτήσεων με ετικέτα από λογαριασμούς Instagram.

Αποθήκευση υπότιτλων αναρτήσεων

Το Instagram απαγορεύει την αντιγραφή λεζάντας ανάρτησης. Ναι, η αντιγραφή δεν είναι ωραία. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να το κατεβάσετε για μελέτες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, παρατηρώντας και μαθαίνοντας πώς να μεγαλώνετε, συλλέγοντας αναμνήσεις ή απλώς για ψυχαγωγία;

Λοιπόν, το Qoob Stories το κάνει αυτό δυνατό!

Μπορείτε να κατεβάσετε μια ολόκληρη ανάρτηση με την αρχική της λεζάντα. Το Qoob Stories σάς προσφέρει δύο επιλογές: αντιγράψτε τη λεζάντα ή αντιγράψτε τον σύνδεσμο. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε την ανάρτηση και να αντιγράψετε τη λεζάντα της απευθείας ή μπορείτε επίσης να τη λάβετε από τα μεταδεδομένα εικόνας της.

Λήψη αποθηκευμένης συλλογής

Μάντεψε? Μπορεί να έχετε αποθηκευμένες κάποιες αναρτήσεις στο Instagram, αυτές που θα θέλατε να επισκεφθείτε ξανά για κάποιο λόγο. Αυτό είναι δυνατό με το Qoob Stories! Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρη την αποθηκευμένη συλλογή σας και να την παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης.

Μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις αναρτήσεις που αποθηκεύσατε στη συσκευή σας σε υψηλή ποιότητα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όποτε θέλετε εκτός σύνδεσης χωρίς να χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αποθήκευση αναρτήσεων με ετικέτα

Το Qoob Stories σάς επιτρέπει να κατεβάζετε όλες τις αναρτήσεις στο Instagram που σας έχουν επισημάνει. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε βίντεο και φωτογραφίες όπου έχουν επισημανθεί και άλλοι χρήστες.

Πλήρες αντίγραφο ασφαλείας λογαριασμού

Κανείς δεν θέλει ο λογαριασμός του στο Instagram να παραβιαστεί, να χαθεί ή να αποκλειστεί. Αλλά αυτά μπορούν πάντα να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή δεν είχατε ποτέ προβλέψει. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χάσετε πολύτιμες αναμνήσεις που έχουν καταγραφεί σε βίντεο, φωτογραφίες, IGTV, Ιστορίες, Στιγμιότυπα κ.λπ.

  Πώς να κατεβάσετε όλες τις φωτογραφίες σας από το Instagram

Το Qoob Stories προσφέρει μια λύση σε αυτό, προσφέροντας αντίγραφα ασφαλείας λογαριασμού. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου σας στο Instagram με τους υπότιτλους τους, να αποθηκεύσετε όλα τα είδη πολυμέσων και να εξαγάγετε μια λίστα που περιέχει όλους τους λογαριασμούς που ακολουθείτε εύκολα στη συσκευή σας.

Θα προσθέσουν επίσης μια άλλη δυνατότητα όπου μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο IGTV από οποιονδήποτε λογαριασμό, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το μήκος του βίντεο. Έτσι, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας βίντεο εκτός σύνδεσης όποτε θέλετε.

Qoob Stories: Απαιτήσεις συστήματος

Το Qoob Stories λειτουργεί άριστα σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Υποστηρίζει macOS 10.13 ή νεότερη έκδοση, Windows 7 ή νεότερη έκδοση και Ubuntu 18.04 ή νεότερη έκδοση (64-bit). Επομένως, προτού φανταστείτε το εργαλείο, βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτές τις διαμορφώσεις συστήματος στον υπολογιστή σας.

Και αν έχεις, είσαι ξεκάθαρος να πας!

Qoob Stories: Ξεκινώντας

Η ρύθμιση του λογαριασμού σας στο Qoob Stories διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Εκτιμώ το Qoob Stories που κάνει τη χρηστικότητά του τόσο εύκολη.

Έτσι, για να ξεκινήσετε, κατεβάστε το στη συσκευή σας επιλέγοντας το λειτουργικό σας σύστημα από το αναπτυσσόμενο μενού. Επιλέξτε μεταξύ ενός προγράμματος εγκατάστασης 32 ή 64-bit online ή offline για Windows. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός σύνδεσης macOS ή Ubuntu. Στη συνέχεια, πατήστε “λήψη”.

