Μια καλά σχεδιασμένη βάση MacBook που εξοικονομεί χώρο

Βασικά Takeaways

  • Το Twelve South BookArc Flex είναι μια κάθετη βάση φορητού υπολογιστή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μια μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη εξοικονομώντας χώρο στο γραφείο σας.
  • Η βάση είναι συμβατή με οποιοδήποτε MacBook ή φορητό υπολογιστή πάχους κάτω από μία ίντσα και δεν απαιτεί ρύθμιση ή χρήση ενθέτων.
  • Το BookArc Flex προσφέρει ισχυρό κράτημα στον φορητό υπολογιστή σας και διατίθεται σε τρεις χρωματικές επιλογές.

Η εξοικονόμηση χώρου στο γραφείο σας είναι πάντα σημαντική όταν εργάζεστε από το σπίτι. Το Twelve South BookArc Flex τοποθετεί οποιοδήποτε MacBook ή φορητό υπολογιστή με πάχος κάτω από μία ίντσα σε κατακόρυφο προσανατολισμό, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε μια μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη ενώ βρίσκεστε στο σπίτι. Η βάση φαίνεται υπέροχη, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και δεν απαιτεί προσαρμογή όπως οι άλλοι ανταγωνιστές.

Twelve South BookArc Flex

Το Twelve South BookArc Flex παρέχει έναν εξαιρετικό τρόπο για να κρατάτε το MacBook σας (ή οποιονδήποτε άλλο φορητό υπολογιστή πάχους λιγότερο από μία ίντσα) σε κάθετη θέση με την οθόνη κλειστή. Διατίθεται σε τρεις χρωματικές επιλογές, δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε τη βάση ή να χρησιμοποιήσετε ένθετα. Απλώς τοποθετήστε το φορητό υπολογιστή σε κάθετη θέση και η βάση θα προστατεύσει τη συσκευή. Όλες οι θύρες παραμένουν διαθέσιμες για χρήση.

Μάρκα Twelve South

Υλικό Αλουμίνιο, σιλικόνη

Συμβατότητα Όλα τα MacBook ή φορητοί υπολογιστές πάχους κάτω από μία ίντσα

  Πώς να ρυθμίσετε και να τοποθετήσετε την ecobee SmartCamera

Βάρος 15,3 oz / 434 g

Πλεονεκτήματα

  • Λειτουργεί με μηχάνημα MacBook ή Windows
  • Δεν χρειάζονται ένθετα ή προσαρμογές
  • Μελλοντική απόδειξη
  • Διατίθεται σε τρεις χρωματικές επιλογές

Μειονεκτήματα

  • Πιο ακριβό σε σύγκριση με άλλα παρόμοια stand

Ένας πραγματικά ευέλικτος τρόπος για να διατηρήσετε το MacBook σας ασφαλές

Jerome Thomas / MakeUseOf

Το Twelve South ήταν πάντα γνωστό για τα καλά σχεδιασμένα και εύχρηστα αξεσουάρ Apple. Και το BookArc Flex συνεχίζει αυτή την τάση.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι βάσης φορητών υπολογιστών. Ένας τύπος σάς επιτρέπει να κρατάτε το φορητό υπολογιστή σας ανοιχτό και προσβάσιμο ενώ συνδέετε καλώδια για εξωτερική οθόνη και άλλα αξεσουάρ. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φορητό υπολογιστή σας ως δεύτερη οθόνη, αυτοί οι τύποι βάσεις καταλαμβάνουν σημαντικό χώρο και δεν λειτουργούν καλά για μικρότερα γραφεία.

Το BookArc Flex είναι μια κάθετη βάση. Όπως πιθανότατα θα μπορούσατε να μαντέψετε από το όνομα, τοποθετεί τον φορητό υπολογιστή σας σε κατακόρυφο προσανατολισμό με την οθόνη κλειστή. Οι εξωτερικές θύρες, όπως το Thunderbolt και το HDMI, παραμένουν προσβάσιμες για τη σύνδεση περιφερειακών.

Αν και αυτός ο τύπος βάσης καταλαμβάνει πολύ λιγότερο χώρο, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φορητό υπολογιστή σας ως δευτερεύουσα οθόνη. Αλλά αν έχετε μια μεγάλη εξωτερική οθόνη, αυτό είναι ένα συμβιβασμό που οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να κάνουν.

Το BookArc Flex είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά χρώματα—μαύρο, λευκό και ένα premium μοντέλο χρωμίου που κοστίζει επιπλέον 10 $. Και τα τρία φαίνονται υπέροχα, αλλά δεν θα ξεχωρίζουν στο γραφείο σας. Χρησιμοποίησα τη μαύρη έκδοση και έμεινα πολύ ευχαριστημένος με το μοντέρνο στυλ του.

  Τα 10 καλύτερα Mouse Bungees για καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού

Το μειονέκτημα των περισσότερων κάθετων στηριγμάτων είναι ότι απλά δεν μπορείτε να τοποθετήσετε το φορητό υπολογιστή σας μέσα σε αυτό και να περιμένετε ένα δυνατό κράτημα. Για παράδειγμα, ένα MacBook Air τρέχουσας γενιάς είναι πολύ πιο λεπτό από ένα παλαιότερο MacBook Pro. Οι περισσότερες βάσεις προσφέρουν κάποιο είδος προσαρμογής ή ένθετα που απαιτούν επιπλέον εργασία για να έχουν καλή εφαρμογή.

Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό με το BookArc Flex. Είναι συμβατό με οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή με πάχος λιγότερο από μία ίντσα και με οθόνη έως 16 ίντσες. Αυτή είναι η συντριπτική πλειοψηφία των φορητών υπολογιστών της Apple, ακόμη και των Windows.

Όταν είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τη βάση, θα τοποθετήσετε τον φορητό υπολογιστή σας στο κέντρο. Χάρη στη μοναδική ευέλικτη σχεδίαση, το βάρος του φορητού υπολογιστή θα τραβήξει τις πλευρικές ράβδους προς τα μέσα και θα σφίξει προς τα κάτω για ασφαλή εφαρμογή. Μικρά μαξιλαράκια κοντά στο κέντρο της βάσης βοηθούν στην προστασία του εξωτερικού του φορητού υπολογιστή σας.

Τελειότητα εξοικονόμησης χώρου

Jerome Thomas / MakeUseOf

Δοκίμασα το BookArc Flex με τρεις φορητούς υπολογιστές: ένα μικρότερο MacBook Air, ένα μεγαλύτερο MacBook Pro και ένα φορητό υπολογιστή Windows. Το περίπτερο κράτησε και τα τρία χωρίς κανένα πρόβλημα και κίνηση. Απλώς τοποθέτησα κάθε φορητό υπολογιστή στο κέντρο και το περίπτερο φρόντισε για τα υπόλοιπα.

Το MacBook Pro είναι το συνηθισμένο μου μηχάνημα και χρησιμοποίησα τη βάση μαζί του για λίγες μέρες. Συνήθως έχω μια μεγαλύτερη οριζόντια βάση στο γραφείο μου, αλλά μου άρεσε πολύ το μικρό αποτύπωμα του BookArc Flex. Είχα περισσότερο χώρο να απλώσω ενώ χρησιμοποιούσα τη μεγάλη εξωτερική οθόνη μου.

  Αποκτήστε τέλεια βίντεο στοκ για την προσφορά του προϊόντος σας

Μόλις συνέδεσα ένα καλώδιο HDMI και Thunderbolt, προσπάθησα να τα τραβήξω και να δω πόσο δυνατή ήταν η βάση. Ειλικρινά ήμουν λίγο έκπληκτος που το MacBook Pro μου δεν κουνήθηκε λίγο.

Η ευέλικτη σχεδίαση λειτουργεί επίσης εξαιρετικά όταν πρέπει να αποσυνδέσετε το MacBook σας και να το πάρετε εν κινήσει. Σε αντίθεση με πολλές παραδοσιακές κάθετες βάσεις, δεν θα χρειαστεί να στρίψετε ένα πόμολο ή να αφαιρέσετε ένα ένθετο που μπορεί να χαθεί. Μόλις αφαίρεσα το MacBook μου από τη βάση.

Και αν αλλάξετε φορητό υπολογιστή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το BookArc Flex θα λειτουργήσει και με αυτό.

Twelve South BookArc Flex: A Simple and Beautiful Winner

Είναι δύσκολο να κάνετε λάθος με το Twelve South BookArc Flex. Αν και είναι κάπως πιο ακριβό από άλλες παρόμοιες επιλογές, η δυνατότητα τοποθέτησης οποιουδήποτε MacBook ή φορητού υπολογιστή μέσα χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε τη βάση, αξίζει το επιπλέον κόστος. Και φαίνεται υπέροχο σε οποιοδήποτε από τα τρία διαθέσιμα χρώματα.

Φροντίστε να το τοποθετήσετε στην κορυφή της λίστας σας αν ψάχνετε για μια βάση MacBook για το γραφείο σας και ξέρετε ότι θα λειτουργεί τώρα και στο μέλλον.

Twelve South BookArc Flex

Το Twelve South BookArc Flex παρέχει έναν εξαιρετικό τρόπο για να κρατάτε το MacBook σας (ή οποιονδήποτε άλλο φορητό υπολογιστή πάχους λιγότερο από μία ίντσα) σε κάθετη θέση με την οθόνη κλειστή. Διατίθεται σε τρεις χρωματικές επιλογές, δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε τη βάση ή να χρησιμοποιήσετε ένθετα. Απλώς τοποθετήστε το φορητό υπολογιστή σε κάθετη θέση και η βάση θα προστατεύσει τη συσκευή. Όλες οι θύρες παραμένουν διαθέσιμες για χρήση.