Αφού το κατεβάσετε, εγκαταστήστε το στη συσκευή σας. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Qoob Stories και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας για το Instagram. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στους λογαριασμούς σας στο Instagram και να δείτε τους λογαριασμούς που ακολουθείτε. Αν και τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας είναι προαιρετικά, είναι απαραίτητα για την αποθήκευση περιεχομένου με την εφαρμογή αναζήτησης ανά τοποθεσία.

Qoob Stories: Πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Η χρήση του Qoob Stories είναι σαν ένα cakewalk, ακόμα πιο εύκολη από τη δημιουργία λογαριασμού σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Ο λόγος είναι η καθαρή και απλή διεπαφή χρήστη του. Είναι λειτουργικό και έχουν χρησιμοποιήσει ευχάριστους χρωματικούς συνδυασμούς για να το σχεδιάσουν που δεν σας κατακλύζουν.

Επιπλέον, μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο τοποθέτησαν το πεδίο αναζήτησης, το εικονίδιο προφίλ, τα κουμπιά κ.λπ., σε κατάλληλο σημείο για να κάνουν το εργαλείο εύκολο στη χρήση.

Ας καταλάβουμε πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αποτελεσματικά.

Ενεργοποίηση άδειας χρήσης:

Πρέπει να ενεργοποιήσετε την άδειά σας εάν έχετε λάβει ένα πρόγραμμα συνδρομής από το Qoob Stories. Μεταβείτε στο “Μενού Εργαλεία” και βρείτε την επιλογή ενεργοποίησης. Κάντε κλικ σε αυτό και προσθέστε το κλειδί άδειας χρήσης για να ενεργοποιήσετε την άδειά σας. Αυτό θα σας ανοίξει πολλές πρόσθετες δυνατότητες και οφέλη για να έχετε περισσότερο έλεγχο των δραστηριοτήτων σας.

Μεταβείτε στο κύριο παράθυρο του Qoob Stories και βρείτε το πεδίο αναζήτησης στην κορυφή. Εδώ, εισαγάγετε οποιαδήποτε παράμετρο αναζήτησης όπως:

  • Ένα όνομα χρήστη: Μπορείτε να αναζητήσετε λογαριασμούς εισάγοντας τα ονόματα χρήστη τους
  • Μια τοποθεσία: Εισαγάγετε μια συγκεκριμένη τοποθεσία στη γραμμή αναζήτησης για να δείτε τοποθεσίες που εμφανίζονται. Επιλέξτε ένα μέρος και δείτε όλους τους λογαριασμούς που σχετίζονται με αυτό.
  • Ένα hashtag: Συμπεριλάβετε ένα σύμβολο # και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τις λέξεις που θέλετε να αναζητήσετε μετά από αυτό.

Το εργαλείο θα σας δείξει τους σχετικούς δημόσιους ή ιδιωτικούς λογαριασμούς και αναρτήσεις με την προσθήκη μιας παραμέτρου. Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τη λίστα και να τον προβάλετε ή να κάνετε λήψη των αρχείων πολυμέσων στη μορφή που προτιμάτε.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στην κάμερα στο Instagram

Λήψη πολυμέσων:

Πρέπει να πατήσετε το κουμπί “εγγραφή” εάν θέλετε να κάνετε λήψη περιεχομένου που δημοσιεύεται με όνομα χρήστη, hashtag ή τοποθεσία. Έχετε πολλές επιλογές λήψης, όπως λήψη μόνο των Ιστοριών, αναρτήσεων φωτογραφιών, αναρτήσεων βίντεο, επισημάνσεων, επισήμανσης. συνδυασμό αυτών ή όλων.

Επιπλέον, μπορείτε να εισαγάγετε μια ημερομηνία έναρξης και λήξης για να δείτε και να κατεβάσετε όλες τις αναρτήσεις εντός του εύρους ημερομηνιών. Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να καθορίσετε τη μορφή λήψης του περιεχομένου και αφού είστε έτοιμοι, προχωρήστε στη λήψη τους.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για τη λήψη του περιεχομένου λογαριασμών με χιλιάδες φωτογραφίες, βίντεο, ιστορίες κ.λπ. Μείνετε ήρεμοι και περιμένετε την ειδοποίηση ολοκλήρωσης. Δοκίμασα να κατεβάσω το περιεχόμενο ενός λογαριασμού με 1000+ αναρτήσεις, κάτι που μου πήρε περίπου 5 λεπτά.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να βρείτε όλο το περιεχόμενο που έχετε κατεβάσει ακριβώς κάτω από το πεδίο αναζήτησης. Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες, τους ληφθέντες φακέλους στον υπολογιστή σας για να προβάλετε αρχεία ή να τα δείτε στο Instagram. η επιλογή είναι ατελείωτη!

Επιπλέον, το Qoob Stories σάς επιτρέπει επίσης να ορίσετε προϋποθέσεις για τη λήψη του περιεχομένου. Μπορείτε να κάνετε αυτόματες ή επιλεκτικές λήψεις. Μπορείτε επίσης να σταματήσετε τη λήψη περιεχομένου πατώντας το εικονίδιο “Παύση ενημέρωσης” ή να το συνεχίσετε κάνοντας κλικ στο “Ενημέρωση αναρτήσεων”.

Τιμολόγηση

Το Qoob Stories προσφέρει προγράμματα τιμολόγησης κατάλληλα για όλους. Υπάρχουν τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή επιλογές. Να πώς πάει:

  • Μίζα: Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσετε το Qoob Stories χωρίς να πληρώσετε τίποτα. Έρχεται με βασικά χαρακτηριστικά και είναι κατάλληλο για οικονομικά και νέους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν πώς λειτουργεί.

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει 200 ​​καθημερινές λήψεις περιεχομένου και 2 προφίλ Instagram το μήνα. Μου άρεσε που το πρόσφεραν αυτό δωρεάν μόνιμα χωρίς δοκιμαστική περίοδο ή κόλπα.

  • Προσωπικός: Όταν δοκιμάσετε τη δωρεάν έκδοση και θέλετε περισσότερη ευελιξία, ακολουθήστε αυτό το πρόγραμμα. Είναι εξαιρετικό για προσωπική χρήση και έχει κάποιες προηγμένες λειτουργίες.

Περιλαμβάνει 10 προφίλ Instagram, χωρίς διαφημίσεις, λήψη απεριόριστων φωτογραφιών, βίντεο, αναρτήσεων με ετικέτα, Ιστορίες, Σημαντικά σημεία και υποστήριξη για απεριόριστους ιδιωτικούς λογαριασμούς Instagram. Κοστίζει 7 $/μήνα.

  • Επαγγελματίας: Αυτό το σχέδιο θα σας ταιριάζει εάν έχετε μια επιχείρηση και χρειάζεστε προηγμένες λειτουργίες για να πραγματοποιήσετε τις επίσημες εργασίες σας. Σας δίνει πλήρη πρόσβαση σε premium, φιλικές προς τις επιχειρήσεις λειτουργίες.

Περιλαμβάνει απεριόριστους λογαριασμούς Instagram, χωρίς διαφημίσεις και λήψη απεριόριστων φωτογραφιών, αναρτήσεων με ετικέτα, βίντεο, Ιστορίες και Στιγμιότυπα και υποστήριξη ιδιωτικού λογαριασμού. Επιπλέον, διαθέτει αυτόματη ενημέρωση για συνδρομές, εξαγωγή υπότιτλων και αναρτήσεων και επιτρεπόμενη εμπορική χρήση. Κοστίζει $25/μήνα.

Επιλέξτε την επιλογή που χρειάζεστε με βάση τους στόχους σας για τη χρήση των Ιστοριών Qoob, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι δυνατή η χρήση μιας άδειας χρήσης σε πολλούς υπολογιστές;

Απάντηση: Ναί. Αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε ταυτόχρονα σε δύο ή περισσότερες συσκευές. Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την άδειά σας σε έναν υπολογιστή πριν την επανενεργοποιήσετε σε άλλον.

Μπορεί κάποιος να κάνει υποβάθμιση από το πρόγραμμα Professional σε Starter;

Απάντηση: Όχι, δεν μπορείτε να υποβαθμίσετε ένα σχέδιο. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εκκίνησης, ακυρώστε την τρέχουσα συνδρομή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα εκκίνησης ή στο Προσωπικό πρόγραμμα.

Συμπέρασμα: Αξίζουν το Qoob Stories; 🤔

Μου άρεσε να χρησιμοποιώ το Qoob Stories. είναι ισχυρό αλλά εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφίες, βίντεο και ιστορίες, ανεξάρτητα από το αν είναι δημόσιες ή ιδιωτικές. Για να μην αναφέρουμε, η δυνατότητα αυτόματης λήψης και άλλες λειτουργίες είναι επίσης εντυπωσιακές.

Επομένως, εάν θέλετε επίσης να αξιοποιήσετε το εργαλείο, προχωρήστε και εγκαταστήστε το δωρεάν ή πληρώστε λίγα δολάρια για να αποκτήσετε όλες τις λειτουργίες προηγμένης τεχνολογίας για προβολή και λήψη απεριόριστων πολυμέσων Instagram.